slide show

om en månad .

 
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det en månad kvar tills jag sätter mig på ett plan mot värmen! ååh det ska bli så skönt att få komma bort och få lite sol på sig, behöver verkligen det just nu.

from vero moda

 
Den här snygga tröjan kom in på vero moda igår, gillar verkligen skärningen i ryggen! den finns i svart också men grå/silver är mycket snyggare tycker jag. värt att spana in!

121130

Det här är ett tidsinställt inlägg för när det här publiceras sitter jag på tågetttt. idag ska vi iväg med skolan till saco-mässan i sthlm, nån fler som ska dit? ska gå runt lite där och snacka med dom på study abroad hade jag tänkt, vill verkligen plugga mode eller nåt sånt efter gymnasiet i new york så jag ska passa på att ställa lite frågor till dom nu när jag har chansen.
 
kommer komma hem rätt sent så har tidsinställt lite inlägg här.
 
 

details @topshop

 
Någon favorit? själv så älskar jag den svarta toppen och det röda nagellacket. waaant!

31 days of nail art - day 26

 
 
Har börjat tröttna lite på den här utmaningen nu känns det som haha..naglarna blev väldigt slarviga men här är iallafall dom som är inspirerade av ett mönster!

dagens look

 
 
Såå nu är jag äntligen hemma efter en lång men helt okej praktikdag på vero moda. det var rätt dött i butiken innan lunch och tiden gick inte så himla fort men sen så! nu har jag lite att fixa här hemma men ska försöka göra några roliga inlägg tills imorgon för då kommer jag vara borta i stortsett hela dagen.

nageltippar

 
Klickade hem lite extra övningstippar och en display där man kan sätta tipparna och visa upp dom från nagelgiganten. satte dit några gamla (dom flesta är nästan 1 år gamla men några är från i våras/somras också) tippar så länge. synd att dom uppochner bara, får väl se till att måla åt det andra hållet på dom nya tipparna.

PINK/BLACK

 
 
Så tröjan som jag bloggade om igår fick hänga med hem idag! myyyys.

some nights i stay up cashing in my bad luck

 
 
Dagens enkla outfit. 3 timmars lektion, 2 timmars tågresa med plugg på både tåget och här hemma..så nu vet ni ju vart ni har mig iallafall.

kim knitted sweater

 
 Vet att dom här tröjorna har funnits rätt länge inne på gina men jag har inte fastnat för dom förrän idag. imorgon ska jag ta och prova den rosa (eller den svart/vita?) så om den sitter bra får den nog hänga med hem.

hearts .

 
Fixade naturella gelénaglar på mig själv förra veckan tror jag det var men igår bestämde jag mig för att testa mitt nya glitter med hjärtan i som jag fick med i paketet som jag vann för några veckor sen.

121127

Har precis kommit hem efter en lång skoldag och efter att ha sovit 4 timmar i natt kändes den extra lång..började iallafall med att göra en balfrisyr på hårlektionen och sen hade vi bara vanliga ämnen. nu ska jag ta tag i lite plugg och försöka få något gjort, sen blir det nagelfix! eller om jag känner mig själv rätt så kommer det bli tvärtom haha.
 

SHM @friends arena

 
Har suttit och kollat igenom en massa videos från SHMs konserter i sthlm och jag ångrar verkligen att jag inte köpte en biljett, verkar ha varit 3 sjukt grymma konserter med en riktigt bra stämning. åååh dom är så jäkla bra!!

på min önskelista

 
Det här står på min önskelista just nu (inte till julafton, den finns längre bak i arkivet) : lite nya smycken, en ny väska som liknar den på bilden som kommer från nelly.com, nya nail art lack och en ögonskuggspalett med en massa olika färger så man kan göra flera olika roliga sminkningar.

31 days of nail art - day 25

 
 
 
Vet inte riktigt vad det här blev haha..blev inspirerad av klänningen längst till vänster iallafall!

nly trend / jacket

 
 Hittade en snygg jacka på nelly som jag verkligen gillar! den vita var riktigt snyggt stylat men den svarta var också sååå fin. what do you think?

let's make it happen .

 
 
 
 

new arrivals @gina tricot

 
Hittar ni nåt som ni gillar?

31 days of nail art - day 24

 
 
Blev inte så himla fint men jaja, blev inspirerad av elsas mode böckerna. pekfingret ska föreställa en laptop (haha vet att det inte ser ut som en men den ser faktiskt bättre ut irl när det silvriga inte lyser lika mycket) eftersom att hon bloggar, hjärtat representerar hennes stora kärlek hugo, ringfingret står för hennes andra kärlek (min också!) new york med empire state building och lillfingret en sko. 

concealer trio

 
 
I fredags köpte jag en concealer från kicks egna märke, den täcker väldigt bra utan att torka ut huden så köööp om ni är ute efter en bra concealer. 

trött tjej

Kom hem för ett tag sen och ikväll ska jag bara ta det lugnt, har ingen ork i kroppen alls och imorgon ska jag upp 7 för att ta tåget till skolan och vara där och fixa frisyrer på folk. hoppas på att vakna upp pigg imorgon (ehe kommer aldrig hända). en red bull får nog rädda min dag! annars så har den här dagen varit helt okej, fixade frisyrer på morgonen och sen naglar!
 
 
bild från min insta @juliailgren1

dagens enkla

 

121122

Kom hem för 30 minuter sen efter en praktikdag på vero moda och försöker nu att ladda upp inför 2 skoldagar till den här veckan (på lördag ska vi styla lite så jag måste till skolan då) och lite plugg. längtar till studenten!
 
och breaking dawn part 2 som jag såg igårkväll var så grym så ni som inte har sett den - seee den!! tror dock inte att den är bättre än den allra första filmen men nästan.
 
 
igår

31 days of nail art - day 23

 
 
 
 
Haha vet inte varför jag blev inspirerad av just monsters inc men så blev det! tänkte först ta breaking dawn eller hunger games men det kändes rätt tråkigt, ville göra nåt från nån tecknad film.

121121

Är ledig idag vilket är grymt skönt! hade egentligen bara haft en 3-timmars lektion och redan slutat annars men det är skönt att slippa åka in till skolan iallafall. dagen blir dock inte så lugn ändå för jag måste plugga lite och fixa annat men ikväll ska jag på bio med min fina och se breaking dawn part 2, wihoo!
 
 
 

studded shoes @jfr.se

 

just nu

 
 
Glider runt i min i♥ny tröja och mysiga strumpor just nu och har precis gjort i ordning varm choklad, fryser sönder..hoppas jag inte blir sjuk nu för det har jag inte tid med.
 
men iallafall jag behöver lite förslag på vad jag kan blogga om. känns rätt tråkigt att bara tipsa om kläder, outfits och skriva om naglar hela tiden, visst att det är mina största intressen men behöver tips på hur man kan variera lite..kan ni komma på nåt? eller tips på nån rolig kategori eller nåt?
 

lisa singlet

 
 
Idag när jag och malin var på stan och letade efter julklappar så hittade jag det här snygga linnet på monki. alltså jag förstår inte grejen med mig och linnen, det är typ det enda jag köper just nu och det är liksom november? gillar iallafall den här jättemycket, så snyggt med dragkedjan. frågan är bara vilken färg som är snyggast?

31 days of nail art - day 22

 
 
Blev inspirerad av rihannas låt 'diamonds'. tyckte resultatet blev rätt bra, det svarta tillsammans med stenarna och formen på naglarna blev riktigt snyggt tillsammans.

121119

Är ju ledig på måndagar så ska gå mot stationen om några minuter för att sen möta upp malin. vi ska sätta oss på nåt café och fixa vårat projektarbete som vi knappt har börjat med haha, så det vore väl bra om vi kunde komma igång nu. är hemma om några timmar igen så bloggar mer då!
 
 
kör på bildrepris för jag har inte tid att leta efter nån bättre nu.

8x instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
Bilder från min instagram! följ mig där så följer jag tillbaks - juliailgren1.
 

different

 
Gjorde gelénaglar på mig själv idag och testade en lite annorlunda form den här gången som jag tror att jag gillar! lite ovant men kul att testa något annat än vanliga raka. snart kommer fortsättningen av nagelutmaningen som jag gör också, har haft fullt upp med annat men nu har jag tid till att måla lite!

black and white

 
 
 
 
Såhär har jag glidit runt idag, väldigt enkelt och bekvämt men det är ju så det ska vara på regniga söndagar.

details @jfr.se

 

nail stuff !

 
 
 
I onsdags fick jag ett paket med en massa nagelsaker som jag vann (!!) på fb som nailsnstuff hade och fick allt (förutom linnet och stenarna som är från nelly) som är med på bilden. så jävla glad och nu ska jag fixa en massa naglar!! wiiee. ett extra plus är att jag själv använder NSI's akryl så akrylvätskan och primern kommer jag ha stor användning av.

flowers

 
 
jag veeet att tipparna är för stora men eftersom vi fick byta modell så blev det så. det var meningen att dom skulle vara extrema också så ni vet haha.

121117

Behövde en liten break från bloggen igår, skoldagen var sjukt stressig för vi har haft ett projekt där vi ska styla en modell efter en månad (jag och min kompis hade juli) med make up, hår, naglar och kläder. och därefter ska modellen fotas och sen ska det bli en almanacka av det.
 
så igår var det alltså dags att fota och dagen började med att våran modell inte kunde komma så då fick vi välja en annan och då blev det kaos med kläderna eftersom våran modell som vi egentligen skulle haft skulle ta med sig sina kläder. men allt ordnade sig även om det blev väldigt inproviserat.
 
ska visa upp naglarna som jag gjorde snart!
 
 

121115

Kom precis hem och har en massa att göra nu inför ett skolprojekt som vi har och jag ska jag dekorera lite nageltippar nu till det projektet som kommer ta ett tag att göra..om jag blir nöjd så lägger jag upp en bild på min insta sen ikväll (juliailgren1) om ni är nyfikna. så nu har jag precis laddat upp med en red bull och ska börja!
 
 
 
 
nya linnet från nelly trend är på idag!

who run the world girls

 
Så det blev tillslut det gråa linnet för att jag tyckte att den var lättare att matcha med kläderna som jag redan har i min garderob. är riktigt nöjd iallafall och imorgon ska ni få se hur den ser ut på!

uv-lack

 
 
Målade en väns naglar med ett uv-lack från NSI (polish pro) igår. det blev en väldigt julig färg som skimrar irl, verkligen fin! ville dock fila ner alla hennes naglar så dom skulle bli lika långa men det fick jag inte haha så därför är dom lite ojämna.

121114

Slutade halv 12 idag, tog en snabb runda på stan och sen kom pappa och hämtade upp mig och sen åkte vi till ikea för att kolla på en helkroppsspegel (= mer outfitbilder hehe) så det kom vi hem med idag.
 
när jag klev in innanför dörren hade jag även ett litet paket från nelly som väntade och ett annat med en massa nagelsaker så det blev som en liten julafton för mig idag! slänger upp bilder på det sen såklart.
 
 
en random bild från i somras.
 

studded shorts

 
 
Känns kanske lite ovärt att köpa shorts nu men jag kunde inte låta bli att blogga om dom här för dom är så jäkla snygga! på bilden längst ner så kan ni se hur dom ser ut irl.

kiss me on my tulips

 
 
 
Väntar på ett paket från nelly med bl.a rhinestones som jag ska ha till nästa dag i den där nagelutmaningen som jag gör. sålänge målade jag naglarna i ett fint rosa lack från OPI.

chill skoldag .

Haft en riktigt chill skoldag, slutade redan halv 2 och vi skulle egentligen sluta vid 4 så det var ju skönt! vi har mest suttit och planerat ett skolprojekt och sen målade jag en väns naglar med uv-lack..kan visa en bild sen.
 
dagens;
 
 
tröja - gina tricot | jeans - levi's | tygkasse - topshop | skor - jfr.se

details @gina tricot

 
Hittar ni något som ni gillar? själv så tycker jag om väskan och armbanden med nitar supermycket!

FRENCH

 
Såhär blev naglarna jag gjorde idag, fixade dock bara utväxten. det här blir 2a gången jag gör franskt (med akryl alltså) såå jag är inte proffs än. dom jag gjorde förra gången hittar ni här!
 

closer look

 
 
 
En bild på hur linnet som jag köpte förra veckan inne på bikbok ser ut på och hur jag matchar den idag.
 
dagens planer är so far en refill på ett par akrylnaglar som jag gjorde för 3 veckor sen och sen vet jag inte..

which one ?

 
Funderar på att klicka hem nåt av linnena på bilden men kan inte bestämma mig för vilken! först så lutade det mest åt den vita men jag tror att den gråa skulle bli riktig snygg tillsammans med min vita kavaj så nu har jag lite beslutsångest här..vilken skulle ni valt?

31 days of nail art - day 21

 

some inspiration .

 
 
 
 
Collage av mig (polyvore.com) och bilden längst ner tog jag inne på bikbok för några dagar sen, tyckte det var så snyggt med de slitna shortsen och linnet.

31 days of nail art - day 20

 
 
 
Okej dom här blev inte alls bra, inte ens liiite. testade att göra om dom men det blev inge bra heller så jag gav upp haha..hade det inte varit för den här utmaningen så hade jag inte ens publicerat dom här.

zelda knit

Har tittat på dom här tröjorna på monki några gånger och dom är så himla mysiga! gillar verkligen den rosa och beige/gräddvita. wanted!

find light in the beautiful sea

Kom precis hem efter att ha varit på stan en snabbis för att leta efter en farsdagpresent, köpte en grej nu som jag tror att pappa kommer gilla! nu blir det ett avsnitt av pretty little liars och sen nagelfix..idag är det vattenmarmorering som gäller på den där nagelutmaningslistan så det ska bli spännande att se hur det kommer se ut haha.

videon till riri's grymma låt diamonds;
 
 
 
 

nytt i garderoben

 
 
Har spanat in det här snygga linnet några gånger nu och igår när det var 50% på allt på bikbok kände jag att jag var tvungen att slå till. nöjd tjej!

natural acrylic nails

 
 
Såhär blev naglarna jag gjorde idag. är fortfarande nybörjare och hade en lite dålig nageldag men såhär blev dom iallafall!

121109

Slutade egentligen redan halv 12 idag men jag skulle fixa akrylnaglar på en så jag lämnade inte skolan förrän halv 3. var ju såklart värt det för det är ju så kul med naglar! blev dock inte speciellt nöjd med dom, det känns som att det är nånting varje dag den här veckan som gått fel..vet att jag kunde gjort mycket bättre men hon blev nöjd iallafall och det är ju det viktigaste, kaanske kan slänga upp en bild här sen.
 
 
för nån dag sen.

mitt 2012 - del 2

Här är fortsättningen av min årsresumé från månaderna maj-augusti. hoppas att ni tycker det är kul med sånahär tillbaka-blickar-inlägg!
 
Maj;
 
 
Sommaren började närma sig..
 
 
men man kunde fortfarande ha på sig stickade tröjor.
 
 
detalj.
 
 
gelénaglar på g!
 
 
 
 
 
 
satte ute i solen och pluggade lite inför ett nagelprov.
 
 
testade en lite annorlunda form på naglarna. dessa kom även med på blogg.se startsida.
 
 
 
favoritlinnet?
 
juni;
 
 
fixade naglarna på en vän.
 
 
skolavslutning!
 
 
fick mitt gelédiplom! wiee.
 
 
 
köpte ett linne i en härlig färg.
 
 
 
 
 
 
outfits.
 
 
 
äntligen fick vi lite sol!
 
juli;
 
 
 
mer naglar.
 
 
 
packade resväskan och drog till new york!! var så sjukt taggad inför den resan!
 
 
yutsikten från vårat hotellrum. vi bodde nästan mitt emot madison square garden och ca 10-15 minuter från times square och en massa bra affärer. perfekt läge!
 
 
times square!
 
 
vi åkte upp i empire state building
 
 
och gick på brooklyn bridge.
 
 
vi åkte också upp i rockefeller centers utsiktsvåning, top of the rock.
 
 
new york by night!
 
 
vi såg också frihetsgudinnan.
 
 
 
på väg hem till sverige igen, saknar new york så sjukt mycket. underbar stad verkligen!
 
 
lite shopping från the big apple.
 
augusti;
 
 
hejhej
 
 
 
 
 
 
skolan började och vi fick våra akrylkit.
 
 
 
ännu mer naglar!
 
del 3 kommer kommer i början av januari!
 

jag vill ha sommar !

 
 
 
 
 
 
 
 
lite blandade bilder från olika solresor. hoppas att jag inte har publicerat dom här bilderna förut, försökte hitta några bilder som jag inte visat upp här men det är ju lite svårt att veta hehe.
 
Just nu vill jag bara ha sol och värme..ååh! om lite mindre än 2 månader ska jag iallafall fly ner mot varmare breddgrader, ska bli så sjukt skönt!

121108

Blev en vääldigt sen update här idag men jag kom nyss hem från praktiken och ändå fick jag sluta en timme tidigare men jag trodde inte att jag skulle hinna med 4tåget så jag gick runt och letade efter en farsdag present men hittade inget, vaaad ska man köpa?!
 
hittade däremot ett linne på bikbok och dom hade även 50% på allt i butiken så det var ju asbra men fick köa i 30 min så missade även nästa tåg så därför kom jag hem senare än vanligt.
 
dagens;
 
 
 
kavaj/cardigan - vero moda | jeans - levi's | halsband - urban outfitters |

new york city never sleeps

 
Hittade ett snyggt linne på asos igår, fastnade för den direkt! var även riktigt snyggt med dom där leggingsen också som skimrar i samma lila nyans som linnet, så vill jag gå klädd imorgon! vad tycker ni?

31 days of nail art - day 19

 
 
 
Det här kan vara den roligaste dagen på den här utmaningen hittills, älskar att göra galaxer! dom är väldigt enkla att göra och jag har gjort dom en gång förut och fotade samtidigt som jag gjorde det så slänger upp videon här igen ifall ni vill se hur jag gjorde!

 
 
 

121107

 
 
 
Tröja - bikbok | halsband - forever 21 | jeans - levi's | tygkasse - topshop | skor - skopunkten (nitarna har jag satt fast själv dock)
 
om ni skulle se alla behind the scenes bilder från när jag tar outfitbilder skulle ni kunna få ett gott skratt men så kul ska vi inte ha så ni får nöja er med bilderna ovan haha.

wanties from kandeeshop.se

 
Finns så mycket fint på kandeeshop.se, gillar verkligen det vita linnet och tygkassen!
 

31 days of nail art - day 18

 
 
Glittret syns inte så bra men tyckte det passade till det gröna lacket iallafall!

me today

 
 
 
Sorry för de värdelösa bilderna men ni ser ju lite iallafall! hade på mig min supermysiga tröja från gina, jeans från levis, halsband från ur&penn och örhängen från forever 21. enkelt och comfy!

back to reality

Som ni kanske vet så är jag ledig på måndagar så nu har jag haft mitt sista höstlov ever och imorgon är det back to school för mig också. har haft ett helt okej lov och fått vila upp mig vilket verkligen behövdes, att gå upp 5 varje morgon tar på krafterna.
 
lite blandade bilder från lovet;
 
 
 
myskväll med veckorevyn och pretty little liars (bästa serien!).
 
 
 
min bästis och mina naglar!
 
 
mina akrylnaglar.

we got the world

 
Superskön låt!

på min önskelista

 
Såhär ser årets önskelista ut just nu, iphone 4s (har hört att 5an inte är bra så jag satsar på 4s istället) för att min mobil som jag har nu lever sitt egna liv, ett ankare till mitt thomas sabo armband, parfym och david guettas grymma skiva. vad önskar ni er?

31 days of nail art - day 17

 
 
Glittriga tippar! hade först ett annat nagellack under från china glaze och sen ett glittrigt från märket essence.

details @bikbok

 
Lite detaljer från bikbok. vilket av plaggen/accessoarerna (?) gillar ni mest? själv så har jag tittat på new york linnet några gånger men det känns ju rätt ovärt att köpa ett linne nu när vintern precis har börjat..men annars så är blusen, skärpet och halsbanden mina favoriter. 

50 dagar till julafton

 

Är det bara jag som börjar längta till julafton nu redan haha? älskar verkligen julen för det är så himla mysigt då!

31 days of nail art - day 16

 
 

just girly things .

 
 
 

wanties from nelly trend

 
 
Nelly.com har alltid så sjukt snygga grejer och jag valde ut några grejer från deras egna märke nelly trend som jag fastnade för. fick 100 kr rabatt också från när dom byggde om sidan som går ut imorgon så får se om jag klickar hem nåt av det som finns med på bilden idag.

31 days of nail art - day 15

 
 
 
Okej det här blev inte så himla lyckat men men. jag hoppas att jag uppfattade delicate print rätt nu, tänkte att det skulle vara nåt fint mönster och rätt diskret men man får väl tolka det lite som man vill. 

WORD

 
 
 
 
 

färgklick

 
 
Den här snygga tröjan köpte mamma till mig inne på bikbok idag. jag är inte alls ett så stort fan av lila men den här nyansen funkar och passar mig väldigt bra. nöjd!

121102

Har varit i västerås och gått runt lite på stan och på erikslund med mamma&pappa idag, hittade inte så mycket mer än en tröja men det var ändå kul att spendera en dag med mina föräldrar. ikväll blir det bara en massa mys och imorgon får vi se vad som händer. bloggar mer snart!
 
 
bild från i somras

31 days of nail art - day 14

 
 
Haha alltså blommor är jag verkligen inte bra på att måla men med lite träning kanske det går sen.

new stuff

 
tunn, guldig halsring från ur&penn. är inte så mycket för guld egentligen men små detaljer funkar. fick bli ett nytt vitt nagellack också.
 
 
 
kavaj/tröja från vero moda. den är mycket snyggare på än när den hänger på galgen, visar bättre bilder sen.

TODAY'S

 
 
 
Såhär har jag sett ut idag! var till stan en snabbis och kom hem med lite fina saker, visar upp det sen såklart.