slide show

Snacks



Se men inte äta. snart sticker jag till felle, iih så kul det kommer bli :)

Quiltade väskor, nelly.com





Älskar quiltadeväskor! Var jättenära på att beställa en när jag skickade hem min klänning och skor men gjorde aldrig det vilket jag ångrar.. jättesnygga är dom iallafall och passar till vilket tillfälle som helst. Finns även i svart med guldig kedja.

Hot or not? =)

Valborg tonight

Heeeej bloggen! ikväll är det valborg! woho! vad ska alla hitta på ikväll? jag ska iallafall fira med mina bästa vänner som sagt, tälta vid sjön och bara ha kul! =) kommer vara helt död imorn, dels för att jag har superont ihalsen och dels för att vi ska (försöka) vara uppe the whole night! =)

ska äta nu.. eller försöka för jag kan knappt äta (s t ö r a n d e !) för det gör så ont i halsen, ska iväg och handla lite grejer inför ikväll och en stor fet påse halstabletter sen.

nu: bella&tyra show :)


Sött linne, gina tricot



Älskar volanger! Tycker det är supersött :) vi ska tydligen vara i kyrkan också (på skolavslutningen alltså.. eller ja inte samma dag men typ då) så man vill väl vara lite fin då så jag tänkte typ linnet på bilden och ett par ljusa jeansshorts kanske? :)

100429

Vaknade upp idag med världens halsont.. det gick över för ett tag men nu är det tillbaks igen och gör oooont.. vill inte prata, äta eller dricka för det gör som ondast då.. usch jag har ju inte tid att bli sjuk nu :/ aja skolan var som vanligt.. på so:n & svenskan filmade vi till en grej (hann inte med så mycket men vi har kommit på några coola effekter iaf) och på franskan körde vi charader typ, haha askul.. :)



För nån dag sen

Just nu





Har precis klivit ut ur duschen och glider runt i mina mjukiskläder.. bor typ i dom, hihi. men nu ska jag ta i tag med lite skolarbeten.. måste seriöst börja läsa på lite till no nationella provet och börja skriva lite till gympagrejen.

valborg kommer bli bäst btw! jag & 5 av mina bästa vänner ska tälta vid en sjö... det kommer bli superkallt men askul! funderar (eller funderade) på att bada men det är rätt tveksamt, haha. längtar! =)

Colour



Hittade ett par supersnygga sandaler från have2have.se. Geeee miiiiiiig! Aja, jakten på ett par ljusrosa sandaler fortsätter.. säg till om ni ser några? :)

100428

Chacha bloggen! Idag har jag inget att berätta så jag bloggar mer sen! Ska nog se the hills nu iaf =)



Imorse

Linne, Bikbok



Snygg, randig, oversize... what more can I say! Love it =)

9C goes haiti

Varje år innan avslutningen har våran skola OS. Man får typ anmäla sig på olika grejer och tävlar klassvis mot alla andra klasser. Askul! Man får också välja land och i år är våran klass haiti... haha ;p



Vi ska vinna i år igen!! =)

100427

Hej bloggen! Slutade 3 men följde med pappa och kolla när han tatuera sig.. han är fortfarande kvar men jag var tvungen att dra för jag måste börja plugga till NO nationella provet som är nästa onsdag.. scaaary. Idag börjar ju the hills också men kanske inte hinner se det.. får se! aja, dags att plugga NO.. hörs sen ♥



Från förut när vi satt ute och stekte.. vi satt ute i dag också men what's up med vädret nudå? helt grått och tråkigt.. jag skulle ju steka :(

Wanna be on top?

Nu ska jag tvätta bort sminket, hoppa i pyjamasen och sen blire top model.. måndagkvällarnas höjdpunkt ;)

Inviger nog min nya pyjamas (eller nej den låg fortfarande i tvätten tydligen) med hello kitty på :)

Söta klänningar



Gina tricot tar efter bikbok och bikbok tar efter gina tricot... även om det är rätt så stor skillnad så finns det ju några likheter. Tycker att båda är jättesöta och dom får mer än gärna flytta in i min garderob =)

Cancún, Mexiko - Resmålstips!

Jag sa ju igår att jag skulle slänga upp ett "resmålstips" and here it is!

Cancún är den östligaste, största staden i Mexiko och är en väldigt populär turistort! Här finns några av världens bästa snorklingsplatser, utanför kusten ligger The Great Mayan Reef som är världens näst längsta korallrev.

För alla som är intresserade av kulturen så finns det mycket att se, bl.a mayaindianeras tempel i Chichén Itza, Coba och Túlum.

Cancún är Mexikos populäraste semesterort och det är inte så konstigt för vattnet är turkost och kristallklart.

I La Isla finns det stora shoppinggallerior som bl.a säljer amerikanska designerkläder men också kläder i mexikansk stil.

Många maträtter innehåller chili (finns över 200 sorter) men många av dom är inte så starka. Majs används ofta i mexikansk matlagning men också chili, tomat och avokado.

Infon kommer från cancun.com , fritidsresor , travelparter & wikipedia.

Bilderna är printscreenade från google earth:






Vill dit =)

100426

Kom nyss hem så nu sitter jag här och käkar mellis. Hade nationella prov i engelska idag (muntliga) och det gick rätt bra hoppas jag!



I morse

Nytvättade converse

Tvättade mina svarta&rosa converse idag... dom svarta ser nästan nya ut men dom rosa gick inte att få rent men dom ser iaf lite bättre ut nu än vad dom gjorde innan.

Så hur gjorde jag..? Tog en såndär gul/grön disksvamp ni vet och använde den grövre sidan och skrapade bort all smuts :) skosnörerna ska tvättas i tvättmaskinen.





Före - ser ni hur den rosa färgen egentligen ska vara? snacka om att mina rosa skor har slitits (och blivit solblekta ser det ut som) fast det är inte så konstigt, dom rosa var ju mina första par converse och dom har använts flitigt



Efter - visst ser dom svarta nästan nya ut? :)

Bullar

Har bakat kanelbullar idag! Har inte smakat dom än så vi ska göra det nu... mums! ♥



The hills season 6

Den 6:e och sista säsongen av mitt favoritprogram the Hills har premiär på tisdag på den amerikanska mtv sidan. Lite tråkigt att det här är den sista säsongen men jag får väl se klart på laguna beach & the city =)

Trailern:


Verkar superspännande! Men hur ser heidi ut egentligen..?

School

Jag är nästan klar med allt som vi har i skolan (svenska, engelska mm) men sen kom jag på att vi har en grej i gympa.. vi ska göra ett häfte eller en redovisning om ett valfritt ämne.. eller ja det ska såklart ha med gympa/hälsa/träning att göra. Jag tänkte göra 2 st om jag hinner, en om badminton och en med träning kanske. Det ska vara klart innan sommarlovet så jag har gott om tid som tur är =)

Resmålstipset kommer nog upp senare idag också :)



Haha trött..

100425

Tjabbaaaa! Tycker inte ni också att godis är allra godast (eller nästan iaf) på morgonen? åt nästan inge godis alls igårkväll men nu har jag nästan ätit upp allt.. hihi. Men nu ska jag duscha och packa lite grejer som ska med till pappa.


Vill ni se ett ställe som (nästan) slår underbara nissi beach (på bilden) sen? om jag orkar kan jag fixa ett resmålstips med superfina stränder!



The basebolljacket




Först tyckte jag att den omtalade basebolljackan inte var särskilt snygg men jag ändrade väldigt fort och tycker att dom är skitsnygga! Vilken tycker ni bäst om bikboks jacka eller gina tricots? =)

N°9 HOLLYWOOD



Jättesnygg tröja (men dyr) som är lite oversize... me want! Finns även en likadan (liknande?) på modekungen =)

I'm out

Snart ska jag ut och möta upp några vänner, vi ska på äventyr... eller nåt, hihi ;)

Bilden är tagen i slutet av november, har typ bara gamla bilder på den här datorn

Mys

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla på tv, blir väl talang och antagligen mtv efter det. Mys!

Mina allra första converse som jag köpte i maj 2007. Haha, kommer ihåg att jag hade den här bilden som visningsbild på msn och då skrev nån "vilka söta (eller nåt sånt) barbie converse du har, är du rädd för att dom ska bli smutsiga?" och jag bah eeeh dom är nya, typ... hehe ;p

Dagens fråga - Djur



Jag har 2 katter! Wilma & jasmine heter dom =) jag skulle vilja ha nåt udda djur typ som en pingvin, dom är ju så söta... haha :p



Mina söta katter =)

Cute dresses



Gina tricot har fått in flera jättesöta klänningar... den vita är ♥

Vad tycker ni mest om, söta klänningar i ljusa färger eller mer tighta, svarta/mörka klänningar? :)

Trött

Är så sjuuukt trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst typ.. aja ska äta upp min glass och titta på några avsnitt av the city som jag inte har sett än.



Snaaart kommer jordgubbarna (eller så har dom redan gjort det?) =)

Söt klänning, Forever 21



Är det inte typiskt att när man väl har hittat och skickat hem en klänning så hittar man supersnygga klänningar nästan överallt, haha.. just nu är jag in love with rosa, volanger och rosetter och den är klänningen är jättesnygg tycker jag, hade kanske varit snyggare med en annan rosa nyans men jag gillar den ändå =)

Waffles

Slutade för 1 timme sen men käkade direkt när jag kom hem.. belgiska våfflor! Mums.. är supermätt nu.
Nationella provet gick väl sådär, hoppas på det bästa.





Hej mitt vinterland...?

Hej snö! Hej vinter! Hej vinterjacka! :(



Last year

Hope

Imorgon har vi vårat 2:a nationella prov i matte, problemlösning... hoppas det går bra! Hoppas också på lite finare (och varmare) väder än vad vi haft idag, grått, tråkigt och regnigt.. har läst att det har snöat på många ställen också men inte här... inte än iallafall men det kommer väl göra det bara för att jag skrev det, hehe..



Längtar tills man kan gå runt såhär :)

100421

Och så var det sista utvecklingssamtalet i högstadiet gjort! Måste erkänna att jag kommer sakna våran skola sen när vi börjar gymnasiet hur jobbigt det än har varit här =) aja, samtalet gick snabbt & bra och så fick jag ta hem alla omdömen sen 7:an så jag ska läsa dom sen... det är en hel bok typ, haha ;)



Det har självklart gått bra för mig och jag är nöjd men jag kommer hålla det här för mig själv, dvs inte lägga ut nåt i bloggen, rätt så obvious kanske ;p

Brooklyn tee, Topshop



Som ni kanske vet så älskar jag new york! Hos mamma har jag stora new york posters och tavlor på väggarna i mitt rum. Har även en NY tee men en till skulle ju inte skada.. give me =)

Orkar iiiiinte =)

Hej bloggen.. fick veta att jag ska ha utvecklingssamtal idag klockan 5.. kul, ehehe. Fick också reda på att svenska grejen (filmanalysen) inte ska vara klar förrän den 5:e maj eller nåt sånt (men så var det inte ;PppPPp haha skoja) och jag som har stressat ihjäl mig typ.. haha aja är iallafall klar så det är skönt =)



Bild från förut när vi var hos emma & lekte fjortisar :)

Back to reality

Idag är det dags för skola igen! Gymnasiebesök i måndags och studiedag igår så idag är det back to reality.. känns rätt okej, jag va väldigt rastlös igår, hade inget att göra typ... haha.





För några dagar sen

Failblog = fail

Jag gick in på failblog nyss och designen ser helt.. fail ut sen skicka en vän en länk till failblog på msn och jag är ju så smart och klicka typ 100 gånger på länken så jag fick upp massor med flikar.. haha. FAIL



Pimp my sandals

Jag letade igenom en låda och hittade en kedja som jag haft sen jag var typ 12 eller nåt sånt som skulle vara supersnyggt att limma fast på mina sandaler från H&M. Har också massor med paljettliknande hjärtan, stjärnor, snöflingor, glitter mm. Det jag egentligen var ute efter var ett par nitar som jag tog bort från ett skärp förut men hittade inte dom men får fortsätta leta... I'm going to pimp my sandals ;)



Kedjorna



Typ såhär







Såhär ser sandalerna ut

Vad tycker ni? ge mig tips =)

Ascoola skor, Chapnlle.com



Tycker att dom här skorna är ascoola! Från chapnlle, extra pris idag så passa på alla som är intresserade ;)

Hot or not? ♥

Studiedag

Tjaaaa! Jag har ju studiedag idag så jag tog en lång sovmorgon.. men nu ska jag käka frukost för jag håller på att svälta ihjäl typ, haha ;)



Idag skiner solen så jag ska ligga ute och steka :)

Funderingar

Vem sitter egentligen och kommer på alla verifieringskoder? No lifers eller vad liksom..

Varför man kallas för inhemsk (landet man kommer ifrån) det låter inte så speciellt snällt

Varför heidi montag vill operera sig igen... räcker det inte med alla 10 operationer som hon gjorde under 1 dag och nästan dog?


American heart



M Å S T E  H A ! Take me to topshop!!

Bildbomb... på kor

Idag var vi som sagt och besökte ett naturbruksgymnasium så vi har fått kolla på massa djur, har bl.a hört en kokaburra skratta, (haha jag dog lite) klappat en orm, sett massor med coola fåglar, sett hur det ser ut där man mjölkar kor, kollat på kor, fått känna världens äckligaste lukt mm.
Jag ska inte börja på nåt naturbruksgymnasium men ville bara följa med och kolla.

Här kommer en liten bildbomb på några söta kor... hihi












En lurvig sak... hehe

Paljettshorts - hiss/diss?



Hiss, hiss, hiss! Kan bli riktigt snyggt med en vit oversize topp! Me want! Kanske hade varit snyggare med en annan modell men ändå =)

Vad tycker ni? =)

No school

Yes! Vi har ingen skola förrän på onsdag kom jag på nu.. imorgon ska vi iväg och kolla på ett gymnasium och på tisdag har vi studiedag! =)



Är nästan klar med mitt svenska arbete! Har bara framsidan kvar och sen ska jag fortsätta skriva på talet men det går fort :)

Jeansshorts, H&M



I sommar kommer jag gå runt i jeansshorts, gladiatorsandaler och ett slappt linne =) hittade ett par jättesnygga shorts från H&M (det är typ h&m som har dom finaste shortsen) me like!

Hur kommer ni gå klädd i sommar? Ni kanske föredrar kjolar eller klänningar istället?

Framsidan

Helloooo! Har hållit på med framsidan ett tag nu och är nästan klar så jag tänkte visa upp den här så får ni säga vad ni tycker..





Har rätt mycket kvar men såhär ser den ut just nu iallafall :)

Nästan klar!

Är nästan klar med min svenskagrej nu. Ska bara fixa en framsida (good luck) och skriva tal till redovisningen.
 


Tänkte ha den här bilden som framsida... ska rita den själv alltså. Önska mig lycka till :s

Volangtoppar, H&M



Älskar volanger! Tycker att det är riktigt snyggt och matcha det till leggings =)

Min blogg har varit rätt död dom senaste dagarna så jag ska försöka liva upp den igen med massa blogginlägg. Det är bara det att det är väldigt mycket i skolan nu när vi snart slutar 9:an men jag ska försöka iallafall :)

The dress

Hej bloggen! Har (faktiskt) varit uppe sen typ 10 men jag har hållit på med ett svenska arbete som nästan är klart nu. Men ni kan fortsätta ställa frågor till frågestunden, svarar senare lite senare idag =)

Det var en läsare som undrade om jag kunde lägga upp en bild på hur klänningen som jag beställde från nelly ser ut på så why not ;)





Tog en s/m och den sitter perfekt =)

Frågestund!



Fråga på! Som vanligt svarar jag inte på för privata frågor :)

Somnade

Jag var så trött när jag skulle börja med NO:n så jag somnade, haha.. måste börja med det nu men måste få i mig nåt först ;)



Chokladbollssmet kanske? ;)

Fridaaaay!

Hej bloggen! Äntligen fredag.. har ingen skola förrän på onsdag (på måndag ska vi göra typ ett gymnasiebesök och på tisdag har vi studiedag) så det är skönt! Det blir som vanligt massa plugg ihelgen så jag ska nog börja med NO:n redan nu om jag inte somnar.. hehe.



Iförrgår (eller när det va? har ingen koll på dagarna) så satt jag & emma ute och pluggade..

Sandaler, Nelly.com



Älskar gladiatorsandaler.. fattar inte varför jag inte gick runt i såna förra sommaren? Har iallafall klickat hem dom på bilden så dom ligger i min garderob just nu och väntar på att komma till användning ;)

Vad säger ni, hiss eller diss till gladiatorsandaler? :)

Basebolljackor - hiss/diss?


Jag tycker att dom är rätt snygga :) vad tycker ni?

If I had you



Min nya lyssna-sönder-på låt. Suuuuperbra! ♥

Fullt upp

Har inte haft tid över till bloggen idag som ni märker, har haft fullt upp hela tiden men nu är äntligen min engelskagrej klar. Ska plugga ännu mer engelska sen och matte om jag orkar. (nationella prov på fredag)
Har inte hunnit svara på era kommentarer heller men jag ska försöka hinna med det :)

Tänkte iallafall visa upp innehållet ur min nelly påse som jag fick hem idag =)



Min avslutningsklänning! I love it! Den sitter perfekt och är hur söt som helst, don't u think? =)





Sandaler som kommer användas flitigt i sommar ;)

Lill-lördag

Tjaaaaaa! Slutade efter 2 idag för att vi hade skolbio, såg filmen boy A som var rätt dålig, inte bra men inte så dålig heller, väldigt spännande var den ett tag iallafall. När vi kom hem så gjorde jag och Emma i ordning chokladbollssmet, vi måste ju få lite energi så vi orkar plugga. ;) Sen satte vi oss ute på balkongen och fick faktiskt några grejer gjort (!) så jag ska sätta mig där ute igen och fortsätta.

Fick hem ett paket från nelly idag... visar innehållet lite senare =)
 

Let me know



För mig blir det ingen resa i sommar men på höstlovet drar jag till Gran canaria! iiih, längtar :)

Pink, Topshop



Jättesöt färg och jättesnygg tröja, gillar modellen... =) Whatcha think? ♥

Steka

Ska lägga mig ute och steka nu! Har tappat blogginspirationen så jag skriver mer sen när jag plockat upp den ;)



Igår när jag låg ute och stekte

100413

Godmorgon bloggen! I natt fick jag iallafall sova, det brukar ju vara svårt att sova när man har haft lov. Men hinner inte skriva nåt mer nu, ska skriva klart franskan så det blir gjort.



Nya tröjan är på idag =)

Långpromenad

Nu drar jag ut och möter upp ett par vänner.. vi ska gå på en långpromenad =)


Beställt



Woho! =)

Resereporter!!!



Jag är med och tävlar i en tävling på solresors sida där man kan få vara resereporter i en vecka! Hur kul skulle inte det vara???? :D

Skjortor, Gina tricot



Halvsnygga skjortor från gina tricot, kan inte riktigt sätta fingret på vad jag inte gillar med dom men iallafall.. blir säkert snyggt till leggings & converse =)

Love it

Jag äääääälskar våren! Våren är typ det bästa som finns! (förutom sommaren då) På no:n satt vi ute och bara njöt av det underbara vädret =)



På no:n

God morgon?

Imorse när mobilen ringde (använder mobilen som väckarklocka) så kändes det som att jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova några timmar till men nu har jag piggnat till... men bara lite. Somnade runt halv 4 i natt så jag är lagomt död nu, haha.

Nu är det bara att hålla ut i 2 månader till, det kommer nog gå väldigt fort =) så idag ska jag beställa min avslutningsklänning och ett par gladiatorsandaler. (beställer inga avslutningsskor nu, ska leta efter skorna med ett stort S i affärerna istället)



11:e april förra året

Kan inte sova

Jag tror att John blund har glömt bort mig.

Nighty night

Nej nu ska jag kasta in handduken (hahaha varför säger man så?) och sova. Har ju skola imorn så det blir att gå upp efter halv 7 nångång, kommer vara helt död menmen det är bara att hålla ut i 2 (!!) månader till! =)

Påtal om nånting så fotade jag en superfin solnedgång idag...





Idag har jag gått runt och tjatat om Gran canaria hela tiden typ, haha.. längtaaaar! Kommer bli supersnygga bilder på solnedgången vid havet.. ååh. Har en känsla av att jag kommer ligga i sanden (ni vet maspalomas sandöknen) och aldrig vilja kliva upp därifrån ;)

Nån som har nåt tips på "dagens fråga" som ni vill att jag ska svara på imorgon? :)

Just nu - söndagsmys



Hello beach 2010

Chokladbollssmet is the shit! Så farligt gott. Men imorgon ska jag bo på gymmet.. haha nejmen ;)

Cool tee, Monki



En snygg men lite annorlunda tee från monki med en stor transparent ficka. Vilken färg? =)

Gårdagens shopping




Loooove it! Älskar halsband med kedjor =)





Fick knappt några lockar.. iförsig hade jag plattat håret då. (men det borde väl bli lockar ändå?) luktar väldigt starkt men rätt så gott



Supersnygga pastellfärger!

Oversize, Gina tricot


Har sagt att jag älskar oversize femtioelva gånger förut men det är riktigt snyggt och lättmatchat! Kollade på dom här t-shirtsen i västerås.. gillar nog den vita mest men den mörkblåa var också snygg.

Vit eller mörkblå, vad tycker ni? =)

Linne, Topshop

 

Älskar palmer! Känner så exotiskt och fräscht på nåt sätt :p blev lite förälskad i det här linnet från topshop, hihi =)

Trött&sliten

Snacka om att vara sliten, har legat i sängen hela dagen (förutom när jag shoppade då) och tittat på disaster date, halsovit & frysit.. är supertrött och sliten så kommer nog somna närsomhelst :p



Haha jag (som blond) för nästan precis 1 år sen :p

I've shopped

Kom nyss hem efter en kort shoppingtur med mamsen... hittade några fina saker som fick följa med hem. =) Lägger upp bilder som jag har tagit själv imorn. (glömde usbsladden hos pappa)



Tröjan köpte jag i vit&röd randigt men fanns bara i blått på lindexs sida och halsbandet inte hel silvrigt utan med guldiga&svarta kedjor också :)

Zzzz

Är uppe tidigt idag för att jag ska shoppa med mamma så jag ska fortsätta fixa mig nu men skriver mer sen! =)



I somras.. orkar inte leta efter nån bättre bild ;)

Ballerinaskor, Forever 21



Måste skaffa ett par ballerinaskor, har bara 1 par som är stora.. fast jag får typ alltid skavsår av ballerinaskor. :s
Vill iallafall ha ett par som liknar dom på bilden, så snyggt med paljetterna och det där =)

Justin bieber




Justin bieber är ju bara för söt.. älskar låten, hihi..

Jeans, Gina tricot



Dom här jeansen köpte jag i Västerås.. tyckte att storlekarna var en aning skumma. (som vanligt?) Provade ett par som satt åt lite i midjan och det är ju inte så bekvämt så jag fick ta en storlek större så dom är lite för långa och lite baggy men snygga är dom iallafall =)

Whatcha think?



Såg att den klänningen som jag egentligen ville ha inte längre fanns kvar på nelly men den finns kvar på modegallerian iallafall men jag vill beställa från nelly eftersom man inte behöver betala förrän i juni. Så jag hittade en annan klänning (det är en annan rosa nyans, inte som den på bilden) som jag vill ha... vad tror ni, blir det snyggt? ;)

I-landsproblem

Jag funderar på att beställa ett par wilflower by Kenza skor som kostar 749. Isåfall ska jag ha på mig dom på skolavslutningen men sen då? När ska jag ha på mig dom annars? Jag är inte direkt nån yeeeeaah paaarty liksom och dom är för fina att ha till vardags.



Ska jag köpa dom och chansa att jag kommer använda dom mer än 1 gång? Vad skulle ni göra? Tycker att dom är assnygga men 749 liksom...

Right now

Kolla nyss på bella&tyra show, torsdagkvällarnas höjdpunkt for sure! Och ni ska bara veta hur chokladsugen jag blev, kände hur det vattnades i munnen typ.. ååh, haha ;)

Just nu...




Färgglada jeans - hiss/diss?



(Från gina tricot ifall nån undrar)

Jag är lite kluven.. tycker både hiss och diss. Kan vara jättesnygg till t.ex en vit, oversize tröja men ändå.. tycker att det är snyggare om det är tvärtom, att tröjan är färgglad. Hade ett par lila, rosa och röda jeans förut faktiskt, använde dom lila och röda några gånger men dom rosa typ 1 gång..

What do you think? =)

Somrigt linne, Topshop



Superfint och somrigt linne från topshop! Har knappt några gula plagg så den här skulle mer än gärna få flytta in i min garderob =)

Time for some studies

Nu ska börja plugga lite igen så jag blir klar nångång. Idag har jag tyvärr ingen marabou att mumsa på men får försöka klara mig ändå med lite musik i öronen.. det är också viktigt tycker jag. =)

Hur brukar ni göra när ni pluggar? Äter ni nåt, lyssnar på musik...?



Viktigt att ha när man pluggar ;)

I'm awake

Tjatja, nattugglan här... haha ;) är knappt trött och klockan är snart 2. Har ont i mitt finger btw! Vet inte vad jag har gjort men vad det nu är så är det nån slags liten "bula" (ser rätt kul ut, hehe) brevid nageln som gör oooont :s





Har lekt lite i picasa och försökt fixa en ny header men nja.. är inte riktigt nöjd (är inte helt klar heller)

Färgglada linnen, Gina tricot



Köpte ett rosa/cerise (den längst till vänster) & ett vitt igår.. jättesnygga. Blir riktigt snyggt till jeansshorts och brunbrända ben ;)

Almost done

Är nästan klar med engelskan nu! Skönt! Ska fortsätta imorn för nu orkar jag inte..



Viktigt att ha när man pluggar ;)

Mmmmarabou

Var och köpte en marabou nyss... behöver ju lite energi när jag ska plugga, hihi..





Avril - Forbidden rose

I sommar kommer Avril att släppa en ny parfym i Storbritannien & danmark (vet inte när dom kommer till andra länder) som heter forbidden rose. Vet inte hur den kommer lukta eller så men infon kommer från avrilbandaids.



Jag tror att den kommer lukta supergott! Black star är en av mina favoriter =)

Nytt

Kom hem för typ 20 minuter sen.. är supersliten och trött efter 5 timmars sömn men ska försöka få lite grejer gjort sen.. tänkte visa vad jag köpt nu iallafall :)







Linnena kommer bli supersnyggt till ljusa jeansshorts i sommar.. åh längta!

I'm out

Ska ut och möta upp vännerna om nån minut men vi ses väl lite senare idag! =)

Tröttttttt

Gick upp för typ 30 minuter sen, är supertrött! Somnade efter 1 nångång så jag har sovit runt 5 timmar inatt.. antar att jag får skylla mig själv men jag satt faktiskt uppe och pluggade.. ;) nu ska jag göra i ordning mig men mitt hår vill inte samarbeta med mig idag.. aja.
Hinner nog blogga 1 gång till innan vi drar.. kram!


Bildrepris..

Shopping

Imorgon ska jag in till västerås med några vänner.. kolla i affärer och så. Är inte ute efter nåt speciellt, kanske nagellack och nåt snyggt vårplagg =)



I somras... vill ha sommar nu!

Love music, topshop



Supersnygg tröja från topshop.. vill haaaaa. Passar till typ allt =)

Beach curl spray - hiss/diss?



Har velat prova den här ett tag nu så jag funderar på att köpa den imorgon när vi sticker till västerås. Blir det fina lockar? Blir det lätt trassligt?

Vintern gör comeback

Seriöst.. varför, vaaaarför har vi fått vinter igen?!



Gammal bild

Snöar det hos er också?

Fullt upp..

Hej bloggen! Sitter och äter frukost nu.. har hållit på med franskan hela kvällen/natten igår och lite nu på morgonen så jag är nästan helt klar nu.. skönt. =) Så nu ska jag äta upp, svara på kommentarer, börja med engelskan (om jag orkar..?) och göra i ordning mig.



Äntligen klar! Ska bara skriva ihop allt men det går nog fort :)

ASK ME!

Ska nog börja med en dagens fråga, alltså ni får fråga nåt så svarar jag ;) kan fortsätta som jag gör nu, tvärtom alltså.. ska blanda lite. Så fråga på! Ni kan fråga vadsomhelst (inte för privata frågor)


Tjaaaa

Tjaaaaaaaaa! ligger här på golvet hemma hos emma och.. eh vi gör typ allt utom att plugga? hahahhah. Men vi hörs sen ;p

I'm out

Sticker till emma snart, vi ska plugga och äta kladdkaka.. hehe. Får se hur mycket vi får gjort.. det gick ju så bra förra gången? ;) haha aja.



Hahah hetaste bilden ever.. ;p hörs sen!

Kanye west - Welcome to heartbreak




Det var av en slump som jag hittade den här låten.. lyssnade igenom lite Kanye west låtar på spotify och fastnade i den här låten. Riktigt bra är den!

Pluggdag

Vaknade för typ 20 minuter sen, smsade emma och frågade om vi ska plugga idag, så det är dagens planer so far. Jag tycker att jag inte gör nåt annat än att plugga hela tiden... hm. Nej nu måste jag göra i ordning frukost innan jag äter upp allt godis... heheh.



Igår... det var superhärligt väder

Pictures









Tog bara några bilder, dom flesta är typ egopics.. haha

Cypern 2008 - 1,2,3?

Tjaaa! Har nyss ätit lite påskmat med familjen så är riktigt mätt nu.. ;) Ska snart ut och möta upp linn, vi ska fota lite. Ashärligt väder idag.. love it!

Har lite bråttom här så jag orkar inte leta efter nån passande bild.. hehe.. vilken redigering gillar ni bäst?






LOVE



Jättesnygg tee från nelly med märket Avanna. =) Supersnyggt till röda converse :)

Happy easter

Chacha bloggeeeeeeeen! Sitter och mumsar på lite godis och jag har inte ens ätit frukost än, hihi.. men det får man göra när det är påsk ;p



Glaaaaad påsk! Nu ska jag äta lite mer godis...

Curls



Sånahär lockar fick jag efter att jag gick i spöregn och när det var fuktigt i natt + att jag har haft håret i en knut innan jag tvättade det, hehe..

Just nu



Skriver lite till franskan som ska vara inlämnad om typ 2 veckor.. lexikonet är min bästa vän känns det som just nu, haha.

Grått&trist ute, drömmer mig tillbaks till Cypern













Yes! Nu har jag äntligen ändrat bredden på bloggen så jag får plats med större bilder. Ska bara fixa headern så att det passar in =)

Randigt, Gina tricot


Äääälskar oversize, har sagt det en miljon gånger förut men ja ;) Vilken färg väljer ni?

Let me know

Var i blåkulla typ hela kvällen igår, kom hem vid 1 på natten... därför vakna jag så sent idag, hehe. ;) Nu ska jag käka frukost, skriver mer sen.







Jag fick det igår! Superskönt.. fast jag kommer plugga den mesta tiden, ska försöka få allt gjort så fort som möjligt så jag också får njuta av ledigheten ;)

Söta linnen, Gina tricot


Volanger är verkligen jättesött tycker jag.. om man tycker det blir för "sött" kan man bryta av det med ett par pumps t.ex. Snyggt!

April, april...

JAAAAAAAAA! JAG KOM IN!!!!! Det är ifrån höstterminens betyg så det är ju inte helt säkert nu men iallafall, vilken lättnad! Jag är så glad just nu! =)

Slänger in en dagens fråga också för ni vet väl vad det är för dag idag?.. Fools day ;)


Jag försökte lura pappa men han gick inte på det.. jag ska alltid börja garva, haha typiskt mig :p har inte blivit lurad.. inte än iallafall.. inte vad jag vet, hehe.. Ni då?

100401

Hej bloggen! Jag är jättenervös.. idag får vi veta om vi har kommit in på gymnasiet vi har sökt.. preliminärt!  (hur det nu stavas) Tänk om jag inte kommer in, vafan gör jag då? iiih.

Hoppas, hoppas, hoppas.... *försöker tänka positivt*

Skriver mer sen (om jag inte har dött eller nåt)



Förut