slide show

röd dip dye ?

Tittade på pretty little liars (sommarfinalen) idag för ett par timmar sen och shit vilket grymt avsnitt det var! mitt hjärta gick i tusen bitar när man fick veta vem A är..ååh hoppas att han bara gör det för att hjälpa till. alla PLL fans där ute, har ni sett det & vad tror ni?!
 
på tal om nåt helt annat så funderar jag på att göra mörkröd dip dye. har ju brunt hår med blonda toppar just nu och jag gillar verkligen det men vill testa nåt nytt. det röda ska absolut inte vara knallrött och inte gå i lila men ja..mörkrött vill jag ha. men samtidigt vill jag ha kvar mitt blonda och jag vet inte hur lätt det är att få tillbaks det så ljust sen?
 


nåt sånt här tänkte jag fast mitt hår är ju ljusare brunt än snookis så det kommer se lite annorlunda ut. hej beslutsångest!
NILES (FOTO & VARDAG)

fy va snyggt de skulle vart om du gjorde röd dip dye!

Victorias fotovärld

Rött röstar jag för! :)

Mergimtare ♡

fin blogg du har! vill du följas på bloglovin? :)

Nicolina

Han gör det inte för att hjälpa till.. http://pprettylittleliars.blogg.se/ har skrivit om att marlene king har svarat att han inte gör det.

Evelina

Hört att pretty little liars ska va bra :)

Nicolina

Jag vet inte, trodde ingen så men var skiträdd det skulle vara caleb ett tag. caleb hade varit värre än toby tycker jag :(.

Toby såg konstig ut när han kramade spencer goodbye

Ida - Hon som föddes med LKG

funderar också på röd dipdye!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: