slide show

HB beauty bar

bilderna ger inte nagellacken rättvisa, det är ju sååå fiiiint väder (not) så bilderna blev inge bra, men bättre bilder kommer såklart.
 
Idag fick jag ett litet paket med en massa lackisar från hb beauty bar, det är en amerikansk webbshop som säljer lite allt möjligt inom skönhet, inte bara nagellack alltså. Jag fick faktiskt (för första gången) betala tull, det blev bara 184kr så inte så farligt mycket men jag som alltid haft sån tur haha men jaja jag visste att jag skulle åka på det nån gång, så ofta som jag beställer från USA liksom. Längtar iaf tills jag får leka runt med mina nya lack!
Erica

Många fina färger! :)

SOFIA ღ

Ha en fin kväll! :)

Linnéa

Så himla fina lack <3

Netti

Vilka fina färger :-D

ebba

åh vad kul!
svar: tack så mycket :) kram

Sara Ekman

fina färger :)

Alice

Riktigt snygga färger!

LA

Åh nej, suger med tull. Jag har handlat på nätet under flera år från runtom i världen och endast åkt på tull 3 ggr varav 2 utav gångerna fick jag tillbaka pengarna så det känns rätt ovanligt ändå. Oftast är det ju ändå billigare än vad det hade varit i Sverige även med tull inräknat, haha.

Svar: jaa jo man tjänar ju ändå på att handla utomlands även om man åker på tull haha, gäller bara att man är beredd på att det kan komma till, jag såg inte att jag skulle betala tullen förrän precis när jag var påväg att hämta ut paketet :p
Julia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: