slide show

that's where I had my first heartbreak

 
 
Om ni inte har lyssnat på swedish house mafia's nya låt så gör det, den är såååå bra och jag kan inte sluta lyssna på den. SHM är så jäkla grymma!!

me today

 
 
 

120831

Har haft världens otur idag..eller iallafall på morgonen. först så var det ju meningen att vi skulle börja halv 11 men när jag kom till skolan fick jag veta att vi börjar halv 1 istället, kul verkligen. så då tog jag och malin bussen ner till stan och när vi klivit av kommer jag på att min plånbok är borta..bra minne ja. fick panik men som tur är låg den kvar i busskuren. sen har det hänt lite annat också men det orkar jag inte skriva.
 
efter lunch så hade vi naglar och då fick vi våra akryl-kit och testade lite, wiiiee. ska bli så kul att göra akrylnaglar.
 
 
 
 

new york shoppingguide - del 2

Duane reade – ett apotek som säljer OPI, essie, sinful colors och några andra märken, dock inte china glaze. Finns överallt, går inte att missa.
 
Urban outfitters – en butik som har sjukt snygga kläder, lite dyrare men helt klart värt det. finns även jeffrey campbell skor här, smycken och lite smink&nagellack. butiken ligger på 5e avenyn/42:a gatan.
 
Necessary clothing – finns ett par butiker i soho och de säljer också väldigt snygga kläder och jeffrey campbell kopior för runt 25 dollar.
 
Macys - en sjuuukt stor affär som ligger på 34th street. vi var där inne mest för att ta skydd från regnet och ja det var vi ju inte direkt ensamma om, det var crowded! finns iallafall flera våningar med kläder, smink och en massa annat.
 
 
bra shoppinggator - 5th avenue - här finns affärer som louis vuitton, prada, gucci, chanel, fendi osv osv men också H&M, forever 21, sephora, zara och en massa andra, de bästa butikerna ligger från empire state building och upp mot central park.
 
 
34th street – här finns också H&M, forever 21, sephora, (dom finns överallt) levi’s, journeys, (en skoaffär där jag köpte mina converse för ca 350 kr) macys, american eagle outfitters och en massa andra bra affärer.
 
 
Soho – här finns necessary clothing, topshop, victoria’s secret, forever 21, en converse affär osv.
 
är det nåt annat ni vill veta om new york? typ sevärdigheter eller nåt sånt?

SILVER

 
 
Lackade mina naglar i ett silvrigt lack från gina igår, bilderna är dock från förut men det spelar ju ingen roll. gillar verkligen silvrigt nagellack för det går att matcha till allt.
 

120830

Slutade före lunch idag också och börjar dessutom halv 11 imorgon. sjuuukt nice.
 
det enda vi gjorde idag var att lyssna på nån som snackade om UF-företag och så fick vi göra några övningar. rätt intressant faktiskt. men nästa vecka så börjar alla lektioner på riktigt så då är det slut med sovmornar och att sluta vid lunch, eller ja nästan iallafall.
 
dagens outfit detaljer;
 
 
 

röd dip dye ?

Tittade på pretty little liars (sommarfinalen) idag för ett par timmar sen och shit vilket grymt avsnitt det var! mitt hjärta gick i tusen bitar när man fick veta vem A är..ååh hoppas att han bara gör det för att hjälpa till. alla PLL fans där ute, har ni sett det & vad tror ni?!
 
på tal om nåt helt annat så funderar jag på att göra mörkröd dip dye. har ju brunt hår med blonda toppar just nu och jag gillar verkligen det men vill testa nåt nytt. det röda ska absolut inte vara knallrött och inte gå i lila men ja..mörkrött vill jag ha. men samtidigt vill jag ha kvar mitt blonda och jag vet inte hur lätt det är att få tillbaks det så ljust sen?
 


nåt sånt här tänkte jag fast mitt hår är ju ljusare brunt än snookis så det kommer se lite annorlunda ut. hej beslutsångest!

[email protected]

 
Hade jag haft lite extra cash så hade jag lätt klickat hem alla skor på bilden! men alltså jeffrey campbell..måste fan ha ett par, så är det bara. svarta litas eller lita spikes måste ju vara bland de snyggaste skorna som jag har sett. want!

120829

Slutade före lunch idag och kommer göra det varje onsdag. det känns ju helt okej! så den enda lektionen jag har är engelska C och jag vet inte om jag kommer klara det men det har inte varit nåt problem med engelska B så det borde ju gå haha.

efter det kikade vi i butiker, lunchade på subway och sen bokade jag tid till min första tatuering!! om 2 veckor ska jag göra den, så nervös! men jag är iallafall 100% säker på motivet så det kommer bli hur bra som helst. vad jag ska göra får ni se när den sitter på sin plats.

shine of the times





Testade ett nytt nagellack från essie igår. målade först på ett lager med china glaze liquid leather och sen essies shine of the times (från luxeffects) och sen ett matt top coat från elf. blev riktigt coolt!

shit i love .

120828

Hemma igen. haft lekar och orientering i skogen idag. jag och anis gick vilse hahah men vi hittade tillslut ut. att läsa kartor är inte direkt min starka sida om man säger så.

nu ska jag iallafall fixa mina naglar, filade precis bort gelén från dom så nu är dom superkorta och kommer gå av om jag inte gör nåt åt det så tänkte göra en naturell förstärkning bara (utan tippar).
 

video från new york

Här kommer en liten video med olika klipp från NY som jag fixade idag. det ni ser är utsikten från vårat hotell, times square och lite från empire state building.

cable knit zip sweater

Hittade precis den här stickade tröjan på weekdays hemsida. gillar verkligen dragkedjorna och modellen var också riktigt fin. dock var priset lite väl högt men snygg var den iallafall, jävligt snygg!

NEON

Målade dom här naglarna igår men har gjort ett par likadana naglar förra året nångång också. gillar verkligen att göra abstrakta designer, so fun.

new york shoppingguide - del 1

Forever 21 – en affär som säljer kläder, smycken, skönhetsprodukter, skor och underkläder som påminner lite om H&M och gina tricot. det finns nästan inget som kostar över 200 kr så det är väldigt billigt men det finns en hel del (sjukt) fula saker också, vill man göra riktiga fynd så får man leta. det är oftast fullsmockad inne i alla f21 butiker men den bästa butiken är den som ligger på times square, den har 5 våningar och där är det inte lika stökigt som i de andra butikerna.

forever 21@times square.

Victoria’s secret – uuunderbar affär. här finns vanliga kläder, (dock inge snygga) träningskläder, underkläder, parfymer, body lotions och duschkräm. rätt dyrt men helt klart värt pengarna! just nu finns det bara 2 st VS affärer – en i manhattan mall och en i soho. snart öppnar en i herald square på 6e avenyn också.

den nya VS affären@herald square.

Sephora – påminner lite om kicks, här finns alla skönhetsprodukter man kan tänka sig. finns butiker lite överallt och det är ett stort + att man får prova nagellacken innan man köper någon.

en av sephoras butiker@times square.

Gideon drug’s – ett apotek som säljer en massa nagellacksmärken som t.ex china glaze, OPI, zoya, essie osv till bra priser. köpte mina OPI lack för typ 60-65 kr här.

bilden kanske inte säger er nånting men den ligger iallafall på broadway.

kommer att slänga upp en till del sen så hoppas ni gillar dom och ja jag har bara varit i NY i 5 dagar men jag har gått från central park till downtown (inte samma dag då men ni fattar vad jag menar) så jag har sett en hel del.

love pink .

Ett par naglar som jag gjorde a couple days ago. gillar ni dom?

x5 converse .

Converse är i princip de enda skorna som sitter på mina fötter. älskar converse just för att de är så himla snygga och går att matcha med allt men också för att de är så jäkla bekväma. de svarta har som ni ser hängt med längst, har haft dom i flera år och tvättat&bytt snören på dom för att dom inte ska se så slitna ut men det är nog dags att göra det nu igen. vilka gillar ni mest? mina favvisar är iaf de rosa och de med USA's flagga.

lisa superstretch jeans

Har varit ute efter ett par stentvättade jeans jättelänge men aldrig hittat ett par riktigt snygga. såg dessa på gina för några dagar sen och dom är väl inte direkt stentvättade men jag gillar dom ändå så ska ta och prova dom så hoppas att dom sitter lika fint som på bilden.

how i did the nails .

Here U go, en step by step guide till mina galaxy naglar.

but I can’t compete with the she wolf

David guetta gör det igen!

galaxy

 
 
 
För några dagar sen målade jag galaxer på mina naglar. dom kanske inte ser ut att vara så himla enkla att måla men dom är faktiskt lättare än vad man kan tro. men själva designen fastnar inte på bild för när man tar med blixt ser glittret konstigt ut och utan blixt så kommer inte färgerna fram rätt men jaja. ska visa hur jag gjorde sen!
 

120824

Yeey första skolveckan är över och den gick sjukt fort..hoppas det fortsätter så fram till studenten haha, känns helt okej att vi är lediga på måndag också! hade iaf tänkt ta en springtur typ snart för jag har ändå inget bättre för mig så får se se vad som händer senare. är det bara min blogg som ser cp ut förresten? menyn ligger liksom längst ner och hela bloggen ser ju bara konstig ut med inläggen (eller okej ibland ser det ut så) osv och hela texten sitter ihop även om det här stycket ska vara längre ner..weeeird. bild från förra helgen.

new york - del 15

 
Ännu en utsiktsbild från vårat fönster, dock den sista för den här dagen åkte vi hem.
 
 
sitter i taxin påväg till flygplatsen.
 
 
 
@ JFK.
 
 
 
det var tydligen bara 1 bana öppen på JFK så vi fick stå vid startbanan i nästan 2 timmar innan vi fick lyfta för att det var så många plan före oss.
 
 
flygmaten, haha. ser inte så gott ut men det var faktiskt riktigt fräsch mat. påväg dit fick vi först vanlig mat sen pizza och glass.
 
 
 
nu har jag lagt upp en massa bilder från min favoritstad NY men har ändå ännu fler bilder som inte har blivit publicerade, får väl bli nån annan gång. new york är iallafall en sjukt underbar stad och jag längtar verkligen tillbaks dit, har ni chansen att åka dit - åk!

my day

Började ju vid halv 1 idag och slutade efter typ en timme så då blev det fika på stan med 2 vänner, satt där i 1 timme kanske och bara hade det mysigt under tiden det regnade. sen var det meningen att jag skulle ta tåget hem efter 3 men självklart ska vara försenat..what else liksom? kom hem för 30 minuter sen så ska käka och sen hoppa in i duschen och fixa lite inför morgondagen. bättre bilder på naglarna kommer sen.

120823

Börjar inte förrän halv 1 idag så fick lite sovmorgon, så skönt. råkade dock ställa alarmet på 8 när jag egentligen skulle upp 9 så jag har massor med dötid nu innan jag ska börja gå mot stationen. har iallafall projektarbete sen och vi slutar nångång vid 3 så det blir en rätt kort dag!
 
slängde på mig min urmysiga victorias secret tröja idag tillsammans med en vit t-shirt och svarta leggings. mys!
 
 
 
 

fall '12

 
(såg nyss att den vita stickade tröjan inte syns på collaget längst ner, men den ska vara där iallafall)
 
Collage av mig och är som vanligt gjorda på polyvore.com.

LEO

 
 
Målade mina naglar igår och såhär blev resultatet, hade inga roliga idéer så det blev leopard (igeeen ja) fläckar och så helfärgade. väldigt enkla att göra och perfekt när man inte har tid att göra något avancerat.

new in

Slutade redan halv 11 idag, grymt skönt! blev lunch på stan och en snabbis till gina där jag köpte tröjan/jackan som jag bloggade om igår innan jag åkte hem. nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tänkte ta en springtur men vädret håller mig kvar här inne.
 
 
 
såhär ser den ut! tänkte matcha den som på bilden ovan.

tracy jacket

Såg den här snygga jackan/tröjan/whatever inne på gina idag och jag vill ha den!! ska ta och prova den imorgon så får vi se om den får hänga med hem. den finns även i svart och vinrött men jag gillar vita och mörkgråa mest, tror dock att om jag köper den så blir det den vita. vad tycker ni?

på min önskelista

Jeffrey campbell boots, älskar verkligen nitarna! / mysiga halsdukar från gina / linne från necessary clothing som jag har kollat både i affären och på internet flera gånger, vill ha.

today's details

Har väl inte så mycket intressant att berätta om skoldagen men vi började iaf med en introduktion om projektarbetet som vi ska göra nu i 3an och sen lite info om praktiken. efter att vi slutat blev det en runda på stan som vanligt och sen tog jag tåget hem, har så sjukt ont i mina fötter så orkade inte gå runt på stan så länge.. invigde nämligen mina nya låga converse idag och har fått skavsår på hälen och vid tårna. oooont!
 
 
 
 
 

blue my mind

 
 
Målade mina naglar i ett blått nagellack från h&m (blue my mind heter den) igår. ville ha en blå som inte var för ljus eller för mörk så den här var perfekt.

new york - del 14

 
Lite senare på dagen tog vi staten island färjan förbi frihetsgudinnan. den åkte inte så nära så alla bilder som jag har på henne är tagna med zoomobjektiv.
 
 
downtown, manhattan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

120820

Så nu är jag hemma igen! började 9 och slutade en halvtimme senare så drog med malin till stan ett tag. vårat nya schema känns faktiskt helt okej (vi fick den redan innan vi började men man fattade ju inte allt) så som det ser ut just nu så kommer jag gå i skolan 2,5 dag i veckan. på måndagar har vi praktik/hemmastudier och jag kommer välja hemmastudier, sen har vi även projektarbete men behöver bara vara i skolan vissa måndagar. på onsdagar har jag halvdagar (förmodligen) och torsdagar praktik.
 
här är lite bilder på dagens outfit, trodde det skulle vara varmare än vad det var, men man kan ju aldrig lita på vädret här.
 
 
 

skola imorgon .

Alarmet står på 6.15, imorgon börjar skolan för mig igen..fml typ. nejmen det ska bli rätt skönt att få tillbaks rutinerna och sånt tror jag men jag är inte direkt utvilad. börjar iallafall 3an så jag har bara ett år kvar vilket känns sååå skönt men samtidigt lite konstigt..kändes som att jag började gymnasiet nyss ju haha. så nu har jag precis haft mitt sista sommarlov, ever.
 
 
en bild från början av sommarlovet.

new york shopping - del 10

 
 
 
Sååå nu jag lagt upp bilder på allt jag shoppade i NY, blev tillslut 10 delar haha. new york är iallafall en GRYM shoppingstad och det är nästan omöjligt att komma tomhänt ur butikerna där. tänkte skriva en shoppingguide sen med de bästa butikerna och shoppinggatorna. skorna köpte jag på journeys.

gårdagens val

 
 
 
Sämsta bilderna i know men så såhär såg jag ut igår. linne+halsband från forever 21 och jeans från levi's.

ANIMAL

 
 

black n white

 
 
 
 
Hade egentligen inte tänkt gå ut igår på dagen, det regnade och jag ville bara sitta inne och mysa men det blev en snabbis till apoteket för att köpa rengöringsgrejs till ansiktet iaf och då slängde jag bara på mig min mysiga tröja från forever 21 som jag bloggade om häromdagen, leggings och mina nya vita converse.
 
idag ska jag njuta av min nästsista lediga dag, på måndag börjar skolan igen! orkar inteeee. hörs sen nångång.

new york - del 13

 
Sista dagen gick vi från penn station vid 31th street (där vårat hotell låg) ner till downtown och sen tillbaks och det gör jag fan inte om, hade knappt några fötter kvar efter det haha. men vi gick iallafall förbi ground zero och sen tog vi staten island färjan förbi frihetsgudinnan.
 
 
ground zero. det finns inte så mycket att se där eftersom att det är en stor arbetsplats. men det kändes sjukt konstigt att gå förbi där när man vet vad som hände här för snart 11 år sen. dom håller på att bygga nya torn och one WTC är klart nångång nästa år tror jag.
 
 
 
 
one world trade center.
 
 
 
 
the sphere. den stog mellan tvillingtornen och blev såklart skadad när dom rasade men den klarade sig och står nu i battery park.
 
 
 
 
battery park.
 

pure seduction

 
 
Alltså jag måste bara blogga om victorias secret 'pure seduction', köpte ett paket med body lotion, duschkräm och body mist i NY och dom luktar såååå gott. body misten (?) finns att köpa på JFR.se och det finns även några andra lukter att välja mellan men den här är helt klart min favvis. såå nu vet ni!

lace cross

Såg den här mysiga tröjan inne på topshop i NY sista dagen vi var där, den kostade 64$ så jag kände att jag hellre ville spendera mina sista dollar på nåt annat. men jag har såklart inte kunnat slutat tänka på den, (haha) vill haaa!

new york shopping - del 9

 
urban outfitters
 
 
forever 21
 
Vet att kläderna ser rätt tråkiga ut på galgen men dom är mkt finare på! slänger upp bilder sen när jag har på mig dom.

don't go with the flow

 
collage av mig (polyvore.com)

south beach

 
 
Igår målade jag mina naglar i det här sommarfräscha nagellacket från isadora. den fick mina händer att se lite brunare än vad dom egentligen är så den gillas starkt.
 
nu: ut i solen!

new york - del 12

 
Ännu fler bilder från top of the rock hehe..
 
 
 
 
 
 
haha så sööt!
 

U.S

 
 
Nya naglar igen. sjukt slarvigt målat men det kan väl inte bli bra varje gång antar jag!

soool !

Äntligen så har vi fått lite sol i det här landet..nog för att det brukar vara regnigt här under sommaren men det här året tar ju fan priset. hur många soldagar har vi haft egentligen,typ 10? haha.. och det är ju rätt illa om man bränner sig i solen (trots solkräm) i new york men inte här.
 
jaja nu ska jag ut i solen! hörs sen.
 
 
efter 1 vecka på rhodos förra sommaren

this is love

new york shopping - del 8

 
Seche vite top coat (bästa!) och nagelolja.
 
 
 
 
sephora by OPI och essie. om ni åker till NY, passa på att köpa nagellack och speciellt OPI, china glaze osv för i USA kostar dom runt 60-70 spänn bara. apotek är förresten ett bra ställe att köpa nagellack, jag rekommenderar gideon drug's (bästa nagellacksstället men det är inte så långa öppettider) på broadway, ricky's5th avenue (inte långt ifrån empire state building) och duane reade som finns överallt.

before i die .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
what's on your bucketlist? http://perfectbucketlist.tumblr.com/

new york - del 11

 
Uppe på top of the rock.
 
 
 
 
 
 
 
sååå fint!!
 
tips; haffa en bra plats högst upp i tid om ni vill få bra bilder. det blir nämligen fullt så fort solen gått ner och det var rätt svårt att få bra bilder då, hade tur och fick stå vid kanten när någon flyttade på sig.

på min önskelista

 
Fattar inte vad mitt problem är, har velat haft vinröda converse jättelänge nu och har bloggat om dom typ 50 gånger och fortfarande inte köpt dom?? nästa gång jag har pengar över ska jag fan köpa dom. / tygkasse från avanna, me like. / army väst (såå snygg!!) från jfr.se, klickade hem den igår och leveranstiden är typ 3 veckor men när den väl kommer ska jag matcha den med en vit stickad tröja under.

neon aztec

 
 

fall essentials

 
 
Snart dags att shoppa en massa nytt inför hösten. jag kommer själv köra på min gamla vanliga stil; min jofama by kenza skinnjacka, converse, stora mysiga halsdukar, stickade tröjor, tighta jeans och matchande smycken till det. how about you?

new york - del 10

 
Vi åkte upp i rockefeller center/top of the rock lite innan solnedgången och stannade där uppe tills det blivit mörkt, det var grymt att få se staden som aldrig sover by night! det finns 3 (tror jag det var) våningar och det går att ta sig upp till den som är högst upp med hjälp av rulltrappor och vanliga trappor. det var skönt att det fanns flera våningar så man slapp trängas men den högst upp som vi stog på blev ju självklart fullsmockad sen när solen gått ner.
 
 
fina empire state building
 
 
frihetsgudinnan
 
 
chrysler building.
 
 
 
 
 
central park, sjukt hur stor den parken är!
 
 
 
 
fler bilder från toppen kommer!

leo print x3

 
 
Fixade en enkel design på mina nails igår. undrar hur många gånger jag har gjort zebra/tiger/leopard mönstrade naglar nu den senaste tiden? många är det iaf haha..

US army

Hittade den här ursnygga US army västen för ett par dagar sen. want want want! måste klicka hem den.

FRENCH

 
 
Igår gjorde jag fransk manikyr på mig själv med vitt glitter och på ringfinger nageln la jag på lite större glitterflakes. vad tycker ni?

new york shopping - del 7

 
 
 
Var ju tvungen att köpa hem lite I<3NY grejer, som minne liksom. köpte även en vit tshirt som jag glömde fota och såklart lite grejer till mina nära&kära hehe. halsbandet köpte jag uppe i empire state building.

STUDS

Min väska gick sönder i NY, eller axelbandsgrejen gick av (?!) så det känns som att det är dags att skaffa en ny. det är alltid jättesvårt för mig att hitta en snygg väska men när jag klickade in på h&m hittade jag den här. gillar nitarna sjukt mycket så ska väl kika på den nästa gång jag ska till h&m.

5x instagram

 
 
De senaste från min insta. juliees1 heter jag där!

american print tee

 
n e l l y . c o m  / 1 4 9 : -

new york - del 9

 
Påväg in till central park!
 
 
 
testade snapple med jordgubb&kiwi smak och blev beroende..stört hur god den är!
 
 
 
 
 
 
lite senare på times square
 
 
crowded
 

new york - del 8

 
Vi började dagen med en promenad längs 5th avenue som är en av världens dyraste shoppinggator, här finns prada, louis vuitton, armani, fendi, chanel osv. men det finns även h&m och forever 21. sen fortsatte vi mot central park och satt där och chillade ett tag. på kvällen åkte vi upp i en annan skyskrapa.
 
 
 
 
rockefeller center till höger. var högst uppe på kvällen och såg hela staden tändas. bilder kommer sen!
 
 
 
 
 
 
 
 
apple store
 
 
the plaza hotel, hotellet som var med i ensam hemma. var inte säker på att det var den först men sen kollade jag upp det.

sick

Seeeriöst min hals jag dör..kan inte prata, hosta, svälja eller nånting för det gör så sjukt ont. har feber och sånt också så jag känner mig typ död. jävla aircondition i new york haha den som gjort mig sjuk. nu har jag precis gjort i ordning varm choklad och ska ha lite pretty little liars marathon och sen sova. hoppas att det är bättre imorgon!
 
nån som har nåt supertips på hur man blir frisk snabbt?!
 
 
bild från igår

have you ever thrown a fist full of glitter in the air?

 
Lite gammal låt men sååå himla fin. love it!

details @urban outfitters

don't forget to smile

  
  
  
  
  
 
http://littlereasonstosmile.tumblr.com/ 
 

i'm wired .

 
 
 
Filade bort gelén från mina naglar idag så nu är mina naglar superkorta igen. ska kanske förlänga dom snart igen men tänkte låta dom vila lite innan jag slänger på ny gelé. testade även ett nytt nagellack som är från sephora by OPI, färgen heter i'm wired och den ser lite rosa ut i visst ljus men egentligen så är den mest korallfärgad.

new york shopping - del 6

 
 
 
 
 
Äääälskar victorias secret, skulle lätt kunna köpa upp hela affären haha. deras parfymer, body lotions osv luktar sjukt gott! ♥♥

4 days ago

 
 
 
 
Min syster åkte hem för några timmar sen så nu ska väl uppdateringen bli bra igen, är fortfarande sjuk men ska försöka iaf! här har ni lördagens outfit, lite efter haha..

new york - del 7

Mår inge bra idag, fortfarande superont ihalsen och typ ingen röst så slänger upp lite NY bilder tills jag har nåt roligare att blogga om! har iförsig bilder på gårdagens outfit imobilen så kan lägga upp dom sen också.
 
 
på brooklyn bridge
 
 
manhattan bridge med empire state building i mitten! snacka om att fånga ett ögonblick hehe..
 
 
 
frihetsgudinnan där borta
 
 
 

DAUL

 
 
Testade ett nytt nagellack som jag köpte i NY igår, färgen heter daul och är lite svår att fånga på bild och även om jag typ hatar lila så gillar jag den här eftersom att den inte är helt lila.

120804

Ska möta upp min fina sis på centralen vid 2, hon bor mångamånga mil ifrån mig så vi ses inte så ofta så idag ska jag spendera hela dagen med henne, ska bli så mysigt. men innan det ska jag ut i solen och försöka få i mig varm choklad eller te (hatar te så det blir nog varm choklad) för att jag har svinont ihalsen när jag sväljer. men nu: ut!
 
 
happy girl haha..

street lights, big dreams, all lookin' pretty

 
Älskar den här videon och låten! känner igen mig på en massa ställen också..saknar NY!

into the blue

 
Bilden ger inte färgen rättvisa men nästan..gick inte att få den mörka färgen att se mörk ut på bild.
 

wanties @gina tricot

 
Man kanske kan tro att en del av mitt shoppingsug har försvunnit efter att ha varit i NY och bränt en massa pengar men nä..jag vill bara shoppa mer haha. här är lite grejer från gina som jag tänkt kolla på sen.

new york - del 6

 
Efter att ha varit uppe i empire state building fortsatte vi mot manhattan och brooklyn bridge. manhattan bridge på bilden.
 
 
brooklyn bridge
 
 
 
 
 
satt vid nån park och chillade lite.
 
 
manhattan bridge.
 
 
bilder från brooklyn bridge kommer sen!

and that's who i am .

  
  
  
  
  

the flag

 

new york shopping - del 5

 
 
 

life is short, take chances .

 
 
 
 
 

new york - del 5

 
 
 
Äntligen fick vi soool och shit vad varmt det va!
 
 
 
flatiron building.
 
 
 

got yourself a favorite ?