slide show

Taggad till tusen

Borde nog lägga mig snart eftersom att jag ska gå upp tidigt. (vi ska åka in lite tidigare så vi kan gå runt på stan lite och så vi kan utföra våra planer.. heheh) festivaldags imorgon! jag är taggad till tusen eller vad man brukar säga... haha ;p



Fick en såndär bildoft grej från min syster och en från amanda.. hehe. fast den luktar riktigt äckligt så jag har dränkt den i parfym (och hårspray) men det hjälper inte.. haha ;D

The hills

Nu ska jag kolla igenom hela säsong 5 av the hills. later! =)

brukar ni titta på the hills? det går att se den 6:e säsongen på mtv.com (som för övrigt spencer blivit sparkad ifrån.. haha) ifall ni är intresserade!



Saknar lauren och whitney.. är det bara jag som inte riktigt fastnat för the city btw? det är bra men inte alls lika bra som the hills..

I ♥ new music..






Heheh.. intressant? ;)

100630

Skojigt väder det är idag, regn och åska.. tror att jag ska steka lite idag, hihihi. ;) hoppas det blir fint väder imorn för då är det dags för rix fm festivalen i västerås, wiiiie!



Förra året.. nån som ska dit? :)

100629

Sitter här och svettas ihjäl typ trots att jag har fönstret öppet så är det supervarmt.. dööör. kollar också på gran canaria bilder, det är 5 månader kvar och jag längtar ihjäl mig.. vill åka nu nu nu =) önskar att man kunde speeda upp tiden så det var oktober nu men när resan är över får det gärna vara sommar igen, det vore aweuuum!



För några dagar sen

TOPSHOP



Jag kommer shoppa loss på topshop när vi åker dit om ca 2 veckor, dyrt men det finns så mycket snyggt! hoppas att tröjan på bilden får följa med mig hem.. tänk typ ljusljusa slitna jeansshorts och vita converse till, vill ha!

2 år sen

Idag är det precis 2 år sen jag och emma såg jonas brothers och avril lavigne i globens annex. känns sjukt att tiden har gått så fort men den här dagen är nog en av de bästa i mitt liv. fortfarande overkligt. ♥

här kommer en liten bildbomb:















Och ja, vi stog nästan längst fram... iiiih =)

Just love it

Har bloggat rätt dåligt dom senaste dagarna men det är ju så fint väder ute så man vill inte sitta inne! ;) det ska tydligen bli supervarmt den här veckan så det blir att steka, steka, steka! lööööve it.



Bilder från sommaren 2009

PARIS



Älska, älska, ääälska!

100626

Tjatjaaa! det blev rätt sent igår så jag vaknade sent idag men igår firade jag midsommar med amanda, det var nog den bästa midsommaren hittills.. eller iallafall en av de bästa. vi åt supergod mat, (grillat såklart) kollade på new moon, (förra året kollade vi på twilight, hehe) spelade monopol och planerade massor inför våran gran canaria resa i höst, vi längtar ihjäl oss typ =)

nu ska jag kolla på top model&the hills sen kommer amanda över, hörs sen ! :)



En bild från ayia napa 2008.. hade nästan glömt att jag har massor med (över)redigerade cypern bilder här på mammas dator, hihi :)



Svart&vitt

Svartvita bilder är kul att redigera och blir nästan alltid snyggt.. jag tänkte göra några cypern bilder svartvita men det var bara några av mina nästan 3000 bilder passade i svartvitt.. ayia napa passar nog bäst i färg pga det turkosa havet och de blinkande neonskyltarna i stan men 3 bilder blev rätt bra iallafall:







Whatcha thiiink? =)

Midsommar

Heeej bloggen, har nyss tvättat håret och ska platta det sen när det har torkat sen ska jag bara kleta på lite mascara och sätta på mig min klänning. ska fira midsommar idag med amanda, woho! det blir kul :) men vi hörs senare antar jag, ciaaao



Sjukt bra låt =)

David guetta







David guetta är riktigt bra ju.. eller ja, låtarna som inte är så partyparty är iallafall bra. här är 3 av mina favoritlåtar med han, fast memories är lätt bäst! =)

Dagens lista

Dagens humör: glad som vanligt :)
Dagens planer: steeeeka
Dagens kändis: audrina patridge (från the hills)



tog bara nån random från posh, bilden kommer därifrån också. snygg jumpsuit va? =)

Dagens önskan: att dagarna kunde gå liite snabbare..
Dagens låt: iyaz - solo, får värsta sommarkänslorna av den.. vet inte varför? :)
Dagens nedräkning: 18 eller 20 dagar kvar till sthlm
Dagens smink och hår: inget smink och lockigt hår (sov med flätor)
Dagens väder: sooool! =)

snodde listan från fashionstars blogg :)

100624

Godmorgon! vaknade redan vid 7, försökte somna om men det gick inge bra så jag gav upp och sitter här istället hur pigg som helst typ.. hihi.



Brist på bilder.. hehe

Milkshake







Gjorde i ordning en chokladmilkshake nyss som innehöll vaniljglass, chokladpulver och mjölk. blev hur gott som helst!

Estocolmo


Åker till stockholm i en vecka i juli och då ska jag shoppa massor, ska bl.a kolla efter sakerna på bilden! blir antagligen grönan, sommarkrysset och skansen också.. åker med mamsen och vi ska bo hos min moster. det ska bli kul och skönt att komma iväg från stan! =)

SUN

Jättefint väder idag.. soligt och varmt. schteeekarväder alltså. woho! ;)



I förrgår

BLACK&WHITE







Lite svartvita bilder mest från igår när vi var ute :)

100622

Har varit hos min syster nu i 2,5 dag.. det var kul att träffa henne! =)

1 år

Har glömt bort att min blogg fyllde 1 år för några dagar sen.. grattis bloggen! hihi



Firar med en outfitbild från igår

C U

Idag lämnar jag stan i några dagar... vi hörs när vi hörs!



Favoritjackan är på :)

LADY GAGA

Vad tycker ni om gagas nya musikvideo till låten alejandro? jag tycker att den är asgrym, hon lyckas alltid! ♥

Gina tricot lover...







Basebolljacka - gina tricot
Linne - gina tricot
Halsduk - gina tricot
Jeansleggings - vila

hihihi

Reeeegn

Svensk sommar var det ja..

100617

Har tagit en liten break från bloggen idag, skönt men imorgon är jag back on track igen! (tror jag iallafall) kollade nyss på det sista avsnittet av bella&tyra show, tråkigt att det är slut men längtar till kenzas och tyras showgrej :) men vi hörs väl imorgon igen antar jag, godnatt!

Half baked







Godaste glassen evööööh ♥ vilken är eran favoritsmak? jag kan inte bestämma mig men alla som jag har smakat är verkligen supergoda!

Basebolljacket







Det är den här ursnygga basebolljackan jag köpte igår! var bara tvungen att ha den när jag såg den, så snygg! =)

Snygg va? ♥

249:- gina tricot

Just nu





Just nu glider jag runt i en hoodie från bikbok och leggings.. skönt =) har precis ätit ben&jerry's half baked, det är typ det godaste jag har ätit på länge ♥

N E W





Hittade linnet som jag bloggade om idag (har skrivit om den förut också tror jag) och den var lika fin på bilden som den är IRL så den fick bli min! :)

Visar jackan i ett annat inlägg... ;)

TODAY'S











Linne - h&m (black book)
Kofta - gina tricot
Halsduk gina tricot
Shorts - h&m (h&m's egna märke med boyfriend fit, sjukt stora, får dra upp dom hela tiden, hehe)

Home

Blogg.se krånglade idag innan jag åkte till västerås så jag kunde inte blogga.. eller jag hade skrivit ett inlägg och publicerat det men det kom aldrig fram.. hmm. (nu kom inlägget fram bara för det, haha) har iallafall fått med 2 st saker hem idag, bl.a the jacket of my dreams typ.. aaaasfin. visar sen =)



hihihi

100615

Snart åker jag till västerås en snabbis.. kommer hem om nån timme igen. tänkte prova linnet på bilden när jag ändå är där, visst är den snygg? =) (blogg.se krånglar, hoppas ni kan se bilden för det kan inte jag..)



199:- gina tricot

Shopping

Imorgon ska jag åka in till storstaden (västerås alltså, hihi) med pappa, han skulle göra nåt så jag tänkte passa på att shoppa lite.. eller ah, tänkte köpa 2 linnen från h&m iallafall och kanske nåt mer om jag hittar nåt fint fast jag ska börja spara pengar till stockholm.. good luck.



Behöver linnena på bilden, har ju 2 st gina tricot linnen som har typ brottarrygg men jag måste ha nåt under och det är inte fint att ha ett vanligt linne så dom här från h&m blir perfekt att ha :)

Top model final

Snart är det dags för top model finalen! vem tror ni vinner? :)

Super sweet 16

Kollade nyss på my super sweet 16.. tycker att det är riktigt kul att kolla på även om det är typ samma sak varje gång: pappa jag måste få den här bilen!!!! vad får dom? haha underhållande är det iallafall =)

vad tycker ni om programmet, hiss/diss?

100614

Tjatja bloggeeeeen! har inget kul att berätta just nu men i'll be back soon! =)

GINA TRICOT



2 snygga linnen från gina! svart eller vit? jag skulle valt den vita tror jag :)

I made it



En av mina nya favoritlåtar! så sjukt bra ♥

The summerlist

1. Ditt favoritställe på sommaren?
utomlands eller på stranden här hemma :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
på en strand nånstans (helst utomlands) med en vän

3. Vad lägger du hellst på grillen?
kött!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
stockholm, göteborg, kryssning, sola, bada, rix fm...

5. Dina bästa sommarfärger?
ljusa pastellfärger

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
jordgubbar och grädde :)

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
jag vet inte.. har typ massor.

8. Havet, sjön eller poolen?
om havet är lika fint som det är utomlands så havet lätt!

9. Vad väljer du i glassbaren?
mjuklass/kulglass med typ choklad, vanilj eller jordgubbssmak =)

10. Vart går din drömsemester?
USA



100613

Godmorgon, haha.. ;) drömde faktiskt inte några mardrömmar i natt, inte vad jag kommer ihåg iallafall :) men nu ska jag äta frukost och försöka hitta på nåt att göra idag, om bara solen kunde komma fram nångång..



Jag i juni förra året

Paranormal activity

Har precis kollat på filmen paranormal activity, den var bra men lite seg i början och hade ett dåligt slut, man fick inte veta nånting typ. men annars var den väldigt spännande och bra :) kommer nog drömma mardrömmar i natt tror jag, haha :p

Tråkig dag

Haft en aaaaaaastråkig dag idag. har inte gjort nånting känns det som. har kollat på lite ghost whisperer och paris hilton my new bff avsnitt. kan inte solen komma fram snart så man kan hitta på nåt ;o är iallafall glad över att jag hittade en låt idag som jag haft på hjärnan i flera veckor utan att veta vem som sjunger men nu vet jag! =)

snart ska jag nog se på nån film och äta chips, har inte ätit det på evigheter :)



Jag vill ha på mig min ursnygga klänning..  men jag kommer nog också använda den som en topp vid lite finare tillfällen, bara att vika upp den typ.. det skulle säkert bli jättefint till mina nya ljusa jeansshorts =) 

SHORTS









Nya shorts från h&m. snygga! =)

REMIX



Dj earworm (ni vet han som gjort united state of pop remixerna) gör verkligen jättebra remixer, lyssna så får höra hur grym han är :)

Regnigt

Och så har man vaknat upp på sommarlovets andra dag och det är grått, trist och regnigt ute. yeeees! om det är nån som drar utomlands idag så let me know, jag hänger med! ;)



Tummen ner



Neeeej! vad är det här!? när man fått sommarlov så ska det såklart regna så egentligen borde man inte bli så förvånad men ändååå. får väl njuta av dom där soltimmarna på söndag morgon då.. ;)

FOOD

Skulle egentligen ut och käka med klassen nu på kvällen, först tänkte jag inte det men sen 1 halvtimme innan ändrade jag mig och så ändrade jag mig igen. har redan ätit så jag är sjukt mätt även om det hade varit kul att se klassen en sista gång men jag får verkligen inte i mig nå mer mat just nu..







Åt lax med familjen idag, gott. till efterrätt blev det kladdis och jag är fortfarande mätt efter det

Dresscode







Skjorta - gina tricot
Halsduk - gina tricot


Kvällens outfit






Klänning - nelly.com (märket rare fashion)
Skor - skopunkten
Väska - bikbok

Älskar min klänning! ♥ hihihi :)

100611

Har fräschat till mig lite nu, har fortfarande äckligt mycket hårspray från igår, hihi. idag ska jag fira sommarlovet typ och äta med familjen i regnet, mysigt ;) kul att det regnar första dagen på sommarlovet.



Idag har jag på mig det här, (bild från förut) lägger upp outfitbilder sen :)

Avslutningen



Klassenhaha ingen var beredd, därför var jag tvungen att täcka över mitt face.. haha :)



Vi fikade



Våra lärare sjöng, haha ;)



Kvällens bästa! =)

Det känns konstigt att vi (klassen) kanske aldrig kommer träffas igen, att aldrig gå på den här skolan.. jag kommer sakna det lite tror jag..

Har inte så mycket bilder att visa, tog bara med min digitalkamera men lägger upp lite outfitbilder sen :)

SOMMARLOV

NU HAR VI SOMMARLOV! =) =) orkar inte berätta nåt om avslutningskvällen just nu men det var lätt den bästa avslutningen hittills! kommer sakna er 9C! jättejobbigt att säga hejdå.. var jättenära på att börja storböla men lyckades näästan hålla tårarna borta.. aja skriver mer imorgon och lägger upp lite bilder! :)



Igår - kommer aldrig mer att gå i den här skolan igen, känns helt sjukt :s men nu ska jag njuta av flera månaders ledighet, wohooo

Avslutning

Sminket och håret är fixat, klänningen & klackarna är på - snart är det avslutning. kommer bli rätt svårt att säga hejdå till klassen tror jag :o



Jag innan avslutningen förra året - snart sommarlov!! =)

Snart sommarlov..

Har precis kommit hem från skolan.. nu ska jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig inför kvällen. bloggar kanske innan jag drar men annars blir det väl senare ikväll eller nåt.. lägger upp outfiten då också! =)

dagens outfit;




Linne - h&m
kofta - gina tricot
shorts - h&m

Sista gången

Nu drar jag till skolan för sista gången, möter upp felle för sista gången, är i skolan för sista gången och säger hejdå till klassen! känns lite tråkigt men ändå skönt. ikväll är det avslutning och det bli sååå kul med sommarlov! riktigt efterlängtat.



Har rensat lite bland mina kläder, här är några av mina sommarkläder (hälften fick inte plats) hihih

Whatcha think?











Har ju skolavslutning imorgon och det här är de jag ska ha på mig! så vad tror ni, blir det bra? jag har inte provat att ha på mig allt samtidigt men jag tror det kommer bli riktigt snyggt! =)

Bilderbilderbilder

Idag var jag och emma ute på långpromenad! vi hade fotomarathon idag och skulle fota till 2 teman.. det gick sådär, haha :)











lite tråkiga bilder men aja =)

1 dag kvar

Och så var det bara 1 skoldag kvar i 9:an.. jag har inte riktigt fattat det än, det känns mer som att vi har ett lov på typ 2 veckor eller nåt sånt.. haha aja =) nu blir det väl the hills som vanligt antar jag, cyyyya!



Haha söt wilmis



Hoodie från bikbok :)

OS

Idag tog jag med systemisen till skolan.. vi har ju OS just nu så vi håller på med massa aktiviteter. idag var det simhopp (för alla som anmält sig då) och jag försökte få bra bilder utan att dränka kameran :)

det ser inte ut som att vi kommer vinna i år (vi gjorde det förra året, wohoo) menmen ;)


Ouuutfit



T-shirt & linne - gina tricot
Shorts - h&m
Väska - björn borg
Skor - h&m


3 dagar...

Slutade efter 2 idag.. kommer bli en riktigt slapp vecka tror jag! löööv it.



;)

Fråga - sommarlov



Jag får det på torsdag och längtar ihjäl mig typ, haha :)

Magnum temptation chocolate



Har precis smakat den här glassen för första gången och jag älskar den! sååå god! perfekt till alla oss som älskar choklad ♥

Schteeekt

Har nyss suttit ute och stekt.. har blivit lite röd och ser ut som en tomat i ansiktet, fiiint.. hihi.



Slappdag

Klev nyss upp ur sängen.. alltid lika skönt att sova länge, haha.. aja idag ska jag bara slappa/ta hand om mig själv, det är ju det söndagar är till för ;)



DRESS



Hittade en ursnygg klänning från gina! den ser kanske lite tråkig ut på bilden men på modellen var den jättesnygg... vill ha! blir kanske snyggt till sandalerna på bilden? :)

hello kitty väska från cypern





Den här väskan köpte jag på en supermarket på nissi avenue i ayia napa, cypern 2008. har använt den någon gång förut.. den är iallafall jättesöt men dragkedjan har gått sönder.. b-kvalité, haha ;)

Beställt



2 nya shorts från h&m, hoppas att dom kommer snart! =)

Slingor







Syns inte så bra men har iaf gjort ljusa slingor, toppat och klippt upp det lite. känns superfräscht nu :)

4 days

Nu är det bara 4 skoldagar kvar.. nedräkningen har börjat för längesen, haha ;p idag jag iallafall slinga och kanske toppa håret, det är riktigt slitet.. toppade det senast för typ mer än ett halvårsen.. men nu: bella&tyra show =)

Sommarlov om 1 vecka

Kom hem för typ 1 timme sen och nu är jag supertrött men den här tiden nästa vecka har vi sommarlov! iiih, längtar! =)



Jag idag

Sommarplaner

Sitter och funderar lite på vad jag ska göra i sommar! sommaren 2008 är nog den bästa sommaren hittills tror jag men det är massor med grejer som jag vill ha med från 2009 också. hoppas att 2010 blir en superrolig sommar! =)

Rix fm festivalen, med linn och emma (nån mer?) [x]



Stockholm med mamma i en vecka [x]



Göteborg i 1 eller 2 dagar med syster [hoppas]



Kryssning till tallinn/riga [hoppas]




Snart drar jag, ses ikväll eller nåt :)

100603

Börjar ju halv 1 idag.. feting niiice! men slutar som sagt efter 9 men det är iallafall tur att vi inte har nån skola.. :) men jag kommer inte ha tillgång till dator på hela dagen så jag skriver ikväll eller imorgon igen =)

Min första header



Det här är den första bilden som jag laddade upp på bloggen.. det var meningen att det skulle bli min header men det blev aldrig så.. haha :p det här var alltså nästan precis 1 år sen :)

Sovmorgon

Woooho, imorgon har jag sovmorgon till halv 1. men slutar inte förrän efter 9 nångång, alla 9:or som ville vara med i en show ska uppträda imorn och vi är crew och ska fixa massor. det ska bli kul att se showen! :)



Vi bakade cupcakes på hemkunskapen igår, muuums

Marabou polka



I fredags smakade jag marabou polka för första gången. jag brukar inte tycka om choklad och mint tillsammans men den här var riktigt god, lagom mycke polkasmak. den andra nya med passionsfrukt smak har jag inte ätit än, nån som har gjort det? marabou vinter floppade rejält iaf, uuääh.

Meeeen mjölkchoklad och marabou sommar ftw! ♥

Ut i solen

Vi slutade lite efter 1 idag.. gick till skolan efter att jag lunchat hemma och rensade bildmappen sen fick vi sluta men jag linn stannade och skrev klart manuset till engelskafilmen så nu är alla prov och grejer klara! men nu vill jag ut i solen, mp3:n får nog följa med också!



Ute igår

Ljusa slingor



På fredag ska jag göra ljusa slingor i mitt hår. vill ha som audrina har på bilden, tror ni att jag kommer få en liknande färg eller är mitt hår för mörkt? :o

Sommaaaaar!

1:a juni idag, dagarna går verkligen sjukt fort! det var ju inte alls längesen man gick runt och frös i tjocka vinterjackor.. synd bara att vi snart är där igen. (vad positiv jag lät nu då.. noot) men idag är det verkligen hot, hot, hot! svettas ihjäl. grillar väder (inte steka, grilla är det nya ordet) =) men nu ska vi fira mamsen som fyller år idag, graaatiiiis.. i love u! ♥



Firade ju mamma i lördags också med släkten men det är ju idag the big day is.. här är tårtan som hon fick i lördags :)