slide show

Senaste naglarna 💅

 
naailsbyjulia @ instagram.

Bad blood

 
Har ni hört taylors senaste singel och sett den tillhörande videon? Tycker låten är såå bra och videon är också riktigt grym, många kända ansikten!
 
det här inlägget skulle egentligen publicerats den 20/5, haft den i utkast sen dess.

Kristen zip jeans

 
Var i västerås igår för att köpa ett nytt skrivbord+lite tillbehör på ikea sen drog vi in till stan lite snabbt för att kika på en resa på ticket, vi har dock inte bokat den än men ska snart!
 
Fick även med mig ett par jeans från gina som jag spanat på på deras sida, jag tog en 26/30, hade nog kunnat få på mig ett par 25:or också men det fanns inte men 26 satt som en smäck men brukar alltid köpa en storlek mindre om det går eftersom att dom töjer ut sig efter ett tag. Men blev iallafall glad över att längden var perfekt, 30 brukar nästan alltid vara för långt (finns väl ingen kortare eller?) så får vika upp dom lite men dom här satt som dom ska, wohoo!

Sanningar

det här inlägget skulle publicerats för 5 dagar sen haha..
 
* Om inte jag hade vart flygrädd hade jag velat jobba som flygvärdinna, det vore säkert kul (och stressigt ja såklart) men känns ju sådär om man är flygrädd och inte gillar att sitta i ett flygplan hehe..
 
* Jag måste stänga av aviseringarna på instagram innan jag lägger mig för jag kan verkligen inte sova när displayen på mobilen blinkar till hela tiden. Jag har ju rätt många följare på mitt nagelkonto och folk vill verkligen gilla i princip alla mina bilder och då dyker det upp en like varje sekund vilket är lite drygt faktiskt, alltså förstå mig rätt jag tycker ju om när folk gillar mina bilder men måste man gilla exakt alla?? haha..
 
* Är sjukt fascinerad av skyskrapor, vet inte varför men jag tycker dom är så häftiga.
 
* Ni vet snickers reklamen med monstret, så är jag när jag är hungrig (eller behöver redbull som pappa sa) haha, bäst man passar sig då ;)
 
* Jag drömmer ofta att jag kommer försent när jag ska någonstans, och sen vaknar jag upp och får typ panik innan jag insett att det bara var en dröm, hatar att komma försent! Är nästan alltid först på plats för att se till att jag har koll på läget hehe..*kontrollfreak*. Något annat som jag drömmer om ibland är att jag är 'instängd' i en skog, det är mörkt och det finns liksom ingen väg ut, önskar att jag kunde tyda drömmar alltså det hade vart sjukt intressant.
 
 

Color party

 
Alltså..74 kommentarer på typ 4 dagar, vad hände där haha.. kul är det iallafall även om min blogg verkligen har den sämsta uppdateringen, jag har några inlägg i utkast från typ förra veckan som fortfarande inte publicerats av nån anledning, får väl kanske ta och slänga upp dom här sen! annars får ni ta och följa min nagelinsta (naailsbyjulia ←klick) om ni vill se massa naglar.

Mimmi pigg

utan topcoat.
med topcoat.
 
Jag har velat göra mimmi och musse pigg (musse får dock bli senare) sen jag gjorde frozen naglarna i vintras typ så för några dagar sen tog jag tag i saken och målade mimmi och hennes rosett på naglarna, det mesta är gjort med akrylfärg och en tunn pensel från ebay som jag klippt till lite själv. Ge gärna lite förslag på fler roliga disney figurer som jag kan måla på mina naglar (som inte är allt för detaljerade), hade tänkt göra kalle anka och resten nångång också!

🌸🌸🌸

 
Ett par naglar från någon dag sen, älskar färgerna tillsammans!

Senaste

 
 
Mina senaste naglar+en sjukt rolig video, hahaha garvade så när jag kollade på den för känner igen mig i precis allt dom säger haha, skönt att se att jag inte är den enda som blir helt exalterad över nailmail.. finns inget bättre än när nagelsakerna man beställt kommer hehe.

New leatherjacket

 
Känns verkligen inte som att det gått en vecka sen jag skrev sist, tiden bara flyger iväg haha men jag har haft rätt så mycket att göra och mycket i tankarna. Men iallafall kolla in min nya skinnjacka som jag var och hämtade ut för ett tag sen, älskar den!
 
Visste inte att den var så populär förrän efter jag googlade på den för att se hur den ser ut på, men jag skulle aldrig köpa något som alla andra har bara för att liksom, jag köpte den för att jag tycker den är galet snygg. Har ju en från kenza men den har blivit så stor i armarna vilket är lite synd för jag gillar den också men men. På den här tog jag en S, XS hade kanske passat lite bättre men nu får jag plats med tjockare tröjor under iaf.

Hot hot hot pants

 
Alltså seriöst nu jag är besatt av dom här naglarna, så enkla men ändå snygga och det är såklart det här neon persikofärgade lacket+den glittriga som gör hela looken. Nu är jag iallafall klar med alla mina color club swatches och jag älskar verkligen hela kollektionen, blir nog mycket nailart med dom lacken framöver! ♥

Disco's not dead

 
Här är det nästsista lacket från CC som jag har att visa er och den heter 'disco's not dead' och är en pastell gul färg, påminner lite om smör haha. Men jag som inte annars gillar gult tycker den är rätt härlig och blir nog fin sen till sommaren och till nailart också såklart. Vad tycker ni om färgen?

Under the blacklight

 
Här är nästa lack från CC, det är ett ljust neon grönt/gult lack, den ser lite grön ut på bilderna men är mer neon gul i verkligheten. Jag tycker den är superhärlig, tyckte om den mer än vad jag trodde jag skulle göra, kommer bli så fin sen i sommar (hur ska jag hinna ha alla nagellack som jag vill ha i sommar haha)! Gillar ni färgen? ♥

Ny favorit på parfymhyllan

 
Köpte den här parfymen förra veckan, det är britneys nya och den heter rocker femme. Luktar supergott och flaskan är superfin också! Den+VS bombshell summer är mina två favoriter just nu. Vilken är eran favoritparfym?

'Til the record stops

 
Här är ett till lack från color club (kommer sammanlagt 7 st hoppas ni står ut haha) som jag testade igår, den heter 'til the record stops' och är ett ljust neongrönt lack, tycker den påminner lite om päronglass hehe. Vad tycker ni om färgen?

Meet me at the rink

kvalitén på bilderna blev inte så bra för det var helt grått och regnigt när jag fotade.
 
Nästa lack från color club är den här ljusblåa färgen som är en av mina favoriter hittills, jag har fått dille på ljusblått så kanske därför haha. Tror även jag kommer ha mycket användning av den här till nail art för nästan alla ljusblåa jag har är antingen väldigt ljusa eller har skimmer i sig så det här lacket behövs. Tycker ni om färgen?

Månadens design - april

 
 Här är några naglar som jag målat under april, vilken är eran favorit? Min favvis är antingen drömfångarna eller de med emojis. ♥