slide show

got yourself a favorite?







Alla naglar som jag målat nu under maj. vilken gillar ni mest?

stars & stripes









Såhär ser naglarna ut som jag målade igår! nu kanske inte stjärnorna blev världens finaste så det förstör väl designen lite men jag försökte iallafall haha. det kom förresten in en amerikan på vero moda idag, undra vad hon tänkte när hon såg mina naglar OCH mina skor?..

gårdagens detaljer









Såhär såg jag ut de knappt 2 timmarna jag var i skolan igår. väldigt enkelt och comfy. idag är det iallafall dags för min allra sista praktikdag på vero moda, får se vart jag praktiserar sen i 3:an, kommer jag inte på nåt ställe så kanske det blir vero moda igen.

gradient abstract





Målade om mina naglar igår, blev en enkel abstrakt design den här gången. eftersom att jag slutade så tidigt idag så har jag även hunnit måla om dom igen hahah, ni får se dom nya imorgon! (tröttnar ni aldrig på mina nagelinlägg btw?)

fotade även när jag duttade på färg så säg till om ni vill att jag lägger upp det här :)))

wanties @gina tricot



Alltsåååå.. jag tror inte ni förstår hur shoppingsugen jag är. det kliar som fan i fingrarna. nästa fredag sticker jag och malin till stockholm och shoppar loss. och jag som skulle spara pengar till new york, det gick ju..bra?

nageltips #3





Hoppas ni gillar mina nageltips, kommer några till tror jag. anyways, när jag gör mönster på naglarna så är det dom här nagellacken jag använder. det krävs såklart lite träning men dom är väldigt enkla att göra snygga mönster med.

det finns flera färger att välja mellan och ett sånt här paket med 8 st nagellack i kostar 500. finns att beställa från eleven.se, nelly hade dom också men tror inte att dom finns kvar där. dom är grymt bra iallafall så köööp!





120530

Sitter i skolan just nu och slutar efter 11 nångång. ska ner på stan en snabbis då och utnyttja matkortet och sen åka hem, sköööön dag.

gårdagens look;









hade på mig en vit cardigan och vita converse i skolan också men bytte om till det här sen när jag skulle iväg en snabbis.

nageltips #2


Det är många som undrar hur man får nagellacket att sitta ordentligt men nu (eller för ett tag sen) har orly släppt ett litet gel-manicure kit, vad det innehåller kan ni se på bilden. det här går alltså ut på att man målar naglarna som vanligt fast med ett gel-nagellack som sen ska in och härda i en uv-lampa och sen ska nagellacket sitta i ca 2 veckor.

har inte testat det men eftersom att jag har alla tillbehör hemma förutom nagellacken så ska jag köpa en färg och testa! var noga att preppa nageln innan för bättre hållbarhet. priset för startkitet ligger på  795 spänn men man kan köpa grejerna separat också, kanske inte allt men de mesta iaf.

pretty little liars season 3



Idag är det en vecka kvar till säsong 3 av pretty little liars börjar! döööör vad spännande det kommer vara!! nån annan som längtar lika mycket som jag?

NEON ANIMAL







Såhär ser naglarna ut som jag målade igår! väldigt enkla att göra och som ni kanske vet så har jag fastnat för det här med neonfärger + tiger/zebra ränder. är dock väldigt sugen på att måla nya ändå haha, tänkte typ nån abstrakt design.

nageltips #1



China glaze var först (i think?) med magnetic-trenden som isadora har hakat på nu. det man ska göra är att först lacka på med magnetic lacket som vanligt och sen hålla över en magnet så det bildas ett häftigt mönster. har själv inte testat det men så fort lacken kommer ut i butik om 2 veckor så ska jag göra det tror jag! priset för ett nagellack är 79:-

nåt ni skulle kunna tänka er att testa?

dagens

Nepp det blev inget stockholm idag, vi kommer fram så sent så jag skulle inte hinna med det sista tåget hem, fick veta det idag så det var ju lite tråkigt men jag vill ju gärna komma hem liksom haha.

såhär såg jag iallafall ut idag, trodde det skulle vara liite varmare men nej.. frös ihjäl typ. värmen kom tillbaks nu tack! den stickade tröjan är iallafall från gina och favvis shortsen med.

 

MANICURE



Igår gjorde jag en vanlig manikyr på min moster. lackade naglarna med pool party från china glaze.

120528

First up: mitt allra sista prov innan sommarlovet, hårstyling och sen sticker vi till stockholm för att vara med på inspelningen av stylingprogrammat trinny och susanne stylar om sverige. ska bli kul tror jag, hoppas vi hinner med en liten shoppingrunda också hehe. kommer att komma hem sent så har tidsinställt ett inlägg. ha en bra dag!

 

gårdagens outfit. enkelt men comfy!

i scream you scream







Naglar som jag gjort på mig själv idag! vad tycker ni?

veckans outfits

Några av veckans outfits! nån favorit kanske?

why not

Har varit och firat mamma nyss, fixat en vanlig manikyr på min moster och suttit ute och njutit av solen. nu ska jag bara slänga upp det här inlägget och sen plugga lite inför det sista provet innan lovet. ska även fixa mina naglar ikväll, hoppas bara att det blir som jag tänkt mig.

såhär ser naglarna ut som jag gjorde på mig själv igår, har alltid samma form på mina naglar så jag ville testa nåt nytt! en design ovanpå det kan nog bli snyggt, vad tycker ni? ;)



00.45

Yeeeeesss loreen vann!! var nästan helt säker på att hon skulle vinna, sjukt grym är hon. lätt den bästa som varit med i melodifestivalen. gillade även cyperns bidrag men loreen var ju helt klart bäst.

har fixat mina naglar nu ikväll samtidigt som jag såg på eurovision men ni får se bilder på dom imorgon. så länge kan ni få se lite bilder från i fredags och från dagen.



hade ingen utväxt eller så men tröttnade lite på dom så nu ser dom annorlunda ut. har gjort stilettoliknande tippar.



att måla naglarna en kvart innan man ska iväg är ingen bra idé haha.







till avslutningen


Fixade ett collage med en skolavslutnings-outfit! klänning från gina och skor från nelly shoes.

120526

Ska snart hoppa på tåget för att åka in till stan och kolla på en kompis dansuppvisning. är dötrött men det ska väl gå ändå! kommer att vara upptagen hela dagen för när jag kommer hem på kvällen ska jag fixa naglar. men jag har tidsinställt ett inlägg så kom tillbaks om några timmar igen! kramizzz



gammal bild

diplomerad inom gelé

Uppdateringen har varit värdelös under veckan i know men det är ju ändå ingen som sitter inne när det är såhär fint väder ute så.. idag hade jag iallafall praktiskt prov i naglar, gjorde vanliga franska och nu är jag diplomerad nagelterapeut inom gelé, nästa år blir jag det i akryl också (om jag klarar det).

tar det lugnt ikväll iallafall för ska upp tidigt för att åka och kolla på en väns dansuppvisning sen på kvällen ska jag fixa naglar på min moster.

gårdagens val





Är lite upptagen med annat just nu men slänger iallafall upp ett snabbt inlägg med bilder från gårdagens outfit. haft praktik på vero moda idag, har gått riktigt bra och nu är det bara 1 gång kvar.

dip dye





Gjorde nyss dip dye liknande naglar. var meningen att jag skulle göra streck osv också men jag gillar dom som dom är just nu. vad tycker ni? :)

a day in the sun





collage av mig.

dagens val




 
Alltså huuuur underbart är inte vädret just nu? sommar ♥ ♥

lucky bandeau



Hittade en snygg bandeau på gina idag, snyggt att slänga över ett vitt slappt linne.

me today







Invigde shortsen (hade leggings under först men tog av dom när vi slutade) idag! som man har väntat va.. nu ska jag bara se till att få lite färg på benen också.

juliees1 @instagram

Dagar som den här vill man ju absolut inte sitta inne framför datorn så då kan ni som sagt hitta mig på instagram också, juliees1 heter jag där. idag har jag slängt upp 3 bilder varav 2 av dom är naglar som ni redan sett men jag har iaf lagt upp dagens outfit där men jag kommer att lägga upp fler bilder här på bloggen sen såklart.

när jag kom hem satte jag mig och pluggade matte så det ska jag fortsätta med snart.. åh pluggvecka igen. matteprov, nagelprov (viktigt!) och en mindre viktig religonredovisning har jag den här veckan för er som ville veta.

sneek-peak på dagens;



summer feelings - how 2 do

summer feelings







Fotade även samtidigt som jag målade så jag kan slänga upp bilder på hur jag gjorde sen om ni vill!

brush on french








Inte så fint men jag gjorde iaf fransk på berit/nailtrainern idag. har prov i det nästa vecka, vi har 2,5 timme på oss så jag hoppas att jag lyckas hålla tiden.

paradise sunset





i only miss you when i'm breathing

uv-lampa





Klickade hem en uv-lampa och naturella tippar för några dagar sen. nu ska jag göra massor med gelénaglar, wiieee!

neon animal



ISADORA - bright shades part 2









Sååå nu har jag visat upp alla mina isadora nagellack. blev sammanlagt 3 olika inlägg för alla, haha.. vad vill ni att jag ska visa upp nästa gång?

120517

Mår mycket bättre idag som tur är! vet inte vad som hände igår men jag somnade typ 8 på kvällen haha, tror det var nån slags reaktion av för lite sömn, stress och huvudvärk. är fortfarande rätt matt i kroppen men förhoppningsvis försvinner det snart också!

ska måla naglarna nu och sen göra massor med annat. hörs sen!

sjuk?

Alltså åååh.. jag är typ sjuk, mår asdåligt. var helt okej i skolan men när jag var på påväg hem fick jag asont i huvet och nu fryser jag typ ihjäl och är sjukt trött. orkar inte göra nåt och har säkert feber. det här kom alltså helt ifrån ingenstans, förstår inte.. hoppas det försvinner lika fort som det kom.

bloggar mer när jag mår bättre!

pink knockout



Hinner typ inte blogga så mycket ikväll för jag håller på och fixar naglar på mig själv och min nail trainer. ska göra lite annat ikväll också men ska försöka blogga mer imorgon.. snart långhelg ju!

naglarna på bilden målade jag igår och dom blev sjukt fula haha jaja dom är iallafall borta nu.

nails in progress









Fick låna hem en uv-lampa från skolan så jag har suttit och gjort en naturlig förlängning på mig själv idag. ser att jag måste fila ännu mer på naglarna nu när jag ser bilden så det ska jag ta och fixa snart!

GALAXY







dagens detaljer

Kom hem för 30 minuter sen, 1 station innan jag skulle kliva av började tåget krångla, jävla pisståg gå och dö. haha förlåt att jag lackar men jag är sååå trött (kunde inte somna i natt heller). ska iallafall förlänga mina naglar nu, wihooo! ska också göra fransk på min berit/nailtrainer om jag hinner med det, annars blir det imorn. bilder kommer senare :)

take me away



this is so me ...



































ISADORA - bright shades













någon favorit?

på min önskelista


Turkos/rosa hårmascara så jag kan göra dip dye / snyggt linne från gina / dösnygga shorts / nagellack från china glaze neonkollektion. ska leta efter dom i new york i sommar så får se om nån flaska hänger med hem då.

you can always fake a smile





favoriten i garderoben



ignorera att jag ser astjock ut tack



Ville bara visa upp mitt kanske absoluta favoritplagg just nu. en enkel, vit, supermysig stickad tröja från gina.

the great green whatsit









Förut så beställde jag 2 st nagellack från märket misa på nagelgiganten. jag testade båda men dom rent ut sagt sög eftersom att dom inte alls täckte. målade naglarna med en av dom här igår med china glaze pelican gray som bas. jag tycker att färgen ser ascool ut i flaskan men på naglarna blev det inte lika snyggt.

på måndag ska jag förhoppningsvis få låna hem en uv-lampa från skolan så då ska jag förlänga mina naglar så jag kan göra designer igen! längtar! ska också träna på att göra fransk på min berit/nailtrainer.

