slide show

Got a favorite?


Har ni någon favorit? 

Mitt april 2014

Nail it

 
Strecken och prickarna är verkligen inte perfekta men jag målade iallafall dessa naglar idag. använde två st neonfärgade nagellack från CG som heter 'pink voltage' och 'orange knockout' som verkligen lyyyser. gillar ni naglarna?

Day black dress @ivyrevel

 
Kom hem igår efter att ha sovit över hos en vän, hade redan bloggat så lite under helgen så bloggen kunde lika gärna stå tom under gårdagen med. men jag hittade iallafall den här superfina klänningen på ivyrevel igår, älskar den! synd bara att jag är för kort för långklänningar, annars hade jag lätt köpt den. ♥

Sunny saturday

 
bild från förra året.
 
Det ska bli 18 grader idag så jag väntar bara på att solen ska nå fram till våran balkong (taket skymmer den ett tag) sen ska jag ut och steka. ♥ efter det ska jag möta upp en vän och sen får vi se vad som händer. bra dag!

Mina converse

 
Jag älskar converse, har dom ni ser på bilderna+ett par svarta och ett till par vita som är för smutsiga för att visas upp hehe. jag tycker iallafall att converse är de snyggaste och skönaste skorna som finns (självklart finns de skor som är mycket bekvämare än converse men de är ju kanske inte alltid det snyggaste alternativet). vita converse är iallafall mina all time favorites, det blir aldrig fel liksom.

140425

 
Idag har jag på mig en blus/skjorta från forever 21, jeans eller jeggings (världens skönaste!) från gina och halsband från h&m. ♥

Lights of emerald city

 
Dagens naglar ser ut såhär, lackade med OPI 'lights of emerald city' och som bas två lager med 'don't burst my bubble'. glitterlacket är superfint men inte alls rolig att måla med, de vita fyrkanterna får man kämpa för att få på naglarna och att få dom utspridda.

#tbt - summer

 
En liten throwback från olika somrar.
 
PS. det ser ut som att jag inte har rakat mig på bilden längst ner till höger men jag lovar att jag hade det haha!

Details @bikbok

 Lite fina saker från bikbok som jag inte hade tackat nej till, angelica blicks kollektion släpps snart och det fanns en del riktigt snygga plagg där. hittar ni något som ni gillar?

Min sötnos

 
Passade på att fota min katt lite igår när hon ändå låg så stilla. min lilla sötnos! ♥

△ Neon aztec △

 
Ett par naglar som jag målade idag, de korallfärgade lacket är superfint och är även lite rosa i visst ljus. jag använde OPI - alpine snow, CG - shell-o och CG - too yacht to handle. gillar ni naglarna? ♥

Sanningar

* Jag måste alltid avsluta det jag håller på med, annars går jag bara runt och tänker på att jag inte gjort klart det jag behöver och det stressar mig sjukt mycket.
 
 
* jag vill alltid göra saker på mitt sätt, hittar jag en teknik för t.ex nail art som funkar för mig ja då ska jag göra det på mitt egna sätt, spelar ingen roll om det finns någon smartare teknik. är så envis så det är svårt att övertala mig om något annat.
 
* jag jämför mig ofta med andra.
 
* om jag bara hade fått shoppa på EN butik i resten av mitt liv hade jag valt victorias secret, allt (förutom mat då haha) finns ju där.
 
 
* min favoritlåt just nu är summer av calvin harris, så grym låt! favoritfilmen är nog mean girls 1 och min favoritserie är PLL.
 
* just nu har jag 186 nagellack om jag räknade rätt, av dom så är 43 från OPI, jag älskar OPI.
 
* jag skulle aldrig kunna tänka mig att sluta göra gelénaglar, mina naglar är en så stor del av mig och jag känner mig helt handikappad utan dom. mina naglar är som en viktig accessoar för mig.
 
 
* jag älskar att skriva olika listor, t.ex packlistor, inköpslistor, planeringar osv. försöker alltid komma så förberedd som jag bara kan och jag hatar när saker inte går som jag har tänkt.
 
* jag har ganska få men riktigt nära vänner, hellre det än många som man inte kan prata om vad som helst med. jag älskar mina vänner iallafall, de betyder allt.
 
* jag är beroende av att ha något på läpparna så läppsyl är med vart jag än går. något annat som jag i princip aldrig lämnar hemmet utan är min silvriga eller guldiga klocka.
 
 
* jag längtar så stört mycket till new york, tänker på det varje dag och har en nedräkningsbakgrund på mobilen. sitter och läser recensioner, kollar på bilder osv som jag redan har läst/sett typ 10 gånger haha trots att jag redan har varit där en gång.
 
* mina favoritfärger just nu är ljusrosa, vitt och mörkblått.
 
hoppas det här blev någorlunda intressant haha!

Student/avslutningsklänningar

 
Här kommer lite tips på klänningar till antingen studenten eller skolavslutningen i olika stilar och prisklasser. hade jag tagit studenten i år hade jag valt den från te amo, (nelly) så himla fin! ♥ vilken är eran favorit?

PINK

 
Köpte det här linnet idag, älskar färgen! kommer bli så fint sen när man är brun.

Victoria's secret

 
Fick dessa av min syster i påskpresent, luktar så himla gott. ♥ ♥

☆USA ☆

 
Såhär blev naglarna jag målade igår, blev en lite annorlunda version av USA's flagga. gillar ni dom?
lacken från OPI som jag använde heter 'red lights ahead...where', 'alpine snow' och 'miss piggys big number'. ♥

Härlig dag

 
Åh vilken härlig dag det har varit idag, soligt och varmt! ♥ var med elin och vi gick och köpte jordgubbar, målade lite naglar och satt ute i solen och bara njöt, så underbart!

Dagens

 
Såhär glider jag runt idag, jeansjackan är från vero moda (last year), topp+halsband-USA, jeans dr denim, väska MK och skor från skopunkten.

Spring inspiration

 
Äntligen vår! solen skiner och det ska bli upp till 18 grader så inviger jeansjackan idag. ♥

TIMES SQUARE

 
 
har filmat och tagit bilderna själv.
 
Kvalitén på videoklippet blev inte den bästa men ni ser ju lite av times square iallafall och det är verkligen ett så himla häftigt ställe, galet mycket människor, blinkande neonskyltar överallt och bra butiker.

Nailpolish wanties

 
1. China Glaze - Sun of a peach | 2. China Glaze - Spring in my step | 3. China Glaze - Fairy dust | 4. OPI - Rose of light | 5. OPI - Gaining mole-mentum | 6. OPI - Chasing rainbows | 7. OPI - Gargantuan green grape | 8. OPI - Blush hour | 9. OPI - Desperately seeking sequins | 10. Essie - Find me an oasis.
 
Här kan ni se några lack som står på min önskelista just nu! nr 3, 7 och 10 ser inte riktigt ut sådär på naglarna (på de bilder jag sett på internet alltså) utan är mycket finare. tyvärr är CG 'fairy dust' svår att få tag på här i sverige men funderar att beställa den från ebay. annars så ska jag lätt köpa 6 och 8 snart! ♥ vilken är eran favvis?

It's spring

 
Var ute på en fotopromenad med frida igår, här är några av bilderna jag tog. det var så himla skönt väder igår, när vi satt ute på balkongen stekte solen verkligen på oss, äntligen vår! ♥

Miss piggys big number

 
Okej bilderna ger inte färgen rättvisa för den är mycket finare irl, den skiftar mellan mörkblått, typ gråblått och lite lila. jag gillar verkligen den, kommer måla mina naglar med den ofta! ♥

Liv top @gina tricot

Åh kolla in dom här söta topparna från gina, vill verkligen ha den vita och skulle bära den till ett par ljusa, lite slitna jeansshorts och vita converse. ♥ gillar ni dom?

Glad påsk

 
En kompis kommer hit senare idag och sover över så då ska vi mumsa på våra påskägg framför en bra film eller serie. kommer bli supermysigt! ska försöka uppdatera som vanligt. glad påsk! ♥

Easter nails

 
Passade på att måla lite kycklingar på naglarna nu när det är påsk, om dom blev bra vet jag inte men ändå rätt kul och enkelt att göra. gillar ni dom? ♥

Roadtrip

 
En sak som jag verkligen vill göra är att åka på roadtrip i USA tillsammans med massa vänner. håller iallafall på och planerar en med några st som isåfall blir av om något år.. vore så himla kul så jag hoppas det blir av!!

Vardagsfin

 
inte de bästa bilderna men det är inte lätt att ta kort på sitt hår själv haha.
 
Ibland brukar jag göra lite lockar i topparna eller längs halva håret när jag vill vara lite vardagsfin. tycker det är så fint när dom är lite slarviga eller när dom håller på att gå ur. jag använder iallafall en plattång från babyliss iCurl, värmeskydd från goldwell och sprayar med got2be (luktar hallonsoda). ♥

More animalprint

 
Ännu mer leopardfläckar haha! målade dom här idag och använde en nail art pensel från NSI och lösglitter runt pek och lillfingernaglarna. gillar ni dom? ♥

Flygplatsutbildning på arlanda

Yey idag fick jag veta att jag kommer gå på den där flygplatsutbildningen på arlanda som jag skrivit om för ett tag sen, den börjar i juni och håller på i ca 3 veckor. efter det är det en till (hoppas den inte är när jag är i NY!) och därefter får man gå en utbildning inom det område man vill jobba med, många steg alltså. men det är bara kul, jag är astaggad men nervös haha. kan skriva mer om det när det närmar sig/när jag har varit där ett tag.
 
skulle ni kunna tänka er att jobba på en flygplats?
 
 
vill vara en del av det här. ♥

Tips - love spell

 
Förutom pure seduction så är love spell och hello darling (som jag behöver påfyllning av) mina favoriter så dom ligger på delad andraplats. de luktar verkligen så himla fräscht! ♥

Nya lack

 
Två nya nagellack fick följa med mig hem idag, älskar verkligen det blåa! mörkblått är helt klart en av mina favoritfärger. såklart kommer det mer bilder sen när jag har testat dom. ♥

Today's

 
Såhääär såg jag ut idag, hade på mig mina favoritjeans från gina, stickad tröja från vero moda, halsduk från någon butik i sthlm, skinnjacka från jofama by kenza, halsbandet kommer från nelly och skor från skopunkten.

Insta lately @juliailgren1

Minifrill skirt @nly trend

 
Hittade en söt kjol på nelly nyss, jag börjar tycka om kjolar mer och mer nu förut var det bara shorts som gällde för mig. hade den här blivit min hade jag nog matchat den nästan som på bilden eller med något annat linne och sneakers, mer behövs inte en skön sommardag. ♥

CHILLIN' LIKE A VILLAIN

 
Nu har jag hunnit testa mitt andra lack från OPI's samarbete med mupparna och den här färgen gillar jag verkligen men jag tror att den kommer bli ännu finare sen till sommaren när man är brun, åh. formulan är iallafall bra, den jämnar ut sig efter det tredje lagret.

Interior inspiration

 
Alltså fatta om man bodde såhär, hade ju inte vart helt fel liksom! saknas ju bara några miljoner dollar för att bo som på bilden med poolen och utsikten mot NY men annars är det lugnt haha.

Laaax

 
Fattar inte varför mat aldrig fastnar på bild men åt iallafall lax idag och det är sååå gott! brukar mest äta det under våren/sommaren till färskpotatis och gräslök, under vintern brukar det aldrig bli av haha. men älskar lax iallafall. ♥

Pink wantiezz

 
Åh vad jag längtar tills jag får shoppa på VS igen, 79 dagar kvar till NY nu haha jaja dagarna går ju så fort så snart sitter jag på planet dit. hade jag varit där nu hade jag iallafall köpt linnena, iphoneskalet och nagellacket! ♥

Nya gelénaglar

 
Gjorde ju nya gelénaglar igår och såhär blev dom, rätt korta (för att vara mig) och svagt nudefärgade. hade hoppas på att min nya nude gelé skulle vara mer täckande så hela naglarna hade varit täckta men det var den inte tyvärr.

Rainy day

 
Såhär roligt väder har vi haft idag men det har varit rätt mysigt ändå för jag har bara varit hemma klädd i myskläder och fixat mina naglar. ♥

Travel inspiration


♥ ♥ ♥

Orange knockout

 
För er som gillade mitt neonorangea nagellack från models own (bilder hääär) så har CG ett liknande som heter 'orange knockout' den lyser minst lika mycket på naglarna som de andra, ni hittar den HÄR för 69:-. den är superhäfig verkligen men har inga bra bilder på hur de ser ut på naglarna.
 
de från models own är rätt svårt att få tag på i sverige så därför tipsar jag er om den här istället! precis som med alla andra neonlack så torkar den matt så topcoat behövs om ni vill att naglarna ska vara glansiga. ♥

Mysfredag

Var på jobbet fram till halv 4 idag sen mötte jag upp en vän och gick på stan lite, åt supergod mat på spicy och sen åkte vi hem till mig och bara pratade. himla bra kväll tillsammans med en fin vän, det behövdes. nu ska jag bara svara på kommentarer sen lägga mig i sängen med paddan och lite musik innan jag somnar. imorgon ska jag göra nya gelénaglar på mig själv, några förslag på hur de ska se ut?
 

Månadens design - mars

 
De ljusa galaxerna var eran favoritdesign från mars och de färgglada tiger/leopardnaglarna var kanske min all time favorite.
 
(PS. alla mina naglar är handmålade, använder inte stickers och liknande!)

Cause it's fridaaay

Spring wanties @gina tricot

 
Gina får in massa fina vårplagg hela tiden nu, vill köpa upp typ hela butiken haha! hittar ni något som ni gillar? ♥

#tbt - dagen jag fick hem studentmössan

 
Kom ihåg hur glad jag blev när jag fick hem min studentmössa förra året i april, då kändes det som att det var på riktigt! studenten var verkligen en av de bästa dagarnna i mitt liv så ta vara på den, skulle göra allt för att uppleva det igen. nu står det en massa namn i den och så har den fått en hel del champagnefläckar på sig, som det ska vara alltså. självklart så låter jag den vara framme så nu står den på min hylla och  påminner mig om 7/6-13.

Let's do anything we want!

 
Alltså det här lacket..jag är kääär i den! den är så himla fin, söt, unik, cool och underbar på alla sätt. använde ett lager till naglarna på bilderna (med OPI sweet memories som bas) och det täckte alldeles lagom, de vita fyrkanterna var lätt att sprida ut och man behövde inte fiska ur dom från flaskan. lätt att applicera (till skillnad från lights of emerald city som också har sånadär fyrkanter) så det här är ett lack alla borde äga. ♥ ♥
 
den kommer från OPI muppets kollektionen och finns ute i butik nu för 150:- så värt det priset.

6 outfits från 2014

 
Inte de bästa bilderna direkt (ni vet hur det är att fota under vintern) men här är lite outfitbilder från nu i år.

Forever 21

 
Har inte kunnat blogga på ett tag för det har inte gått att ladda upp bilder, var det bara för mig som det inte funkade? var inne på forever 21's sida och hittade en massa fint iallafall, längtar så tills jag får gå bananas där inne haha!

☆ ★ ☆ ★

 
Mina senaste naglar ser ut såhär, kände bara för att träna lite på att göra den amerikanska flaggan igen. jag älskar deras flagga men stjärnorna är inte så roliga att måla haha men antar att det är bra att det syns att det är handmålat iallafall.

Crown tickets

 
Yeeeesss nu har vi fått tag på biljetter till frihetsgudinnans krona, var så orolig över att de skulle ta slut! var inne på sidan precis efter att vi bokat själva resan till NY och då stog det att biljetterna till juli skulle släppas i april men jag var inne och kollade i slutet av mars och då var de helt slutsålda, blev så sjukt besviken..men sen släpptes det fler biljetter och vi hann som tur var haffa ett par!
 
har kollat på bilder hur det ser ut inuti och det är svintrångt och ca 200 trappsteg upp, kommer få panik haha. jaja det ska bli sjukt kul iallafall, lääängtar så!! ♥ lovar att ge er en massa grymma bilder också såklart, bilderna ovan tog jag från staten island färjan när jag var där 2012.

A wish

 
Tänk om man kunde dra på sig någon av dom här outfitsen nu..men nej det är grått, regnigt och kallt ute.

Tre favoriter

 
Dom här tre produkterna är mina favoriter från den senaste glossyboxen. deosprayen från panos emporio luktar kanske lite starkt först när man sprutar men sen annars så är den superfräsch. nagellacket från models own tycker jag var supercool (tänk till brännan i sommar!) och läppbalsamet från stylage ger supermjuka läppar.

NEON

 
Testade mitt neonorangea lack från models own igår, supercool är den! tyckte borsten var lite sådär men lacket i sig var helt okej. det står inget namn på nagellacket men efter att ha gjort lite research så tror jag den kan heta fluro' orange. jag vill iallafall ha fler nagellack från models own. ♥

OPI neon collection

 
Sorry för de dåliga bilderna men de här var de enda jag hittade. OPI lanserar ju nya grymma kollektioner hela tiden och i juni släpps en med neon lack, det är ju ett tag kvar så jag har inte hittat några swatches än så det är svårt att säga vilket lack jag tänker haffa men jag kommer nog köpa de i USA eftersom jag åker dit i juli så det blir nog perfekt. HÄR finns lite mer bilder+namnen på lacken.

8 saker jag vill göra

 

LEOPARD

 
Djurmönstrat igen haha! målade dessa naglar nu ikväll och passade även på att testa mitt nya nagellack från CG som jag visade upp igår, den heter 'at vase value' och är helt underbar. ♥

Theresia top @gina tricot

 
Hittade nyss den här fina toppen på gina tricots sida, jag har en liknande (likadan?) i svart som jag gillar supermycket och nu är jag även sugen på den vita, perfekt till våren/sommaren och gärna till jeansen på bilden tillsammans med ett par ballerinaskor och lite smycken. ♥

Muppets most wanted 2014

 
Sorry för att jag spammar er med en massa nagellacks/nagelbilder just nu men i fredags fick jag hem 5 st nagellack och jag vill ju visa upp alla innan jag börjar måla mina naglar med dom men de här två från OPI är de sista hehe. de här lacken kommer iallafall från deras muppets most wanted kollektion som släpptes nu i veckan, visst är de fina? vill ha de blåa från den kollektionen med.

Glossybox

 
Fleur de santé: precious skin twinkle eye contour cream - mjukgörande ögonkräm som ger en pigg och fräsch blick.
 
Stylage: french kiss lip balm - läppbalsam som är läkande, mjukgörande och vårdande.
 
Panos emporio: deospray, 'goldflower' - en romantisk och elegant doft fylld av blomster och friska frukter.
 
Models own: festligt och hållbart nagellack.
 
Mitchell and peach: body cream - lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring till huden.
 
Egyptian magic: all purpose skin cream - återfuktande och läkande kräm för bl.a torra knogar, armbågar, läppar osv.
 
Så jag fick en glossybox igår som innehöll det här! blev superglad när jag fick ett nagellack med, jag har alltid velat testa models own så jag tänkte måla mina naglar med den imorgon. annars har jag hittills bara hunnit testa läppbalsamet som verkar okej, den smakar vanilj så det gillar jag hehe. är beroende av att ha något på läpparna så lär använda det ofta. är ni nöjda med innehållet i eran glossybox? ♥

Dreamcatchers

 
Försökte måla lite drömfångare på mina naglar igen, har gjort det typ två gånger tidigare och har inte lyckats få till det så bra men det börjar se bättre ut nu men behöver öva mer. gillar ni dom iallafall? ♥

CGclique

 
Åh kolla in mina nya fina CG lack, så himla söta färger! de kommer från china glaze vårkollektion, 'city flourish' och finns bl.a på eleven.se. älskar den där kollektionen, alla nagellacken är helt underbara men fick nöja mig med dessa två så länge, vill ha så många från OPI som lanserar nytt hela tiden haha. swatches kommer sen såklart om ni vill det!

Notion 1.3 wanties

 
Åh hittade massor med fina saker från märket notion 1.3 som jag bloggat om några gånger tidigare, älskar deras kläder! skulle verkligen inte tacka nej till de slitna jeansen, den vita eller den rosa toppen. hittar ni något som ni gillar? ♥

Rebecca&fiona

 
 
 
 
Rebecca&fiona är så himla braaa! längtar så tills deras nya album släpps, tror den kommer vara grym. brukar ni lyssna på dom?

ISADORA

 
Här är några av mina favoritlack från isadora (har fler i en annan låda) och jag bara älskar sugar crush lacken. gillar den nude färgade och den svarta med glitter i supermycket också! ♥

#tbt - downtown L.A

 
Om ni åker till L.A är det inget måste att besöka downtown men det är kul att gå runt bland alla byggnader (jag älskar skyskrapor!) och bara se sig omkring.

The perfect color for spring

 
Alltså jag älskar mitt mintgröna lack från essie, det är absolut en av mina essiefavoriter. jag har haft den i min samling sen 2011 och först nu börjar den ta slut och så har den även blivit lite svårapplicerad eftersom den har torkat lite (seche vite lyckades dock ta bort lite av det som blev ojämnt) men jag ska lätt köpa en till flaska för jag älskar den här färgen. ♥

Thursday inspiration

 
3e april och nu är våren förhoppningsvis snart här på riktigt, längtar så!

Månadens design

 
Här är alla mina nail art designer från mars som jag (får fortfarande frågor om det är jag som målat alla naglar haha och JA står det inget annat så är det jag som målat) gjort, blev mycket djurmönstrat men jag älskar det. vilken är eran favvis? ♥

Summer songs

 
 
 
Dom här låtarna lyssnade jag på mycket under förra sommaren och åh som jag längtar till sol och värme nu! dom får mig även att sakna los angeles. ♥

Nike air force

Alltså är det bara jag som ääälskar sneakers och föredrar det istället för klackar? jag tycker det är superfint med högklackat och det är även bra för mig eftersom jag är rätt kort men man får ju så sjukt ont i fötterna haha. jaja jag älskar iallafall dessa skor, höga nike air force 1. ♥ verkar rätt svåra att få tag på i rätt storlek men ska fortsätta leta.

Mars i bilder

Hallon&granatäpple

 
Har ni smakat den här juicen? om inte så borde ni göra det för den är så himla god och nyttig med dessutom. upptäckte den nyligen och nästa gång ska jag testa den med jordgubbssmak. ♥

Neon animal

 
Min senaste nageldesign ser ut såhär och blev inspirerad av en bild jag såg på instagram, tror det var från nailsbyly eller nåt sånt, riktigt grymma naglar gör hon iallafall! gillar ni dom? ♥