slide show

Homemade


Vi gjorde egengjorda hamburgare igår, det är ju så mycket godare än köpta från affären/donken osv. Jag gillar när dom är små och tunna så får dom specialgjorda av mina föräldrar, därför ser det knappt ut att vara någon hamburgare i på bilderna haha. Sen är jag väldigt kräsen med vad som är i, gillar inte lök/tomat/senap osv, jag har antingen ost, sallad och dressing på eller bara ost och ketchup. Jaja ett tips till er iaf! ❤️

Halloween design


Gjorde en till halloween design på mina naglar idag, blev en rosa mumie, en katt, spindel och några stygn..gillar att mina halloweennaglar alltid blir mer söta än läskiga haha. 

Powerwalk



Var på en liten PW idag, känns så skönt att börja igen! Får se hur länge det håller i sig bara, kommer tröttna igen när snön och riktiga kylan kommer.. Men det är ju så härligt att bara gå tillsammans med bra musik i öronen.

Nu ska jag iallafall googla lite halloween sminkningar och sen slå på ett PLL avsnitt och fixa chai, har lite ont i halsen men hoppas det försvinner! 

Rest in pieces

 
Jag fick hem det här supercoola lacket från china glaze halloween kollektion idag. Jag älskar lite annorlunda glitterlack och den här gillar jag väldigt mycket, jag har två ganska tunna lager över OPI 'black onyx' och att placera glittret är inga problem alls. det är lite svart glitter i med så jag ska testa att måla dom på en genomskinlig bas också för att se hur det blir. ♥

Sunday look

 
Hade på mig min supergosiga tröja idag från gina tillsammans med levis jeans, halsband från h&m och skor från scorett/urban project. nu ska jag mysa ner mig framför det senaste top model avsnittet tillsammans med mina polare ben&jerrys.

Halloween nails

 
Alla mina halloween naglar som jag gjort i år, är inget stort fan av någon av dom men ni kanske tycker om dom? ♥

OPI Holiday

 
Såhär ser OPI's julkollektion ut och i år har dom gjort ett samarbete med gwen stefani, kollektionen släpps i sverige i mitten av november. Jag gillar väl alla lacken men det känns som att det är överdrivet många röda? men jag älskar iallafall alla glitterlacken, så himla fina! jag måste ha 'snow globetrotter' och  'comet in the sky', sen tycker jag 'first class desires' såg fin ut när jag kollade på swatches. Men jag har sett lite bilder på china glaze julkollektion och den känns mer lockande, jag tycker att den är lite mer unik men det finns inte så mycket riktiga bilder på den än.
 
skulle ni kunna tänka er att köpa något lack och isåfall vilken?

Got the eiffeltower on my nails

 
Alltså kolla på min söta lilla eiffeltornsdekoration, den kommer härifrån! jag har ett litet samarbete med dom så om ni anger JQJX31 får ni 10% rabatt på allt. ♥ fick hem det och lite annat idag så var tvungen att göra ett par paris inspirerade naglar, gillar ni dom?

Throwback - en sommarkväll

 
En mysig och varm sommarkväll i slutet av maj, take me back!

Matte chevrons

 
Jag använder egentligen aldrig stickers till mina naglar, vill alltid att det ska vara handgjort men chevron mönster alltså, det är helt omöjligt att måla med frihand haha så det fick bli ett undantag nu. jag köpte mina härifrån! blev så himla glad när jag såg att dom fanns att få tag på i norge, går ju mycket snabbare att få hem dom därifrån än från USA som dom egentligen kommer ifrån. nu blev ju strecken verkligen inte perfekta ändå men med lite träning kanske.

Vill ha sommar igen

 
Önskar verkligen att jag kunde ha på mig någon av dessa outfits nu men nej på termometern står det 3 grader och det är helt grått och tråkigt ute. Vill ha tillbaks sommaren!!

Mitt 2014 - del 1

 
Tänkte börja lite smått med mina årsresumér nu redan så inte alla kommer samtidigt sen! jag har ju gjort månadsresumér under året så det kommer inte bli lika detaljerat som jag annars gjort men jag vill ändå göra en eftersom att jag har gjort årsresumér varje år sen jag började blogga. hoppas ni tycker det är kul att läsa om det!
 
Under januari hann jag med att träffa min syster som vi firade nyår med, fick jobb på en salong, köpte en ipad air och ett par supersnygga skor som sitter på mina fötter ooofta, gick på fotopromenader, gjorde lite naglar, hade många myskvällar och shoppade lite till.

Förvaring

 
Köpte den här förvaringsgrejen på ikea förra veckan. Egentligen så är den till för både nagellack och smink och där jag har mina nagellack staplade på varandra ska man egentligen förvara sminkborstarna men jag använde hela till mina nagellack istället haha. Skulle jag haft mitt smink där hade jag bara glömt bort det när jag ska iväg, känns bättre att ha allt det i sminkväskan istället. Fast om jag skulle få plats med alla mina nagellack hade jag behövt typ 50 st sånahär haha så resten står på andra ställen.

5 sanningar

* Jag är typ sjukt fascinerad av skyskrapor, tycker dom är ascoola haha.
 
 
* Jag är en riktig djurvän och älskar mina två katter så himla mycket. i framtiden vill jag ha en bengalkatt som ska heta essie.
 
* Jag är väldigt lik mitt stjärntecken, jungfrun. jag måste ha det fint och städat runt mig och är ett riktigt kontrollfreak. har jag det inte fint på mitt nagelbord när jag ska göra naglar kan jag inte koncentrera mig.
 
 
* Varje gång (den senaste tiden) jag börjar prata med någon jag inte känner och den frågar vart jag bor och när jag svarar (vill nog inte avslöja det i bloggen men jag bor inte där min ip adress säger att jag bor iallafall, ganska långt därifrån) så får jag alltid svaret 'jaha var det inte där det brann'? jag visste att hålorna här i västmanland skulle bli kända som 'hålorna som brann i somras' haha!
 
* Jag är beroende av nagelolja. jag använder tre (eller två) olika varje dag och har en (den från sephora by OPI) när jag precis målat naglarna, den från OPI står på mitt skrivbord och så har jag den i blå tub på sängbordet och smörjer in nagelbanden precis innan jag ska sova. nagelbandskrämen från apoteket använder jag lite då och då när jag känner att nagelbanden är lite extra torra.

kan verkligen rekommendera dom här. ↑
 

Pink gradient

 
Shit jag har hela 60 st kommentarer att svara på haha, kul att många har hittat hit och att blogg.se äntligen börjat uppmärksamma mindre bloggar.
 
Såhär ser iallafall mina senaste naglar ut, lite rosa nagellack runt nagelbanden men det var så svårt att ta bort allt, gör ni det här måste ni tejpa runt haha! jag använde en vanlig makeup svamp, essie 'haute in the heat', OPI 'kiss me i'm brazilian', models own 'strawberry tart', china glaze 'fairy dust' och seche vite top coat. rosetten är från ebay.
 
jag har hunnit testa min nagellacksborttagning från chanel nu (den är så fin så vill inte använda den haha) och den var väldigt bra men den tar inte bort glitterlack. sen såg jag att det var aceton i, jag använder alltid acetonfria men den kändes väldigt mild ändå och luktade typ blommor..inget fan av lukten men bättre än vanlig removerlukt iallafall!

Lunch tips

 
Min syster som är vegetarian var hos oss förra helgen och hon lagade sååå god lunch med quorn (?) som hon stekte och kryddade med vitlökspulver, vitpeppar och pizzakryddda och till det sallad med fetaost i. det ska jag äta till lunch idag fast med kyckling i istället. ♥

Pastel galaxies

 
Älskar att måla galaxer på mina naglar, det går fort och är superenkelt. Gillar ni naglarna? ♥

My own inspo pics

 
Lite inspirationsbilder som jag själv tagit, försökte få lite weheartitkänsla över dom haha.

Snowflakes

 
Nej det har inte snöat här (tur det!) och jag vill inte heller ha snö än heller, i mitten/slutet av november går bra haha. men jag ville öva på att göra lite snöflingor iallafall! dom små blev ju rätt misslyckade men det är så svårt att få plats med alla streck. jag gjorde även en liten tutorial som ska upp på min facebook sida och instagram senare också, hoppas ni fattar något av den!

Chanel nailpolish remover

 
Hade ett presentkort på kicks så lyxade till det lite för mina naglar och köpte en nagellacksremover från chanel. man vill ju knappt använda den haha men ska bli spännande att testa, jag använder alltid annars removers från ica/lidl för 15 spänn.

Animal print part 2

 
Jag målade likadana naglar (förutom att dom här är rosa istället för blå) för några dagar sen men gjorde dom igen så jag kunde göra en tutorial också. hoppas ni förstår nåt av den, den blev lite otydlig kanske haha.

Wanties @bikbok

 
Lite fina saker från bikbok, jag gillar topparna och det silvriga halsbandet mest. hittar ni något ni gillar? ♥

China Glaze

 
Här kan ni se alla mina CG nagellack! china glaze är ett av mina favoritmärken, deras borste är bra och enkel att måla med och dom har sååå många fina färger att välja mellan. har ni testat CG någongång? några finns att köpa på H&M men annars är det på internet man hittar dom, t.ex eleven.se och bangerhead har bra utbud.
 
Jag har haft det här inlägget i utkast sen i fredags och några timmar senare får jag ett dm på insta om att china glaze ville lägga upp en av mina nageldesigner på deras insta, så kul!! 

Animal prints

 
Och så var leopard och tiger naglarna tillbaks igen haha! vet inte hur många gånger jag gjort liknande (likadana?) designer men dom är så roliga att måla så jag kan inte låta bli att göra det flera gånger haha.
 
jag använde:
* china glaze - capacity to see beyond.
* OPI - my vampire is buff.
* misa nail art lacquer till strecken.
* svart akrylfärg från någon random målarbutik+en tunn pensel till fläckarna.
* seche vite top coat.

Insta moments

 
Några av mina senaste instagram bilder, några är dock ett par veckor gamla!
 

Zara home

 
Alltså zara home har så mycket fint, här kan ni se några saker som gärna hade fått finnas i min framtida lägenhet.♥ Hittar ni något som ni gillar?

Favorite things

 
Jag älskar parfymen jag köpte i USA i somras från VS, den luktar verkligen fräscht och kommer alltid påminna mig om sommaren. sen gillar jag verkligen mitt nya iphoneskal, inte för att den är nå speciell men rosa kan aldrig gå fel eller hur? och så älskar jag handkrämen jag fick i födelsedagspresent, den luktar så himla gott och går in i huden på en gång, love it!

På min önskelista

 
Några saker som jag inte hade tackat nej till! älskar sjalen från ivyrevel (och den från gina med såklart), halsbanden (gina har fått in jättemånga fina smycken på deras hemsida) och så vill jag ha ett macro filter (eller ja helst ett riktigt objektiv men filter är ju billigare) så jag kan fota närbilder på mina naglar/nagellacken jag testar.

Bloody nails

 
Inte direkt dom snyggaste naglarna till halloween men dom är lätta att måla, går fort och man behöver egentligen inget annat än en tandpetare men jag använde en pensel dock men det behöver man inte om man inte har någon.

Throwback - griffith observatory L.A

 
En liten throwback till L.A och griffith observatory som egentligen är byggnaden ni ser på första bilden, det är något slags rymdgrejs men fattade inte riktigt grejen med den. utsikten därifrån är iallafall helt fantastisk! man kan se både hollywoodskylten (som är jättelångt borta egentligen, mina bilder härifrån på skylten är tagna med zoomobjektiv och är så inzoomade det bara går men man kan fortfarande se den men det var svårt att fota pga dåligt ljus) och L.A's skyline. helt galet fint under kvällen. ♥ ♥

Rainy days

 
Såhär ser mina typiska höstoutfits ut (+skinnjacka till det) och det här hade jag på mig idag. ↑ det har varit helt grått, regnigt och kallt i flera dagar nu och jag hatar det, eller ja det kan väl vara mysigt men jag vill verkligen inte ha det så flera dagar i rad, jag är absolut ingen höstmänniska. saknar sommaren och värmen!

Random pics

 
Lite härliga inspobilder från weheartit!

DREAM

 
Jag testade mitt nya nagellack från zoya lite snabbt idag så jag kunde fota naglarna innan det blev för mörkt ute och bilderna ger väl inte färgen rättvisa direkt för den är så mycket finare irl! mörkblått är en av mina favoritfärger så jag älskar det här lacket. ♥ zoya är ett märke som känns lite underskattat typ, iallafall för mig haha..jag har sen tidigare 2 st zoya lack och dom är jättebra men rätt dyra så får köpa fler från ebay sen.

It's dangerous, so dangerous

 
Har ni hört david guettas nya låt? jag lyssnade på den så fort jag såg att den fanns på spotify och tycker den är lika grym som alla hans andra låtar!

The power of pink

 
Såhär blev naglarna som jag målade med lacken i inlägget under. använde även essie - blanc, vit akrylfärg till bokstäverna, seche vite top coat och så några små transparenta pärlor till bandet. vill ni också ha nagellacken och samtidigt göra något bra så finns dom att klicka hem här! lovar att det är värt pengarna! ♥

Nail mail

 
Fick ett litet paket från eleven idag med lite nagellack och ett dottingtool. dom från OPI är från deras rosa bandet kollektion så det känns bra att jag gjort något bra samtidigt som jag köpt nagellack som jag älskar hehe. fick även med ett ursnyggt blått nagellack från zoya som jag verkligen ser framemot att få testa! de rosa har jag dock redan hunnit måla med, bilder på naglarna kommer ikväll! ♥

Haute in the heat

 
Testade det här härliga hallonröda lacket från essie för någon dag sen. love it! gillar ni färgen?

Some of my outfits

 
Uppdateringen här är typ sämst men jag har inget att skriva om känns det som.. tänkte iallafall slänga upp några bilder på mina outfits från den senaste tiden. min stil är verkligen inte speciell på något sätt utan väldigt casual med sneakers/boots, jeans, alltid klocka och andra smycken.

Neon

 
Målade mina naglar nyss, dom matchar mitt iphoneskal lite haha. älskar färgerna iallafall! ♥

After the fire

 
Förra veckan åkte jag och frida ut till ett område som brann (skogsbranden i västmanland) för att ta lite bilder men jag tyckte inte bilderna blev så himla bra. vi fotade iallafall nära snyten, sjön som elden hoppade över. det kanske ser ut som att vi gått över avspärrningarna eller vart där man inte får vara men det har vi inte. åh kommer inte glömma den natten jag vaknade av att det luktade så mycket rök, det var precis som att det skulle brunnit utanför huset, så obehagligt.

Got yourself a favorite?

 
Några av mina naglar som jag målat under september, vilken är eran favvis? ♥

#tbt flygplatsutbildningen

 
I juni i år var jag på en 3 veckors flygplatsutbildning på arlanda och det var sååå kul! förutom att få se hur det går till behind the scenes så hittade vi alltid på massa roliga saker som att åka in till stockholm och shoppa/chilla på någon klippa eller äta frozen yoghurt/fika på starbucks på arlanda. det enda som var lite segt var att ta sig till arlanda för det var verkligen k-a-o-s med tågen, fick byta i sala typ varje dag kändes det som och jag hade andra anslutningar och ja kaos var det haha..men det var så värt allt krångel! skulle lätt göra om det! får hoppas att det kommer en fortsättning av den här utbildningen snart för det här var egentligen bara en grundutbildning.

September i bilder

 
1:a oktober idag redan, hur fort går inte tiden?! jag är fortfarande inte alls sugen på höst och kyla men det blir vad man gör det till antar jag men jag hade helst haft sommar året om.

Angel with a leadfoot

 
Jag är en sucker för vitt nagellack och om jag bara skulle få ha en färg på mina naglar resten av mitt liv hade det blivit vitt. Jag testade 'angel with a leadfoot' från OPI igår och formulan var lite sådär (alpine snow är bättre) men den täckte nästan helt efter 3 lager, hade kanske behövt ett 4e (syns mer irl) men hade inte tid till det. Vad tycker ni?