slide show

gelénaglar

Vi har fixat gelénaglar i skolan idag.. sjukt kul! vi hann dock bara med 1 nagel men min pekfingernagel gick ju av ihelgen så nu har jag en lång nagel där igen så nu ser det bra ut!

jag har märkt att jag blivit hur nagelfixerad som helst nu haha, förut orkade jag inte ens måla naglarna och nu gör jag det hela tiden.. :D kan inte visa några bilder just nu eftersom mina naglar är nylackade och jag har redan kladdat 1 gång men jag fick iaf en genomskinlig nagel pga att dom vita tipparna inte fanns i min storlek.



har inte lösnaglar eller nåtsånt på bilden! tog bara nån random nagelbild på ett av mina favoritlack!

teneriffa

Wihooo! nu är resan bokad.. och vi ska till teneriffa, playa de las americas! har aldrig varit där och det ska bli sååå kul att åka dit! 30/10 åker vi så det är ett tag kvar.. men tiden brukar ju gå rätt fort! åker med amanda i år också såklart, blir våran 4:e resa tillsammans ♥



här ska vi bo! ser ju helt okej ut! läääääängtar..

KNITTED



Idag har jag glidit runt i min mysiga stickade cardigan/kofta/whatever från gina tricot (köpt hösten 2009 så den finns inte kvar längre) och i leggings! älskar leggings, bor typ i dom.. skönare än mjukisbyxor ju!

american style





Okej, amerikanska flaggan blev faaail men jag ska ta bort det här imorn ändå och göra nya.. haha jag blir aldrig nöjd. ;p men nu har jag iaf kommit på vad jag ska göra för mönster och så, så ni får se det imorn.
måste också in på kicks och köpa nagelolja, viktigt viktigt viktigt! mina naglar är hur sköra som helst av all aceton jag använt, hela pekfinger nageln gick av idag, aj! ser jättefult ut nu :(

110129

Åh det är sjukt hur trött jag är idag.. jag gick upp vid halv 12 men jag vaknade flera gånger innan det men jag är hur trött som helst nu ändå. haha aja, vill ni veta en rolig sak? imorn ska vi över till amanda och kolla på resor.. tror väl att vi ska boka också! när vi kom hem från gran canaria ville jag tillbaks dit igen men nu vill jag till nåt annat ställe.. grannön teneriffa kanske? :D men vi får se vart vi ska!



underbara maspalomas, gran canaria

onsdagens snabba shopping



Lip care mix, 175:- makeupstore.. för torra och spruckna läppar. det är peeling, inpackning och typ läppsyl i den! har bara provat den 1 gång men den verkar bra :D





4-stegs fil

N E W





Använder inga mallar när jag gör fransk manikyr, tycker bara att det är komplicerat. jag är rätt så stadig på handen så jag klarar mig utan..

gjorde om mina naglar igår! det blev väl okej men sen råkade jag komma åt de vita på 2 naglar så det blev förstört.. BRA GJORT! så jag har tagit bort det nu.. ska göra nåt nytt snart men vet inte vad?

mönstret är gjort med tandpetare som vanligt, ett litet tips är att man kan använda eyeliner borsten också.. jag har tvättat rent min så ska använda den nångång! :D

do you like it? ♥

ISADORA







senaste nagellacket som jag köpte igår..

Jag har fått för mig att börja samla på isadora nagellack så här är de som jag lyckas samla på mig än så länge! jag tycker isadora är ett jättebra nagellacksmärke, finns så många snygga färger och jag älskar att 'borsten' är så bred, mycket enklare att måla då.. :)

110127

Har nyss kommit hem och ätit mellis och sådär.. nu ska jag skriva klart ett projekt om katastrofer så det blir klart i år liksom.. har hållt på med den i ca 2 veckor men det känns som.. flera månader? aja under tiden kan ni få se mina nya shorts som jag köpte för nån dag sen;





100:- H&M

hemmaaa nuuu

Har haft utvecklingssamtal idag så det är därför jag bloggar så sent.. medan jag väntade på att det skulle börja gick jag runt på stan, tyckte inte det var nån idé att åka hem mellan liksom.

men jag undrar bara, varför finns det en massa fint när man inte har pengar? jag har fortfarande julklappspengar kvar men det finns ju knappt nåt fint i butikerna? så är det alltid för mig, fattar inte haha! :p men jag fick med mig ett nagellack (4:e nagellacket på knappt 2 veckor.. höhö) en nagelfil och läppserum typ från makeupstore.

efter samtalet (som faktiskt gick riktigt bra, är jättenära MVG i 3 ämnen? wihooo) så käkade jag, mamma&pappa på donken, när jag kom hem ville inte internet samarbeta med mig.. fattar inte vad problemet är?! funkar ju aldrig nuförtiden.. hmm.

dag 3 i bloggutmaningen kommer imorn istället för nu ska jag SOVA! ♥



igår

my day

Var meningen att jag skulle bloggat för flera timmar sen för jag har rätt mycket att skriva om.. men funkade internet då? neej.. kunde tekniska julia fixa det? nepp.. men nu funkar det visst igen, för ett tag iaf..

men dagen då, vi hade först nåt arbetsmiljögrejs, inte speciellt kul men det gick snabbt. efter lunch drog jag och 2 till ut på stan, vi fick i uppgift att gå runt i affärer och kolla hur personalen uppför sig mot kunderna. vi var väl klara runt 2 så då gick vi runt lite till innan jag åkte hem. fick med mig ett par snygga shorts från h&m också, det tar väl några 100 år innan man kan använda dom menmen! ;)








innan vi gick till stan så fixade vi oss lite.. vi får ju använda smink, hårprodukter och så :D

I love these days!

dsc00501 (MMS)

I love these days! (det här ett mobilinlägg, har inte tidsinställt det.. råkade skicka precis på sekunden bara så ni vet)

skönhetstips - mascaror



1. L'Oréal Paris - Million Lashes

fick den i julklapp och jag bara älskar den! den är lite svår applicerad i början men det tog inte lång tid innan jag vänjde (heter det verkligen så? ser så konstigt ut haha) mig! den ger fina, separerade fransar med lagom mycket volym! min favorit just nu! 169:- på kicks!

2. laura key - so lashy mascara

fick den igår från det senaste numret av solo! den gav inte mkt volym så jag gjorde ett lager till med isadora mascaran längre ner i det här inlägget.. resultatet blev väl okej!

3. Max Factor - False Lash Effect Mascara

innan jag fick million lashes mascaran var det här min favorit och jag har använt den ett tag nu.. den är jättebra och ger ursnygga fransar med lagom mycket volym.. ser väl kanske inte ut som lösögonfransar men den är riktigt bra! 175:- på kicks, just nu på kampanj 149:-

4. L'Oréal Paris - Telescopic Explosion

jag har slängt min nu, den har legat och skräpat i min sminkväska ett bra tag som ni ser.. jag gillar inte den här mascaran! den är svårapplicerad och ger inga snygga fransar.. för mig iallafall, blir säkert bra för dom som kan hantera en sånhär borste.

5. IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume

har bara använt den här nån gång, det är ingen stor favorit eller så.. ger inte direkt så mycket volym men den är helt okej iallafall!

6. Dior - Diorshow

fick med den här när jag beställde en ett diorsmink-kit på taxfreen när jag skulle hem från gran canaria.. eftersom det är en mini-mascara så är det lite svårt att applicera den, trodde faktiskt den skulle vara mycket bättre eftersom det är dior men jag tror den som är normalstor är mycket bättre än den här lilla..

makeup&nails

Wohooo snacka om att den här dagen har gått fort.. på morgonen höll vi på med ett makeup-projekt och sen naglar efter lunch.. vi lackade lite och så, kulkul! fint att jag har rosa naglar på ena handen och graffiti på andra.. :) det här var också sista eller nästsista nagellektionen på ett tag.. vi kommer börja med makeup nästa vecka i think! det ska bli kul att hålla på med smink men naglar är riktigt roligt de med!



gammal bild från sommaren.. åh sommar kom nu tack!

GRAFFITI NAILS







andra handen



Här är lite bilder på mina nya naglar! visst blev det coolt? :D för er som inte vet hur man gör med graffiti lacket så har man först ett vanligt nagellack, låter det torka i några minuter och sen på med graffitin (gärna bas&topp lack på också för att det ska hålla bättre+att glänser mer)

i♥shopping









såg nu att den här tröjan var till för överviktiga, haha tyckte väl den var lite stor.. :p men den är enkel och snygg iaf, är mkt finare på!






blommig t-shirt - gina tricot | blå&vit randig t-shirt - åhlens | nagellack kicks | bh - bikbok

110123

Godmorgon bloggen! jag har varit vaken i 1 timme redan, la mig tidigt igår för jag var sjukt trött.. sov ju hos sandra natten innan och vi la oss vid 4-5 nångång så ja.. men nu blir det snart träning, sen dusch, dra till mamma, fixa naglar och plugga! men vi hörs väl snart igen.. har tidsinställt ett shoppinginlägg iaf! =)



funderar på att måla naglarna guldiga men har beslutsångest som vanligt.. ;)

I just need to be a little crazy



Alla avril-fans har väl inte missat att avril har släppt sin nya singel? den har funnits ute hela januari iförsig men jag har bara inte bloggat om den än. men den är sjukt bra! jag har gillat avril sen jag var 9 år och nu är jag 17.. ;) längtar tills albumet kommer!

vad tycker ni? ♥

sommaroutfit



Provade linnet idag, den är mycket snyggare IRL så alla vet! såhär vill jag iallafall se ut en skön sommardag.. vad tycker ni om mitt inspirationscollage?

STARS



Alltså jag älskar den där blåa skjortan med stjärnor på! den kommer från bikbok men jag vet inte när den kommer ut i affärerna? hittade den på lookbook grejen iaf.. hoppas den kommer snart för jag ska ha den!

hot or not?

110122

Whats up bloggeeeen? i'm back.. för ett tag iaf! det är under skoldagarna som jag knappt hinner göra nånting så bloggen får lida lite då..

men under de 3 dagarna som jag inte har bloggat så har vi varit i uppsala med skolan, vi skulle på nån föreläsning på realgymnasiet (skolan som jag går på fast i västerås) där som handlade om att studera utomlands.. jag vill göra det egentligen men kommer inte göra det tror jag! vi fick även styla varandra lite och så.. men real-skolan i uppsala var hur liten som helst! fattar inte hur alla får plats där haha! :D sen gick vi ut på stan i 10 minuter kanske, har varit i uppsala typ 1 gång när jag var liten..

igår så sov jag och några andra hos 1 vän så jag knappt sovit nåt inatt men sjuukt kul har vi haft! idag drog vi förbi stan lite snabbt, hittade en tröja och ett par leggings.. visar er sen!

okej ingen läste det här va? haha..



i november nångång

BREAK

Tar en liten bloggpaus nu. behöver verkligen det, det är så mycket som händer nu och ja.. är tillbaks på lördag igen tror jag! sålänge kan ni ju läsa gamla inlägg eller nåt..

110119

Blev en liten shoppingrunda efter skolan igen, svårt att hålla sig borta från stan när skolan ligger 15 min bort haha! blev bara ett nagellack, tröja och bh den här gången.. visar er sen! annars så har vi haft projekt om kärnkraftverk, krishantering och terrorism nästan hela dagen, sjukt tråkigt hehe..

imorgon ska vi till uppsala och kolla deras skola där.. tror de var nån föreläsning om att studera utomlands eller nåt sånt? har iaf 1 timmes sovmorgon så de gillar vi!

turquoise





Nytt nagellack från h&m! älskar färgen! :D

shopping

Det här köpte jag igår;



skopunkten, 199:- på rea..



skopunkten, 99:- också på rea





gina tricot, 49:- på rea också då! den är jättefin på! =)

håruppsättningar

Kom hem för ca 1 timme sen och har bara chillat lite än så länge! ikväll blir det träning igen, wiee wieee.
idag har vi haft håruppsättningar iskolan, till skillnad från alla andra gånger så gick det väldigt bra idag! det svåraste är egentligen att göra frisyrerna rena eftersom dockorna vi använder har rätt slitet hår.. men ibland så kan man få till de med lite hårspray! :D



förut..

110117

Va på stan efter skolan idag och shoppade lite.. skorea in my heart haha. men jag lägger upp bilder på de jag köpte sen, nu blir det mat, sen ska jag träna lite sen dusch,  plugg och top model så får se om jag hinner blogga igen, har ju en del att göra! ;)

hoppas ni haft en bra dag, jag är typ sönderstressad av allt plugg.. nu har vi börjat med en ny grej igen! vi har ca 5-6 projekt nu samtidigt och lite andra grejer så jag vet inte ens var jag ska börja för det är ändå 1000 grejer kvar..? orkaaaar inte! vill ha sportlov nu! vill bara fly från allt, från verkligheten ett tag.. nån som är på? :)

i love h&m



Internet har inte velat samarbeta med mig idag, det funkade i typ 5 minuter så jag hann precis publicera inlägget tidigare idag sen dog det igen men nu verkar de funka som vanligt igen! hoppas jag..

här är iaf lite grejer som jag beställde från h&m + en tröja till som inte fanns med på internet. eller a, mamma skulle beställa det här åt mig men vet inte om hon gjort de än! :D

sunday

Och så var den efterlängtade helgen snart slut igen.. seriöst nu, dagarna går så foooort! det känns inte som det men ibland när jag skriver datumet på rubriken så ba.. nej det är väl inte den 16:e redan nu typ haha! men det gillar vi. och jag vet att jag skriver att dagarna går fort lite för ofta men ändå..

idag ska jag iaf ha hemma spa typ, peela kroppen+ansiktet, duscha, tvätta håret, smörja in kroppen med min älskade body lotion (den luktar sååå gott, måste visa vilken jag har sen) och allt de där! perfekt avslut på veckan..



en bild från nyår.. det här året ska jag ha ett bra nyår! jag är 18 och ja.. kan göra vad jag vill! vill inte fira nyår här hemma i sverige.. men vi får se vad som händer haha, lite väl tidigt att planera det nu kanske ;p

the latest nails



Hade absolut ingen aning om vad jag skulle ha för färg och mönster på naglarna så det fick bli rosa igen!
dock 2 st andra nyanser.. för er som undrar hur man får nagellacket att bli såhär, så att färgerna "går in i varandra typ" så gäller det att vara snabb! först hade jag på det ljusrosa utan skimmer då, sen snabbt på med den andra och sen den andra rosa igen.. man får kladda rätt mycket hihi! :D

hot or not?

veckans outfits





1.





2.





3.





4.





5.

vilken outfit gillar ni mest?

110115

Sov för första gången i mitt nya rum i natt.. sov väl helt okej men vaknade vid halv 10 och var helt pigg, jag som tänkte ta värsta sovmorgonen haha.. lyckades iaf somna om till typ 11.

än så länge har jag inte kommit på vad jag ska göra i dag.. ska göra nya naglar iaf, nagellacket har börjat lossna och det är dags för nåt nytt! vet inte vad bara? :D

basebolljacket





står på tå för att se längre ut.. haha. ;) allt är från gina tricot förutom halsbandet, tror att den är från JC..

äntligen hemma! och äntligen helg.. fan vad jag ska sova imorn! löööv it.

i skolan..

Sitter i skolan just nu och håller på med ett projekt om kalla kriget.. sjukt tråkigt är det och bra går det ju inte direkt heller.. men nu borde vi väl fortsätta med det, hörs när jag kommer hem, före 5 nångång kanske! :D



 nångång i november!

today i'm wearing this





Tröja - topshop | halsduk - bikbok | leggings - gina tricot | armband - gina tricot

Kom hem för typ 1 timme sen efter ett antal timmar på stan! köpte inget (sparar.. tror jag haha) men fanns massor med fint inne på skopunkten.. skorea är farligt, hihi. fastnade också för några ursnygga nagellack på makeup store, så snyggt med skimrande färger!

dagens enkla



posarN? haha ;)



tröja - gina tricot | halsduk - la redoute | jeans - bikbok

nu ska jag dra till mami och käka, hoppas hon gjort nåt gott! men vi hörs senare, kramisar! kul att ni tyckte om naglar förresten haha.

rosa tippar



(har inga lösnaglar!)

Nu när jag ser bilderna som jag tog på naglarna ser jag hur slarvigt jag målade.. verkligen inte mina snyggaste naglar men de får duga nån dag till. tänkte iallafall göra nåt roligt med naglarna, älskar fransk manikyr men tyckte de skulle vara snyggt med rosa tippar istället för vita! sen fick det bli lite mönster som jag målade med tandpetare. vad tycker ni? :D

me and my shirt







skjorta - gina tricot | linne - h&m | halsband - bikbok | halsduk - gina tricot | skor - belle shoes

the pants



Det är nåt med byxorna längst till vänster som jag bara ääälskar.. tyvärr såg jag inte dom på bikbok igår. men visst är dom balla?! för ett halvår sen kanske skulle jag ALDRIG ta på mig såna, det var verkligen mitt hat-plagg haha men things changes! men så länge man matchar det 'rätt' så kan det bli riktigtriktigt snyggt.. och då tänker jag mig dom längst till vänster med mönster till ett vitt brottarlinne och silvrigt kedjehalsband! på fötterna kilklackar eller vita converse.. WAAAANTED!

vad tycker ni?

110111 (det såg ju bra ut..?)

God morgon bloggen! tidsinställt inlägg som vanligt.. (brukar inte hinna blogga på morgonen)

gjorde nya naglar igår, blev lite annorlunda men jag gillar det, visar er sen efter skolan.. kan bli sent ikväll också, får se om jag stannar på stan efter skolan. och det fortfarande bra att ställa frågor hääär så fråga på bara! får se om jag hinner svara på dom idag men annars blir det väl imorgon kanske! men nu måste jag dra till da school, cyaaaa! :D

och nu vill jag mer än gärna ha sommar, igår gled jag runt som bambi.. konstigt att jag inte halkade haha.



igår. börjar gilla mitt mörka hår lite nu.. eller jag har alltid varit nöjd men gillade mitt ljusa mer men det här ser ju också bra ut!

from top to toe







Idag är jag klädd i nästan bara gina tricot-kläder, haha.. linne | gina | cardigan | gina | halsduk - gina | halsband - lindex | ringar - bikbok | leggings - gina

nu ska jag plugga.. ingen mjukstart här direkt! men det är inte världens tråkigaste uppgift men ändå.. det ska jag ta itu med sen! hehe..

sommar-outfit



Haha det här blir mitt 3:e collage med grejer bara från H&M men deras vår&sommarkollektion är sjukt fin så kan ju inte låta bli! :D det här skulle jag iaf vilja ha på mig en skön sommardag.. åh. men vad tycker ni då?

110110

Oj, igår blev det inte mycket updates! ;) blir lite mer idag iaf även om skolan börjar.. oooorkar inte! vill ha lov igen.. sommarlov skulle ju inte skada direkt. aja skönt ändå att ha nåt att göra, gå på stan varje dag osv.. jag och romina ska in på fritidsresor idag också, jappjapp vi ska kanske ut och resa i sommar!

ni kan fortsätta ställa frågor HÄÄÄR btw..



första dagen på sommarlovet, hahah snygg man va!

fråga pååå!



Var längesen jag hade en frågestund så passa på att fråga allt ni undrar över! kommer som vanligt inte svara på fööör privata frågor men annars så ÖS PÅ MED FRÅGOR, jag vill ha massor att svara på!

i want you to take over control



Favoritlåten just nu då! tycker att eva simons röst är asgrym och låten äger! ♥ vad tycker ni..?

såhär vill jag se ut idag..



Förut så hatade jag haremsbyxorna, tyckte verkligen att dom var så sjukt fula! men nudå.. tror ni inte att jag plötsligt tycker att dom är skitcoola? jo såklart. så här kommer ett litet inspirationscollage.. skulle absolut inte ha nåt emot att gå klädd såhär idag. linnet ska vara slarvigt instoppat i byxorna då..

sliten chey

Är typ helt slut idag.. vi flyttade hela dagen igår (eller a, fram till 6 på kvällen typ) så vid halv 11 på kvällen orkade jag inte hålla ögonen öppna så somnade direkt. fick iaf en bra träning på köpet, att springa i trappor femhundraelva gånger till våningen högst upp! så det var bra.

men idag ska jag bara ta det lugnt! orkar inte göra nånting.. måste ladda upp inför skolan på måndag!

linnen med detaljer



Hittade 3 snygga linnen på h&m's sida.. vilken skulle ni välja? jag skulle tagit den svarta tror jag, mest för att den är enklast att matcha men dom andra är riktigt balla ju! älskar detaljerna på ryggen!

99:- H&M

rise and shine..?

Godmorgon.. eller god morgon, jag är trött som-en-jag-vet-inte-vad.. och på måndag börjar skolan igen så det är väl bara att vänja sig vid tidiga mornar nu då antar jag!

jaja idag ska jag hjälpa mamma att flytta lite (shiit hur ska det gå?.. jag som är så svag haha) så jag kommer vara upptagen i princip hela dagen men jag har tidsinställt ett inlägg till er, sen får vi se när jag har tid att blogga igen.. ha en fin dag iaf :D



vi kör på bildrepris idag då.. saknar min gamla hårfärg btw!

new york fondväggen

Kom på att jag inte har visat min snygga new york-fondvägg än så här kommer lite bilder på den;







visst är den ball? skulle egentligen velat haft en skyline bild men det är ju inte det lättaste att få tag i så den här fick duga.. :)

true love forevermore


Den vita har jag varit lite smått förälskad i sen första gången jag såg den så jag har skrivit upp den på beställningslistan så förhoppningsvis klickar mamma hem den åt mig. så snygg och enkel att matcha, tänk ett par ljusblå slitna shorts till och gladiatorsandaler eller converse! oh i like that.

vilken väljer ni?

129:- H&M

jag ser det snöar det var väl tråkigt hurra

Seriöst hur mycket snö ska vi ha egentligen? det är snöstorm ute just nu och det har snöat typ varje dag den här veckan.. trodde vi hade tillräckligt men tydligen inte.. säger som jag gjorde förra året också, jag tror att vi får fira midsommar i en stor fet snöhög haha! ;)


flowerpower



3 liite snygga toppar från gina tricot, är inte direkt överförtjust i dom men gillar den längst till vänster, dom andra är väl ok.. men kan tänka mig att ett smalt, flätat tanfärgat skärp skulle kunna bli snyggt till och så ett par stuprörsjeans, leggings eller shorts.

vilken gillar ni mest?

149:- gina tricot

inspiration till en skön sommardag



Har skaffat en ny kategori som heter inspiration där jag kommer lägga in lite inspirationscollage mm. det låter väl bra? säg ja.  bra!

Här kommer ett litet inspirationscollage från H&M.. dom har så sjukt fina grejer där nu alltså, vill ha allt! men tänk det här till en varm och skön sommardag.. åh vore perfa ju! eller vad tycker ni?

dagens enkla





Kvaliten på bilderna är inte direkt den bästa eftersom dom är tagna med digitalkameran. här kommer några snabba bilder på dagens outfit iaf, bloggar lite senare ikväll igen är lite upptagen just nu. har läst igenom era förslag så vi kör på ett inlägg med lite kläder då, låter de bra eller? :D

t-shirt - gina tricot
leggings - gina tricot (med hål i, haha från när jag halkade en gång..)

kom med förslag!

Säg nåt jag ska blogga om, det kan vara vad som helst.. resor, kläder, skönhet ja you name it! jag har inte riktigt nån blogginspiration idag känner jag så ge förslag! :D

nya hårfärgen

FÖRE:





EFTER:







Jag saknar min gamla hårfärg, visste att jag inte skulle färga mörkt.. men jag ville ha en förändring ändå.. men det blev väl rätt okej iaf. lite svårt att se när håret är så stylat.

vilken färg tycker ni är finast? :D

110104

Romina är fortfarande här.. gissa vad vi gör? vi sitter vid varsin dator och snackar med varann på msn, skickar lite fula smileys och så, haha sociala är vi ju ändå.. ;)

var hos frisören idag också och färgade håret! det känns lite ovant men jag gillar det.. tror jag. visar bilder sen! kraaam



nån randombild från igår.. haha fulaste smileyn!

PINK





Att jag aldrig ska lära mig lacka snyggt?! har ju målat naglar miljontals gånger men det blir alltid ojämnt eller utanför.. jaja valde en snygg rosa färg på mina naglar den här gången utan mönster. nagellacket är rätt så gammalt, tror det kommer från en tidning eller nåtsånt, bra är den iallafall!

just nu

Är med romina nu, hon har precis fixat min header lite så den passar in bätte.. vi har kollat på lite resor till USA också, det kommer säkert inte bli nåt av men alltid kul att drömma sig bort iaf.. skulle absolut vilja åka till new york och fira nyår där, det hade varit skitcoolt :D



jag nyss, snygg va?!

3:e januari

Hej bloggen! idag ska jag vara med romina, det blev aldrig av igår.. jag tror att hon ska sova här också så bloggen får nog lida lite idag men har iallafall tidsinställt ett inlägg.

imorgon måste vi dessutom upp tidigt; jag har tid till frisören kl 9 på morgonen, hoppas bara det går nån buss vid den tiden hehe. och nej, jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra med mitt hår men det får nog bli chokladbrunt, måste våga prova nåt nytt känner jag! hur mycket jag än gillar den hårfärgen jag har nu så är det dags för en förändring :)



en bild från nyårsafton som förövrigt var sjukt seg.. att jag aldrig ska få ha en bra nyårsafton? hade ju en perfekt plan men det blev inte så..

JAG SAKNAR..





Värmen..

mitt löshår är borta?

Alltså jag har letat igenom hela huset efter mitt löshår, det finns ingenstans! saker kan ju inte försvinna bara sådär? hoppas det kommer fram snart, helst innan tisdag..

UPDATE: hittade det! det låg i en påse med massor med skolgrejer från 8:an? haha man kan ju undra varför det låg där.. jaja började såklart läsa i loggboken som vi hade då, alltid lika kul att kolla på gamla grejer.. :D

ny design!



Sååå nu är den nya designen äntligen uppe! måste bara fixa lite smått på bloggen sen.. men hur gör man så att headern sträcker sig över hela bloggen så att den inte bara ligger där i mitten och sidorna är helt vita?! heeelp!

110102

Och så har man vaknat upp på årets 2:a dag, det blev sent i natt med för att jag höll på med en ny header och så såg jag att klockan plötsligt var halv 1? kom i säng vid halv 2 och så kunde jag inte sova så jag låg och vred och vände på mig hela tiden men sen lyckades jag somna vid 3 kanske..

Idag ska jag vara med rominaaaaaaaa iallafall, det var ett tag sen! vi ska baka kladdkaka tror jag, det är fan sorgligt att vi gör det nästan varje gång vi är haha.. jaja nu ska jag skicka ett sms och fråga när vi ska träffas så kanske hinner blogga en gång till innan jag drar. men ni får ha en fin dag då! :D



mmmm, svårt att motstå.. hehe

årets första outfit





Är sjukt sliten så visar inte mitt face i bloggen idag! ;) det här har jag iaf på mig idag, inget speciellt direkt..

adidas tröja - intersport | tröja - gina tricot | leggings - gina tricot

fångarna på fortet

Ikväll är det fångarna på fortet och idag är bloggarna med! såklart hejar jag på dom fast borde väl egentligen heja på de andra laget eftersom laget som jag hejar på alltid förlorar? så är det alltid haha.

senaste naglarna





Blev inte så nöjd, lillfingret var typ den enda som blev bra haha.. men vad tycker ni? :)

110101

Känns fel att skriva 110101, ser så fult ut haha..

Det blev sent inatt så det förklarar väl det mesta varför jag vaknade för typ 30 minuter sen? sängen var så skön så jag orkade inte kliva upp heller men nu är jag iaf uppe! men vi hörs sen! :)