slide show

november nails - pick your favourite!




Alla naglar som jag målat under november, vilken är eran favorit? själv så gillar jag nog 8, 14, 15, (haha måste måla de andra figurena i angry birds också) 16 och 17 mest.

POOL PARTY

Äntligen klar med svenskaprojektet, känns väldigt skönt! nu är det bara typ.. 10 andra prov och grejer kvar. här är lite bilder på mina naglar som jag målade igår iallafall, blev inspirerad av grymma lackat!

det rosa lacket heter pool party och färgen är riktigt snygg irl, bilderna gör som vanligt inte färgen rättvis utan det ser ut som det gör i flaskan och inte på naglarna så ni vet. någon frågade också vart man kan köpa china glaze och det finns lite överallt men eleven.se har störst utbud tror jag :)



111130

Har precis kommit hem, slutade lite före halv 12 idag.. nice! vad som däremot inte känns lika bra är att vi har tusentals prov och grejer nu igen, fattar verkligen inte varför allt alltid hamnar på samma vecka.. inte okej. så jag ska börja skriva på ett svenska arbete nu som ska vara klart på fredag och jag har bara skrivit inledningen än så länge.. känns ju bra. 

bloggar mer lite senare!



ska iallafall skriva om nåt roligt på engelska b arbetet, ska skriva om naglar såklart! ingen är förvånad va, haha..

111129

Idag har vi haft en rätt chill dag, vi har övat på några julsånger som vi ska sjunga på vårat luciatåg och fixat naglar, jag förlängde en väns naglar for the first time! nu ska jag in i duschen och sen fixa mina egna naglar, wiiee.



inte klara!

nails of the day





Naglarna som jag målade nyss.. blev inte alls nöjd men de försvinner ju imorgon när vi ska fixa naglar i skolan så jag gör inte om dom ikväll. nån som har nåt förslag på vad jag ska göra för mönster imorgon förresten? :)

nailpolish from gina tricot





Idag köpte jag mitt 7:e nagellack på.. vad är det, 3 dagar? haha. men jag var ju tvungen att testa gina tricots nagellack och den färgen jag köpte var faktiskt helt okej, täckte helt med 1 lager bara! ska lätt köpa fler, dom kostar ju dessutom bara 39 spänn.

NAILPOLISH

Fick med mig 5 nya nagellack från mässan i lördags och det från china glaze fick jag av en vän. man kan seriöst inte ha för många nagellack haha, love it.. 







orly's nagellack har vi i skolan också, dom är grymt bra!

naglar ♥

Har precis kommit hem och nu sitter jag i min remover-dimma igen haha. ska strax måla naglarna och jag tror att jag vet vad jag ska göra för mönster.. hoppas det blir som jag tänkt mig bara. pics kommer sen!







naglarna som jag målade igår. bilderna ger inte färgen rättvisa utan den ser mer ut som på den sista bilden med nagellacksflaskan, mycket finare irl iallafall!

WANTIES



Angelica som jag träffade på mässan igår hade på sig den röda jackan och jag blev förälskad i den direkt, ville typ slita av henne den och springa iväg typ haha. men den är grymt snygg och hon matchade den nästan precis som jag skulle göra.

gina tricot har dessutom börjat sälja nagellack, perfekt för mig som älskar nagellack ju. finns många fina färger och kostar bara 39 spänn. hoppas dom är bra för jag ska lätt köpa hem ett par.

attitude-mässan

Här kommer lite bilder från attitude-mässan som vi var på igår. hade en sjukt rolig dag och modevisningen var grym!


hittade mitt place.. hehe





tog en bild med foki och angelica blick, båda var sjukt trevliga och foki gillade mina naglar haha. såg ut som ett miffo på bilderna så var tvungen att täcka facet.





modevisningen. vi satt på 2:a raden, kändes rätt vip haha..



fokiwa



roshana (stavning?) och velvet uppträdde också



första advent

Första advent idag och jag har fortfarande inte sett en enda snöflinga, förra året var det flera cm och iskallt. sjukt? hoppas det kommer lite snö till julafton iallafall!

idag ska jag bara ta det lugnt, har sovit väldigt dåligt under den här veckan och känt mig lite småsjuk så jag ska försöka ladda upp inför en skolvecka till.. hur många veckor är det till jullovet egentligen? jag har ju ingen koll som vanligt haha.



hemma igen

Attitude var grymt!! haft en väldigt bra dag även om det var lite segt ibland eftersom man gick runt på samma ställen flera gånger men annars så var det sjukt kul. träffade söta foki, (som tyckte mina naglar var fina och tyckte vi kunde bli twins eftersom båda hade rosa naglar med mönster haha) angelica blick, petra tungården och columbine. (vem??) kenza var också där men vi såg aldrig henne.

skriver mer imorgon och lägger upp lite bilder för nu är jag typ dödstrött.





inte så svårt att lista ut innehållet men jag visar upp det jag köpte senare!

color combination part 2





Här kommer lite bilder på mina nylackade naglar, nu ska jag måla andra högerhanden, packa, försöka komma på nåt att ha på mig på lördag för då ska vi ju gå på attitude mässan ni vet, det ska bli sjukt kul!! imorgon sover jag över hos en vän så jag måste packa lite.

hinner inte blogga nåt mer förrän på söndag/lördag kväll, ses då! ska försöka ta massor med bilder där också, hoppas på att få ta en bild med kenza, hihi.

pepparkakor

Imorgon är det dags för en praktikdag på åhlens igen! ska nog hålla mig till skönhetsavdelningen för det är iallafall liite roligare där än på mode.

bakade förresten pepparkakor idag, dom blev supergoda. men tur att det var någon hemma som kunde hjälpa mig med att komma ihåg att dom ska ut ur ugnen haha.. bakning är verkligen inte min starka sida och det är sjukt tråkigt men pepparkakor är ju ett måste men nästa gång får mamma göra det ;)





var tvungen, haha

somewhere in the crowd



Om ni inte har lyssnat på rihannas nya album talk that talk så gör det, den är grym! alla låtar är sjukt bra. nåt att önska sig i julklapp kanske?

on the red carpet







Lite slarvigt målat men den här gången blev det en väldigt enkel design! har sagt det tusentals gånger förut men det röda lacket är så himla fint, love it.

111123

Alltid lika kul när ni skriver att ni älskar mina naglar, hihi.. själv så hittar jag alltid massor av fel och ser inte alls det ni ser men iallafall tack!

är ledig idag också och tänkte ta en powerwalk men när jag såg vad det var för väder ute kändes det inte lika lockande längre.. så jag ska väl ha en liten hemma-spa-dag idag och måla nåt annat roligt mönster på naglarna.

angry birds nails!







Målade nyss angry birds på mina naglar för första gången! like it? finns videos på youtube om ni vill veta hur man gör! :)

color combination, steg-för-steg

En bild säger ju mer än 1000 ord så jag skriver inte hur jag gjorde, tror att ni fattar ändå..













nyårsklänningen.







Min nyårsklänning som jag klickade hem förra veckan hänger nu i min garderob och om exakt 39 dagar så är det dags att inviga den 6 timmar ifrån sverige. den är jättefin på (hur den ser ut får ni se då) fast lite lång men det går nog att fixa.

111122

Har precis kommit hem från frisören, det blev ingen lugg för jag vågade inte haha. men hon toppade bara så nu känns det väldigt fräscht (men kort!) igen. ska ta lite bilder på håret och visa er sen för nu ska jag hitta på lite annat, tidsinställer ett inlägg till 4 så check it out!


klippa lugg?

Hej bloggen! är ledig idag och imorgon men har lite skolarbeten att skriva på men det går nog snabbt. har tid till frisören idag vid 2-tiden iallafall, ska bara toppa mig och kanske klippa lugg....om jag vågar. ska jag? är sugen på en förändring men jag är så jäkla feg haha..



bild från arkivet (sommaren 2009) med lugg..

color combination







Kände för att göra någon design med färg och blev inspirerad av en tjej på youtube. så här är lite bilder på mina senaste naglar, hoppas ni gillar dom! ska visa hur jag gjorde sen också för jag antar att ni vill det :)

dagens fynd





att göra prickar med på naglarna.

111121

Har varit en seg och jobbig dag idag.. tänker inte gå in på några detaljer men som jag skrev förut så är det en grej i skolan som har hänt (nej, det är ingen som har dött) och ja.. det var bara jobbigt. efter skolan blev det lite shopping iallafall, köpte 3 nagellack och en grej som egentligen är till för nåt annat men det går lika bra att använda dom till naglarna, visar upp det här snart.

hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag haft.. imorgon och på onsdag är vi iallafall lediga så det ska bli skönt!



målade om naglarna igår btw, fin färg va? love it.

i could've been a princess, you'd be a king



♥♥

french & rhinestones



the american flag





Köpte tröjan med stort T nån dag här i veckan som jag velat ha jättelänge men varit osäker på om den var värd 400 spänn men tillslut så blev den min ändå och jag älskar den!

nails of the week

Har målat massor med naglar under veckan som jag inte har lagt upp här än så här kommer lite bilder på de 2 senaste som blev lite halvt misslyckade men iallafall..



hade precis målat på topcoat (hade inte topcoat på bilden dock) och såklart så råkade jag komma åt dom så att det blev förstört..



så då målade jag om dom lite snabbt bara.



och igårkväll målade jag en ö med lite palmer för första gången. (har gjort det på tippar och på andra förut men aldrig på mina egna naglar) blev bara 2 naglar som blev okej så därför får ni inte se resten, hehe..

TENERIFFA - 111106

Planet hem gick runt halv 3-tiden så vi hann inte göra så mycket innan vi behövde åka till the airport. den här resan har iallafall varit sjukt rolig och teneriffa ska vi lätt tillbaks till nångång.

nu taggar jag inför årets 3:e och sista resa till gran canaria nästa månad, wieee!



en sista utsiktsbild





varje gång jag sätter mig på ett plan så lovar jag mig själv att aldrig utsätta mig för det igen, haha.. det går inte så bra.







wishlist



Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig i år.. förra året hade jag typ tusen grejer som jag ville ha. det enda som jag kommer på just nu är loverdose, (luktar ju så sjukt gott) ipod och massor med nagellack. spotify premium önskar jag mig också och en converse väska (inte den på bilden!) men vill inte ha dom lika mycket som det andra.

vad önskar ni er i julklapp?

TENERIFFA - 111105

Våran sista heldag i teneriffa spenderades vid stranden, det var dock lite molnigt och blåsigt men det var skönt ändå!







våran fina pool





kvällsdopp är mysigt!



dagens bilder från praktiken @åhlens





lagret, här snackar vi ordning på grejerna.. eller inte.



high five!

power pink nails, steg-för-steg

Hoppas ni förstår min urusla förklaring, annars får ni ta hjälp av bilderna haha..















D'ACCORD



¨

Det här snygga linnet köpte jag inne på monki idag och fick ge 150 spänn för den. kanske inte så smart att köpa ett linne nu när det börjar bli kallt men jag kunde inte låta bli. och jag ska ju utomlands snart igen så då kommer jag kunna använda den och sen vid massor av andra tillfällen också såklart!

111116

Ska snart hoppa in i duschen, skriva på ett skolarbete och sen blogga lite.. då ska jag visa er vad som fick följa med hem från monki idag. kanske visar hur jag gjorde naglarna i inlägget under också, ni verkar ju intresserade av att se sånt så om jag hinner göra det ikväll så kommer det upp här sen!

power pink







Lite bilder på dagens naglar (inspirerade av lackat) som precis blivit klara, like it? nu ska jag försöka hålla mig bort från facebook och koncentrera mig på ett skolarbete så jag skriver väl mer imorgon igen, hörs då!

TENERIFFA - 111104

Den här dagen åkte vi på en utflykt till teide som är jordens 3:e största vulkan.. det var lite häftigt att se den på riktigt och vi tänkte åka linbana upp till 3555 m men det blåste alldeles för mycket (kanske lika bra det, som höjdrädd är 3555 m inget att leka med, hehe) så det var inte lika intressant då men nu kan jag pricka av teide från min måste-se-lista iallafall.



påväg upp..



över molnen















los gigantes med sina 600 m höga klippor..

@school

Sitter i skolan, i ett grupprum med 2 vänner just nu och gör....ingenting haha. inte så ovanligt men snart har vi naglar och prov i nagelns anatomi.. får se hur det går då. så nu ska vi väl försöka komma igång med ett skolarbete, skriver mer när jag kommer hem igen!



nån random bild från när vi var påväg hem från teneriffa, älskar min tröja!

extensions

Fattar inte att det ska vara så svårt att komma igång med att plugga, finns alltid tusen andra saker att göra helt plötsligt.. har läst lite nu iallafall men inte så mycket att jag kommer komma ihåg det på provet men det är ju ett så himla långt kapitel, omöjligt att komma ihåg allt?

och på tal om nåt helt annat så hittade jag mina extensions igår, de är gamla men har knappt använt dom och dom passade perfekt till min nya hårfärg, hur bra som helst ju!



as you wanted

Lite efter men här kommer en steg-för-steg guide till förra veckans naglar som ni önskade.. enjoy!

btw, ska nog fota med systemkameran nästa gång så det blir lite bättre bilder, av nån anledning så fotar jag alltid med min digitalkamera nu för tiden.. men ni ser ju iallafall även om kvaliten inte är den bästa.



1. börja med att måla hela nageln/tippen i en naturlig ljusrosa färg, det ska knappt synas.



2. gör ett snett vitt streck och låta det vita torka!



3. sen är det dags att göra en såkallad 'gradient effect' genom att dutta på färg med en makeup eller disk-svamp.



4. duttar på en lite mörkare färg också..



5. och en med lite skimmer i, syns inte så bra men det blev väldigt fint iallafall. galaxy heter färgen ifall nån undrar



6. gör streck med nail art lack/tandpetare. eyelinerpensel går också bra..



7. tillsist gjorde jag lite prickar och sen på med top coat när det torkat då som vanligt!



såhär såg det ut på naglarna! :)

111114

Ikväll väntar massor med plugg, har prov i nagelns anatomi (typ femtioelva sidor att läsa....) och i makeup imorgon. tur att nästa vecka blir lugn för då är vi lediga 2 dagar och sen praktik, kostdag, fredag och kanske utgång på kvällen och på lördag attitude mässan!

attitude ska iallafall bli sjukt kul, det är nordens största typ skönhetsmässa och foki (hört att kenza, tyra och massor med andra bloggare ska vara där också) kommer vara där. hoppas på att få syn på henne/dom, vore kul!

TENERIFFA - 111103

Den här dagen gick vi upp på ett berg, eller vad man nu ska kalla det för.. jag har iallafall döpt den till knölen, hehe. men ja iallafall så var det jättefin utsikt däruppe, synd att jag inte släpade med systemkameran istället för digitalkameran bara.







las vistas stranden, vågorna var gigantiska den dagen..



högst upp







som sagt, stora vågor. sjukt kul var det men jävligt läskigt också, vågorna tog mig flera gånger och slängde mig mot stranden så sanden rev mina ben men det var kul ändå haha.





as your shadow crosses mine







Nya naglar igen, blev väldigt enkelt mönster den här gången. påminn mig att jag måste skaffa ett nytt svart nagellack också, det som jag har nu börjar bli segt och "trådigt" som ni ser på bilden. men vad tycker ni då, like it?

nyårsklänning - check



Klickade hem min nyårsklänning igår, det fick bli den här från chicy som jag velat ha jättelänge nu. är utomlands på nyårsafton så det ska skönt att kunna gå barbent också, ååh längtar! nu fattas det bara ett par skor och lite snygga smycken.

clean

Behövde göra rent mitt nagelbord igen kände jag, det såg hemskt ut haha.. såhär såg det ut innan jag började;



kaos.se typ? haha





lite bättre va? slängde typ 10 st nagellack också, separationsångest..... (haha)

TENERIFFA - 111102



Vamos a la playa, lalala..





centrum/playa de las americas





vi hade även en privat takterrass på hotellet, sjukt nice.













plankstek, lätt det godaste jag åt på hela veckan! såå himla god!

nails of the day




nya hårfärgen!

FÖRE; (dock lite ljusare eftersom det blev solblekt i teneriffa)



EFTER;





Det blev lite mörkare (men inte svart som det ser ut att vara på bilderna) än vad jag hade tänkt mig så jag får nog ta ännu en nyans ljusare nästa gång. men jag blev väldigt nöjd iallafall! vad tycker ni?

nailpolish from tenerife





såhär ser den blåa ut



Plockade på mig 4 st nagellack i teneriffa på någon random supermarket, dom kostade typ 25 svenska kronor och är sjukt bra faktiskt för att vara så billiga.

111112

Ska ge mig ut på stan med mamma snart och köpa en farsdagpresent, frågan är bara vad man ska köpa? nån som har nåt förslag kanske? vill ju ge nåt speciellt för att visa att han verkligen är världens bästa pappa. ♥ men jag kommer väl på nåt antar jag.

efter det ska naglarna fixas igen sen ska jag klicka hem min nyårsklänning tror jag och efter det får vi se vad som händer, hörs om nån timme igen!

senaste naglarna, steg-för-steg!



1. Börja med att måla hela nageln/tippen röd. jag använde ett nagellack från kicks som heter cannes carpet, jag tror att det är mitt finaste röda lack. älskar färgen!



2. nej, jag har tyvärr inga tips på hur man får linjerna att se raka ut. jag är bara väldigt stadig på handen så.. men det är bara att öva!



3. egentligen borde jag satt dit rhinestone:n efter topcoatet men passade på att göra det när nagellacket ändå är blött.



4. gör ett streck.. mitt blev inte världens finaste men iallafall.



5. gör lite prickar (gjorde mina med tandpetare)



6. fyllde i strecken med silvrigt nagellack och sen på med topcoat när det torkat :)

111111

Idag är det precis en vecka sen jag var uppe på spaniens högsta berg och jordens 3:e största vulkan.. kändes som att det var igår vi var där, sjukt hur snabbt tiden går! anyways, bilder från den dagen kommer upp sen för den som är intresserad av att se dom. :)

den här dagen har varit rätt chill och så kommer den att fortsätta att vara, ska nog dra med mamma till affären och köpa lite godis och ha en mysig hemmakväll.

steg-för-steg guiderna på mina senaste naglar (och även hårfärgsbilder) kommer upp snart också som ni önskat så att ni vet det. hope you like it!



en liten sneek-peak på nya hårfärgen, det ser svart ut men den är jättemörkbrun..

you shoot me down but i get up





Nymålade naglar igen, blev väldigt slarvigt och massor med småfel men såhär ser de iallafall ut.. like it? steg-för-steg guide kommer upp sen om ni önskar det.

nu är jag mörkhårig!

Nuuu har jag färgat håret och sköljt ur färgen, väntar bara på att det ska torka för just nu ser det nästan svart ut haha men det bli säkert bra.. lägger upp bilder sen såklart. tandläkarbesöket gick också bra by the way, hade inga hål och mina tänder såg bra ut som vanligt.

nu ska naglarna målas om, funderar på att göra nåt juligt mönster även om det kanske är en aning för tidigt för sånt :)



en kväll i teneriffa, tagen förra veckan nångång

skön dag

Dags för ännu en dag på åhlens.. idag kommer jag dock bara att vara där i 2 timmar för att jag ska till tandläkaren sen efter lunch. skön dag!

sen ska jag färga håret också, äntligen ska jag go dark! :) hoppas bara att det blir bra, kör på casting creme gloss 400 brown som är en nyans ljusare än vad jag hade när jag färgade håret för snart 2 år sen. ser iallafall framemot att bli mörkhårig!

TENERIFFA - 111101

Hängde på stranden den här dagen också, vilket vi i försig gjorde nästan varje dag haha..



väntar på bussen till stranden











det man ser längst bort till höger i havet är kanarieön la gomera.



fin solnedgång



earcuff



Köpte en ursnygg earcuff på ur & penn idag. det bästa var att den bara kostade 25 spänn, som hittat!

nylackat







Nymålade naglar igen, vad tycks? själv är jag lika självkritisk som vanligt, hittar alltid massor med småfel hehe.. men kan visa hur jag gjorde sen om ni vill.

111109

Hej bloggen! kom typ nyss hem efter en snabb shoppingrunda i stan, köpte bara ett par örhängen. skulle egentligen behövt lite annat men tar det nån annan dag. har iallafall haft fotografisk bild på morgonen och sen engelska b, rätt chill dag.

nu ska jag leta efter nån snygg nyårsklänning och jag tror att jag vet en som jag vill ha också, har bloggat om den klänningen för inte så längesen! är utomlands på nyår så det ska bli sjukt skönt att slippa frysa ihjäl också! :)



bild från förut

tenerife nails

Lite ointressant kanske men här kommer naglarna som jag hade i teneriffa. tog inte med nåt nailart lack så det fick bli helfärgade naglar hela veckan. det orangea är från china glaze, orange knockout heter den och jag har bloggat om den flera gånger. den blåa är ny och är från nåt spanskt märke, väldigt bra är den iallafall och färgen är ursnygg.





så snyggt till mina bruna händer!



tagen med blixt



TENERIFFA - 111031

Våran andra dag på teneriffa spenderades såklart på playan. det var väldigt varmt & skönt och vi gjorde misstaget att ta bussen (vårat hotell låg några km från stranden så det gick gratisbussar ner dit) som gick 12.10.. stranden var crowded och vi fick ligga i sanden eftersom alla sunbeds var upptagna, hehe.. men det gick ju det med.



utsikten från våran balkong. inte helt fel va?













SVAR

Ellen: steg-för-steg guide till mina rutiga naglar finns HÄR!

daniella: har visat upp alla mina nagellack flera gånger, finns bl.a en bild HÄR!

daniella: jag köpte 4 st nagellack (oväntat? haha) i teneriffa, visar upp dom här i bloggen snart :)

PHOTO BY MJ ♥: yes, det är mina riktiga naglar!

Linda - ndaiL: jag tycker att china glaze är ett väldigt bra märke, men vissa av deras nagellack är sämre än andra. men de flesta är bra enligt mig!



dålig kvalite på bilden men iallafall tack tack tack för alla era fina ord om mina naglar!

111108

Hemma igen efter en lång skoldag men förutom kylan så känns det helt okej att vara hemma i sverige igen. framförallt så är det skönt att slippa alla dryga försäljare som trycker upp deras klockor, solglasögon och allt vad det är upp i ansiktet på en.. t.ex när vi satt på en mysig uteservering så kommer det hundratals försäljare och tillslut tröttnade jag och sa "i got real raybans, sorry" till alla för att bli av med dom men det gick inte så bra, hehe.. men nu ska jag äta, måla naglarna, lägga upp fler bilder från teneriffa och lite annat. hörs snart!

ps. ni som frågat om mina naglar, nagellack och steg-för-steg guider, svarar på era frågor snart!



igår


TENERIFFA - 111030

Vårat plan gick vid 8-tiden på morgonen och 3 på natten åkte vi hemifrån. landade på teneriffa 1-halv 2 och det var såå skönt att känna värmen slå emot oss så fort vi kom ut ur flygplatsen! :)

själva flygresan gick sådär, jag halvsov lite och vaknade av att hela planet skakade som fan, var helt säker på att fasten-seatbelt skylten skulle tändas. jag som är sjukt flygrädd var asrädd haha men vi överlevde!



god frukost på arlanda



vårat plan





dödade tid genom att läsa en nageltidning och äta lite godis





teide



framme vid hotellet. melonen var så himla god!





utsikten från våran balkong. mer bilder kommer imorgon eller nåt :)

new nails





Målade om mina naglar nyss, fick bli en härlig turkos färg som jag inte använt på ett tag. den blev extra snygg nu när jag har lite färg på händerna igen, ocean lounge heter den.

hemma igen!

Nuuu är jag hemma i kylan igen, kom hem sent i natt så jag är inte i skolan idag och såklaaart så ska jag vakna jättetidigt när jag väl har chansen att ta en lång sovmorgon.. haha så typiskt. har iallafall haft det superbra på teneriffa och jag längtar redan tilllbaks dit! :) ska slänga upp massor med bilder sen, ska bara lägga in dom i datorn och så först.

hur har vädret här hemma i sverige varit? iskallt? snö..? enligt yr.no skulle det iallafall regna några dagar i teneriffa men vi har inte haft en enda droppe och ca 35 grader i solen, så jäkla skönt!



alltså jag fattar inte, 3 av alla 5 gånger jag har flygit har jag fått samma plats på planet, dvs längst bak.. how come? men jag ska inte klaga för det är nog den bästa platsen?

de senaste naglarna - steg-för-steg

tidsinställt - är ju i teneriffa just nu



1. måla ett lager med fransk manikyr-basecoat



2. måla den vita tippen.



3. gör ett streck. jag använde ett nail art lack från kiss, man kan använda tandpetare också såklart om man vill



4. grymt fula streck men iallafall..



5. gör lite prickar (gjorde mina med tandpetare) och sätt dit en rhinestone



6. målade ett silvrigt streck också och när det har torkat så är det bara top coat kvar!



7. lite slarvig men ni fattar nog hur ni ska göra.. hehe.