slide show

hoodie från h&m



Se så mysig den här tröjan ser ut att vara.. den vill jag bo i i höst. tänk till skinnjackan, jeansen på bilden, snygga smycken och converse/boots. waaanted!

149:- h&m, hot or not? ♥

FRENCH

Målade mina naglar nyss (igen ja..) och den här gången blev det fransk manikyr, var så längesen jag hade det. eller det var längesen om man räknar bort gelen som jag hade förra månaden men det hade inte jag gjort själv. den här gången har jag fixat allt själv fast med vanligt nagellack.

använder inga mallar, jag tycker det funkar bra ändå!







like it? :)

in my head you fulfill my fantasy



Älskar den här remixen med nicki minaj! den är rätt gammal så jag har lyssnat på den förut fast det är inte förrän nu jag börjat tycka om den. nicki minaj's del i låten är sjukt bra, hihi.

(ps, spotifys version är bättre än den här)

110730

Wihooo! idag kommer äntligen min mami hem efter att ha varit och hälsat på släkten i finland. hon åkte när jag var i rhodos och ikväll kommer hon hem och även storebrorsan! har inte sett honom sen nåt år tillbaks för han har flyttat till finland. skönt att ha mami hemma igen iallafall!

dom kommer inte förrän ikväll så sålänge vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. ta en powerwalk kanske? får se.. tänkte klicka hem tröjan jag bloggade om igår iallafall. skriver mer snart igen, kram på er!



för nån dag sen

king of fashion



Alltså.. hittar man nåt från modekungen är det kört! finns så himla mycket snyggt där och tyvärr så har dom ju oftast grejer som inte riktigt är i min prisklass om man säger så, hejdå studiebidraget liksom..

nu har jag fått en liten crush i tröjan på bilden, vill ha vill ha vill ha! den kostar 349:- så jag funderar på om den är värd det eller inte.. har en perfekt höst outfitbild i huvudet; usa-converse, skinnjacka (helst jofama by kenza) en stor halsduk som man kan vira runt halsen flera varv och såklart en massa snygga smycken som typ earcuffs.  

ska jag..?

NEON



Måla om eller inte?

ni ska bara veta vilken beslutsångest jag har ibland haha.. först tänkte jag göra ett annat mönster och jag satt nog och försökte komma på vilka färger jag skulle använda i säkert en halvtimme och tillslut blev det ändå nåt helt annat, hehe..

eller det värsta är nog när jag är på makeup store och ska köpa nagellack, kan stå där och fundera på vilken färg jag ska välja i typ 10 minuter eller mer haha. nån som känner igen sig kanske? ;)

you turned out to be the best thing I never had



Ååh vad jag älskar den här låten! beyonce's nya album verkar riktigt bra ju.. och vilken grym preformer hon är!

min beställning från nagelgiganten

Äntligen har mina nagelgrejer kommit! fick en avi för några dagar sen men då hade inte paketet kommit? igår fick jag en lapp där det stog att mitt paket var försenat och idag kom en till avi.. skumt det där. så nu har jag gått kanske 7-8 km för att hämta grejerna så jag borde väl kunna äta chips ikväll utan dåligt samvete? hihi.



massor med pads.. ni tycker säkert det är ovärt men om man målar naglarna lika ofta som jag är det värt det. det brukar ju fastna massor med padsrester på naglarna när man tagit bort nagellack ni vet? med de här padsen så fastnar det inga jobbiga rester därför köpte jag dom..



nail art's, ni vet nagellacken man gör mönster med



pusher - som man skjuter upp nagelbanden med



dom 2 till vänster ser nästan lika ut men om man kollar noga så kan man se lite skillnad på dom iallafall. den orangea är skitsnygg!

110725

Ledsen att jag inte har skrivit nåt här idag men jag har naada att blogga om så då är det bättre att inte skriva nåt alls. hoppas iallafall att mina nagelgrejer kommer imorgon så jag har nåt att visa er, hihi.

nej nu tänkte jag ge mig ut på en promenad men min mp3 la av i rhodos (antar att den fick för mycket sol på sig?) så jag får väl klara mig utan eller ta med mobilen med kasst ljud.. jaja ännu en anledning till att önska mig en iphone när jag fyller år, hehe.



i rhodos

pretty little liars

Såg precis pretty little liars.. började se på det igårkväll och nu är jag fast! det är ju så spännande.. nån fler än jag också gillar det?

och på tal om ingenting så funderar jag på att göra en ny design här på bloggen, är väldigt trött på den här som jag har nu så frågan är hur den nya ska se ut? jag är inget proffs i photoshop, jag använder nästan bara photoscape & picasa så jag kan inte göra nåt superavancerat. får se om jag kommer på hur den ska se ut men ge gärna lite förslag!



en bild som pappa tog på mig när vi väntade på bussen till flygplatsen i rhodos.. älskar min rosa resväska, hihi.

wanties from gina tricot

RHODOS - 110716

Hemresedagen! kändes sådär att lämna härliga rhodos och värmen men ändå skönt att komma hem.. och ja, vi kommer nog åka tillbaks till rhodos nångång, men inte nästa år.. och antagligen inte till ixia då. men jag gillar rhodos, så mysigt där!

nu taggar vi till nästa resa, teneriffa om lite mer än 3 månader! längtar! :)



receptionen på vårat sjukt fina hotell



väntar på bussen till flygplatsen..





flygplatsen där är nog den konstigaste jag varit på.. t.ex så ser ni att dom inte ens tagit bort planet som avgick från våran gate för mer än en timme sen, haha.. men det var även en massa krångel i incheckningen så vi fick stå i 2 olika köer och sen typ tusen andra saker.



när man sitter på planet, väntar på att åka ut till startbanan och när dom sätter på den där säkerhetsvideon så har jag typ panik, att flyga är seriöst det värsta jag vet.. men när ska jag komma över den rädslan egentligen? KOMMER jag ens göra det? så jobbigt ju





fina grekiska öar





köpte 4 nagellack för 100:-, nöjd!



och så när vi precis landat i molniga och kalla sverige igen.. längtar tillbaks till värmen!

rhodos outfit dag 7

Det här hade jag på mig (för precis 1 vecka sen) när vi var på väg hem.. bekvämt men snyggt. synd bara att det var iskallt här i sverige, frös ihjäl typ.. men så går det när man vant sig vid 40 grader.



säger det igen, jag vet att det är skitfult att ha strumpor i converse men jag var tvungen pga skavsår. vikte ner kanten men den sök upp 5 sek senare ändå..



t-shirt - zara | cardigan - zara | shorts - h&m | väska - modekungen | skor - converse

beställning från nagelgiganten



Klickade hem lite grejer från nagelgiganten idag, köpte lite nagellack, nail art lack och sånt som kan vara bra att ha! visar det sen när det har kommit :)

RHODOS - 110715

Våran sista dag låg vi vid poolen hela dagen, annars brukar vi gå ut nånstans och hitta på nåt.. men det var skönt att bara ligga i solen och njuta. (och samtidigt vara lite skadeglad för att det regnade hemma i sverige hehe)

fick en hel del ny färg också och nya bikinilinjer från en annan bikini, hade på mig 3 olika bikinis den veckan så det såg lite kul ut haha. nu börjar färgen dock att försvinna men det är ju inte så konstigt eftersom vädret inte är det bästa här direkt.. flagnar lite överallt :/













new claws





Inget speciellt egentligen men vad tycker ni? =)

de här nagellacken har jag gjort mönstrena med!

RHODOS - 110714

Våran nästsista heldag i rhodos spenderade vi i rhodos stad.. kikade lite i butiker och så. köpte en cardigan från zara som jag låg och funderade på vid poolen om jag skulle köpa eller inte men sen så bestämde jag mig för att göra det ändå, har visat upp den i bloggen för några dagar sen och snart kommer det även upp lite bättre bilder på den :)



utsikt från våran balkong.. tänk om man kunde vakna upp till det här varje morgon, underbart!



under tiden vi väntade på bussen till rhodos stad.. det kom ju ingen buss som vanligt så det blev en promenad! det är bara typ 4km in dit så det är ju inte så långt ändå





blir ni inte också sugna på att hoppa i? hihi =)



snart framme



windy beach levde upp till sitt namn.. syns inte så bra på just den här bilden men vågorna var typ gigantiska









h&m fall 2011

Får typ ångest så fort jag tänker på att om typ 1,5 så börjar det bli kallt igen.. sommaren går alltid så fort! skulle absolut inte tacka nej till ett los angeles klimat eller så.. ååh.

men det bästa med hösten är ju iallafall alla snygga höstkläder som kommer in! typ de gigantiska halsdukarna, skinnjackorna, bootsen.. det gillar jag! tittade i h&m's höstkatalog idag och hittade lite snygga saker där, bl.a det här;



har fått en thing för vinrött tror jag, haha.. vill ha ett par converse i den färgen!

RHODOS - 110713

Vi började dagen med lite poolhäng (man var tvungen att vara nere vid poolen senast 9 på morgonen för att få en solstol.. sjukt) så vi där tidigt. blev lite sol och bad, sjukt härligt! sen tröttnade vi på det och gick på en liten upptäcktsfärd istället, upp till apollo templet i ixia / rhodos stad / vart det nu ligger, haha. utsikten var hur fin som helst där!



turkiet långt därframme











några stenhögar som är flera hundra år gamla, hehe 





hopp! fråga inte vad jag gör med armen..





åt på en restaurang på vårat hotell som låg precis vid poolen, så mysigt!

rhodos outfit dag 4

Drog bara på mig nåt, orkade typ inte bry mig så mycket om smycken och sånt men ibland är enklast snyggast! visst är ryggen på t-shirten ball by the way? älskar den!







t-shirt - gina tricot | shorts - h&m | converse

tippar





Hade lite tråkigt igår så målade på några av mina tippar.. visst inte riktigt vad jag skulle göra så jag experimenterade lite och resultatet blev väl okej, tycker den till höger blev rätt cool :)

malin blouse



Hittade den här ursnygga tröjan på gina nyss! blir snyggt till svarta struprörsjeans, boots eller liknande och armband & ringar tillsammans med slarviga lockar. finns även i fler färger men jag tyckte mest om den vita.

199:- gina tricot, hot or not? ♥

RHODOS - 110712

Den här dagen åkte vi på en utflykt till lindos och rhodos stad/gamla stan. pick up time var 7.20 rhodos tid, alltså 6.20 här.. var lagomt död då alltså haha. vi stannade vid lindos akropolis och var där i några timmar, var inte så intressant men utsikten var var däremot bättre!

efter några timmar i lindos fortsatte vi mot rhodos gamla stad och gick runt där så nu kan jag pricka av dom två ställena från min 'måste se' lista.. fast jag har nog sett det mesta som jag vill se på rhodos nu tror jag =)



lindos - den vita staden









varmt var det.. vi hade säkert 40 grader eller mer i skuggan 9 på morgonen, sjukt



rhodos stad



söt glass, haha





tillbaks i ixia







shoppingen i rhodos stad

Inne i rhodos stad hittade vi lite roliga butiker bl.a zara, h&m och sephora. (sminkaffären ni vet) köpte inte så mycket men blev typ överlycklig när jag hittade jumpsuiten som jag letat efter på h&m här i sverige men som varit slut överallt när jag skulle köpa den så jag haffade den nästsista, nöjd!

4-packs nagellacken köpte jag på planet hem till sverige, dom kostade bara 100:- vilket är ett väldigt bra pris tycker jag. har inte hunnit prova dom än men dom är säkert bra. den från golden rose är från våran supermarket som låg vid vårat hotell.









rhodos outfits dag 3





Ser lite nyvaken ut på bilderna för det var jag också! klockan var runt 7 här (6 i sverige) och vi skulle ut på utflykt nämligen och pick up time var 7.20.. ja jag var alltså stendöd och det kändes som att jag skulle kunna somna vart som helst just då för vem fan är uppe 6 när man är på semester haha.

jumpsuit - (ny) h&m | converse



senare på dagen när vi kommit hem och var påväg ut såg jag ut såhär.. tröja - gina tricot | shorts - h&m | armband - gina tricot & thomas sabo



och så en facelook bild. hade bränt ansiktet och det kändes ju kan jag säga..

PURPLE





Igår fixade jag mina naglar lite snabbt, visste inte riktigt vad jag skulle göra så gjorde bara lite streck för det blir oftast bra. gillar den lila färgen iallafall även om jag inte är så mycket för lila :) men vad tycker ni?

RHODOS - 110711

Våran 2:a dag på rhodos bestämde vi oss för att lägga oss på stranden inne i rhodos stad istället, den stranden var ju inte så mycket bättre än den i ixia men iallafall. vi tänkte åka buss in dit eftersom vi hört att det ska vara billigt så vi ställer oss vid busshållplatsen och enligt tidtabellen ska dom gå varje kvart så det var ju bra tyckte vi.. när det gått en halvtimme och inte en enda buss åkt förbi (eller kanske 1 som varit helt fullsmockad) så kom det fram 2 st som undrar om vi kunde dela taxi istället så det gjorde vi och äntligen var vi framme i rhodos stad.

vi la oss på elli beach och låg där i några timmar.. fick nya bikinilinjer och just nu har jag 3 st olika linjer, haha fint. efter det blev det en sväng inne i stan och där blev det lite shopping inne på zara och h&m :)



hotellfrukosten, mums! melonen är nog den godaste jag ätit.



här står vi och väntar på bussen.... som aldrig kom



hamnen i rhodos stad



högst upp på rhodos





sanden var stekhet så vi fick typ springa ner när vi skulle bada för det kändes som att fötterna skulle brinna upp, haha





finn ett fel, haha



underhållning på kvällen på vårat hotell. shit vad grymma dom var!

rhodos outfit dag 2





Hade på mig nåt annat på dagen men hade visst ingen bild på det så här kommer det jag hade på mig på kvällen istället. t-shirt - (ny) zara | shorts - h&m | väska - h&m | converse

och mitt hår är nytvättat på bilden, inte svettigt som det ser ut att vara!!

bea top



Trots att jag shoppade lite i rhodos och även dagen innan vi åkte dit så kliar det i fingrarna, vill bara ut på stan och shoppa lite nu, nu nu! måste dock tänka ekonomiskt nu under sommaren eftersom man inte får nåt studiebidrag, det suger! jaja nån dag ska jag in dit iallafall och se om jag hittar nåt, typ som dom här söta topparna på bilden.. perfekt till svarta stuprörsjeans, snygga smycken och kanske ballerina eller heels till!

199:- gina tricot, hot or not? ♥

RHODOS - 110710

Här är lite bilder från våran första dag på rhodos, vi gick ner till stranden och låg där hela dagen. så jäkla härligt!

stranden var full av småstenar, eller klappersten heter det väl. det var ju inte så skönt att gå där och det var tyvärr stenigt en bit ut i vattnet också men jag badade ändå såklart. östsidan ska tydligen ha sandstrand men vi var på ixia-sidan där det bara är såna här stränder.





det gäller att vara på stranden i tid om man ska ha nån plats, hehe..



vi tog en promenad lite senare på dagen





våran sjukt härliga (saltvattens)pool! åh vad jag saknar den, haha. hotellet var verkligen superfint!



utsikten från vårat rum



solnedgångarna där var magiska, sjukt fina!



110718

Något måste ha bitit mig rejält på rhodos för det kliar precis överallt på mig! blir galen.. nån som vet vad det kan vara för jag har inga utslag eller så? skumt..

Wiho idag ska jag träffa amanda, har saknat henne så. har massor med bilder från rhodos att visa henne (och er såklart fast ni får inte se alla) och så måste jag berätta alla sjuka grejer som hänt där borta, eller inte sjuka men.. konstiga haha. sen måste vi ju börja tagga till teneriffa också, bara lite mer än 3 månader kvar nu.

vi tänkte egentligen åka iväg och bada men det verkar ju inte vara nåt väder för det.. känns som att brännan bara rinner av, inte okej. fan att jag glömde packa ner solen i resväskan.. jaja nu ska jag fixa mig lite, ett tidsinställt inlägg med lite härliga bilder som kommer upp senare!



en bild från när jag precis kommit hem från rhodos, i förrgår alltså. sjukt att det redan gått 2 dagar sen vi var där..

rhodos outfits dag 1

Vet att det blir mycket rhodos tjat här i bloggen just nu men det blir ju så när man kommit hem och har en massa bilder att visa men hoppas ni står ut. här kommer iallafall en outfitbild från våran första dag där;



bikini - cubus | linne - monki | shorts - h&m

nagellack från rhodos

På våran supermarket vid hotellet hittade jag lite nagellack.. så nu är jag nog uppe i 70 nagellack, hehe. men jag köpte bara ett eftersom man aldrig vet hur bra dom är och dessutom så fanns det bara typ 2 fina färger men den här snygga rosa färgen fick följa med hem. tror att den kostade runt 6 euro.

på flyget hem köpte jag 4 nagellack till (dom låg i samma paket) och sen lite annat på bl.a zara i rhodos stad, visar det imorgon eller någon annan dag :)





har klippt mina naglar lite så nu är dom korta, känns lite ovant men dom växer ju ut snart igen!

RHODOS - 110709

Här kommer lite bilder från flygresan ner till rhodos, det tog ca 3,5 timme ner dit så det gick rätt snabbt. själva flygturen gick väl bra, är ju flygrädd och jag trodde typ att jag skulle dö när vi satt på planet och var påväg ut till startbanan.. men allt gick bra!

kommer såklart massor med bilder från rhodos snart också men börjar med de här;



Här står vi i kön till incheckningen som var typ 10 mil lång.. vi stog väl där i 1 timme kanske



väntan....



stockholm





vårat plan hade individuella tv-skärmar på stolarna, yey! man fick betala 50:- för att kunna lyssna på musik, kolla filmer mm, det gjorde jag så jag lyssnade på lite musik och tiden gick väldigt fort :) man kunde också se vart man var någonstans, det kunde man dock göra utan att betala.





solnedgång över den grekiska övärlden, så fint



när vi kommit fram till hotellet var klockan runt 11 på kvällen så vi gick ut och åt lite snabbt. tog pizza med fetaost, så gott!

i just like to put my hands up in the air



Jag tror inte david guetta har misslyckats med en enda remix.. han är så sjukt grym! den här låten har jag lyssnat sönder på i rhodos och jag kunde typ inte ligga still i solstolen när jag hörde den haha.

110717

Godmorgon bloggen! vaknade typ för en timme sen, var inte lite skönt att sova i min egna säng inatt.. sängarna på vårat hotell var faktiskt rätt sköna men min säng är ändå bäst, hihi.

idag hade jag tänkt fixa mina naglar som ser hemska ut för typ alla gick av i rhodos, packa upp resväskan, lägga in bilderna i datorn och sortera dom osv och läsa bloggar, är lite efter nu hehe.. kanske ska ut och steka lite också, måste ju passa på så inte min fina rhodosbränna försvinner.



dagen innan jag åkte

hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter en underbar vecka på rhodos! känns sådär att vara hemma igen men ändå väldigt skönt.. har haft 40 grader eller säkert mer i skuggan och inte ett enda moln på himlen, här i sverige verkar det vara raka motsatsen haha. har det varit fint väder här eller? såg på nyheterna att det varit nåt regnoväder i typ tyskland som var påväg hit.. klarade jag mig i från det? :)

och vet ni, jag har blivit moster också! min andra syster fick en bebbe för några dagar sen, ååh längtar efter att få se lillen, hihi.

ska lägga upp massor med bilder sen när dom är sorterade och sådär!



en bild från innan vi åkte

3 favoriter

tidsinställt inlägg - är ju i rhodos just nu! =)

Det är typ omöjligt att välja ett favorit nagellack bland alla i min samling som för tillfället består av 65 lack (har köpt några nya så alla finns inte med på bilden).. men jag försökte välja ut 3 st iallafall;



min samling.. har målat tipparna själv ja :)





härliga färger va? den genomskinliga med glitter brukar jag oftast använda som bas och göra mönster över, blir riktigt snyggt!