fridaaaay

Hej bloggen! kom hem för en timme sen men har sprungit runt en massa här. ska bara ta det lugnt ikväll för jag är sååå död efter en typ sömnlös vecka. så jag ser framemot en lång sovmorgon imorgon men bara för det kommer jag säkert vakna 8. ska iaf bara mysa framför nån film ikväll med nån amerikansk glass som påminner lite om ben&jerrys.

och ni som frågar om bloglovin och länkbyte kan ni sluta kommentera det hela tiden? jag använder knappast bloglovin och när jag väl länkar någon blogg så länkar jag den som jag tycker är bra och inte nån random. så nu vet ni det! :)



mer än 2 månader kvar och jag är redan astaggad inför resan haha

details @monki



Vill ha.

ocean drive





Iförrgår (eller om det var igår, sämst minne ni vet) lackade jag mina naglar i ett ursnyggt nagellack från isadora. ocean drive heter den och är från deras sommarkollektion. kommer bli ännu finare sen när man fått lite färg på händerna också!

straight into style



120510

Men jaaa vilket underbart väder det är ute, nån som hänger med till stranden eller?! or not.. hoppas det blir soligt och varmt ute snart som det ska vara i maj!

haft praktik på vero moda idag som vanligt, har packat upp lite grejer och inventerat, vikt och packat ner över 1000 plagg, skojar inte. sjukt mycket grejer. men jag gillar min praktikplats iallafall så det är lugnt haha.

NEW YORK









Jag är typ gladast i världen just nu!!! jag ska till new york, känns nästan lite overkligt för NY är en stad som jag velat besöka i fleraflera år, jag har liksom NY gardiner, massor med tavlor, påslakan, kuddar, fondvägg mm. ska bli så sjukt jävla roligt, längtar ihjäl mig!!! och ja jag gillar utropstecken.

ISADORA - dark shades













any favorite?

details







Slängde på mig en mysig stickad tröja idag, perfekt till det här underbara (nooot) vädret.

so i guess i'm a fool in love









Sitter i skolan och har fotografisk bild, redigerar lite bilder just nu som jag ska lägga upp här sen. det var ju nån (några?) som ville se alla nagellack från varje märke som jag har hemma så sen ska jag visa upp alla mina isadora lack. det är rätt många så det kommer bli flera olika delar.

pool party





Målade mina naglar igår i ett lack som heter pool party. färgen gör sig inte så bra på bild, den är mer neonrosa IRL men i visst ljus kan den även gå mot korallhållet. väldigt fin iallafall!

från nagelgiganten







Klickade hem det här från nagelgiganten för några dagar sen. lite påfyllning av pads och så en ny flaska av mitt absoluta favoritlack - orange knockout från china glaze. om jag bara skulle få ha ett enda nagellack på mina naglar skulle jag välja den här, det syns inte så bra på bilden (gammal bild också btw) men den lyser verkligen på naglarna.

min lilla sötnos





på min önskelista



Fått en hookup på kjolar som liknar de på bilden. tänk till en vit stickad tröja, jeffrey campbell litas/vita converse och en massa snygga silvriga smycken. // snyggt linne från nastygal, men tar gärna hela outfiten.

instagram photos





Lite blandade bilder från min instagram. heter juliees1 där!

NEON





Filade bort gelén på mina naglar igår, har haft dom i 3 veckor nu så det var dags så mina naglar är superkorta igen, iallafall på min vänstra hand. ska förlänga dom nu ihelgen tror jag så då får det bli en massa designer igen. målade naglarna i ett snyggt neongult nagellack också.

why is everything with you so complicated

Är van vid att sova typ 3-4 timmar varje natt men 1?! i natt kunde jag verkligen inte somna, låg vaken till 4 och gjorde allt för att få sova ett par timmar men det gick bara inte. så jag la upp lite bilder på instagram runt 3 på natten haha, låg och funderade, lyssnade på musik osv. hoppas bara att jag får sova i natt, har verkligen gått runt som en zombie i skolan idag, känner mig heeelt död och helt matt i kroppen så det lär ju knappast bli nåt problem.

här har ni iallafall dagens look;











gled runt i min fina vita kavaj från gina tricot, bröt av det 'fina' med ett par jeansshorts med nitar, vita converse, ett linne från gina (nytt) och en halsring. matchande naglar till det.

LEVELS



Alla som gillar avicii's levels lika mycket som jag borde lyssna på den här remixen. sjukt bra. kan.inte.sluta.lyssna.

melondesignen - how 2 do



Kom på att jag fotade samtidigt som jag målade melondesignen som ni verkade tycka om så mycket så här får ni se hur jag gjorde! enjoy

bonnie top



Snygga linnen som är perfekta till shorts i sommar. har den vita med peacetecknet och den gråa men vill ha den svarta med mönster på också. 

stripes





Blev inte så nöjd men här har ni iallafall ett par naglar som jag målade för några dagar sen.

nytt från h&m



lite nitar på dom här så blir dom flawless!



party och en vanlig 'sommar'väska.



lite stora jeans.. kanske skickar tillbaks dom.

just like the clouds my eyes will do the same







månadens bästa



Ni röstade fram den här melondesignen som aprils snyggaste naglar. själv så tycker jag det blev rätt misslyckat men det är väl bara jag som tycker det som vanligt haha. men jag gillar själva idéen iallafall!

scream louder

120504

Hejjj bloggen! började dagen med nationella i engelska b, vet inte hur det gick jag bara skrev nåt haha men förhoppningsvis blev det bra. sen gick jag ner till praktiken och fixade klart en uppgift vi ska göra där och sen hade det där nagelprovet som pluggat så mycket inför. tror det blir ett G iallafall men det kändes som att det var mest manikyrfrågor och bara några geléfrågor.. det är ju liksom gelé vi håller på med just nu så jag hade ju mest pluggat på det men jaja.



fin bild jag tog för några dagar sen. råkade skära mig på tummen också, lite nagellacksremover i det blir nog skönt..

color explosion









Sommar naglar!

såhär kul kommer jag ha ikväll



Pluggar ihjäl mig inför ett nagelprov imorgon. klarar jag inte det så blir jag inte diplomerad inom gelé så det hänger ju lite på det här provet och det praktiska som vi har sen.



läser om äckliga nagelsjukdomar med namn som är omöjliga att uttala och komma ihåg.



och dricker energidryck som smakar tvål. har döont i huvet också men nu har jag klagat klart iallafall hehe.

new york city inspired





Målade naglarna (sjukt slarvigt) för några dagar sen inspirerade av min favoritstad - new york.

me today







Sticker till praktiken (vero moda) snart. såhär ser jag ut idag!

so you could take a picture of something you see

Jag och malin var på en fotorunda idag, här kommer en liten bildbomb. det är både jag och malin som tagit bilderna.

































en gammal bild som jag har tagit, lägger upp den nu bara för att den passar in på vårat tema.

nytt i garderoben



hur fint kommer inte det här nagellacket vara till brunbrända händer då? 713 south beach heter den.









dom här snygga sakerna fick följa med mig hem idag. nu får det gärna bli sommar på riktigt så man kan slänga på sig shortsen och ett linne. har jag nämnt det förut?!

120502

Igår så var det ju våran sista lediga dag men det har varit rätt chill i skolan idag ändå. vi har mest varit ute och njutit av det uuuunderbara vädret.. på fredag ska det tydligen snöa så det gäller ju att passa på liksom. och vadå snö nu liksom? 20 grader idag och vart fan kommer snön ifrån? jaja shoppade lite idag också så slänger upp bilder på mina fina inköp lite senare.



testade isadoras hårmascara idag. vill ha!

colorful zebra - how 2 do



got yourself a favorite?









Lite olika designer som jag (får fortfarande frågor om det är jag själv som målat alla naglar) har målat under april. någon favorit?

010512









Längtar utomlands så sjuuukt mycket..vill bara att det ska bli varmt ute nu så man gå ut i shorts och linne.