slide show

Sanningar

* Jag måste alltid avsluta det jag håller på med, annars går jag bara runt och tänker på att jag inte gjort klart det jag behöver och det stressar mig sjukt mycket.
 
 
* jag vill alltid göra saker på mitt sätt, hittar jag en teknik för t.ex nail art som funkar för mig ja då ska jag göra det på mitt egna sätt, spelar ingen roll om det finns någon smartare teknik. är så envis så det är svårt att övertala mig om något annat.
 
* jag jämför mig ofta med andra.
 
* om jag bara hade fått shoppa på EN butik i resten av mitt liv hade jag valt victorias secret, allt (förutom mat då haha) finns ju där.
 
 
* min favoritlåt just nu är summer av calvin harris, så grym låt! favoritfilmen är nog mean girls 1 och min favoritserie är PLL.
 
* just nu har jag 186 nagellack om jag räknade rätt, av dom så är 43 från OPI, jag älskar OPI.
 
* jag skulle aldrig kunna tänka mig att sluta göra gelénaglar, mina naglar är en så stor del av mig och jag känner mig helt handikappad utan dom. mina naglar är som en viktig accessoar för mig.
 
 
* jag älskar att skriva olika listor, t.ex packlistor, inköpslistor, planeringar osv. försöker alltid komma så förberedd som jag bara kan och jag hatar när saker inte går som jag har tänkt.
 
* jag har ganska få men riktigt nära vänner, hellre det än många som man inte kan prata om vad som helst med. jag älskar mina vänner iallafall, de betyder allt.
 
* jag är beroende av att ha något på läpparna så läppsyl är med vart jag än går. något annat som jag i princip aldrig lämnar hemmet utan är min silvriga eller guldiga klocka.
 
 
* jag längtar så stört mycket till new york, tänker på det varje dag och har en nedräkningsbakgrund på mobilen. sitter och läser recensioner, kollar på bilder osv som jag redan har läst/sett typ 10 gånger haha trots att jag redan har varit där en gång.
 
* mina favoritfärger just nu är ljusrosa, vitt och mörkblått.
 
hoppas det här blev någorlunda intressant haha!
Isabella Huynh

vilken snygg klocka! älskar regal ^^

Nathalie Tegelstam

Vad roligt att få reda på mer saker om dig :) Älskar sådana inlägg! kram

Julia

Att vilja göra klart saker är en bra egenskap! Det är betydligt värre att vara sådan som startar 1000 projekt och aldrig avslutar dem :)

Svar: ja eller hur :)!
Julia

MALIN

vilket roligt inlägg! mer sånt! :)

Linnéa

Hihi tackar, längtar verkligen tillbaka till turkiet... riktigt avis på mina vänner som åkte dit idag, 2 VECKOR <3

Felicia

Dina naglar blir ju fiiina så why not köra på ditt sätt ahah!!!

puss

Svar: Det är ju det jag gör ;)
Julia

Hanna

Vad intressant att läsa :)

Ida ☯ the sky under the sea

Är också beroende av lypsyl/läppbalsam, och att skriva listor haha. Har också närmare 40 OPI-lack, så himla bra :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: