slide show

För ett år sen

Bilden är tagen av mig men inte hemma hos mig.
dimman från röken.
i vintras.
 
Det har gått lite mer än ett år sen skogsbranden i västmanland startade, för mig som bor alldeles nära allt som hände tycker fortfarande det känns overkligt att det har hänt, känns också konstigt att det redan gått ett år men jag orkar verkligen inte dra upp allt igen men jag hoppas att när det händer igen att man tar det mer på allvar och gör något på en gång istället. Nu ett år senare har det tydligen blivit någon slags turistattraktion av allt men om ni åker hit, visa respekt mot alla som bor i området, vet att det fortfarande är svårt för dom.
Emilia Liljedahl

Åhh vad läskigt! ♡

Pernilla Johansson

Att det skall bli en turistattraktion av en katastrof... det var samma sak när Gudrun härjade runt i Småland och de samlade ihop alla träd som blåst ner... folk åkte dit för att kolla på den enorma mängd det var... men när de i Jönköping ett år skottade bort så mycket snö så det blev enorma högar av det så åkte folk för att kolla på snöhögarna... väldigt intressant att titta på hehe... Jag hoppas verkligen att folk tar hänsyn när de måste kolla det som har hänt för de som bor där i trakterna kanske inte vill bli påmind om det hela tiden.

Svar: jaa jag fattar inte vad som är så intressant, det som hände var ju så hemskt..
Julia

N

Det där var riktigt sjukt!

Erica

Så fina bilder! :)

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Usch! Jag läste mycket om det... men kan inte fatta att det är ett år sen...

Svar: det har gått så fort :s
Julia

Julia

Coola bilder!

Helen

Så hemskt att något sådant händer en så nära hemma och man inte lyckas släcka det

Julia

Det måste ha varit jättehemskt... :( Att folk ska vara så intresserade av något så katastrofalt som en så stor skogsbrand.. -.-

Svar: det var det verkligen, fattar inte vad som är så intressant. det som hände var hemskt och något vi fortfarande jobbar med att komma över.
Julia

Daniella

Asså förlåt, men de som har kommenterat, vilka vackra bilder borde seriöst läsa inlägget... Det låter ju jättehemskt.

Svar: ja eller hur, det var ju inge roligt direkt..
Julia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: