slide show

outfits från februari

 
 
 
Ett par outfits från februari, någon favorit? även outfitsen från den här månaden känns tråkiga och inte speciellt inspirerande men förhoppningsvis blir det bättre under mars när det börjar bli lite varmare i luften.

wild spirit

 
Klickade hem den här snygga tygkassen för nån dag sen och idag landade den här hemma, den kommer användas flitigt i vår tillsammans med skinnjackan. från kandeeshop.se.

månadens design

 
Blev ju inte så många nagelmålningar under februari heller..om man jämför med hur ofta jag brukade måla naglarna för några månader sen så är 3 st ingenting. ååh jag vill hitta inspirationen till det igen!!
 
vilken gillar ni mest?

i want you to take over control

 
 
 
Plusgrader och skinnjacka, underbart!

några cm kortare

 
 
 
Kom hem för en timme sen efter ett frisörbesök och efter det hängde jag lite med en saknad vän. på den första bilden kan ni se hur slitet mitt hår var innan jag toppade det..nu känns det väldigt fräscht och jag är grymt nöjd!

garderobsfynd

 

Igår råkade jag hitta det här linnet i min garderob som blivit lite bortglömt, köpte den inne på urban outfitters i new york i somras och har aldrig använt den. jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag köpte den haha men det blev väldigt snyggt tillsammans med skinnbyxorna så vi får se om den kommer till användning nu.

sparkling stilettos

 
 
Gjorde nya naglar på mig själv idag. har haft raka och naturella nu ett tag så gjorde spetsiga med lite glitter den här gången.

wanties @weekday

 
Jag har typ letat runt på alla möjliga olika sidor efter bal och studentklänningar men det finns verkligen ingen som matchar mina krav haha..fast det kanske fortfarande är lite för tidigt för sånt eller? hittade lite snygga grejer på weekday iallafall. blev kär i den rosa tröjan, tänk den när man är brun.. ååh vill ha!

130225

Har sportlov den här veckan vilket är såååå skönt, ska passa på att njuta lite extra nu eftersom att det här blir mitt nästsista lov ever. sjukt! idag har jag iallafall inga speciella planer men imorgon ska jag iväg till ikea med familjen, på onsdag ska jag klippa mig och sen tänkte jag åka till min syster.
 
 
 
2 bilder från min insta, tagna förra veckan.

LACE

Hittade en söt topp på bikboks sida igår. den vita skulle vara fin till ett par skinnbyxor och den svarta ett par stuprörsjeans med några snygga heels till och en guldklocka. den finns även i ljusrosa men jag gillar dom här (den svarta allra mest) mer. vad tycker ni?

svaren

var ju meningen att det skulle bli en video av det här men det blev så himla misslyckat haha.
 
Kan du inte visa antingen med foton eller video steg för steg på något snyggt men enkelt nagel mönster? - har gjort flera förut som ligger långt bak i arkivet men kan absolut göra fler.

 
När började du intressera dig för att måla naglar? - december 2010 tror jag det var som det började på riktigt.
 
Vilka naglar är du mest nöjd med? - jag vet inte riktigt men det måste vara någon abstrakt design.
 


Hur många iPhone skal har du? - bara 1 än så länge men måste köpa fler! så himla kul att kunna variera och matcha outfiten hehe.
 


Brukar du träna, isf hur? - brukar ta nån powerwalk/springtur ibland men det har knappt blivit av nu under vintern..

Favoritplagg i garderoben? - mina blåa jeans eftersom att dom går att matcha till allt och funkar både till vardags och till fest.
 


Vilka tre saker skulle du ta med dig till en öde ö? - en båt så man kan ta sig därifrån, en vän så det inte blir så tråkigt och min mobil om det finns nån täckning men annars vore det ju bra om man tog med sig lite mat också haha.

Vad är det bästa med att blogga? - att läsa era kommentarer och att gå tillbaks i arkivet och läsa gamla inlägg haha
 
Favoritfärg? - vit

Bästa skönhetstipset? - en klassiker - drick mycket vatten så huden får ett naturligt lyster.

Vad vill du jobba med i framtiden? - jag vet inte!! har världens ångest eftersom att jag tar studenten om några månader. ååh får se till att söka jobb i någon butik eller nåt så länge.

Favoritartist? - lyssnar på så många olika men får väl säga rihanna då.

Favoritlåt? - taken over med rebecca&fiona tror jag. 
 
Hur mycket pengar lägger du på shopping i månaden ungefär? - hela studiebidraget haha..
 
lite shopping från new york.

Har du något husdjur? - 2 söta katter
 
Har du några syskon? - japp 2 systrar och 1 bror, är yngst av alla.

Vad består din kamerautrustning av? - systemkameran, det vanliga och ett zoomobjektiv, fjärrutlösare.

Hur lång är du? - ca 160

När fyller du år? - 2 september

Hur ser en perfekt dag ut? - shopping och fika på stan med vänner, sen bio/hemmakväll/utekväll.

Vilken är din favorit färg på lack? - beror på vad jag jag känner för men jag gillar silvrigt nagellack, det funkar nästan alltid.
 


Vilka länder har du varit i och vilket är ditt drömresmål? - grekland, (rhodos, cypern..räknas cypern till grekland eller är det eget btw?) spanien, (lanzarote, gran canaria, teneriffa) estland, (kryssning till tallinn) finland (har gått i land också, inte bara varit i åland) och USA (new york). mitt drömresmål är någon paradisö typ som maldiverna eller L.A.
 
 
underbara NY..saaaknar!

frågestund

 
Eftersom att jag inte har något att blogga om just nu tänkte jag köra på en liten frågestund..om jag vågar så ska jag även svara på dom i ett videoinlägg men det är inte alls säkert att jag kommer göra det hehe men ska försöka så ni kan ju passa på att fråga lite saker om t.ex nagelgrejer eller liknande som jag kan visa upp då. svarar inte på privata frågor as usual men annars shooooooot!

130220

Kom hem för nästan 2 timmar sen, slutar ju egentligen tidigt på onsdagar men stannade kvar lite längre för att fixa det sista inför en redovisning som är på fredag..ska stå och snacka om 60talets mode och lite sånt i ca 13 minuter tillsammans med malin, känns som att redovisningen kommer gå riktigt bra....haha nej inte riktigt va.
 
känner mig dessutom lite småsjuk och har varit det lite till och från i en vecka nu, hoppas det går över eller bryter ut så energin till allt kan komma tillbaks snart. men nu blir det ett avsnitt PLL igen, wihooo!
 
 
för nån vecka sen

FRESH

 
Tänkte göra nåt mönster så började med en vit bas men orkade inte riktigt fortsätta så det fick bli helvita naglar nu istället. om jag hinner imorgon så ska jag göra något roligt mönster. men jag tycker att helvita naglar är sjukt fint och fräscht, speciellt på sommaren till brunbrända händer.

spring wanties

 

130219

 

lost in paradise

 

TODAY'S

 
 
Såå äntligen hemma efter en lång dag..ska käka lite snart och sen måla naglarna om jag hinner, känns som att nagelkategorin varit stendöd den senaste tiden och naglar är ju det jag älskar mest så det måste det bli ändring på!

130218

Sitter på tåget påväg till praktiken (vero moda) just nu, börjar 10 och slutar 5+tågresa hem så har en lång dag framför mig men det brukar gå rätt så fort. ska bli grymt skönt med sportlov nästa vecka!
 

WE❤IT

 
 
 
ett gäng inspirerande bilder från weit.
 
Ska göra i ordning en ischai nu och kolla lite på the hills (längesen man såg det!) och njuta av mina sista lediga timmar - en fullspäckad vecka väntar.

my insta week

 
 
 
juliailgren1 @instagram
 
bild 1: en bok som jag läser till en engelska C grej.
bild 2: mint candy apple (essie)
bild 3: tråkigt i väntan på tåget.
bild 4: alla ♥ dag presenter från mammi.
bild 5: längtar tillbaks till värmen!
bild 6. haha så skön bild, fattar ni?

candy crush saga

 
Antar att det inte bara är jag som är beroende av candy crush? är just nu på nivå 41 och den är egentligen inte så himla svår (spelade på 23 och 29 i evigheter) men det brukar alltid bli typ 2 gelérutor kvar efter att dragen är slut, sjukt irriterande haha. och så är det ju värdelöst det där med liven men spelet i sig är ju beroendeframkallande och ett riktigt bra tidsfördriv.

och jag är en vinnare igen

 
Jag brukar egentligen inte tycka om svenska låtar men den här gillar jag faktiskt..petras röst är väldigt bra också så det är väl en av anledningarna.

NYC tee

 
 
 

ancient ruby

 
 
 
Den 1a bilden är från förut och den ger färgen lite mer rättvisa än den andra som är tagen iförrgår. lacket heter iallafall ancient ruby och är väldigt mörkröd med lite lila skimmer i. väldigt fin!

letar bal-klänningar

 
I maj ska vi ha våran studentbal och jag klickar runt på alla möjliga nätbutiker för att hitta den perfekta klänningen. vill ha en riktigt fin klänning men som inte är för uppklädd, vill ju gärna använda den fler än 1 gång liksom..vill ha en som går att ha till vanliga utekvällar osv.
 
dessa 3 är några av mina favoriter hittills. har ni något tips om vart man kan hitta snygga klänningar till rimliga priser (asos, nelly.com osv har jag redan letat runt på) så vore det superschysst ifall ni ville skriva det, dock vill jag inte skicka från USA så bara sidor från europa.

bloggtips

 
Måste bara slänga in ett litet tips (som jag har sagt förut så gör jag inte blogg/länkbyten utan länkar de som jag själv vill) om en blogg som jag nyligen börjat läsa, fannystaaf.se. jag tycker verkligen om sättet hon stylar outfits och hon får mig att vilja köpa allt som hon har på sig haha. verkligen en inspirerande blogg!

130215


 
 
 
Dagens look. har haft kultur & stilhistoria (nästa vecka har vi en redovisning som ska vara minst 12 minuter lång. kommer gå så bra så....eller inte) och efter det naglar. gjorde en akrylnagel på mig själv med mall och sen en på våran nail trainer, funderar på att göra om mina gelénaglar även om jag bara haft dom i 1 vecka hehe..

alla ♥ dag presenter från mamma

 
 
 
Fick lite fina alla ♥ dag presenter av mamma idag, blev riktigt glad. tröjan (gillar verkligen knapparna i ryggen) har jag faktiskt kollat på många gånger och varit nära på att köpa eftersom att jag praktiserar på vero moda. har dock inte provat den än och den ser lite stor ut så kanske får springa in och byta storlek imorgon.

IDAG

 

130214

Sitter på tåget just nu och bloggar från iphonen, är hemma vid halv 1 igen. var iskolan en snabbis på morgonen och hade ett möte med min handledare om mitt projektarbete som jag gör om naglarna, just nu flyter det på ganska bra men har mycket kvar att skriva.
 
 
köpte med mig den här drycken också, någon som har smakat den?

the world is yours .

 
 
 
Outfit-collagen är gjorda av mig på polyvore.com

what to do?

 
 
Första bilden är från i höstas och den andra är tagen igår, har inte hänt så mycket men jag tog med den gamla bilden ändå för att man ser lite bättre på den. har fixat en tid till frisören om 2 veckor och nu funderar jag på om jag ska eller om jag vågar klippa ca 5-6 cm av mitt hår? det är sjukt slitet så det behövs ju och det skulle vara kul med nåt nytt men samtidigt så vet jag att jag kommer ångra mig haha..ska jag?
 
ps. ni som frågar om min ombre så fixade jag det hos frisören. första gången jag blekte topparna var i våras och sen lät jag solen göra sitt under sommaren och sen färgade jag en gång till i höstas. det är nog bäst att göra det hos en frisör så man vet att det blir bra.

130213

 
 
 
Kom hem för ett litet tag sen och har precis kollat på top model sverige..har ni någon favorit? jag gillar pamela och shams. nu blir det dock ett avsnitt av PLL som blivit lite av en tradition för mig på onsdagar men det blir ju så när det sänds på natten svensk tid.

miss this

 
 
 
Just nu längtar jag tillbaks till den där varma, soliga och jävligt underbara sommardagen i new york som vi spenderade i central park där vi solade, gick runt, drack snapple och bara njöt. 

wanties @gina tricot

 
Den vita västen är ju to die for, sååå snygg!!

today

 
 
nya tröjan från h&m på idag.

NYTT

 
 
Jag måste lära mig att spara pengar och inte köpa allt jag ser haha, har shoppat liiite för mycket nu men det är ju så himla svårt att låta bli när det finns så mycket fint ute i butikerna. den här köpte jag inne på h&m idag, gillar verkligen detaljerna på axlarna men att den samtidigt är väldigt enkel.

when my heart is taken over

 
♥ ♥

black is not boring


 
 
 
Dagens!
 

my insta week

 
 

130208

 
 
Såhär ser jag ut idag, bra bilder det blev..i-n-t-e. jaja slutade vid lunch och åkte hem då och om 2 timmar ska jag iväg igen för att träffa klassen och bowla lite. bra fredag!
 
jag mår dessutom bra idag, alltid när jag är sjuk eller har ont nånstans så brukar jag googla för att se vad det är och jag hade nästan alla influensa-symtomer igår men idag så mår jag bra igen? halsen är dock kanske inte helt bra men typ. hur kan det bli så?

neon

 
 
 
Målade naglarna igår och såhär blev dom, lite love4nails inspirerade..vad tycker ni?

what's love without tragedy

 
 
 
 
 
 
 
en massa randombilder som jag tagit.
 
Åååh jag tror att jag börjar bli sjuk, vaknade upp med en irriterad hals och mamma har haft influensa och pappa har det nu så jag bara väntade på att det skulle bli min tur..får se om det bryter ut eller inte men imorgon är det en viktig skoldag så jag kan inte stanna hemma heller. snacka om att pricka in rätt dag isåfall..

new pants

 
 
 
Dessa byxor fick jag med hem idag, gillar båda riktigt mycket! de svarta fastnade inte på bild, dom ser bättre ut på.
 

balance gel

 
Har precis fixat klart mina gelénaglar, blev korta och naturella den här gången också. har fått frågan om vilken gelé jag använder och det är NSI's balance gel, den är verkligen jättebra men det är bara nagelterapeuter som kan få tag i den.

130206

Den enda lektionen som jag har på onsdagar är engelska C i 3 timmar och idag fick vi jobba hemma så behövde inte åka till skolan..underbartttt. var dock iväg till stan en snabbis idag och kom hem med 2 par snygga jeans/byxor, sjukt nöjd men studiebidraget är redan slut haha.
 
nu har jag precis filat bort gelén från mina naglar, min utväxt var verkligen hemsk..om jag hinner ska jag göra nya gelénaglar idag. men först ska jag se det nya PLL avsnittet, serien blir bara mer och mer spännande ju!!
 
 
jävligt ointressant men såhär kan en utväxt på 3 veckor se ut..inte alls glansiga längre och med rosa nagellack som fastnat under gelén.

VS öppnar på arlanda!

Åååh! ♥ http://nyheter24.se/modette/mode/737779-victorias-secret-oppnar-pa-arlanda

130205

 
 
 
 
Såhär har jag sett ut idag.
 
haha det är kaos i mitt rum som ni kanske ser, det värsta syns dock inte men jag har så jäkla mycket kläder så jag vet inte vart jag ska göra av allt (ändå känns det som att jag inte har nåt att ta på mig?!)..måste snart ta och rensa lite och försöka bli av med sånt som jag inte använder.
 
 

på min önskelista

 
Några snygga iphoneskal, en skinnväst och ett par stentvättade jeans står högst upp på min önskelista just nu.

TODAY'S

 
 
 
 
Såhär har jag sett ut idag, vita converse var ju inte riktigt det bästa skovalet idag....dööö vinter!!
 
 

insta week

 
 
Lite bilder från min insta, tagna den här veckan/slutet på förra. heter juliailgren1 så ni kan ju följa mig där också om ni vill.
 
hoppar i sängen nu och hoppas på att få sova lite, imorgon väntar en lång dag på vero moda igen.

outfits @h&m styling studio

 
Gjorde lite outfits på h&m's styling studio..har ni någon favorit? själv så skulle jag gärna vilja bära den längst till höger. om det ändå kunde bli sommar snart!

red lights ahead...where?

 

ankle boots @gina tricot

 
Har inte tyckt om några av gina tricot's skor förrän nu när jag hittade dessa 2. gillar att dom är väldigt enkla men att dom har lite diskreta detaljer.

flowers

 
Dom här naglarna målade jag igår till mitt projekt..vad tycker ni?

like diamonds

 
 
 
 
Bloggade om den här tröjan för ett tag sen och var lite osäker på om jag gillade den eller inte men när jag såg den irl och provade den satt den riktigt snyggt på och jag gillar verkligen detaljerna på axlarna. så igår fick den följa med hem!

x4

 
Har jag verkligen bara gjort mönster på mina naglar 4 gånger under januari?! det är ju ingenting jämfört med alla andra månader haha jaja. någon favvis?

THINK PINK

 
 
 

today through my iphone

 
1a försöket med one stroke för mig idag på nagellektionen, gick dock inteså bra haha..får se till att öva lite så jag får in tekniken.
 
 
 
 
lekte lite med färgat akrylpulver och glitter.
 
 
 
plusgrader! ♥
 
 
sneak peek på dagens outfit, ni får se hela sen.