slide show

bara en massa tankar

Vet inte varför jag skriver det här men när man driver en ytlig blogg som jag gör är det lätt för folk som läser att tro att allt är perfekt i bloggägarens liv. det är det verkligen inte i mitt liv iallafall, jag har dagar som känns helt värdelösa men såklart också dagar som är underbara.
 
just nu så känner jag mig väldigt vilse, jag har en massa skolarbeten som ligger och väntar på att bli klara, inte det att jag är efter i något ämne men jag är verkligen fast, har ingen aning om vad jag ska skriva till en svenska uppgift som ska redovisas i minst 4 min till exempel. och då är det bara 1 ämne.
 
jag vet inte vad jag vill göra efter studenten, vet inte vad jag vill jobba med, vart jag vill bo..helst vill jag bara dra till new york och bo där men det känns ju nästan helt omöjligt. panik!
 
som sagt, vet inte vart jag vill komma med det här inlägget men det kändes bra att få skriva av mig lite.
 
imorgon ska jag försöka hitta på nåt roligt att blogga om - om inte så hörs vi om några dagar igen! ♥
 
 
 

january 2013

 
 
 
Några av mina outfits från januari. är det verkligen så att jag har använt samma skor hela månaden?! (förutom i lanzarote då) det har nog aldrig hänt förut haha men svarta skor passar ju till allt.
 
jeans, alltid halsband, svart, vitt och silver, någon färgklick och väldigt casual med genomtänkta detaljer har tydligen varit min grej i januari. har ni någon favoritoutfit?

130131

Har haft en day off idag som jag egentligen brukar ha på måndagar men eftersom att jag har praktik nu på måndagar är jag ledig på torsdagar istället.
 
tog en powerwalk i solen för ca 1 timme sen, så himla skönt med plusgrader. nu ska jag försöka få lite skolgrejer gjorda och kanske fixa mina naglar om jag kan komma på något roligt motiv, tips?! har verkligen 0 inspiration just nu.
 
 
nyss

natural

daylight

 
 
 
Äntligen lite outfitbilder i dagsljuset, det var längesen nu haha..bättre bilder än såhär blev det dock inte. nu ska jag titta på det nya pretty little liars avsnittet, förra veckans avsnitt var så jäkla bra och spännande!!

en färgklick

 

Den här snygga tröjan fick hänga med hem idag, har tittat på den flera gånger men varit lite osäker på om jag skulle slå till eller inte för den kostade ändå 400 spänn. men den sitter riktigt snyggt på och färgen är så himla fin. nöjdnöjdnöjd!

helsvart

 
 
Såhär har jag sett ut idag, inget speciellt direkt. är så trött på vintern, vill ha på mig min skinnjacka och converse nuuuu. eller varför inte shorts och linne?

knitted cardigan

 
Provade en sjukt mysig cardigan på gina idag..vill ha!

130128

Kom hem för typ 30 minuter sen efter en lång praktikdag på vero moda. är ensam hemma och håller på att fixa mat, min lunch bestod av en burk energidryck så jag är lagom hungrig just nu haha. sen ska jag försöka plugga lite och om jag hinner ska jag fixa min gelénagel som gick av idag.
 
 
bild från förra veckan

le vernis

 
 
Målade naglarna nu ikväll i ett lack från lancome. skimret som man kan se i flaskan syns knappt på naglarna men jag gillar ändå att det inte bara är ett jättemörkbrunt/svart lack utan lite skimmer i också, även om man bara ser det i ett visst ljus.

courage jacket

Hittade precis den här snygga jackan på nelly och blev kär direkt. perfekta vårjackan ju! blir dock lite problem om man vill ha väskan på axeln som jag i princip alltid har men sjukt snygg är den ju iallafall. finns även en likadan fast i mörkare färg. blir att fundera över den här nu och se om det är nåt annat som jag måste köpa som är viktigare.

she dreamed of paradise

 

details @asos

 
 
Lite grejer från asos, ser ni nåt som ni gillar?

GALAXY

 
 
 
Igår målade jag galaxer på mina naglar. väldigt roligt (och enkelt!) att måla.

6x instagram

 
 
Lite blandade bilder från mina insta (heter juliailgren1 där).
 
imorgon är det äntligen fredag och helg. ska förbi hemmakväll imorgon efter skolan och köpa goodis och sen ha en mysig filmkväll tillsammans med amanda.

havanna vest @gina tricot

 
Alltså jag har verkligen svårt för att komma på om jag gillar den här västen eller inte. grejen är att jag vet inte om jag skulle passa i den, den skulle säkert vara grymt snygg på andra men på mig?.. kan inte riktigt se mig själv i den. men tänkte isåfall ha ett ljusgrått lite oversize linne och nåt silvrigt ganska diskret halsband till.

LEOPARD

 
 
Målade dom här igårkväll till projektet. det är meningen att dom ska vara enkla att måla så hoppas att dom ser ut att vara det också hehe..

till nagelbanden

 
Det sista jag gör varje kväll är att smörja in mina nagelband med den här krämen från apoteket. eftersom att jag målar naglarna så ofta får nagelbanden stå ut med en massa nagellacksremover vilket så klart torkar ut dom..speciellt nu under vintern också. ett litet tips till er bara!

HOPE

 
 
 
 
 
 
 
 
Jag hoppas veeerkligen att det blir en resa till new york i sommar för mig igen. det blir dock ganska svårt om jag får jobb och så men jag hoppas det finns lite tid över, annars kanske det blir nåt över nyår, hade också varit grymt. och ja, här sitter jag och planerar inför sommaren när det är ett halvår kvar, haha..typiskt mig.

-22

 
 
 
Shiiit vad kallt det var imorse, tittade aldrig hur kallt det var när jag gick ut men när jag var i skolan var det 22 minus..inte okej!!
 
slutade iallafall tidigt och gick på stan jättesnabbt innan jag tog tåget (som faktiskt fungerade idag, bra där..trodde det var för kallt för den idag) hem. nu ska jag fortsätta måla naglarna till projektet och titta på nya pretty little liars avsnittet. spännande!

M BY M

 
Har fastnat för kläder som är väldigt enkla och casual men som man lätt kan piffa till lite. hittade den här tröjan från nelly som lätt går att matcha med t.ex klackar (så snyggt till jeffrey campbell, precis som på bilden) och lite snygga smycken för att få till det lilla extra.

nailpolish

Har testat en massa nagellack från olika märken nu till mitt projekt..det tar längre tid än vad man kan tro att lacka sina naglar i olika färger eftersom att jag inte använt snabbtorkande topcoat (och för att jag är väldigt noga med att det ska se bra ut) för att att se hur lång tid det tar för lacken att torka.
 
önskar dock att jag hade några roliga designer att visa upp men jag har 0 inspiration till det just nu och knappt tid till att göra det heller men förhoppningsvis ska jag kunna fixa det med.

ALL BLACK

 

a new one .

 
 
Sprang in på gina på lunchen och haffade en svart snygg cardigan. gillar att den är väldigt casual (har annars i princip bara svarta kavaj-liknande tröjor) så den här var ju perfekt. nitarna på axlarna är såklart också ett stort plus.

130121

 
 
Idag igeeen krånglade tåget, idag var det dock inställt så det blev buss hem men det gick riktigt segt så kom hem typ nyss..men det är så livet som pendlare är haha. praktikdagen gick iallafall helt okej, lite segt då och då men det funkar.
 
nu: redbull och sen en massa plugg.

monday morning

 
 
 
ett gäng inspirerande bilder från weheartit, ett bra sätt att starta dagen på.
 
Idag har jag praktik på vero moda igen, fick byta butik nu pga av att den andra vero moda som jag var på innan har stängt men nu fick jag fortsätta på vero moda i ett annat köpcentrum.

min lördagskväll

 
Såhär kul har jag ikväll. mitt projektarbete handlar ju om naglar så det är ju inte tråkigt på det sättet men att skriva loggbok är inte alls kul. förutom det så håller jag på att lacka mina naglar i nagellack från olika märken som jag skriver + och - om. men roligare än så har jag inte ikväll.

