slide show

black & white





Målat om naglarna igen! den här gången ett väldigt enkelt mönster med en massa streck.

på min önskelista



Såhär ser min önskelista ut för tillfället. en skinnjacka från jofama by kenza, en new york resa (we're looking for one!) och ett nagellack från china glaze vårkollektion, aquadelic heter lacket.

new in's

Vilket underbart väder det har varit idag, vågar man hoppas på att våren är här på riktigt nu eller? var iallafall inne i stan en snabbis idag men det enda jag kom hem med var 2 st nagellack. om ni inte har provat kicks nagellack så gör det, dom är riktigt bra för att kosta 39 spänn. 

 

jofama by kenza 9



Antar att jag inte är ensam om att älska kenzas skinnjackor? jag har en som jag i princip bodde i hela hösten och nu när våren börjar närma sig så flyttar jag in i den igen hehe.

iallafall så älskar jag skinnjackorna på bilden som är från hennes vårkollektion, gillar verkligen detaljerna och dragkedjorna.. frågan är bara vilken färg som är snyggast? svart passar ju till allt men kan ju vara kul med en liten färgklick också.

tribal



Målade om mina naglar i morse i ett mönster som är inspirerat av mad4beauty på youtube. såg hennes naglar igårkväll och ville också måla mina naglar i samma mönster. mina naglar blev inte ens i närheten av så fina som hennes men med lite övning kanske..

it's all about the look





summer inspired





Fick typ psykbryt på mina stilettos, kunde varken skriva på tangentbordet, sms:a eller skriva öht.. kände mig lite handikappad där va haha. så jag tog bort dom och har mina naturliga naglar nu. målade ett lite somrigt mönster på naglarna nyss, vad tycks?

flower stiletto





Det fick bli stilettos på mina naglar ändå tillslut. som jag skrev i inlägget under så har jag klippt till tipparna själv så jag har alltså inte köpt dom. men vad tycker ni om resultatet då? blev väl lite coolt ändå? ;)

stiletto



Gjorde egna stiletto tippar igår som jag tänkte sätta på min nail trainer men frågan är om jag ska göra stilettos och sätta på mina egna naglar också bara i någon dag? vore inte det ascoolt?

if you can dream it you can achieve it













Såhär såg jag ut nyss när jag var ute. nu: nagelfix!

hearts



Ett par naglar som jag målade för någon timme sen, blev inte så nöjd men gillar mönstret iallafall!

(ps, lämna gärna förslag på vad ni vill läsa om här i bloggen, känns som att det börjar bli lite tjatigt med en massa collage, kläder och naglar)

young, wild & free





silver



Jag har fått en hookup på silver just nu och jag har lackat på ett silvrigt nagellack på mina naglar ett par gånger nu. för någon dag sen hittade jag den här tröjan på monki som ser dötråkig ut på bild men den är mycket finare irl. snyggt till en smal (silvrig) halsring, svarta stuprörsjeans och boots eller nåt sånt. me like!

red abstract





2 bilder på ett par naglar som jag målade för någon dag sen, hade lite brist på fantasi så jag gjorde en design som är rätt typiskt mig. like it? ♥

manikyrist-diplom & sportlov



Skrev ju förut att jag var diplomerad manikyrist och idag fick vi våra diplom! har fått sportlov nu också så det kommer även bli lite bättre uppdatering här, great great!

if you love something, set it free


inspiration #1









pics; weheartit & av mig.

ljuslila



Letade igenom min garderob ihelgen och hittade ett par jeansshorts som är typ 2 år gamla eller nåt sånt. pastellfärger är ju en av vårens stora trender så dom här är nog perfekta. behövs bara slitas ut lite först och sen tänkte jag sätta fast lite nitar.. my style!

slippery

Har verkligen känt mig som bambi på hal is idag haha men jag har klarat mig från att halka iallafall även om det var nära flera gånger. men det har varit rätt skönt väder ändå ett tag, inte så kallt och imorgon ska det bli upp till 4+ så inviger nog min fina skinnjacka då, wohoo.