palmtree

tidsinställt

Förra veckan målade jag på en tipp (låter mina egna naglar vila ett tag eftersom jag använt removern lite för ofta så jag målar dom inte lika ofta just nu) och det blev en solnedgång, en liten ö och en palm! har gjort det på min kompis naglar en gång förut men tror att den här blev lite bättre..

för er som undrar så är det runda under palmblanden cocosnötter, eller det ska föreställa det iallafall hehe ;p vad tycker ni? =)



mönstret är gjord med nail art lack, mina är köpta på nelly.com

feels like i'm on top of the world



Under tiden jag ligger på en strand i underbara grekland, rhodos så har jag tidsinställt några inlägg till er! jag har i princip med mig musik vart jag än är och såklart hänger mp3:n med på resan.

klarar typ inte av att steka på stranden utan musik i öronen och den här låten kommer spelas ofta kan jag säga! blir så glad av att höra den, tycker ni också om låten? =)

SEE YA SWEDEN



Hoppar på planet till rhodos nu, ska bli så sjukt härligt! datorn hänger inte med men bloggen kommer inte stå tom.. har tidsinställt några inlägg men vi får se om jag får tag på en dator där men jag känner inte riktigt för att blogga när jag är utomlands :)

lovar att lägga upp massor med bilder sen när jag är hemma igen!

gårdagens shopping

tidsinställt inlägg - går runt på arlanda just nu och väntar på att planet ska gå. runt 10-tiden ikväll ska vi ha landat i rhodos, l ä n g t a r!







Hoppas att den där take the heat grejen kan rädda mitt slitna hår, eller en del av det iallafall.. måste toppa det snart! har hört att den ska vara väldigt bra så ska bli spännande att testa. var också i stort behov av en nagelfil, min gamla blev så sliten när jag filade bort gelen.. hehe.



bästa köpet! så nöjd :) bryr mig inte om att 95% av sveriges befolkning har vita converse på sina fötter, dom är ju så snygga.

rhodos today

Yeeeay idag åker jag till rhodos! planet går inte förrän vid 5-tiden så vi ska åka till arlanda om några timmar. kunde sovit längre idag men var tvungen att fixa mig lite och packa ner det sista. är så jäkla excited (och nervös.. är ju flygrädd) och vill bara åka nu typ haha, ska bli så skönt att få komma bort ett tag! :)

får se hur det blir med bloggningen där nere, har tidsinställt några inlägg iallafall men datorn följer inte med.. läste att internet var svindyrt på hotellet så det känns inte riktigt värt att släpa med den, hehe..





2 härliga bilder från cypern för 1,5 år sen typ.. saknar det!

packar..

Packar lite inför resan nu, som vanligt tar jag med mig liiite för mycket kläder osv men bättre det än för lite iallafall, haha. just nu ser det ut som att jag har med mig hela garderoben men ska försöka att inte ta med så mycket, såg att det fanns topshop i rhodos stad så om vi hittar dit.... ja då blir det nog lite shopping där hehe.

hörs imorgon igen! :)



bild från förut när vi skulle åka till cypern

110708

Kom hem runt 2-tiden med 4 st shoppingpåsar, är väldigt nöjd med dagens fynd! ni får såklart se vad jag köpte sen, kanske får tidsinställa ett inlägg till det så det kommer upp imorgon för har typ fullt upp här ikväll.. ska packa, fixa naglarna, försöka komma på vad jag ska flyga i och jaa.. det är väl det.

ååh jag är så nervös och spänd, kommer inte kunna sova i natt.. känner mig typ som ett barn dagen innan julafton hihi.

hampton top



Har blivit lite smått förälskad i tröjor som ser ut som den här med knappar på axlarna, lite oversize och med ränder. så snyggt! om jag hittar den här i stan så får den nog följa med hem.. vill ha en med mörkblåa ränder men den fanns inte med på sidan.

299:- bikbok, hot or not? ♥

resfeber

Imorgon åker vi och jag har fått världens resfeber.. är sjukt nervös inför flygresan, flygrädd ni vet. men jag längtar verkligen!

idag ska jag in till stan iallafall, ska shoppa lite inför resan och pappa ska gå på powermeet.. sen måste jag börja packa, har inte skrivit nån packlista för jag även om jag hade skrivit en så hade jag ändå inte följt den hehe. så hoppas att jag inte glömmer nåt bara.

ha en fin dag! =)



federika top



Dog lite när jag såg det här linnet på ginas sida nyss. måste måste måste haaa! ska lätt in på gina imorgon och köpa den om den sitter bra. ni kanske vet att jag är en sucker för usa's flagga, haha.

129:- gina tricot, hot or not? ♥

for my nails

Här kommer lite bilder på min lilla örebro-shopping.. hittade knappt något fint i affärerna och längtar tills rean är över så det kommer in lite nytt. men jag kom hem med lite nagellack och tillbehör till naglarna, aldrig fel haha.








nagelstickers :)



skonsam och acetonfri remover från makeup store som lämnar en oljig yta vilket gör att naglarna inte torkar ut.. när naglarna går av beror det oftast på att naglarna är uttorkade har jag hört.

110707

Nu är jag hemma igen, åker dock iväg på lördag igen, hehe..

var ju hos my sistah i örebro i några dagar, så kul att träffa henne igen! gick faktiskt inte vilse där, trodde inte att jag skulle hitta några affärer alls men det var ju hur lätt som helst haha. blev inte mycket till shopping däremot, kom bara hem med några nagellack och lite nageltillbehör men sånt är ju också kul :) skriver mer snart, kramis!



up and away

Åker till syrran i örebro idag och stannar några dagar där.. kan inte stanna där så länge dock för jag åker ju till rhodos på lördag. ska bli kul att se henne iallafall, vi hinner ju inte ses så ofta längre.. blir först en liten shoppingrunda också. shit jag som knappt hittar i örebro (mitt lokalsinne är väl inte det bästa direkt..) sist jag var där och shoppade var för typ 2 år sen men det går säkert bra haha. min syster jobbar så jag får gå runt själv nämligen.

datorn hänger inte med, försöker packa ner så lite som möjligt för att jag inte orkar släpa runt med en väska som väger 1000 kg men vi hörs om några dagar igen :)



no facelook today.. ;)

from monki



Har tänkt köpa den här flera gånger men det är priset som hindrat mig.. nu tror jag dock att jag bestämt mig för att jag vill ha den ändå. tänk i höst tillsammans med skinnjackan, leggings och boots. tror det kan bli riktigt snyggt så den får nog hänga med mig hem i veckan :)

400:- monki, hot or not? ♥

my nails - steg för steg

När jag har lagt upp bilder på mina naglar som jag fixat själv med mönster och så så är det nästan alltid nån som undrar om jag inte kan förklara hur jag gör. så nu hade jag tänkt visa lite steg för steg bilder när jag målar på mina tippar. (låter mina naglar vila lite för tillfället, dom går så lätt av eftersom jag missbrukat removern liite för mycket den sista tiden)

kom ihåg att jag fortfarande är nybörjare. har väl haft mitt nagelintresse i typ ett halvår nu och målat mönster med sk. nail art lack i kanske 3-4 månader eller nåt så jag vill att ni inte förväntar er nåt wow resultat :)

de här tipparna fixade jag nyss:



1. målade hela tippen med ett favorit lack från china glaze, tror att färgen heter white cap. den är iaf från anchors away kollektionen



2. behöver väl inte säga nåt här haha.. men måste köpa ett nytt vitt nagellack. mitt från isadora är slut för längesen men glömmer köpa en ny hela tiden, heh..



3. ...



4. nail art lacken har jag beställt från nelly.com



resultatet! vad tycker ni? =) kommer upp en ny 'guide' imorn!

powerwalk

Har precis kommit ut ur duschen så mitt nytvättade hår står åt alla håll typ, haha så fint så. var och powerwalkade lite innan, blev runt 7 km den här gången också, känns bra! kanske tillochmed är värd lite godis ikväll? var typ 2 månader eller mer sen jag åt lösgodis sist..

jaja ska läsa lite bloggar nu, skriver mer sen! =)



hahah ser lite drogad ut.. bilden är från förrgår eller nåt sånt