slide show

Nail art

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Några naglar från hela månaden som jag inte vet om jag lagt upp här eller inte, vill ha allt samlat på bloggen också och inte bara på instagram såå.

Secret

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Jag älskar sånahär grön/blåa nyanser och den här med en massa glitter i är ju bara för fin, älskar den! Jag la först på ett svart lack som bas och sen 2 lager+ett lager med en såndär makeup svamp för att få glittret lite tätare, mycket jobb bara för att få det att täcka men värt det ändå. Ska testa hur det ser ut utan svart bas senare men känns som att det kommer bli några lager ändå. Vad tycker ni om färgen? ♥

Ljusare toppar

 
Kom på att jag glömt visa min nya hårfärg, var och fixade det i måndags! Det är ingen superskillnad men jag gillade det som det var innan förutom att det behövde fräschas upp lite så nån cm i topparna försvann och så blekte vi det. Varken för eller efter bilderna ger håret en riktig rättvisa men men, jag är iallafall supernöjd!

Blessing

 
Det här lacket är typ det häftigaste ever! Det är såkallat multichrome lack som skiftar i olika färger beroende på ljuset, jag lackade på 3 lager hade inge problem alls med formulan så I'm in loooove. Vad tycker ni om lacket? Finns att beställa som pre-order här.

The heat is on

 
naailsbyjulia @ instagram
 
Hade glömt visa upp det här röda lacket från china glaze desert escape kollektionen som jag swatchade för ett tag sen. Lacket är iallafall ett vanligt rött fast åt det lite mer orangea hållet, superhärlig färg och formulan är precis som resten av kollektionen (av dom 4 jag testat iaf, finns 6 totalt) superbra, den är lite tunn eftersom det är en jelly men täcker bra med 2/3 lager ändå!
 
är ni sugna på lackena från kollektionen så finns dom på eleven.se nu, jag köpte ju mina från USA men nu finns dom här i sverige med! ♥ även electric nights (min favorit) kollektionen finns där.

Bloggen 6 år

 
Kom på att jag har bloggat i hela 6 år snart, alltså det är ju helt sjukt? Vet inte exakt vilket datum jag började men i slutet av juni var det iallafall, var typ 15 år då haha.. samlade ihop lite sommarbilder från 2009-2015 för att fira lite. Men nu tycker jag sommaren ska komma på riktigt, ska det bara regna eller vad är grejen?? Tänker inte gå med på det här längre!

Popples

 
Alltsåååå kolla in det här lacket, det är verkligen så himla fint! Har inget liknande i min samling och kommer nog använda den här ofta. Den finns att köpa →här, tänkte också bara säga att jag har inget slags samarbete med LLP och jag får inge pengar eller så när ni klickar in på länkarna.

Sötaste loggan

Nailmail

 
Kolla in mina uuuunderbara lack (och förpackningarna) som jag fick hem i dag från live love polish, som vanligt har jag sparat det rosa pappret (perfekt att ha till presenter) och klistermärkena sitter på min dörr såklart hehe.

What's she dune

 
För några dagar sen testade jag det här beige/nude färgade lacket från china glaze sommarkollektion, färgen är väl inte direkt supersmickrande till min hudton men tänkte använda den mest till nailart ändå! Vad tycker ni om färgen?

Summer '13

 
Lite bilder från sommaren 2013, kan inte fatta att det är 2 år sen jag tog studenten!! Liksom vart tog tiden vägen?

Rain dance the night away

 
Alltså det här lacket är ju bara för fint! Egentligen så är färgen mörkare än vad den ser ut att vara på bilderna, iallafall i inomhusljus men jag älskar verkligen allt som är blått/turkost så den kommer sitta på naglarna ofta. Även det här lacket har en superbra formula, 2 lager som är hur enkla som helst att bara lacka på, känns som att jag inte testat nagellack med en sånhär bra formula på evigheter! Tycker ni om färgen?
 
--------
har inget med inlägget att göra men igår gjorde jag halkbanan/risk2an, det var så sjukt kul haha, lite läskigt såklart också men kul ändå.

Summer tag

1.Vad ska du hitta på i sommar? - jag jobbar ju så det är det jag kommer göra haha men ska ju iväg till london några dagar men det är det enda jag vet än så länge, det är verkligen svårt att planera saker när man själv och alla vänner jobbar.

 

2.Tre favoritplagg i din sommargarderob. - mina jeansshorts som jag köpte i NYC förra sommaren, ett vitt linne som jag också köpte då och en ljusrosa klänning som jag köpte i L.A för 2 år sen.

 
3.Baddräkt eller bikini? - bikini!

4.Något speciellt du ska köpa på sommarrean? - jag köper nästan aldrig saker på rea så nej.

5.Vad läser du på stranden? - jag läser inget haha!

6.Favoritglass? - någon god isglass kanske, vet inte riktigt vilken min favorit är men älskar den där twister eller vad den heter.

7.Bästa sommarminnet? - alla resor, studenten (2013) och allt annat man hittar på under sommaren!

8.Någon skönhetsprodukt du inte klarar dig utan? - after sun kanske, känns som att den bättrar på brännan men det kanske bara är jag, men annars nagellack (såklart!) i någon härlig färg.
ett bild från förra sommaren.

9.Vad gör du helst en regnig sommardag? - sitter inne och chillar, spelar sims, kollar på nån serie, fixa naglarna typ.

10.Bästa och sämsta med sommaren? - det bästa är allt utom fästingar, humor/getingar osv, blev stucken av en geting för väldigt längesen men det var inte skönt så jag hatar dom.
 
undra när/om vi får dom här temperaturerna igen som vi hade förra sommaren, det var ju helt galet.

Don't desert me

älskar verkligen nageln med bara stenar på haha, varför har jag inte gjort så tidigare?!
 
Jag har några lack från china glaze sommarkollektion att visa er, det är totalt 6 st lack i hela kollektionen som heter 'desert escape' som släpptes nyligen men jag klickade bara hem 4 st, kanske köper en till senare men vi får se. Det första lacket heter 'don't desert me' och är en skimrande lila/rosa färg, en färg som jag egentligen inte gillar så mycket men tyckte den var fin ändå att ha på naglarna och sen går det att göra lite nailart med den också! Formulan var hur bra som helst, trodde den skulle vara tunn och behöva typ 3 lager men den behövde bara 2 och det var inga problem alls så det var ju skönt! Vad tycker ni om färgen?

HB beauty bar

bilderna ger inte nagellacken rättvisa, det är ju sååå fiiiint väder (not) så bilderna blev inge bra, men bättre bilder kommer såklart.
 
Idag fick jag ett litet paket med en massa lackisar från hb beauty bar, det är en amerikansk webbshop som säljer lite allt möjligt inom skönhet, inte bara nagellack alltså. Jag fick faktiskt (för första gången) betala tull, det blev bara 184kr så inte så farligt mycket men jag som alltid haft sån tur haha men jaja jag visste att jag skulle åka på det nån gång, så ofta som jag beställer från USA liksom. Längtar iaf tills jag får leka runt med mina nya lack!

LONDON

 
Mamma fick nog den bästa födelsedags/morsdag presenten man kan få, hon och jag ska till london i sommar! Jag har aldrig varit där så det ska bli jättekul, lite qualitytime liksom bara jag och mammsen. ♥ Blir en massa shopping och någon tur i london eye såklart/madame tussauds och lite annat som vi inte kommit på än. Lääängtar!!

Månadens design - maj

 
 Vilken är eran favvis?