slide show

today i'm wearing this







Favoritjeansen från bikbok är på, ny t-shirt från gina, wildflower by kenza på fötterna och matchande naglar.. så har jag sett ut idag! kommer lite bättre bilder på naglarna sen, målade dom lite snabbt innan jag drog idag så det blev väl inte jättefint men färgen är en ny favorit for sure!

äventyr

Idag ska jag ut på äventyr med bästis.. så vi hörs om några timmar igen antar jag! kommer nog inte bli borta så länge :)

marble water nail art

För några dagar sen försökte jag göra egna såkallade marble water nail art's, det är lite svårt att beskriva hur man gör så jag visar upp en video istället som ni kan kolla på. men vill ni att jag skriver hur man gör på svenska så kan jag göra det.

eftersom det var första gången jag gjorde det så blev resultatet inte riktigt som jag hade tänkt mig men det kan ju inte alltid bli bra ellerhur? det var rätt komplicerat eftersom man måste vara snabb att doppa sina naglar i vattnet och det kladdar sjukt mycket. men det blev ju riktigt häftigt så ska defentivt prova på det här igen! :)





dagens enkla









Jeans - bikbok
tröja - monki
skor - h&m (tror jag iallafall.. var flera år sen jag köpte dom)
armband - thomas sabo

ÄR MED PÅ TV IKVÄLL

Hahaha vilken dag alltså. fick veta att efter lunchen skulle det komma ett filmteam och filma oss när vi fixar naglar, sminkar osv.. hade alltså ingen aning om det och den informationen fick vi 1 timme innan. schysst va, hehe. tur att det bara är ni som bor i västmanland's län som kan se det.. bara liiite pinsamt liksom. vet inte när och vilken kanal det sänds på men det är tvärsnytt iallafall! så missa inte det.. eller jo gör det ;)

när dom filmade höll jag på och fixade naglarna på min kompis, gjorde cubas och sveriges flagga på hennes naglar. blev väl sådär, råkade kladda lite när jag gjorde en stjärna men hon blev nöjd så det var ju bra iallafall haha. så ni får nog se naglarna på rutan ikväll!

fredaaaag

Freeedaaaag idag då! ska bli så skönt med helg, har inte vant mig med tidiga mornar (morgonar? nej ärligt vad heter det haha?) så det ska bli nice med sovmorgon.. fast egentligen blir det inte så mycket sovmorgon för min del, ska hänga med min bästis imorgon och vi tänkte träffas typ 12 men det är det ju lätt värt såklart.

blir också så glad av att det ska bli varmt idag så jag tänker nog inviga mina ballerinaskor och vika upp jeansen. snyggt! är ute efter ett par vita ballerinas så ska leta efter det idag hade jag tänkt.. :)



igår.. behöver jag ens säga att bilden är tagen 7 på morgonen? ser ut som en död fisk typ

chill dag

Fick sluta tidigare idag, drog lite före 2.. fick sluta tidigare för att jag är klar med allt, eller nästan allt men det är en grej som jag inte har så mycket kvar av. skoldagen var riktigt chill idag, som vanligt på torsdagar. fixade naglarna på morgonen, hur kul som helst. ska fixa min kompis naglar imorgon också tror jag, visst sa vi så? haha.

nästa vecka har vi nationella i engelska och som tur är har jag väldigt lätt för engelska så det ska väl gå bra tror jag! tänker inte plugga nåt, det räcker att kolla på engelska program, typ the hills som är favoriten.



igår

NEW IN'S

Här kommer lite bilder på gårdagens mini-shopping. inlägget är tidsinställt för när det här inlägget publiceras så är jag fortfarande i skolan..



luktar sjukt gott, typ godis.. mums!





är inget fan av orange (min hat-färg) men det kan ju vara snyggt på naglar. orange är typ den enda färgen i min nagellackssamling som jag inte har så.. dessutom kostade den bara 10:- så det gör ju inget om jag inte skulle använda den :)

life is a beach

Nu ska jag hoppa in i duschen och smörja in mig med mina nya body lotion som jag köpte idag som luktar godis och sen blir det väl lite tvtittande kanske.. mys.

och på tal om nåt helt annat så har jag 3 planerade resor i år.. först en sista minuten till rhodos eller vad som nu finns i juli, teneriffa (bokat) i höst och så gran canaria i december vid nyår ungefär. hoppas bara det blir av nu men det verkar så! jag älskar ju att resa så det skulle vara otroligt kul att åka 3 utomlands gånger i år, brukar bara åka 1 gång annars. men jag ska ju till teneriffa iallafall så det ser jag verkligen framemot! :)

får visa upp dagens shopping imorgon istället, tidsinställer ett inlägg till det sen.



om det nu blir nån gran canaria resa i december så ska vi bo på samma hotell som vi gjorde i höstas. underbart hotell med 6 pooler.. längtar tillbaks dit!

110427

Blev en liten shoppingrunda efter skolan idag.. köpte inget speciellt men visar upp det om nån timme, ska dra till mami och käka typ snart.

snacka om seg skoldag, vi hade matte efter lunch i 1 timme och det kändes som 1000 år.. skämtar inte. vi har nån slags vikarie på onsdagar och jag tror inte nån i min klass fattar hans förklaringar.. haha.

dags för skola igen

Idag är det dags för skola igen.. snacka om att lovet har gått fort? känns som att jag inte gjort nåt heller, bara legat ute i solen typ.. vilket jag iförsig har gjort men ändå. borde pluggat också men det har jag inte så får väl ta tag i det nu då. tur att de kommande veckorna kommer vara rätt chill.. och är det verkligen bara 5,5 veckor kvar till sommarlovet by the way? hallå vart tog tiden vägen liksom haha..



igår

summerfresh



Det här snygga nagellacket kommer bli hur snyggt som helst i sommar till brunbrända händer. bara ett litet tips till er som inte vill spendera så mycket pengar på nagellack men ändå vill ha good looking nails. jag tror att det här nagellacket kostar 49:- men är inte säker. visst är färgen snygg? love it!

otursdag

Alltså kan den här dagen gå mer fel eller? först så hittade jag inte mina leggings, letade typ överallt men nejdå.. så fick ta ett par andra. sen skulle jag sminka mig och eftersom jag fått lite färg i ansiktet så tänkte jag borsta på lite solpuder. tror ni inte att jag ser ut som en söndersminkad fjortis som legat för länge i solariumet eller?! såg ut som en jävla tvättbjörn typ hahaha. det värsta var att jag gjorde det 2 gånger så jag missade nästan tåget.. tillslut så blev det bra iallafall!

när jag nästan har kommit fram till stan så kom jag på att jag glömt mitt kort hemma så jag kan inte köpa nåt, bra gjort va? hade typ 70 spänn eller nåt i fickan så köpte tuggummi och åkte hem.. snacka om otur.

to the city

Idag är det lite molnigt så en shoppingdag passar ju perfekt, ska som sagt leta efter de där conversen som jag har en liten crush i.. hoppas bara dom finns i min storlek annars får jag väl släpa runt mina fötter i skor som är 3 storlekar för stora. haha nej inte riktigt men jag vill verkligen ha dom. nånstans måste dom ju finnas?

om jag hittar skorna kommer jag bli 700 kronor fattigare så vi får se om nåt mer får följa med hem, typ nån somrig topp eller så. ah justdet, kanske ska säga att jag har studiedag också så jag börjar skolan imorgon.





igår.. haha kolla min näsa, sweeeeet

OUTFIT



Sorry för världens sämsta outfitbild, haha.. anyways linnet kommer från h&m, blackbook och är köpt förra året och shortsen är från gina tricot. har inte haft några smycken eller så heller eftersom jag ändå bara suttit ute in da sun.. :)

reach for the stars

Har precis duschat och smörjt in mig med aftersun som doftar ljuuuuvligt.. åh älskar den. har suttit ute i solen i princip hela dagen och fått lite färg.. wihoo.

imorgon ska det tydligen bli molnigt så då tänkte jag dra in till stan (studiedag) och leta efter conversen med usa flaggan som jag fortfarande inte hittat så jakten fortsätter. ska kanske köpa nån söt somrig topp också om jag hittar nån fin.



söt tjej

sweet



Kolla in de här söta blusarna från h&m.. jag blev lite smått kär i den vita. tänk till ljusa jeansshorts, brunbrända ben och tanfärgade sandaler eller kilklackar. love it! får gärna flytta in i min garderob..

199:- h&m, hot or not?

110425

Sitter och äter frukost nu.. för andra gången. vaknade vid 5-tiden på morgonen och var svinhungrig så jag var liksom tvungen att ta nåt att äta.. hahah normalt?

enligt smhi ska det vara soligt hela dagen med upp till 21 grader så jag kanske inte ens behöver skriva vad jag ska göra idag? seriöst, hur många soldagar har vi haft i rad nu? väldigt många är det iallafall men jag klagar inte.. det är bara rätt så ovanligt här i sverige ju haha.



igår.. lite färg har jag väl fått ändå?

mitt nya sminkbord







Äntligen är mitt nya sminkbord uppe! visst blev det bra? precis som jag ville ha det.. är så sjukt nöjd :) alla delar, dvs bordet, spegeln och lamporna kommer från ikea.

LACE


Ni har väl inte missat h&m's erbjudande där man får köpa ett ursnyggt spetslinne för bara 40:- ?! jag tror att jag har provat det vita linnet, det var iallafall en som liknade den här och den var jättefin! ska lätt leta efter det här linnet nästa gång jag ska till h&m!

40:- h&m, hot or not?

ut i solen

Tjaaa, hoppas ni har sovit lika gott som jag :) ska ut i solen nu så hinner inte skriva så mycket mer.. ett tidsinställt inlägg kommer upp om några timmar. kramis!

sommarplaner

Mitt upp i allt påskgodis (fan måste ut och röra på mig imorgon annars lär jag väl rulla fram snart..) så håller jag på och planerar sommarlovet. haha lite tidigt kanske men det är ju alltid lika kul att gå tillbaks i arkivet och kolla vad man gjorde, vad man ville göra och ja.. allt sånt.

så mina planer för sommaren 2011 är so far, kryssning till riga eller tallinn igen med bästis, utomlands, göteborg, stockholm, rix fm festival och såklart shoppa, bada och schteeka massor! :) låter som att sommaren 2011 kommer kicka ass! får hoppas på det! 



sommaren 2010

rihanna ft britney spears - s&m



Vad tycker ni om den här s&m remixen som britney spears är med i? jag tycker ärligt talat att britney förstörde hela remixen.. hennes röst passar ju inte ens in? nej den här var verkligen ingen hit tycker jag.. men vad tycker ni? :)

eiffeltower





Fick den här thomas sabo berlocken av mina föräldrar i 'påskpresent'.. och jag älskar den. älskar paris så dom valde verkligen rätt berlock! :) ska börja samla på sånahär nu och köpa ett kedjearmband.

happy easter

Godmorgon bloggen! vaknade för en halvtimme sen och jag vet inte hur många sjuka drömmar jag drömt i natt? drömde att jag var jättenära att få G på matteprovet som vi gjorde innan lovet och jag var överlycklig, wtf?! haha.. sen drömde jag nåt om att vi skulle välja en låt, lyssna genom texten och sen berätta vad låten handlar om och jag valde man down med rihanna hahah.. drömde en massa annat också som jag inte kommer ihåg.

idag ska jag schteeeeka (som jag gör varje dag iförsig..) och njuta av mitt påskägg! :) glad påsk på er!


dagens look



Så skön låt.. love it! pitbull - give me everything



idag inviger jag shortsen.. åh som man har väntat!



skorna med stort S



Har letat runt i princip överallt efter de här skorna.. vet att nelly hade dom för några veckor sen men i stora storlekar men nu verkar dom ha försvunnit helt. har såklart kollat stadium, intersport, teamsportia och massa andra såna affärer också men alla har för stora storlekar. ska kolla intersport i stan imorgon så vi får hoppas dom finns där!

nån som vet nånstans där dom finns i 4,5 storleken? det ska vara i västeråsområdet och inte typ göteborg eller nåtsånt haha.

south beach pink





Har glömt visa ett nagellack som jag fick av min mami för några dagar sen.. hon vet verkligen vad jag gillar, hihi. men visst är färgen snygg? har massor med rosa nagellack men inte i den här nyansen så där lyckades hon bra!

off to ikea

Ska snart dra till nya ikea igen och kolla efter grejer till mitt sminkbord.. typ en spegel, lampor, bord osv. hoppas vi hittar nåt! vet dock inte hur länge vi blir där, vi lär väl gå vilse också antar jag eftersom det är så stort haha men har tidsinställt 2 inlägg till er.. så nu ska jag bara fixa mig lite sen åker vi.

det ska bli 19 grader och sol idag, så jäklaaa skönt. ut i solen och njut :)



typ såhär ska sminkbordet se ut

tidsfördriv big time

ALLMÄNT
Jag har spillt något i sängen [x]
Jag har varit kär i en kändis [ ]
Jag har kastat mobilen i en vägg [ ]
Jag har velat raka av mig allt hår [ ]
Jag har velat vara det andra könet []
Jag har slagit sönder något [x]
Jag har samlat på klistermärken [x]
Jag har haft ett plåster i ansiktet [x]
Jag har brutit något ben i kroppen [ ]
Jag har köpt ett klädesplagg jag aldrig använt [x]
Jag har haft matkrig [ ]
Jag har sagt något taskigt om läraren så att läraren hört det [x]
Jag har varit i slagsmål där det användes knytnävar []
Jag har sportat på fritiden [x]
Jag har varit på maskerad [ ]
Jag har ljugit för någon [x]
Jag har gjort sönder ett fönster [x]
Jag har suttit vid datorn en hel dag [x]
Jag har rivit sönder ett kort [ ]
Jag har lyssnat på en låt mer än 6 ggr på raken [x]
Jag har varit i London [ ]
Jag har en webbkamera [x]
Jag har velat flytta ifrån min familj [ ]
Jag har åkt vattenskidor []
Jag har haft ett bandage runt huvudet [ ]
Jag har varit så full så jag har spytt [ ]
Jag har aldrig varit på bio [ ]
Jag har klippt håret själv [ ]
Jag har bytt hårfärg någon gång [x]
Jag har ett lyckonummer [ ]
Jag har fått alla rätt på ett engelskaprov [x]
Jag har sovit bort halva dagen [x]
Jag har gått barfota i en mataffär [x]
Jag har spytt på grund utav åksjuka []
Jag hatar tivolin []
Jag har haft en dröm men vetat att den aldrig skulle bli sann [x]
Jag måste erkänna en hemsk sak jag gjort snart [ ]
Jag tycker att livet är svårt att leva ibland[x]
Jag tycker att solen är gul [x]
Jag hatar blyga människor [ ]
Jag har bitit någon [x]
Jag tycker att jag är bäst i världen [x]
Jag förstår mig inte på teckenspråk [x]
Jag hatar choklad [ ]
Jag har ljugit på den här listan [ ]

SMINK
Använder mascara [x]
Använder kajal [ ]
Använder foundation [x]
Använder rouge/solpuder [/]
Använder läppstift [ ]
Använder läppglans [ ]
Använder dipliner [x]
Plattar håret varje dag [x]
Använder parfym [x]
Använder hårspray [x]

HUMÖR
Blir sur för ingenting [ ]
Har starka känslor [x]
Skrattar åt ingenting [x] 
Brukar gråta minst en gång i veckan [ ]


HUMOR
Har särhumor [x]
Skrattar när någon ramlar [x]
Brukar skratta så tårarna rinner [x]
Är flummig [x]
Kan skratta åt ett ord som “kåldolmar” [x]

SKOLAN
Är nöjd med min nuvarande klass [x]
Har blivit mobbad [ ]
Brukar för det mesta ha kul i klassrummet [x]
Suddkrig på lektionerna [ ]
Läraren har gråtit på lektionen på grund av stökighet i klassen [x]

KOMPISAR
Har kompisar som betyder mer än livet [x]
Har kompisar som är lika i sättet som du själv [x]
Har killkompisar [ ]
Har tjejkompisar [x]

SKADOR
Har brutit ett ben [ ]
Har brutit en arm [ ]
Har brutit nacken [ ]
Har brutit lilltån [ ]

INTERNET
Har MSN [x]
Har lunarstorm [ ] 
Har bilddagbok [x] - glömt lösenordet så kan inte ta bort den haha
Har kamrat [x] samma sak som med bilddagboken
Är medlem på hemsidor man glömt bort [x]

ÄR NU NÖJD MED LIVET
Ja [x]
Nej [ ]
Ibland [ ]

min dag i bilder



låg ute och schtekte lite på balkongen



med musik i öronen såklart



älsklingsjasmine kom ut och gjorde mig sällskap ett tag



sen kom det en massa mörka moln och förstörde allt



så brun man har blivit då, wöööö. i r o n i

easter-nails





Ska strax fika med min family så tänkte bara visa upp mina naglar som jag gjorde idag lite snabbt sådär.. blev rätt nöjd faktiskt men vad tycker ni? :)

njuter

Sitter ute på balkongen och njuter av the sun med musik i öronen.. så härligt! solen gick precis i moln så jag passade på att gå in och blogga lite men ska strax ut igen!




scnygggggt

skön dag ute i solen

Kom nyss hem efter en härlig dag ute i solen med mändyyy. först så gick vi runt i lite butiker, fanns inte så jättemycket fint så vi köpte glass på donken som vi tjockade oss med i parken. sen bestämde vi oss för att åka till nya ikea på erikslund och kolla lite.. ska dit på torsdag också med pappa för att köpa delar till mitt sminkbord.. :)

har varit sjukt varmt ute idag, så härligt! älskar verkligen det här vädret, hoppas det håller i sig ett tag.



110419

Idag drar jag in till västerås med en vän för lite schtek i parken kanske? blir nog en liten runda på stan också antar jag.. ska inte ha nåt speciellt men alltid kul att bara gå runt. hoppas det blir lika varmt och skönt idag som det varit de senaste dagarna.

under tiden jag är borta kommer det upp 1 tidsinställt inlägg, ska börja med en ny bloggutmaning (igen....) och ja.. ni får väl läsa det sen när det kommer upp. ha en fin dag!




bilder från en härlig sommardag

kvällsinlägg

Ska snart sova hade jag tänkt, är sjukt trött och klockan är inte ens 11? börjar bli sjuk också eller nåt, har ont ihalsen men det är inte riktigt förkyldningsont.. känns mer som att det är ett sår i halsen typ.. inte så skönt. men det kanske går över tills imorgon, hoppas! då ska jag ut i solen med en vän :) men nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!

underbar färg




sunny day

Första dagen på lovet som jag får sova ut och så vaknar jag klockan 8? lyckades somna om till 10 och ser att det är soligt idag också! ska lätt steka lite sen när det börjar bli tillräckligt varmt ute för det. borde egentligen plugga lite också men tror att jag skjuter upp det, vill inte göra det när det är så fint väder ute ju haha.. hoppas ni får en fin dag ute i solen iallafall, kramis!





lite bilder från igår

härlig dag

Snacka om härlig dag, har suttit ute i solen sen 12 typ.. riktigt skönt! först var jag ute och fikade med pappsen sen blev det lite stek på balkongen. äntligen är den långa vintern över för ett tag, som man har väntat :D

hoppas ni också haft en härlig dag ute i solen, det gäller ju att ta vara på sånahär dagar!



en bild från idag, åt nån dumleglass

nika jumpsuit



Vet att halva bloggvärlden redan har skrivit om dom här men kände att jag också behövde göra det nu bara för det, haha! så vad tycker ni om de här jumpsuitsen från gina tricot? jag hade lätt köpt en om dom hade varit lite billigare, är ju inte direkt nåt man går ut i så det känns lite waste att betala 500:- för nåt man bara har inne ändå.. fast de är ju såklart sjukt mysiga, perfekt till filmkvällar..

499:- gina tricot, hot or not?

spenderar dagen ute i solen

Solen skiner idag, det ska bli 17 grader så jag och nån (vem är på??) ska självklart hitta på nåt ute.. frågan är bara vad, det är ju söndag.. men kanske fika ute nånstans? vill inte sitta inne en sånhär dag iallafall!

nu ska jag måla naglarna i den där superhärliga färgen, resultatet får ni såklart se sen :)



en bild från igårkväll

från h&m's conscious collection



Hittade det här linnet inne på h&m idag, den är så jäkla söööt! om den vita fortfarande finns kvar (conscious collection....) när studiebidraget kommer så ska den bli min. blir snyggt till ett par ljusa jeansshorts, bruna sandaler eller klackar för att bryta av det söta.

149:- h&m, hot or not?

mini-shopping

Nu är jag hemma igen! fick inte med mig så mycket saker hem, bara lite smågrejer som behövdes. var jättenära på att köpa rihannas skiva loud men ångrade mig i sista sekund, känns ju lite ovärt när man har spotify men jag vill ändå ha den, haha.. efter shoppingen satte vi oss ute i solen ett tag och njöt, så härligt.. älskar våren!



det här köpte jag..

naglaaar

Har inte lagt in några bilder än på naglarna som jag fixade för några dagar sen, dom blev lite halvt misslyckade så jag har målat om dom igen, stackars mina naglar som får utsättas för remover flera dagar i veckan, tur att jag har nagelstärkare annars hade jag väl inte haft några naglar kvar, hehe.

har fortfarande inga lösnaglar, även om det kanske ser ut som det ;)



shopping

Heej blöggen! ska snart ta bussen in till stan för att shoppa lite med min bästis.. ligger snart på minus så kan inte shoppa så mycket. haha nejmen har inte så mycket pengar kvar från studiebidraget så det räcker väl precis till 2 nagellack kanske.. nej man kan aldrig ha för många. ;)
men nu måste jag hitta nåt att ha på mig, vet inte hur länge vi blir där men har tidsinställt ett inlägg som kommer upp vid 1-tiden.



nyss.. ni kan väl ignorera min mun typ..

ocean drive





Nagellacket som jag köpte igår. är inte färgen underbar eller? jag älskar den.. lätt ett av mina favoritlack, så härlig sommarfärg ju!

påsklov!

Fick sluta efter matteprovet så kom hem 1 timme tidigare.. provet gick åt skogen typ men det blir kanske ett G iallafall! nu har vi lov och det behövs kan man säga.. är så skoltrött. tur att vi bara går halva veckan efter lovet, på måndagen är det ju nån röd dag och på tisdagen har vi studiedag, wihoo! veckan efter det ska vi börja med ett roligt projekt i skolan men ni får veta mer om det sen för vi har inte pratat så mycket om det än :)



drunknar i plugg typ..

Typ hela min kväll har bestått av plugg.. har matteprov imorgon och jag kan väl säga såhär, å n g e s t. men det får väl gå som det går, jag ska iallafall göra mitt bästa. men det är inte det enda vi har imorgon, vi har nån debattgrej och sen redovisningen som vi egentligen skulle haft idag. får man verkligen ha två redovisningar och ett prov på en dag? men det är väl bara att bita ihop antar jag för sen är det lov i nästan 1,5 vecka :) och efter lovet kommer det bli riktigt chill..

efter skolan blev det en runda på stan, köpte ett nagellack i en riktig sommarfräsch färg men ni får se den imorgon.



dagens outfiiiit

good old times

Sitter och läser lite från arkivet.. så kul att kolla tillbaks. haha vad tänkte jag egentligen när jag skrev allt, var jag 10 år eller? man kan ju nästan tro det, iallafall om man läser inläggen från 2009.. hahah.

det får mig att sakna högstadiet, jag hatade verkligen våran skola för den var så sliten, och ja det finns en miljon anledningar.. men ändå så saknar jag det. hur kan man sakna något som man egentligen ogillar så mycket? jag saknar klassens alla sköna kommentarer på bildlektionerna, (bästa!) de flummiga franskalektionerna på torsdagseftermiddagarna, snacka om att man var typ död då, våran störtsköna no-lärare, hemkunskapslektionerna där ALLT skulle vara perfekt och ALLT skulle ligga på rätt ställe.. hahaha ja det finns nog några anledningar till varför man saknar högstadiet ändå ♥



det gäller att ta vara på tiden för om 3 år kommer jag säkert sitta här och babbla om hur mycket jag saknar gymnasiet.. hehe.



australiaaaa

Sitter i skolan just nu, vi har engelska som sagt och skriver om engelsktalande länder.. jag och en vän skriver om australien. det är ju hur mysigt som helst där.. vill till sydney, lätt att jag ska åka dit nångång! och lite pinsamt men jag trodde verkligen att sydney var huvudstaden men tydligen inte haha.. nu ska vi strax fortsätta jobba, kramisar!

110414

Torsdag idag då, snacka om att den här veckan har gått fort.. ovanligt fort alltså men det gillar vi. idag har vi nån slags redovisning, ska prata om ett land vi skrivit om och ja.. det ska väl gå bra hoppas jag. orkar inte riktigt beskriva exakt i detalj för det är inte en vanlig redovisning inför klassen men skitsamma haha. får se om jag bloggar nåt i skolan, tror att vi har engelska nu på morgonen och det brukar vara riktigt chill.. har tidsinställt 2 inlägg annars, vi hörs!



hoppas att det är soligt hela dagen..

mohombi svensk ?!

Fick veta typ förra veckan att mohombi är svensk?! jag tog förgivet att han var amerikan eftersom han gjort låtar tillsammans med massor av kändisar från USA. men han är ju sjukt grym iallafall! eller vad tycker ni? :)

american flag

Jag dööööör dom här conversen är så snygga! älskar verkligen den amerikanska flaggan som vissa av er kanske märkt, har ju målat den på mina naglar några gånger haha.. dom här blir verkligen skitsnygga i sommar till brunbrända ben, röd basebolljacka, ett vitt slappt linne och såklart jeansshortsen.. waaaant!

i min 'garderob' - ringar



Dags att väcka liv i den här kategorin igen va.. tänkte visa nåt annat än kläder den här gången så det fick bli mina ringar, vet inte om jag fick med alla på bilden, kan vara någon som saknas.. alla, förutom de 3 längst till vänster högst upp är från h&m, de andra 3 är från bikbok. nån favorit? :)

rhinestones

Har varit lite dött här under kvällen men ja.. har inte haft nåt att skriva om så då är det lika bra att låta bloggen stå tom.

har precis fixat mina naglar, om jag kladdar nu blir det inte kul.. har för första gången satt dit rhinestones, alltså små paljetter eller vad man ska kalla de för och det var lite pillrigt faktiskt. resultatet blev väl inte direkt så bra som jag hade väntat mig men det var ju första gången :)


dagens inköp





m o n k i   1 5 0 : -

sunny day

Nu måste väl ändå våren vara här för att stanna?! var ju riktigt skönt ute idag, svettades nästan i hjäl min tunna vårjacka men det är ju ett bra tecken!

blev som sagt en liten runda på stan och köpte tröjan från monki så nu är den äntligen min, visar sen.. nu måste jag plugga lite, har 3 grejer den här veckan och jag inte pluggat alls. bra där! skönt att det är lov nästa vecka :)



110411

Wihooo såg att det skulle bli 16 grader idag, nääjs! nu är våren äntligen här. och ja, jag känner mig lite som en såndär meteorolog som snackar om vädret varje dag men vafan haha.

idag har vi som alltid praktiskt arbete på måndagar och idag ska vi plocka ögonbryn, haha finns väl inte så mycket att plocka kanske men okej? sen har vi hår och jag hoppas vi ska locka för det har vi knappt gjort.

vi hörs efter en runda på stan, ska kika på den där tröjan från monki för 3:e gången.. om den sitter bra får den följa med hem.

STRIPES





Senaste naglarna som är gjorda idag.. blev väl kanske inte så lyckat men ska väl göra nya om nån dag igen så dom här får duga tills dess :) vad tycker ni?

LOVE








Rihanna är utan tvekan favoriten just nu!

söndagsmys

Vaknade strax före 11 idag, hade gärna legat kvar i sängen ett tag till men blev så hungrig så jag var tvungen att äta frukost haha. kollade på smhi igårkväll och såg att det skulle bli soligt hela dagen med upp till 12 grader men jag ser ingen sol? hoppas det spricker upp så man kan sitta ute ett tag.

idag ska jag iallafall ha ett mini-spa som vanligt på söndagar, så mysigt. ska även fixa nåt mönster på mina naglar, nån som har nåt förslag? :)



i fredags

dagens outfit

Nu ska vi snart dra och käka kinamat.. det var längesen så det ska bli gott. friterad kyckling ftw! här kommer 2 snabba bilder på dagens outfit;





och så skinnjacka på det, najs!

njutit av solen

Har inte varit så mycket updates här idag men jag har varit ute typ hela dagen och bara njutit av vädret.. så härligt! vi har äntligen tagit fram utemöblerna, det var skönt ett tag men sen blåste det liite för mycket.

just nu sitter jag och lyssnar på rihanna, alltså hon är så sjuuukt grym.. önskar att jag kunde gå på hennes konsert men är ju som sagt i teneriffa då. snacka om att ha prickat in rätt datum liksom. har iallafall gjort en rihanna-spotifylista med mina favorit rihanna låtar, lyssna HÄR!



love

nytt från h&m

















lite grejer som mami beställt till mig från h&m. är så nöjd med allt, ringarna satt perfekt och jag älskar halsbandet!

110408

Hej bloggen! kom hem för 30 minuter sen efter att ha gått runt på alla mina favoritaffärer och inte hittat nåt fint alls, eller jo hittade en tröja på monki som jag har funderat på att köpa men inte gjort än så frågan är om jag ska slå till? så typiskt att det alltid finns fina kläder när man inte har pengar.. nån som känner igen sig eller?

men när jag kom hem så låg det ett paket från h&m med bland annat en massa fina smycken, wihooo. visar snaaart.



såhär ser tröjan från monki ut, måste ta och prova den på måndag.. den kommer bli hur fin som helst till shorts i sommar ju :)

freeeedag!

Kollade på smhi's sida och ser att det ska regna idag.. tack för den då. men det ska iallafall vara runt 11 grader så det är ju skönt.

yeeey det är fredag idag! det är sjukt hur fort veckorna går nu.. bara 1 vecka kvar till påsklovet och 2 veckor efter lovet ska vi börja med ett svinroligt projekt i skolan, men mer om det får ni veta då :) nu måste jag snart dra till tåget, förhoppningsvis är den i tid idag.. men det är ju rätt ovanligt haha.



NEW'S

Här kommer lite bilder på det jag köpte igår, ett till nagellack fick följa med hem idag och ett vanligt svart linne som jag inte tänker visa, inget speciellt ju.



vanliga svarta jeansleggings från vila. tänkte först köpa svarta jeans men det fick bli jeansleggings ändå



den från o.p.i är inte så röd irl, den är mer.. vad ska man säga? korallfärgad typ, sjukt snygg färg!



brush cleaner. man kan såklart tvätta dom i vanligt vatten också men det går lite snabbare med en sån här spray :) 

orkan?

Hoppade av en station tidigare för att det är så härligt väder men när jag hoppade av så möttes jag av världens jävla orkanvind typ.. då var det inte lika härligt längre men nu är jag hemma iallafall och ska strax dricka smoothie! såå gott.

sunny day

Såg att det skulle bli soligt idag med upp till 11+ så jag tänker inviga min vårjacka! så härligt. vet inte riktigt vilken tid jag kommer hem idag men det blir nog den vanliga tiden.. kanske ska in på nån affär eller sitta ute och njuta av solen inne i stan men vi får väl se!



favoritjackan!

äntligen vår

Nu måste väl ändå våren vara här på riktigt? efter en runda på stan så satte jag och 2 andra oss i solen och bara njöt.. så härligt! på tiden att solens strålar börjar värma lite. hittade några saker också, kanske inte världens roligaste grejer men sånt som jag behövde. visar lite senare, kramis!



idag..

evighetsdagen

Hej hopp! är inte så pepp på att gå till skolan idag, onsdagarna är lätt de tråkigaste dagarna på hela veckan.. har projekt och matte efter lunch. brukar kalla onsdagarna för evighetsdagarna för det går så segt.. men det kunde ju ha varit värre om man säger så!

efter skolan ska jag iallafall gå på stan igen, är riktigt shoppingsugen och idag ska jag ha på mig bra och bekväma skor så jag orkar haha. men vi hörs nångång på kvällen igen, har tidsinställt ett inlägg som kommer upp vid 4-tiden så kika in här då!



en bild från april 2009, hoppas det blir så varmt ute snart så man kan gå runt utan jacka!

tresemmé

Var på coop nyss med mami.. var ute efter ett nytt värmeskydd eftersom det som jag har nu typ är slut och alla vet ju att värmeskydd är väldigt viktigt när man plattar håret så ofta som jag gör. köpte det och en hårspray som låg i samma paket, perfekt ju! tresemmé är ett riktigt bra märke, rekommenderar det till alla.. så prisvärt!



hemma igen

Har precis kommit in innanför dörren och ska iväg igen om 1 timme.. pappa hämtade mig vid skolan sen åkte vi in till stan och lunchade på subway, äntligen har det öppnat igen! sen skulle han köpa jeans och jag fick vara smakråd, stylisten liksom hihi.

kort dag

God morgon bloggen! slutar egentligen inte förrän halv 4 idag men jag ska dra efter halv 12 för jag ska till läkaren och kolla upp ett födelsemärke. så det blir en kort dag med 2 timmars lektion, skönt fast tisdag eftermiddagarna är inte så jobbiga ändå. så vi hörs väl om några timmar igen antar jag! :)



en bild från igår, syns det att jag har färgat ögonfransarna & brynen eller?

kandee, heartbeat



Igår hittade jag de här t-shirtarna på kandeeshop. jag vet inte om jag kommer ha några pengar över eftersom jag hade tänkt shoppa lite i veckan.. annars hade jag lätt klickat hem den rosa. finns även i linne med samma tryck för er som föredrar det!

269:- kandeeshop, hot or not? ♥

trött

Jag är typ helt död känns det som haha, kom hem för någon timme sen och bara slappat sen dess. gick på stan efter skolan men jag orkade knappt det, hade så ont i mina fötter eftersom jag hade klackar och sulan är så hård på dom så det måste sett kul ut när jag gick haha. provade jeansen också men dom satt inte så bra men sköna var dom iallafall.

skoldagen var väldigt rolig iaf, på morgonen färgade vi ögonfransarna och brynen.. blev väl inte en sån jättestor skillnad men det blev fint. efter lunch hade vi hår och jag lockade håret på en docka. kul! :)





oj snygg bena hon hade då, haha

110404

Skulle fan döda för att få sova ett par timmar till men idag är det dags för skola som vanligt! men det känns inte så tungt ändå eftersom vi har profildag och det är den bästa dagen på hela veckan (om man inte räknar med helgerna då såklart) eftersom vi har praktiskt arbete. idag ska vi fortsätta med att färga frans och ögonbryn.. det är lite knepigt men när man väl lärt sig så är det lätt.

efter skolan hade jag tänkt gå på stan och köpa jeans! börjar få lite smått panik eftersom jag bara har 1 par som jag använder, annars har jag bara leggings. ska leta efter de där svarta från gina så förhoppningsvis sitter dom bra!



me and my leggings..

don't stop the pop



2010's remix har funnits ute ett tag nu men jag har inte lyssnat på den förrän nu.. vad tycker ni är 2010's bättre än förra årets? jag tycker som alltid att han som gjort remixen är sjukt grym men jag tror nog att förra årets var lite bättre. men det är väldigt bra låtar som är med iallafall men tycker att det är många som saknas?

american nails

Använde mina nyinköpta nail art lack för första gången idag, gjorde amerikanska flaggan för 3:e gången på mina naglar, lite lagomt avancerat sådär. men det blev väl helt okej tycker jag, iallafall för att vara första gången jag använde mina nail arts. vi har ju iförsig använt liknande lack i skolan så har ju lite erfarenhet men men.. :)



började med att måla naglarna helvita, enklast att börja så. mitt vita nagellack är typ slut och börjar bli lite klumpigt så det är därför det är lite ojämnt på vissa ställen men ska snart köpa ett nytt!





vad tycker ni?

i want to look like this



Tröjan, jeansen och plånboken ska jag checka efter på måndag! har kollat på jeansen innan och dom är gjorda av ett sjukt skönt material.. måste prova dom! :D

gillar ni mitt lilla collage eller? ♥

grey

Ännu en grå och trist dag, vart är solen liksom? aja idag är det iallafall söndag som alltid innebär en ta-hand-om-sig-själv-dag. så ska snart hoppa in i duschen, måla naglarna och kaaanske plugga lite matte om jag orkar haha. men jag har inte så mycket mer att berätta just nu, talk to ya l8er!



myste lite i sängen imorse med min lilla sötnos, hihi

avslutningsklänning?


Hittade en jättesöt klänning på nelly (gillar den till vänster mest) och funderar på om jag ska ha den som avslutningsklänning? sjukt snygg modell på klänningen ju, gillar att den är enärmad. får se om det blir en beställning där igen eller om jag väntar på att det ska komma in flera somriga festklänningar!

249:- nelly.com, hot or not?

resumé, april 2010

En liten tillbakablick från april 2010!



fixade mina naglar lite.. hahah. korta naglar eller vad? på den tiden var jag inte heller så nagelfixerad som jag är nu.. ;)



shoppade..



och pluggade. kul att jag typ har glömt alla franska ord som jag lärde mig, haha.



hade långt hår (löshår)



lite mer shopping!



köpte 2 st nagellack som nu är 2 favoriter!



outfit



det började äntligen bli så varmt så man kunde sitta ute..



beställde min avslutningsklänning



valborg

110402

Vaknade för en halvtimme sen och har nyss ätit frukost.. åh så skönt att få sova ut ordentligt! är det bara jag som varit dödstrött på morgonen pga sommartiden eller? haha. det är grått och trist väder idag med så tror nog inte jag går utanför dörren idag. ska iallafall fixa mina naglar med de där nya nail art grejerna, det blir perfekt! vad ska alla andra hitta på idag? :D

i paketet från nelly

Beställde lite nail art grejer igår från nelly och idag kom dom.. snabb leverans eller vad? är ju som sagt riktigt nagelintresserad och det här ska bli sjukt kul! har redan börjat göra lite mönster på mina naglar.. skitkul! längtar till 2:an och 3:an så jag får hålla på med naglar hela tiden! :D






april, april

Haha vet inte om nån gick på det men inlägget under var alltså ett aprilskämt, jag ska inte till spanien! okej, jag vet att det var typ världens sämsta skämt men kom inte på nåt bättre haha. önskar dock att det var sant eftersom vädret suger..

har iallafall fått ett paket från nelly, kan inte hämta den själv men jag väntar på att pappa ska sluta så han kan hämta den åt mig.. imorgon blir det nog en riktig pysseldag, ni får se innehållet senare!



love..

110401

Yeeeey det var tydligen inte bara jag som tröttnade på snön så jag, mamma & pappa spontanbokade en resa till spanien igårkväll haha. så vi åker ikväll vid 7 tiden. ska bli så skönt! måste börja packa direkt efter att jag kommit hem från skolan, tur att vi får sluta tidigare! kanske måste förbi stan också ifall jag behöver nåt? stressigt värre haha!

om jag hinner skriver jag mer efter skolan! ha det så bra i snön annars :D



snart tillbaks igen! längtar!