slide show

new york - del 1

Här kommer lite bilder från new york-resan, i ca 9 timmar satt vi stilla på ett plan men det gick faktiskt fortare än vad jag trodde det skulle göra, sista 3 timmarna gick dock väldigt seeegt. var så skönt att få kliva av planet sen.
 
resan till manhattan gick väldigt smidigt, vi tog en taxi och pga trafiken så tog det kanske 1 timme att komma till hotellet. man kan åka tåg dit också men taxi kändes enklare.
 
 
vi flög med delta airlines.
 
 
 
lower manhattans skyline. nya world trade center som sticker upp där!
 
 
såhär såg utsikten ut från vårat hotellrum, vi bodde på affinia manhattan och hade utsikt mot madison square garden och penn station som ligger framför. längst bort kan man även se en del av times square. vi bodde väldigt nära flera bra shoppinggator, bl.a fifth avenue och 34th street. det som var sjukt irriterande var att det låg en brandstation typ 10 meter från vårat hotellfönster och det var utryckning typ varannan minut haha..lät högt som fan när dom tutade men det får man väl ta när man är i new york ;).
 
 
 
våran gata
 
 
 
empire state building
 
 
times square
 
 
 
en vanlig kväll på times square
 
 
 
forever 21 på times som har 5 våningar med en massa kläder, smycken, smink, skor.. allt. det var rätt mycket folk men man kunde iaf röra på sig där inne vilket man knappt kunde göra på forever 21 på 34th street hehe..
 
 
 
 
utsikten från rummet by night.
Melinda Nyrén

Tack så mycket!

Shit vilka härliga bilder. Vill också dit!
Hur länge var du där?

Sara Ekman

Åh tusen tack! :)

Fina bilder! Ni måste bott på hotellet precis bredvid där vi bodde, för vi bodde precis mitt emot Madison Square Garden första gången vi var i NY! :) Visst är staden underbar?! :)

Sara Ekman

Jaa, där bodde vi!! :)

somsofie

ÅÅÅ VAD AVIS JAG ÄR!

MIRA

Å gud så fina bilder!!
En dröm att åka dit !

caiza

På dom där gatorna gick jag i april... saknar!

Frida

Vad härligt!
Nu längtar jag ännu mer till min resa ju!! :)

Melinda Nyrén

Härligt!

Josse

åhh så härligt att åka till new York!
har du varit där förut??


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: