slide show

Outfits från juni

 
 
 
Någon favorit?

L.A - del 5

Griffith observatory!
 
 
 
 
Downtown L.A.
 
 
 
 
 
hollywood hills.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
sååå fint!

New in

 
 
I fredags fick jag hem mina boots som jag beställde från skopunkten, är riktigt nöjd med dom så de lär användas flitigt.

lördagens

 
 
Idag har jag haft på mig ett nytt linne från forever 21, (den går egentligen nästan ner knäna så man kan använda den som klänning också om man har ett par shorts eller liknande under) vita jeans från cubus och så invigde jag även mina nya boots som jag fick hem igår från skopunkten.

☆Stars and stripes! ☆

 
Färgerna smetades ut lite efter att jag la på top coat så det blev inte så lyckat men jag tycker det är superkul att måla den amerikanska flaggan på mina naglar iallafall. vad tycker ni?

L.A - del 4

Bilder från hollywooood.
 
 
 
 
 
 
 
dolby theatre, (tidigare kodak theatre) här hålls oscarsgalan varje år.
 
 
 
 
 
 
 
 
hollywoodskylten! har fler bilder på skylten som jag tog med zoomobjektivet från griffith observatory som jag ska visa sen.

Tonight we're drinking from the bottle

 
Ååh varje gång jag hör den här låten så tänker jag på studenten, när vi stog på flaket och hoppade till den, då var man verkligen lycklig! iallafall så tycker jag att den här låten är så himla skön och kan typ inte sluta lyssna på den.

130628

 
 
 
Det här inlägget är tidsinställt för just nu är jag på cityfestivalen med några vänner. har på mig en ny topp från forever 21 och ett nytt halsband från love culture, jeans från dr denim och såklart min MK väska.

L.A shopping - del 3

 
2 nagellack från american apparel, faktiskt de enda nagellacken jag köpte haha. den orangea har jag testat, bilder finns här! det andra ska tydligen lysa i mörkret så det ska bli spännande att testa den.
 
 
nagelolja (köpte den i NY förra året också, den är grym!) från sephora by OPI och ett korallfärgat läppstift från smashbox, jag gillar verkligen färgen på läppstiftet för det ser väldigt naturligt ut och går att använda till vardags. den är varken röd eller orange så det är lite svårt att beskriva färgen men jag ska slänga upp bilder sen.

Living my own L.A story

 
Den här låten/videon får mig att längta tillbaks till L.A, åh! ♥
 

Pink leopards

 
 
Målade nya naglar igår och såhär blev resultatet, gjorde ombrenaglar (ska vara vitt längst ner också men det syns inte så bra) och lite leopardfläckar. vad tycker ni?

Sanningen bakom mina outfitbilder..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahaha, någon som känner igen sig?

new boots

 
Har spanat på dessa skor ett tag nu men dom har hela tiden varit slut i 38 så igår (eller ja 12 i natt hehe) så såg jag att dom fanns så passade på att klicka hem dom. det går ju att använda dom nu under sommaren också men dom blir även perfekta sen när hösten kommer.

vill utomlands!

 
 
pics från we♥it.
 
Har inte ens varit hemma i en vecka men är redan sugen på att dra utomlands haha, har knappt sett solen sen jag kom hem och vill ju bli bruuun!
 

Me today

 

130626

Kom nyss hem efter att ha varit på ett informationsmöte på arbetsförmedlingen, skrev in mig där för några dagar sen så nu håller jag på att leta jobb och jag hoppas verkligen att jag får ett snart! nu ska jag iallafall kolla på PLL och dricka lite te, jag är fortfarande förkyld men igår tappade jag även rösten helt så jag kan inte alls prata och har så himla ont ihalsen så jag har levt på iskallt vatten och te de senaste dagarna. någon som har nåt supertips på hur man blir frisk snabbt?
 
 
lite opassande bild till det här inlägget kanske men alla PLL (och alla andra serier som den varit med i) fans känner väl igen den här kyrkan? jag tog den här bilden på warner brother studios när vi var i L.A, PLL hade spelats in nån dag innan vi var där. vi fick även gå in i kyrkan och det är mycket mindre inuti än vad det ser ut att vara i serien! ska självklart lägga in fler bilder sen men ville bara visa upp den här. la även till mitt bloggnamn i bilden för jag vill inte att någon ska ta den för mina bilder från warner brother studios är ganska unika om man kan säga så.

L.A shopping - del 2

 
 
 
Köpte en michael kors väska (storlek medium) inne på MK butiken i beverly center och den är lätt mitt bästa köp från den här resan, älskar den!

wanties @nelly.com

 
 
Hittar ni något som ni gillar?

L.A - del 3

Rodeo drive och lite mer bilder från beverly hills! saknar L.A.
 
 
även om jag aldrig skulle ha råd att köpa något från rodeo drive så älskar jag den här gatan, så himla lyxigt och fint!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

neon orange

 
 
Igår testade jag ett nytt nagellack från american apparel som jag köpte i L.A. jag gillar verkligen att ha starka färger på naglarna under sommaren när man är brun, det är så himla fint!

TODAY'S

 
 
Såhär har jag sett ut idag, tröja från gina, jeans från dr denim och så min nya (love it!!) michael kors väska som jag köpte i los angeles, ni ska få se fler och bättre bilder på den sen.

L.A - del 2

Första dagen åkte vi till beverly hills och det var verkligen superfint där! extremt rena gator (och skyltfönstrerna och de lyxiga bilarna var väldigt välputsade, inte en enda smutsfläck eller repa nånstans!) och folk med designerväskor överallt. vi gick även in på någon gata för att spana in lite fina hus och ååh vad jag vill bo där, så sjukt fint!
 
har tagit massor med bilder från beverly så delar upp dom i 2 delar så den första består av lite blandade bilder och i den andra kommer det mest vara bilder från rodeo drive.
 
 
beverly center - ett stort mall med en massa bra butiker.
 
 
underbara VS!
 
 
det var rätt dött här inne men folk har ju inte fått semester än så det var väldigt lugnt inne i butikerna men det var ju skönt att slippa trängas osv.
 
 
efter beverly center fortsatte vi mot the grove. jag älskar the grove och jag kan tänka mig att det är ännu mysigare här på kvällen så om ni åker till L.A - missa inte the grove! finns många bra butiker här också.
 
 
 
 
 
 
hoppas ni inte tröttnar på mina L.A bilder för jag har tagit hur mycket bilder som helst så det lär bli många delar..hehe.

L.A shopping - del 1

 
 
Det första jag köpte i L.A var den här söta klänningen, den är från love culture. la upp en bild på mig igår när jag hade på mig den men ska lägga upp fler så fort vädret här ger en chans till det.
 
 
love spell ♥
 
 
ett halsband från h&m. har ju ett likadant fast i silver som jag har på mig jätteofta och nu när jag börjar gilla guld mer och mer så kändes det lika bra att slå till på den med.
 
 
solisar också från love culture.

jetlag

Idag somnade jag inte förrän vid 9 (!) på morgonen och vaknade för ca 30 minuter sen, sjukt vilket jetlag jag har alltså, det är så jobbigt så jag hoppas att det släpper snart. i natt passade jag iallafall på att fixa nya gelénaglar så nu har jag lite kortare och naturella naglar igen. jag har även dragit på mig en förkylning så jag har jätteont ihalsen och ska göra lite te eller något snart och bara mysa framför någon serie eller film resten av dagen och hoppas på att det är bättre imorgon!
 
 

L.A - del 1

Vi flög med united airlines från arlanda till new york för att mellanlanda och den resan tog lite mer än 8 timmar, sen åkte vi med united igen till L.A. resan till L.A från N.Y tog ca 6 timmar och det var faktiskt den flygresan som var värst av alla, eftersom vi redan hade flygit så länge så var det riktigt segt och det fanns inget att göra och man satt så obekvämt.
 
när vi var framme i L.A tog vi en taxi till vårat hotell, när vi var framme var klockan ca 7 på kvällen och eftersom vi var så jetlaggade så gick vi bara ut lite snabbt för att checka området som vi bodde i.
 
 
min underhållning på flyget. ett + var att man kunde ladda mobilen på planet så jag kunde hålla på med iphonen under hela resan till NY.
 
 
ibland såg det ut såhär..
 
 
och ibland såhär, vet inte vart det är men nånstans över island/grönland iallafall.
 
 
vi hade egna skärmar på stolarna i planet så man kunde se vart man var, kolla filmer och serier, lyssna på musik, spela spel osv. det är det bästa med att flyga långt!
 
 
new yoooork! ♥
 
 
och så en bild från taxin påväg till hotellet i L.A, trafiken är verkligen inte som här i sverige haha, galna köer överallt. där framme ser ni även några av downtowns skyskrapor.
 
 
hotellet som vi bodde på. hotellet i sig var det inga fel på men området var inte alls speciellt fint med uteliggare som låg på bänkarna eller längs husen med täcken över sig, smutsigt och skumt folk lite överallt. men vi hade iallafall nära till tunnelbanan och bussarna.
 
 
 
i nästa del kommer det lite roligare bilder från beverly hills!

PLL

 
en reklamskylt för PLL i beverly center.
 
Såg nyss det första avsnittet från säsong 4 av PLL och det var så sjukt bra som vanligt. blev riktigt glad när man fick veta att den där personen som jag verkligen inte gillar (vill inte skriva vem det är eftersom att många av er säkert inte sett avsnittet än) är död.

130622

Ååh är så sjukt jetlaggad, vaknade vid 3-tiden idag men skulle lätt kunna sova mycket längre haha..i L.A blir klockan 9 på morgonen nu så ni förstår nog varför. vi kom iallafall hem igår efter 9 på kvällen men hemresan gick faktiskt rätt så fort, vi åkte från L.A till frankfurt och det tog 10 timmar och i frankfurt väntade vi på nästa plan i 5 timmar och mellan frankfurt-arlanda tog det nästan 2 timmar så nu vet ni även vad jag gjorde under midsommar haha.
 
ikväll ska jag bara ta det lugnt och se på PLL, har ju missat de 2 nya avsnitten så jag ser verkligen framemot att få se det. sen tänkte jag även slänga upp första delen av mina L.A bilder!
 
 
jag i hollywood. har på mig en supersöt klänning som jag köpte i en butik som heter love culture i beverly center.

130619

Nu börjar vi vara inne på våra sista dagar här i L.A och om jag ska vara helt ärlig så känns det ganska skönt, vi har gått runt så himla mycket här så nu har jag fått sjuka skavsår och vill bara vila mina fötter haha.
 
Vi är hemma på fredagkväll svensk tid men nu så har vi ju fortfarande
ett tag kvar här så snart ska vi hoppa på metron till hollywood och där ska jag spendera mina sista dollar och sen blir det en hike uppe i hollywood hills. 
 
 
En bild på santa monica piren, tagen igårkväll. så fort jag kommit hem ska jag visa upp massor med bilder som jag har tagit här+visa upp mina fina inköp.
 
 

130618

Vi har såå varmt här i L.A idag, tror att det måste vara närmare 30 grader! Iallafall så har vi nyss suttit ute i solen och chillat lite, nu är klockan halv 1 här och snart ska vi till santa monica och hänga vid third street, venice och piren resten av dagen. 
 
 
nyss vid poolen.

Warner brothers studios

Okej idag har vi gjort den häftigaste saken hittills  på den här resan, vi har varit på warner brother studios och här spelas bl.a pretty little liars, true blood, big bang theory, two and half men, mentalist, gilmore girls, ghost whisperer, batman, superman, vänner osv in.
 
jag som älskar PLL hade turen att få se i princip hela rosewood och fick till och med gå in i den där kyrkan. Det var sååå häftigt men jag får berätta mer sen när jag ska lägga upp mina systemkamerabilder, så länge kan ni få se ett collage som jag gjorde nyss;
 
 
glöm inte att checka min insta (juliailgren1) för jag har lagt upp fler bilder från L.A där!

Melrose flea market

Idag så har vi varit på melrose flea market som ni kanske har hört talas om, det är iallafall en marknad på melrose avenue som har en massa vintage grejer och det finns t.ex levis shorts, axelbandsväskor med fransar, massa smycken och solglasögon  men även mycket konstiga grejer som gamla mynt, gamla pepsiflaskor, (haha vem köper det??) och gamla möbler från 1800-talet typ haha.
 
Jag fick med mig ett par levis shorts med den amerikanska flaggan på men jag har inte provat dom så hoppas dom passar. Ska visa upp dom och alla mina andra inköp när jag är hemma igen!
 
 

130615

Här i L.A är det morgon och vi har precis ätit frukost (hotellfrukost ❤) och nu så funderar vi över vad vi ska göra idag, kanske chilla lite vid poolen och sen dra till downtown? Igår var vi iallafall i hollywood och sen drog vi upp till griffith observatory, det var sjukt fin utsikt där uppe!
 
Walk of fame igår!
 

★ tre favoriter ★

 
 

I WANT

 
 
 

 
 
 

Beverly hills

Klockan är lite över 10 på kvällen här nu och eftersom vi är jetlaggade är det snart dags att sova. Idag har vi iallafall hunnit med en shoppingrunda i beverly center, promenad runt rodeo drive och sen var vi även i the grove, jag gillar verkligen the grove, så himla mysigt där!
 
har inte tagit så mycket bilder med iphonen men slänger upp några iallafall, systemkamerabilderna lägger jag upp när jag är hemma!
 
 
 
 
 

the dress

 
Innan jag åkte till L.A köpte jag den här snygga klänningen inne på gina, blev överlycklig när jag provade den och såg att den inte var för lång för mig, utan skor så går det inte men med converse så funkar det rätt så bra iallafall.

Update from L.A

Efter en lååång resa så är vi äntligen framme på vårat hotell här i los angeles, vi har gratis wi-fi på rummet så det är ju asbra!
 
Klockan är strax efter halv 8 här på kvällen så det är ju en ganska stor tidsskillnad så det blir svårt att blogga i 'rätt' tid. Nu ska vi iallafall gå ut och upptäcka området som vi bor i men vi lär inte gå så långt eftersom vi är rätt döda efter den långa resan.
 
har inte hunnit ta så mkt bilder från l.a med mobilen än så här är en från flygplatsen.

INSTAWEEK

 
 
 
Studentveckan. ♥

NYC

 
 
 
 
 
 
 
 
 
En liten bildbomb från NY bara för att jag saknar den staden så sjukt mycket. får iallafall se lite utav den eftersom vi mellanlandar på newark idag.

SEE U SOON L.A

 
 
Nu hoppar vi på planet som ska ta oss till new york där vi ska mellanlanda lite innan nästa plan till L.A går, hela resan kommer gå på ca 20 timmar (om man räknar med resan till arlanda+flygresorna+resan till hotellet) och tidsskillnaden är på 9 timmar så vi lär vara helt döda när vi kommer fram vid 5-tiden los angeles tid. (2 på natten svensk tid) men det ska bli så himla kul att få åka dit så jag är astaggad! hoppas att jag kan blogga lite därborta men annars har jag tidsinställt några inlägg också.

snaaart!

Såå nu har jag nästan packat och fixat klart allt inför resan och nu börjar jag verkligen få resfeber haha, som ni kanske vet så är jag sjukt flygrädd och imorgon ska vi flyga i ca 15 timmar (9timmar till new york först och sen 6 till L.A) så jag vet inte hur jag ska överleva det men det går säkert fortare än vad man tror, det gick ju bra när jag skulle till NY förra året så.
 
4-halv 5 nångång inatt åker vi hemifrån och jag har tidsinställt några inlägg men om jag kan så kommer jag uppdatera lite också men mest på instagram isåfall så ni kan hänga med mig där också, juliailgren1 heter jag där.
 
 
såhär såg det ut innan jag packat ner allt haha, hoppas inget är bortglömt nu bara.

dagens

 
 
Linne från nelly trend och shorts från h&m.

TIGER

130611

Imorgon åker jag äntligen till los angeles, det kommer bli så himla kul men först har jag lite saker att göra så sitter på tåget påväg in till stan där jag ska möta anis och köpa det sista inför resan och efter det måste jag hem och packa. Är sjukt taggad inför resan iallafall!
 
 

warner bros studio tour

Yeey vi bokade nyss biljetter till warner bros studio tour i L.A där bl.a min favvis serie pretty little liars spelas in. ska bli så sjukt kul att få se allt sånt och jag hoppas att vi får se lite utav rosewood!
 
 

STUDENTEN - del 2

Efter att träffat och kramat om alla som väntade på mig efter utspringet (har självklart bilder på oss men jag valde att inte publicera dom här) så var äntligen dags att hoppa upp på flaket och glida igenom stan. vi hade så sjukt kul uppe på flaket och hoppade till alla sköna låtar som vi hade lagt till. bäst var när min favoritlåt greyhound spelades. det var dock väldigt jobbigt när vi skulle kliva av och säga hejdå till dom som jag inte skulle träffa sen på kvällen.
 
efter flaket gick vi till nån restaurang och åt lite, sen hem och fixa inför kvällen och då drog jag ut med 2 st från klassen till skybar och sen vidare till tabasco där kvällen avslutades.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
studentdagen är den bästa dagen i mitt liv och ni som fortfarande har den dagen framför er har verkligen något att se framemot! önskar att jag kunde göra om det igen. och ett litet tips - använd vattenfast mascara haha.
 
som jag skrev förut så har jag fortfarande svårt att fatta att skolan är över nu och att jag klarade av att pendla 2 timmar till&från skolan varje dag i 3 år, lite stolt över mig själv haha, från början trodde jag aldrig att jag skulle klara det men trots att tåget ofta var försenat och inställt eller att det blev långa skoldagar så gav jag aldrig upp.

details @gina tricot

 
Lite fina saker från gina, vad gillar ni mest? mina favoriter är halsbandet och skjortan iallafall!

130610

Och så var helgen och allt firande över, kan fortfarande inte fatta att jag har tagit studenten eller att jag aldrig mer kommer gå iskolan, känns så himla konstigt och jag saknar alla såå mycket! ♥ ska lägga upp lite fler bilder sen men först ska jag fixa lite här hemma och kanske börja packa eller iallafall bestämma vad jag ska ha med mig.
 
 
bilden är från studentmiddagen. förra veckan var så grym med mycket skratt och tårar.

STUDENTEN - del 1

Gick upp 3 på morgonen (natten?) och gjorde mig iordning, kändes typ som att jag gick i sömnen haha. vid halv 5-tiden så åkte jag till en vän och sen åkte vi tillsammans och hämtade några till som skulle åka med oss till champagnefrukosten. vi hade så himla kul i bilen, 3 av oss hade sånadär tutor och tutade på alla haha, sjukt kul!
 
champagnefrukosten var riktigt bra och mysig. efter det åkte vi in till stan och samlades där för betygsutdelning osv. vid 11-tiden var det äntligen dags för utspring och jag var såå nervös innan, nu i efterhand vet jag inte varför jag var det men jag vet inte ensam om det iallafall.
 
del 2 kommer sen!
 
 
 
 
champagnefrukosten.
 
 
nb-klassen fotograferas.
 
 
påväg in i stadshotellet för betygsutdelning.
 
 
 
äääntligen utspring!
 
 
 
 
min fina vän och jag.

myskväll

Är så himla trött och sliten efter gårdagen så ikväll ska jag ha myskväll här hemma med PLL och en chipspåse..nästa vecka får det dock bli hård träning haha, men det blir inga problem för vi lär gå flera km om dagen eftersom vi åker till L.A snart, wihoo.
 
 
 

130608

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och säga att jag lever fast det är knappt haha. gårdagen var verkligen en av dom bästa dagarna i mitt liv, vill göra det igen, igen och igen! ska berätta mer sen och lägga upp lite bilder men först ska jag äta tårta och fira lite till här hemma med familjen.
 
 
7/6-13, en dag som jag aldrig kommer glömma! ♥

20 min!!

Utspring om 20 min, wihooo!
 

Student 2013 nu kör vi!!

Sitter i bilen påväg till en vän just nu och sen ska vi åka tillsammans med några kompisar till champagnefrukosten. Håller tummarna att den här dagen blir som jag tänkt mig men med alla underbara människor som jag har runt mig kan det väl inte bli annat än lyckat! Hörs imorgon/söndag med bilder osv!
 

imorgonnn!!

 
 
 
 
Sitter och lyssnar på grym musik och är så himla taggad inför morgondagen! ni som varit inne på min blogg de senaste dagarna lär ju inte ha missat det men imorgon smäller det - student 2013!!

PINK FRENCH

 
 
Såå nu är mina studentnaglar klara, eller ja på en hand iallafall hehe. det blev tillslut fransk fast med rosa glitter. vitt känns så tråkigt eftersom typ alla kommer ha det så körde på rosa istället och dessa naglar kommer jag även ha i L.A och det kommer bli så fint till mina brunbrända händer sen.

dagen innan

Imorgon tar jag äntligen studenten, har sett framemot den dagen så länge nu och nu är det är det inte alls lång tid kvar! är så himla taggad!! kommer inte ha tid över till bloggen imorgon men mina föräldrar kommer ta en hel del bilder så dom får ni se sen såklart.
 
 
en bild som jag tog för 2 år sen när jag stog på marken och var sjukt avis på alla studenter.

dagens inköp

 
 
 
 
Jag har velat ha en väska med silvriga nitar hur länge som helst nu (har ju en med guldiga också) så när jag såg den här idag var jag ju tvungen att slå till. köpte även en burk med neonrosa glitter, tänkte fixa mina naglar med den för jag tror det skulle bli hur snyggt som helst.

✿ FIELD OF DREAMS ✿

 
 

130605

1orna och 2orna har haft avslutning idag och just nu är jag på stan och väntar på en vän..vet inte riktigt vad vi ska göra för butikerna öppnar ju inte förrän 10. Men det blir nog en snabb runda och lunch på stan. sen ska jag hem och sola lite och fixa naglar!
 
sneak-peek på dagens outfit;
 

topp @H&M

 
Hittade nyss en snygg topp från h&m som jag verkligen gillade! jag är en sucker för dragkedjor och chiffong så den här måste jag ta och prova imorgon om jag hittar den inne på h&m i stan. vad tycker ni?

instaweeks

 
 
 
Lite instagram bilder från förra veckan och veckan innan det!

studentmiddag

 
 
 
 
lite outfitbilder från gårdagens studentmiddag och mösspåtagning. har på mig en gammal klänning från nelly.
 
Så igår hade vi våran studentmiddag och nu börjar nästan kännas som att det är på riktigt, att det är min tur att få ta studenten! det är liksom ingen annans mössa som man provar för skojs skull eller det är inte jag som står på marken och kollar på alla lyckliga studenter. på fredag är det äntligen min tur!!

UPDATE

tidsinställt inlägg
 

Vill bara göra en snabb update här, har inte alls mycket tid över till bloggen just nu..idag ska jag fixa naglar och ikväll har vi våran studentmiddag, imorgon är det skola och nagelfix igen, på onsdag är det avslutning för 1:orna och 2:orna, på torsdag ska vi dekorera flaket och på fredag tar jag studenten!!!!! längtar så himla mycket och börjar bli lite nervös haha.
 
efter studenten så kommer jag fira lite med familj och vänner och efter det drar jag till L.A så ni kanske förstår att det är mycket nu men jag ska försöka slänga upp lite inlägg iallafall!
 
 

outfits från maj

 
 
 
Några av mina outfits från maj, vilken är eran favvis?