har en rätt rolig nyhet att berätta också men jag vet inte om jag ska skriva det än eller inte ifall det inte blir av.. men jag hoppas!



såhär såg det ut idag (om ni ville veta liksom..)

feathers





Satte på fjädrar (från panduro)  på mina naglar idag. trodde resultatet skulle bli bättre än vad det blev men det får väl gå ändå då men det ser faktiskt bättre ut i verkligheten än vad det gör på bilden. gillar själva idéen iallafall! vad tycker ni?

we found love in a hopeless place







abstract





Fixade mina naglar lite nyss, satte på tippar för att mina naglar var så korta så nu är de lika långa som mina naturliga naglar brukar vara. gjorde lite mönster också för att det var ett tag sen jag verkligen la ner tid på att göra det. like it? ♥

120218

Vaknade för typ 30 minuter sen, alltid lika skönt att sova länge! det tar verkligen på krafterna att gå upp 5 varje morgon.. men snart är det sportlov iallafall, måste stå ut en vecka till.

har inte direkt några planer inför dagen men det kanske dyker upp nåt skoj sen. tänkte egentligen dra med nån ut på en fotorunda men känns inte lika lockande nu när det snöar.. (igen? vi kommer seriöst få fira midsommar i en snöhög) men vi får se hur det blir.



målade på några tippar för nån dag sen.. sjukt fula men jaja.

i'm too young to die

tygkassar



Älskar tygkassar till vårjackan/skinnjackan och har en från topshop än så länge som användes rätt flitigt i höstas. är sugen på någon av dom här från kandee, frågan är bara vilken? det lutar mest åt den längst till vänster iallafall.

seg dag

Vaknade upp med halsont och kände mig trött och seg idag så hoppade över praktiken och smsade en klasskompis att dra till skolan med mig eftersom vi ska göra en uppgift tillsammans som ska redovisas imorgon så nu är vi klara och jag hann även skriva klart en annan grej, känns väldigt skönt. halsen är lite bättre nu så kanske klarar mig från att bli sjuk om jag har tur. 

håller på att göra en nagelförlängning på berit, eller min nail trainer då för er som inte fattar hehe. visar upp resultatet sen om det blir bra! blir dock utan gelé eftersom jag inte har det hemma.

america





Gina får nog aldrig nog av den amerikanska flaggan, haha.. köpte iallafall den här igår och den är sååå himla mysig. love it!

darkred





Målade naglarna igårkväll (samtidigt som jag tittade på top model så därför är lackningen lite slarvig) i ett snyggt mörkrött nagellack från maybelline. egentligen så är jag (fortfarande) inte så mycket för röda naglar men jag tänkte att det skulle bli snyggt till min nya tröja som jag invigde idag och det var ju inget fel alls på färgen egentligen så behåller lacket nån dag till.

120215

Borde få pris för min höga uppdatering typ, nooot. men det är så mycket som händer just nu och så är jag så sjukt trött på vintern och på den äckliga jävla snön/slasket osv.. men okej jag ska sluta klaga och vara glad istället haha men ärligt hur skönt skulle det inte vara med sommar just nu?!

hittade massor med olika fjädrar på panduro idag och direkt när jag såg den här påsen tänkte jag att det skulle bli grymt coolt att ha på naglarna så det ska jag testa nån dag!

lady gaga



Hittade ett snyggt linne på gina tricot för nån dag sen. blir snyggt till svarta stuprörsjeans, converse och skinnjacka.. lite rockigt sådär men jag gillar det!

dagens bilder

Orkar inte skriva något om dagen så ni får se lite bilder från den istället!





gjorde min första franska förlängning idag på nagellektionen. naglarna på bilden är inte klara utan ska byggas och så ska top coat på men det får bli nästa gång.



helt ok lunch! (man bara måste älska vårat matkort)



orkade typ inte kläder imorse så slängde bara på nåt.

