slide show

new york shopping - del 4

 
 
 
 
Nytt från forever 21!

vacker tass.

 

new york - del 4

Lite fler bilder från toppen av empire state building!
 
 
central park. har även varit uppe på byggnaden som det står GE på (rockefeller center) så det kommer utsiktsbilder därifrån sen också!
 
 
 
 
nya one world trade center som sticker upp, den beräknas vara klar nästa år nångång..
 
 
frihetsgudinnan!
 
 
 
flatiron building till höger, har en tavla med den byggnaden som liknar min bild..lite kul :)
 
 
brooklyn bridge.
 
 

cozy sweater

På hösten och vintern bor jag i stickade tröjor, det är ju så comfy. hittade en mysig tröja på monki igår som gärna får flytta in i min garderob. ska lätt leta efter den nästa gång jag åker in till stan!

me today

 
väs
 
 
 
linne - bikbok | jeans - levi's | tygkasse - topshop | skor - h&m

euphoria

 
Sjukt bra låt med usher och swedish house mafia, me like!
 

120730

Hinner inte skriva så mkt just nu, ska snart ut och möta en vän och hitta på nåt! tidsinställer ett inlägg. hörs sen!
 
 
saknar!!

my summer anthem

flower garden

 
 

new york shopping - del 3

 
 
 
 
Köpte lite smycken i NY också, forever 21 har ju så billiga grejer så jag köpte läppsylen, halsbandet och örhängena där, de andra kommer från necessary clothing, (det svarta med 'spikar') trinangeln är från urban outfitters och väskan H&M.

necessary clothing

 
Om ni är shoppingsugna och åker till new york måste ni ta er till soho (tror att den bara finns där men är inte säker) och gå in på necessary clothing, finns iaf flera NC butiker i soho så ni behöver inte leta så mkt. såg skorna på bilden i skyltfönstret och ba jag måste in här!! testade skorna men dom passade inte alls..så jäkla synd. men dom har jättefina kläder där och grejerna ni ser på bilden är det jag kollade på i butiken.

USA

 
 
Blev den amerikanska flaggan på naglarna idag. like it?

new york - del 3

  
 
Nåt som jag verkligen ville göra var att åka upp i empire state building så det gjorde vi, vi åkte upp till 86:e (finns 102 våningar totalt) vid halv 9 på morgonen och det var inte så lång kö då (ska ni upp, åk på morgonen så slipper ni köa så länge och trängas där uppe) så det var skönt. det var så sjukt coolt där uppe och jag vågade knappt titta ner haha.
 
 
 
 
 
det runda till vänster är madison square garden.
 
 
 
fina chrysler building!
 
 
 
 
fler bilder från toppen kommer sen!

x5

 

Här är ett litet inlägg med outfits från NY. det var sjuukt varmt där, vi hade runt 30-35 grader där om dagarna, var så himla fuktigt och kvavt. men skönt att kunna slänga på sig shorts och linne iaf! var lite svalare den dagen som det regnade och då drog jag på mig ett par jeans.

 

 

new york shopping - del 2

 
 
Köpte lancomes mascara hypnose doll lashes inne på sephora, den kostade runt 190 kr och lite över 200 med tax. har inte testat den än men ska snart!
 
 
sephora by OPI. swatches kommer sen.

nothin' mousie 'bout it

 
 
Köpte OPI's hypade nagellack nothin' mousie 'bout it med hjärtan i på ett apotek i NY för runt 70 spänn, har även ett ljusrosa nagellack under. tyckte det var väldigt sött och jag gillar att det är lite mörkare längst ner på tipparna (syns mer irl än på bilderna) pga glittergelén syns igenom.

let’s get started for life

 
Ääälskar den här låten med pitbull och shakira. den är så himla skön! går på repeat.

new york - del 2

 
Vi började dagen med frukost på starbucks
 
 
 
det regnade nästan hela dagen och då och då kom världens skyfall, då var byggställningarna (eller vad det är) ett bra skydd
 
  
 
 
chrysler building, min favvis!
 
 
grand central terminal.
 
 
times square.
 
  

new york shopping - del 1

Nu tänkte jag börja slänga upp bilder på allt jag shoppade i NY. det kommer att komma upp flera olika delar, är inte lika roligt att visa upp allt samtidigt ju hehe. tänkte även skriva en shoppingguide med tips på bra affärer osv, sounds good?
 
 
 
började med att gå in på levi's där jag köpte 2 par jeans. båda sitter som en smäck och jag är sjukt nöjd! äntligen har jag jeans som sitter bra. dom kostade runt 68$ tror jag, alltså typ 500 kr st. asbra pris ju!

120726

Hello jetlag..somnade runt 3-4 inatt och vaknade nyss men fan vad skönt det var att få sova länge, much needed. idag hade jag tänkt steka i solen om den nu inte går i moln snart, sortera mina new york bilder, se det senaste avsnittet av pretty little liars och sen fixa nails x2 (saknat det så!).
 
nu ska jag slänga på mig lite kläder och dra ut, hörs snart med lite new york-shopping bilder, wihoo!
 
 
 hittade den här snygga bilden bland alla new york bilder haha..bjuder på den ;)

new york - del 1

Här kommer lite bilder från new york-resan, i ca 9 timmar satt vi stilla på ett plan men det gick faktiskt fortare än vad jag trodde det skulle göra, sista 3 timmarna gick dock väldigt seeegt. var så skönt att få kliva av planet sen.
 
resan till manhattan gick väldigt smidigt, vi tog en taxi och pga trafiken så tog det kanske 1 timme att komma till hotellet. man kan åka tåg dit också men taxi kändes enklare.
 
 
vi flög med delta airlines.
 
 
 
lower manhattans skyline. nya world trade center som sticker upp där!
 
 
såhär såg utsikten ut från vårat hotellrum, vi bodde på affinia manhattan och hade utsikt mot madison square garden och penn station som ligger framför. längst bort kan man även se en del av times square. vi bodde väldigt nära flera bra shoppinggator, bl.a fifth avenue och 34th street. det som var sjukt irriterande var att det låg en brandstation typ 10 meter från vårat hotellfönster och det var utryckning typ varannan minut haha..lät högt som fan när dom tutade men det får man väl ta när man är i new york ;).
 
 
 
våran gata
 
 
 
empire state building
 
 
times square
 
 
 
en vanlig kväll på times square
 
 
 
forever 21 på times som har 5 våningar med en massa kläder, smycken, smink, skor.. allt. det var rätt mycket folk men man kunde iaf röra på sig där inne vilket man knappt kunde göra på forever 21 på 34th street hehe..
 
 
 
 
utsikten från rummet by night.

home sweet home

Nu är jag hemma igen efter ett par UNDERBARA dagar i new york.. alltså ååh.. jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar den staden men det är jävligt mycket iallafall, har shoppat för 5000 och fått se så mycket som jag drömt om så länge. det är så overkligt. lovar att slänga upp massor med bilder sen för det har jag gått om, hoppas ni står ut haha.
 
är sjukt jetlaged också, just nu är klockan 6 på morgonen för mig.. försökte sova nyss men det gick inge bra, tänkte bara på en massa annat. ska nog ta en powernap snart iallafall för jag har verkligen sovit dåligt de senaste dagarna.
 
 
hörs snart med lite pics från the big apple! ♥

details @JFR.se

på min önskelista

 
Mysiga stickade tröjor till hösten (ja jag börjar redan tänka på höstkläder, inte så konstigt när det typ är höst ute haha. hoppas det är finare väder i new york) / rayban wayfarers / virkade shorts som har varit med här i bloggen flera gånger nu, har inte kunnat släppa dom sen jag såg dom i sthlm hehe..fan skulle köpt dom.

yeah i been running but it caught me somehow

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
alla bilder är tagna av mig. kameran jag använt är nikon d60.

summer adventure

 
 
Så sjukt overkligt att jag är i new york nu när det här inlägget publiceras. staden som jag har drömt att få åka till sen jag var..12 år? här är lite inspo-collage iallafall, hope U like them.

girly nails

 
 
 
 
Såhär blev naglarna jag gjorde på mig själv för ett par dagar sen. väldigt tjejiga med rosa glitter och rosa glitter flakes längst ner. like them?

mot new york

Nu hoppar vi på planet till new york! flygresan tar 9 timmar så vi är framme runt 1 tiden (7 svensk tid). hoppas flygresan går fort och att jag kan få sova några timmar iallafall.
 
när vi väl är framme blir det times square och lite shopping! resten av dagarna är inte helt planerade men vi funderar på att gå över brooklyn bridge, ta staten island färjan till frihetsgudinnan, gå upp i empire state building/top of the rock och shoppa massor men vi får se! ett par riktigt roliga dagar har vi framför oss iaf och jag är såååå taggad!!
 

packat klart

Har slängt ner nästan allt som ska med i resväskan nu, försökte att inte packa ner fööör mycket kläder och grejer och efter lite beslutsångest så blev det tillslut 2 par shorts och lite slappa linnen.
 
vi bor typ en kvart ifrån 5th avenue som har alla möjliga butiker i alla prisklasser så jag lär bränna en jävla massa pengar där haha men jag ser verkligen framemot att få förnya min garderob med lite kläder från new york. hoppas att min resväska går att stänga sen och att det inte blir övervikt....
 

red lights ahead...where

 
 
Målade mina naglar i ett av mina finaste röda lack från OPI för några dagar sen. nu håller jag på och fixar gelénaglar på mig själv igen, det blir rosaglittriga. resultatet får ni se imorgon!

new york tomorrow

Wiiieee imorgon åker jag till min drömstad new york!! är så sjukt taggad inför resan så jag vet inte vad eller hur jag ska skriva haha. åker till arlanda i natt och sen väntar en 9 timmars lång flygresa, vet inte hur jag ska överleva men förhoppningsvis kan jag sova lite eftersom att jag ska vara vaken hela natten. men när vi väl är framme väntar times square..ååh nej jag dör så kul det här kommer bli!!
 
idag ska jag packa, fixa mina nails och lite annat så i better get started.
 
 

the american flag

 
 
 
 
I min garderob kan man hitta en hel del grejer med usa's flagga. vet inte varför men jag gillar verkligen den amerikanska flaggan!

want some ice cream ?

 
 
Glassigt!

details @bikbok

my day

 
 
 
Idag har jag njutit av den första regnfria dagen på länge. var skönt ett tag innan det kom en massa moln och förstörde allt men fick kanske liiite färg iaf. har även bråkat med blogg.se hela dagen, har försökt publicera en låt men antingen så blir det en ruta med ett rött x eller så laddar den i en evighet, sjukt störande. och så har jag målat om mina tånaglar (syns inte på bilden men dom är rosa).
 
nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha med till new york, ska försöka packa ner så lite som möjligt så jag kan shoppa en massa där men det går inte så bra..beslutsångest.se typ.

wanties @gina tricot

STYLE

 
 
collagen är gjorda av mig på polyvore.com.

rainbow abstract

 
 
Nu ska jag försöka få igång bloggen igen, har varit lite dött här de senaste dagarna men jag har varken haft tid eller lust att blogga. har sovit väldigt dåligt de senaste 2 veckorna också, vet inte vad det är men jag har somnat tidigast 3 varje natt.. som om min hjärna redan går i new york tid eller nåt haha jaja.
 
här har ni ett par naglar som jag målade för nån dag sen, och ja ni har sett ett par nästan exakt likadana förut! ;)

rebecca minkoff

Hittade den här väskan när jag gjorde lite collage på polyvore, huuur snygg är den inte?! blev kär på en gång. hot pink och med nitar, kan det bli bättre? den är från rebecca minkoff och kostar runt 1500. wanted!

turquoise

 
Skulle egentligen fixat naglarna på 2 st igår men den ena kunde inte komma men jag gjorde iallafall turkosglittriga tippar på andra. älskar verkligen färgen, funderar på att göra mina naglar likadana haha.

nageldag

Idag ska jag fixa naglar på 2 st som kommer över hit om nån timme, den ena ville ha vanlig fransk och den andra nåt mönster. var så längesen jag gjorde fransk på någon annan, hoppas det blir bra! lägger upp pics sen om jag blir nöjd hehe.
 

with NY in the background

 
 
Nya naglar igen, blev en abstrakt design den här gången. kan btw inte fatta att jag är new york nästa vecka och kanske går runt där bilden är tagen (flatiron building).. l-ä-n-g-t-a-r

nagellacksförvaring

 
 
 

CUPCAKES

 
 
Gjorde cupcake naglar nyss! väldigt enkla att göra. fotade samtidigt som jag gjorde det också så slänger upp en video så ni kan se hur jag gjorde.
 

pretty little liars

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

neon animal print

 

today i don't feel like doing anything

 

orlys smart gel efter mer än 2 veckor ..

 
 
Såhär ser mammas naglar ut efter att ha haft orlys smart gel på naglarna i lite mer än 2 veckor. lite utväxt men annars så ser naglarna ut som nya! bra grejer det där.

details @forever 21

 
Ett måste för mig i new york är att gå in på forever 21. deras kläder är inte direkt så fina men om man väl letar kan man säkert göra riktiga fynd som grejerna på bilden t.ex.

pat on the black

 
 
 
 
Fick ett nagellack av mamma igår som jag såklart var tvungen att testa med en gång. lite svårt att fånga färgen på bild men den är mörkmörkröd/brun/lila/nånting. ingen färg jag själv skulle köpt och ingen färg som jag haft på naglarna tidigare men jag gillar den..tror jag.

glitter

 
 
 
Gjorde lite glitternaglar nyss, naglarna är inte klara utan ska egentligen byggas också men jag målade på topcoat direkt eftersom att jag bara ville testa lite. bilderna ger inte glittret rättvisa heller, speciellt inte på den med rosa glitter.

nail stuff

 
 
Klickade hem en buffer, en vanlig fil (behövs verkligen, alla mina filar är sjukt utslitna) och lite glitter till gelénaglarna. älskar glitter!

wanties @gina tricot

 
Lite snygga saker från gina som jag såg igår (shortsen har jag dock sett tidigare och bloggat om men dom fick vara med ändåå)! ska dock inte köpa nåt, ska ju spara allt till new york där jag ska shoppa loss. längtar!!!

abstract

blue my mind

 
 
Lackade mina naglar i ett snyggt blått nagellack från h&m för några dagar sen (det är dock borta nu) som heter blue my mind. me likey!

120704

Sticker in till stan en sväng med pappa där vi ska till ikea och köpa en hylla, växla pengar och lite annat. fixar ett tidsinställt inlägg men blir inte borta så länge!
 
 
häääjdoo så läänge

got yourself a favorite?

 
 
 
Blogg.se krånglar så jag får slänga upp det här inlägget igen, anyways vilket är eran favorit design? jag gillar mest 2an och 5an.

dagens enkla

 
 
 
 
Såhär har jag glidit runt idag, väldigt enkelt men comfy som fan!

120703

Kom hem igårkväll men orkade aldrig blogga då och har gjort lite annat idag men nu så hinner jag slänga upp lite bilder som jag tog under tiden jag var hos syrran. haft väldigt mysigt och åker dit tillsammans med mamma nästa vecka tror jag om det går.