130118

 
 
Efter att ha suttit fast på ett tåg 30 minuter längre än vad jag skulle ha gjort så har jag äntligen kommit hem nu. 2 minuter innan stationen (skämtar inte) så stannade tåget och kunde inte åka vidare tydligen, så himla ovärt haha. men nu är jag hemma och ikväll blir det myskväll med project runway, en av mina nya favvis-serier.

natural

 
 
Fixade nya gelénaglar på mig idag, den här gången blev dom korta (kanske lite för korta men det är skönare än mina stiletto-liknande som jag hade innan iallafall) och naturella. vet att dom ser matta ut på bilderna men irl så glänser dom mycket mer. vad tycker ni?

holly sweater


Hittade den här tröjan på ginas sida idag, gillar den inte sååå mycket men den ser sjukt mysig ut och jag gillar även detaljerna på axlarna. vet dock inte vad det är med den som jag inte gillar? svart hade kanske varit snyggare?

details @jfr.se

 
Hittar ni något som ni gillar? själv så gillar jag iphone skalet (äntligen har jag en iphone så nu kan jag börja samla på snygga skal), örhängena och väskan mest men jag skulle absolut inte tacka nej till det andra heller.

if you can dream it you can achieve it

 
 
 
Nya t-shirten från JC är på idag. gillar den verkligen!
 
slutade 11 idag och gick ner på stan en snabbis, åkte hem och skrev lite på mitt projektarbete, filade bort gelén (så skönt att inte ha nånting på naglarna, äntligen kan jag skriva på tangentbordet och smsa ordentligt haha) och nu tittar jag på pretty little liars, vad tycker ni om mona?!

hahah min humor

 
 
 
 
 
 
Jag har världens sämsta humor när jag är trött haha..

NYTT

 
 
Fick med mig en snygg t-shirt från JC idag som jag haft med i ett bloginlägg förra veckan och ett par supersköna träningsleggings från stadium som jag skulle kunna gå runt i hela tiden haha.

todays look

 
 
Såhär har jag sett ut idag + tygkasse och fetaste halsduken till det. gick hemifrån halv 7 imorse, precis som vanligt och kom hem halv 7 nu på kvällen (händer rätt ofta men ändå) så ni kanske förstår hur pigg jag är just nu haha..sov typ på tåget hem.

neon pink with a twist

 
 
 
Målade dessa naglar nu ikväll och tänkte om det skulle vara intressant att läsa om hur man lackar sina naglar snyggt? är det för uppenbart eller skulle det vara kul? tänkte skriva om det i mitt projektarbete isåfall.

jag vill ha vår!

Jag vill ha vår nuuu. vill kunna ha på mig min snygga army-väst tillsammans med en stickad tröja under, glida runt i min jofama by kenza skinnjacka, måla naglarna i någon fräsch färg eller i något roligt mönster, sitta ute och känna hur solen värmer osv. trött på vintern!!
 
 
 
 

130114

Trodde att vi skulle ha schemalagda måndagar nu den här terminen men tydligen inte men jag kommer ha praktik på måndagar nu istället för torsdagar så från och med nästa vecka kommer det förmodligen bli så att jag är ledig på torsdagar istället. för mig spelar det ingen roll men det är skönt att ha en ledig dag iallafall!

har planerat mitt projektarbete nu och jag hoppas att det blir bra och att det blir klart i tid haha..det ska ju vara inlämnat om typ 3-4 månader. work hard!
 
 
bild från lanzarote

new arrivals @bikbok

Hittar ni något som ni fastnade för? själv så tycker jag om jeansen, sjalen och jeansvästen.

kom med förslag !

Jag och malin gjorde projektarbetet tillsammans först men vi bestämde att det är bäst att vi gör det enskilt nu när våra scheman ser lite olika ut.
 
jag kommer skriva om naglar men vill gärna ha lite förslag från er vad det ska handla om, steg-för-steg, tips om olika nagellack eller något annat? man kan säga att slutresultatet kommer bli lite som en bok. så jag skulle verkligen uppskatta om ni kunde komma med lite förslag!
 
 
några av mina naglar
 

remember..

 

playa blanca, lanzarote - del 5

Bilder från 3 olika dagar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
såå det var väl allt jag hade att visa upp från den här resan. nu har jag besökt 3 st kanarieöarnar och jag tror att gran canaria är den bästa men jag gillar lanzarote och teneriffa med.

michael kors

 
Michael kors är lätt en av mina favoritdesigners, jag gillar speciellt hans väskor och klockor. men jag gillar verkligen den här handväskan för den är så himla enkel men samtidigt riktigt stilren och går att matcha till princip allt. clutchen med nitar på är ju också bara så jag!

pink tiger

playa blanca, lanzarote - del 4

Lite bilder från nyårsafton och den 1a januari.
 
 
 
 
Fick ingen bra bild på fyrverkerierna den här gången och alla kom flera minuter efter tolvslaget, bra timing där haha..
 
 
dagen efter vaknar vi upp till det här - helt mulet. som tur var kom solen fram senare.
 
 

SIMPLE

 
 
Dagens enkla.

wanties @JC

 
Lite snygga grejer från JC. tror att linnet tillsammans med halsbandet med korset och ett par jeansshorts till det kan bli riktigt snyggt! vill gärna ha en skinnväst över en stickad tröja när vädret tillåter det och sen en massa nya smycken.

it's snowing

 
Nya naglar! känner mig så oinspirerad när det kommer till naglar just nu, kan verkligen inte komma på nåt roligt mönster att måla..om ni har något förslag så skriv gärna, behöver en massa nya idéer!

tommy hilfiger - girl

 
 
Har glömt att visa upp en parfym från tommy hilfiger som jag köpte på arlanda. jag har velat ha den här hur länge som helst och nu är den äntligen min!

130110

Har egentligen praktik på torsdagar men eftersom att affären som jag praktiserade på har stängt nu så måste jag hitta något nytt ställe så jag ska till en annan vero moda butik och höra om dom kan ta mot mig. om inte så måste jag leta vidare. sen ska jag även in i lite olika butiker och köpa några saker och sen hem igen.
 
snart dags att röra sig mot tåget då, hörs om några timmar igen! x
 
 
någon randombild tagen för snart 1 vecka sen, står och posar vid min resväska..fiiint.

details @asos

 
 
Hittar ni något som ni skulle kunna tänka er att bära?

rare nails

 
 
Haffade dessa 3 nagellack på nån butik i lanzarote (i playa blanca) och fick ge ca 25 spänn st för dom. den beiga är den enda som jag har hunnit testa än och jag gillar verkligen den färgen.

splash of color

 
 
 
På onsdagar har jag ju bara min 3 timmars lektion och sen slutar jag vid lunch, så skönt! idag såg vi på nån film som var helt okej. efter det gick jag till stan en snabbis för att säga hejdå till de som jobbar på min praktikplats, affären ska stänga så jag får hitta nåt nytt ställe att vara på nu. fick iallafall lite nagellack av dom, så himla schysst. kommer sakna min praktikplats! 
 
nu ska jag äääntligen få se fortsättningen av pretty little liars, serien har ju haft uppehåll sen i augusti och i går (i natt svensk tid) så sändes det första avsnittet. nån fler som ska se?
 

playa blanca, lanzarote - del 3

 
Först hängde vi på stranden ett par timmar och sen gick vi längs strandpromenaden. så mysigt!
 
 
 
ön längst borta är kanarieön fuerteventura.
 
 
 
 

i'm radioactive

 
♥ ♥

silver detaljer

 
 
 
Svart+silver är en kombination som alltid funkar. älskar det!

130107

Har varit ledig idag för att våra schemalagda måndagar inte börjar förrän nästa vecka (på höstterminen var jag ledig på måndagar pga projektarbetet) så det var ju skönt med en extra ledig dag så nu har jag haft mitt sista jullov ever för i år tar jag studenten!! kommer dock ha väldigt svårt att somna inatt för jag har lagt mig typ halv 2 de senaste nätterna.
 
ska bli lite skönt ändå att få tillbaks rutinerna osv och jag ska verkligen försöka göra mitt bästa nu den här sista terminen..shit vad konstigt det känns att skriva så haha.
 
 
bild från lanzarote, precis innan vi skulle checka ut från hotellet.

ZIPPER

 
 
I lördags hittade jag en snygg tröja inne på h&m som jag fastnade för men jag gillar inte att det är en så kort modell på den så därför fick den inte hänga med hem. gillar verkligen dragkedjan längs ryggen, så himla snygg detalj. vad tycker ni?

LEO

 
 
Såhär blev 2013 första nageldesign, en massa leopardfläckar med en beige bas. det beiga lacket är nytt och kommer ifrån lanzarote, köpte 2 andra färger också som jag ska visa upp sen.

playa blanca, lanzarote - del 2

 
Såhär nära stranden bodde vi, underbart!
 
 
 
såhär såg stranden ut, ljusturkost och fint vatten men väldigt kallt (18 grader) så det blev bara ett dopp där.
 
 
 
 
 
 
 
 
magiska solnedgångar!

två nya

 
 
Igår fick jag med mig ett nytt puder (grym!) och ett halsband hem. nöjd!

mitt 2012 - del 3

September;
 
 
målade mina naglar i en fin färg från essie (mint candy apple)
 
 
och gjorde en design.
 
 
färgade mina toppar ännu ljusare.
 
 
köpte en snygg army-väst på jfr.se som blev en stor favorit.
 
 
gjorde mina första tatuering som jag är så sjukt nöjd med.
 
 
 
pluggade lite tillsammans med malin på espresso house.
 
oktober;
 
 
 
 
fixade akrylnaglar på mig själv för första gången. blev väldigt fint med naturliga naglar och en med fransk haha.
 
 
 
köpte en vanlig svart tröja från gina.
 
 
 
en lite bättre bild på håret.
 
 
klickade hem ett par snygga skor från jfr.se
 
 
 
 
min urmysiga tröja från gina blev en stor favvis.
 
 
november;
 
 
 
 
tygkassen (gammal från topshop) och mina boots med nitar var några favoriter.
 
 
 
vann (!) en tävling på fb och fick en massa nagelsaker. köpte även ett linne från nelly och lite rhinestones till naglarna och fick allt samtidigt så det blev ju lite som en mini-julafton för mig haha.
 
 
 
 
 
 
åkte på saco-mässan (en mässa med en massa olika högskolor typ) med skolan men vi var där i ca 2 timmar innan vi bestämde oss för att åka in till stan istället hehe..
 
 
topshop.
 
 
 
 
shoppade lite med mamma.
 
december;
 
 
 
 
 
 
 
var på lars wallins utställning. han är verkligen grym!
 
 
köpte ett sjukt fint linne på vero moda. en stor favvis i min garderob!
 
 
 
 
 
julaftonsoutfit, bilden är dock inte från julafton men eftersom jag inte tog några outfitbilder då så fick det bli från nån annan dag.
 
 
fick bl.a en iphone i julklapp. så nöjd!
 
 
 
fick också lite akrylfärger som jag experimenterade lite med.
 
 
flydde från vintern och hoppade på planet mot lanzarote.
 
 
hade det bra.
 
 
 
på kvällarna var det rätt så kallt så jeans och en lite tjockare tröja var ett måste.
 
 
vårat hotell by night.
 
 
nyårsafton.
 
 
happy new year!
 

got yourself a favorite ?

 
 
 
Varje månad under 2012 har jag låtit er välja eran favoritdesign och nu har jag fixat ett collage med månadernas bästa nagelmålningar så nu får ni välja vilken som är årets bästa..vilken väljer ni? den 1a är från januari, den 2a från februari osv så jag vet inte om ni kan se någon utveckling kanske?

gosh makeup

 
 
 
 
Här är lite bilder på sminket som jag beställde från taxfreen som låg på min stol på planet påvägen dit. har hunnit testa nästan allt och det verkar som ett helt okej märke..gillar verkligen den lilla burken med pulvret som skimrar, den ger ett väldigt fint lyster i ansiktet.

playa blanca, lanzarote - del 1

Förra fredagen hoppade vi på planet ner mot värmen. vi var framme på hotellet nångång vid 5-halv 6 tiden, precis lagom till solnedgången. så jag har inte så mycket bilder från den 1a dagen men slänger upp några iaf.
 
 
 
vi flög med norwegian som hade gratis wi-fi på planet..det fungerade rätt så bra lite till och från.
 
 
glad tjej!
 
 
 
 
en av poolerna på vårat fina hotell. vi bodde på flamingo beach resort som ligger precis vid stranden, underbart.
 
del 2 kommer sen med en massa härlig strandbilder!

050113 - hemma!

Kom hem vid 4-tiden i natt och gick upp för lite mer än 1 timme sen haha zzzoombie. idag fortsätter äventyret och jag ska snart hoppa på bussen och möta upp en vän. svarar och publicerar alla kommentarer sen när jag har tid över till det men nu är jag iallafall hemma och att sova i min egna säng var såå skönt!
 
 
 
 
några bilder från min insta, juliailgren1 heter jag där.

030113 - i lanzarote

Så idag är det våran sista heldag här i värmen, imorgonkväll går planet hem igen..hoppas ni inte har det allt för kallt i sverige just nu? har haft en sjukt härlig vecka iallafall men det ska bli skönt att komma hem också. såå vi hörs när jag är hemma igen och då ska jag visa upp en massa bilder som jag har tagit här borta.
 
 

2013..

 
 
Några saker som jag vill, hoppas och ska göra under 2013.