729 marzipan





Känns lite ovant att ha såhär korta naglar men eftersom att typ alla hade gått av var jag tvungen att fila ner dom, har inte haft såhär korta naglar sen jag var nagelbitare typ haha. färgen är iallafall sjukt vårig men skimret som man kan se i flaskan syns tyvärr inte på naglarna.

på min önskelista



Just nu så står bland annat det här med på min önskelista; ett par jeans som sitter bra, gärna de här från lewis. vinröda converse - har haft en crush på de sen i höstas men köpte aldrig några, så fort jag hittar ett par ska jag slå till. mysig tröja (från gina) - väldigt enkel och ser sjukt mysig ut.

120213

Har en del skolarbeten att fixa nu, allt ska vara klart i veckan (varför är alltid allt på samma vecka? sjukt irriterande) så måste verkligen ta tag i det nu. sen blir det iallafall ett avsnitt av stylisterna och lite nagelmålning. hörs sen!

har typ inget att blogga om heller så ni får gärna lämna förslag vad ni vill läsa om!



vill ha sommar..

sometimes it takes a thousand tries to win

Sticker ner till tåget nu, har matte, hårstyling och sen projekt typ. vet inte riktigt när vi slutar (ändrat schema) men vi hörs väl runt 6-tiden antar jag. have nice day! xx



i fredags

valentine inspired





Har målat på lite tippar nu ikväll, alla ♥ dag inspirerade. vad tycker ni?

a while ago





Hittade lite gamla skolkort från bland annat 9an nyss vilket fick mig att tänka på mina gamla blogginlägg från den tiden haha.. lite pinsamt men vill inte radera dom ju!

neon pink





Eftersom att typ alla mina naglar har gått av och är superkorta så kan jag inte direkt göra vilken design som helst så det fick bli en väldigt enkel. kanske förlänger mina naglar nån dag, vill inte att dom ska vara såhär korta och ojämna haha.

nytt från h&m





Ser lite tråkig ut på bild men jag lovar att den ser bättre ut på!



svarta vanliga jeans. har inte provat dom så hoppas att dom passar.



NOTD - playcards





Gjorde lite spelkort på mina naglar nyss. lillfingret kan ni väl ignorera, klövern blev inte alls bra haha..

marzipan & icy lilacs









Köpte två st nagellack från isadoras vårkollektion inne på harmoniq igår. fick även med en nail art borste, tror inte att den är så bra men ska bli spännande att testa den.

cheers to the freakin' weekend

Har haft en helt okej dag idag, allt började med att jag fick skjuts till skolan och lyssnade på rihannas nya skiva, bara det fick mig på bra humör, skönt att slippa trängas på ett fullt tåg också. dagen fortsatte med att jag fick mvg på en svenskagrej, shopping efter skolan och sen en massa annat. whoopie!



vad som är inuti den här påsen får ni se sen! kanske inte så svårt att lista ut men ändå, hehe..

NOTD - do you want to play chess again





Gjorde en design som jag har gjort för några månader sen på mina naglar idag. förutom att rutorna kanske inte blev världens bästa så älskar jag kombinationen av svarta matta naglar och en nagel med rutor. gjorde en snabb video på hur jag gjorde rutorna också eftersom ni undrat hur man gör förut;

L.A candy





Köpte den här boken iförrgår, den verkar grymt bra så hoppas den är det också. den är på engelska men jag tror inte det kommer bli något problem. någon som läst den?

mitt liv i ett armband





Har visat upp mitt fina thomas sabo armband här i bloggen för ett tag sen, fick 4 st berlocker i födelsedagspresent och alla berlocker är verkligen jag.

nu har vi fått en uppgift i skolan i estet att fota ett stilleben på något som representerar min barndom, mitt liv just nu och i framtiden. jag tänkte ta en bild på mitt armband eftersom det, som sagt verkligen är jag, min barndom förknippar jag med skon, (när jag var liten ääälskade jag skor som lät när man gick, haha) nagellacket och 18tecknet passar väldigt bra in på mig just nu och palmen & eiffeltornet skulle kunna vara mig i framtiden pga av att jag vill bo utomlands.

NOTD - escape from the island





Såhär ser dagens naglar ut. är inte supernöjd så det får nog bli något nytt imorgon!

120208

Är så sjukt skoltrött just nu. har typ en miljon skolgrejer att ta tag i och det blir ju inte bättre när man kommer hem tidigast halv 6 varje dag.. jaja snart sportlov! haft en väldigt seg skoldag iallafall, på våran 3 timmars lektion på morgonen hade vi ingen lärare så det säger väl det mesta.. blev ett avsnitt av stylisterna och en snabb fotorunda ute.

har precis fixat en ny design på mina naglar så slänger upp lite bilder när top coatet är på och torkat.



bild från gran canaria. stötte på någon gubbe..

how to do



Här är en liten video på hur jag gjorde naglarna några inlägg ner. hoppas ni gillar den!

hairstyles





Är så jäkla sugen på att göra något med mitt hår, vet exakt hur jag vill ha det så när mitt hår återhämtat sig lite är det dags för något nytt. vad jag ska göra får ni se då!

SILVER





Man kan inte annat än älska det här lacket som jag har på mina naglar just nu, silver är verkligen grymt snyggt och trots att det varit en färg jag använt rätt mycket i höstas så kan jag inte få nog. nagellacket blir ditt för 39 spänn på gina tricot.

på min önskelista



Det här står på min must have lista just nu; ett oranget nagellack. köpte ju ett idag med hopp om att den skulle likna den här från essies vårkollektion och den får duga så länge. jeffrey campbell spike; snyggare skor får man leta efter? nångång ska de bli mina, iallafall i mina drömmar. outfits från nastygal.com; har absolut inget emot att bära dessa plagg, har lust att kopiera outfitsen rakt av och bära någon av dom en härlig sommarkväll.

hemma igen

Nu är jag hemma efter en runda på stan, blev borta lite längre än väntat på grund av att tåget såklart skulle krångla lite men nu är jag hemma och fryser ihjäl, ska fixa lite varm choklad nu så jag tinar upp haha. köpte iallafall en present till pappa, fick bli en digital fotoram så jag ska lägga in lite roliga bilder sen och 3 nagellack (vem är förvånad?) från gina.



har fått en hookup på orangea naglar, orange är egentligen min hatfärg men jag har fått för mig att det kan vara snyggt på naglar.

till stan

Är ledig idag så jag ska åka in till stan en snabbis om en timme och leta efter en present till pappa som fyller år nu i veckan, kanske kommer hem med något annat också. men nu måste jag börja fixa mig, hörs igen om några timmar! kramisar

NOTD - let's have some fun







Sa ju tidigare idag att jag haft en dålig nageldag men jag kunde inte låta bli att måla nåt mönster på mina egna naglar ändå. resultatet kanske inte blev sådär jättefint men jag tror att det hade blivit bättre om mina naglar varit lite längre. (det är ju inte riktigt nagelsäsong nu om man säger så, trots att jag använder nagelolja dagligen så går dom av ändå)

gillar iallafall färgerna, behövs lite färg nu den här mörka årstiden ju!

bloggtips

Jag gör inte länkbyten utan jag länkar de bloggar som jag vill så ni vet. tänkte iallafall dela med mig av en blogg som jag har läst ett tag nu, tjejen som driver bloggen heter ellinor och hon skriver om lite allt möjligt som rör mode, skönhet och så lite annat. hon tar dessutom ursnygga bilder! läs hennes blogg här.



sega söndag

Har precis hoppat ur pyjamasen, planen var att sitta inne helt forever alone idag så tyckte inte att jag behövde byta om men sen blev planen förstörd så nu ska jag ut i snöstormen. bjuder på några tippar som jag målade idag, inte världens finaste (kan verkligen inte måla snygga naglar nu, spelar ingen roll hur mycket jag försöker, det går bara inte!) men ni kan väl få se dom ändå.



cute as a button





Var ju meningen att jag skulle visa upp ett av de nya lacken som jag fick hem igår. testade båda men blev så jäkla besviken, färgerna var ursnygga och borsten var det inga fel på men var tvungen att måla typ 5 lager så det blev väldigt ojämnt och inte ens seche vite kunde fixa det så.. men jag ska ge dom en till chans nångång.

istället så fick det bli ett gammalt essie lack som är väldigt fint!

elsas värld





Jag brukar inte läsa böcker så ofta (läs: aldrig) men i somras fick jag boken elsas mode och fastnade för den direkt. köpte uppföljaren elsas värld och när jag läst ut den kunde jag knappt vänta på fortsättningen. fick den sista boken elsas hemlighet i julklapp och 2 veckor senare var den utläst.

så nu letar jag efter en ny spännande bok som liknar elsa böckerna. gillar lite mer tjejiga böcker som om ni har nåt tips så säg gärna till! funderar på lauren conrads bok L.A candy, har hört att den ska vara bra. nåt ni rekommenderar?

nagelgiganten





Mitt paket från nagelgiganten kom igår så lite senare idag ska jag testa ett av nagellacken. vilket av dom vill ni se först? :)

tre outfits med jeffrey campbell





120203

Blir nog inte så mycket updates här idag, min bästis möter upp mig på stationen sen efter skolan och då ska vi ha myskväll med film osv. ser framemot en lugn kväll efter en lång vecka. tidsinställer ett inlägg iallafall och kanske hinner blogga nåt i skolan annars så hörs vi väl ikväll kanske eller imorgon. puss&kram!

where have you been


beställning från nagelgiganten


Klickade hem lite grejer från nagelgiganten igår. blev mest påfyllning av sånt som jag redan har men även lite annat, bl.a nagellacken på bilden. den lila liknar faktiskt inget nagellack som jag har i min samling, den ska tydligen skifta i lila/grått och jag tror att ett matt top coat över det kan bli riktigt snyggt.

vaniljglass



Köpte en body lotion på kicks idag som verkligen luktar exakt som vaniljglass! ska hoppa in i duschen nu och sen smörja in mig med den. hoppas jag inte blir för sugen på glass nu bara för det, hehe.

you can try but never stop me

Haft praktik idag, den här dagen har gått väldigt snabbt faktiskt. brukar annars vara rätt segt på torsdagar men idag har vi haft fullt upp. är lite upptagen med annat just nu så hinner inte skriva mer men bloggar igen om en timme eller så.

dagens detaljer;







NSI goodiebag







Det här fick jag med i goodiebagen från NSI's roadshow igår, lite olika handkrämer, en mini base&top coat flaska (grym!) och ett nagellack (fantasea heter den). är inte så mycket för lila men nagellacket verkar rätt snyggt, gillar att det skiftar i olika färger så jag ska väl testa den någon dag!

take me back











Lite bilder från våran underbara rhodos resa i somras. vill till värmen nuuu!!

instant artist



De här nagellackena köpte jag igår på NSI's roadshow och det är som sagt instant artist som jag använder när jag gör mönster på naglarna. rekommenderar verkligen dom här till alla er där ute som också är intresserade av nail art!

NOTD - orange knockout



(bild från teneriffa)



Inviger februari med ett par färgglada naglar. älskar verkligen det här nagellacket, det är absolut nummer ett bland min samling. naglarna bara lyser och jag har fått massor med komplimanger för dom idag! :)

freeezing

Är hemma nu men ska snart ut igen en snabbis. fick för mig att jag skulle gå hem från centralen idag, gör det lite då och då för att få lite motion men de senaste dagarna när det varit så kallt har jag hoppat över det men idag så gjorde jag det vilket jag inte skulle gjort.. sviiiinkallt ute. sommar, kom nu tack? (nääe vadå att jag tjatar om det typ varje dag haha?)

skoldagen var iallafall väldigt seg men jag fick en liten goodiebag från NSI grejen vi var på igår som bland annat innehöll 2 nagellack från orly. (ett minilack och ett vanligt) visar upp det sen!



bild från förra veckan nångång