slide show

skönhetstips - mascaror



1. L'Oréal Paris - Million Lashes

fick den i julklapp och jag bara älskar den! den är lite svår applicerad i början men det tog inte lång tid innan jag vänjde (heter det verkligen så? ser så konstigt ut haha) mig! den ger fina, separerade fransar med lagom mycket volym! min favorit just nu! 169:- på kicks!

2. laura key - so lashy mascara

fick den igår från det senaste numret av solo! den gav inte mkt volym så jag gjorde ett lager till med isadora mascaran längre ner i det här inlägget.. resultatet blev väl okej!

3. Max Factor - False Lash Effect Mascara

innan jag fick million lashes mascaran var det här min favorit och jag har använt den ett tag nu.. den är jättebra och ger ursnygga fransar med lagom mycket volym.. ser väl kanske inte ut som lösögonfransar men den är riktigt bra! 175:- på kicks, just nu på kampanj 149:-

4. L'Oréal Paris - Telescopic Explosion

jag har slängt min nu, den har legat och skräpat i min sminkväska ett bra tag som ni ser.. jag gillar inte den här mascaran! den är svårapplicerad och ger inga snygga fransar.. för mig iallafall, blir säkert bra för dom som kan hantera en sånhär borste.

5. IsaDora Build-Up Mascara Extra Volume

har bara använt den här nån gång, det är ingen stor favorit eller så.. ger inte direkt så mycket volym men den är helt okej iallafall!

6. Dior - Diorshow

fick med den här när jag beställde en ett diorsmink-kit på taxfreen när jag skulle hem från gran canaria.. eftersom det är en mini-mascara så är det lite svårt att applicera den, trodde faktiskt den skulle vara mycket bättre eftersom det är dior men jag tror den som är normalstor är mycket bättre än den här lilla..
E

sv: hihhii, ja det tycker jag också!:)



oj jag fick också dendär solo mascaran, "designer mascara" som de kallade den eller nåt, det var inte rikigt så..

lisacorneliaa§

3;an är sjukt bra :)

johanna luu

Jag ska nog köpa den första - lash millionaire någon dag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: