slide show

Where to go?

 
Jag har lite beslutsångest här (som jag alltid har haha) om vart jag vill resa i höst/vinter, vill såklart åka till NYC igen, speciellt nu när nya world trade center skyskrapan öppnar snart, vore ju superkul att åka upp i den och se utsikten och sen såklart bara vara där, jag älskar ju new york om ni hade missat det hehe men har varit där 2 gånger nu.
 
Men det finns ju så många andra ställen jag vill upptäcka, typ miami/san fransisco/chicago står högt uppe på listan, L.A har jag vart i en gång och känner inte att jag behöver åka dit på ett tag igen. Men ja USA vill jag till iallafall för älskar det landet, shoppingen är ju bäst och så är folket så himla trevliga där! Kanske det finns tid för att kombinera florida och NYC, det hade vart supernice men det måste ju gå ihop med mitt+familjens jobbschema för då lär man ju vara borta lite längre.
LA

Jag älskar USA! Spenderade en hel månad i Kalifornien för några år sedan och bodde strax utanför LA. Som du säger så är amerikanare extremt trevliga och härliga människor. Jag gillade LA men blev lite småbesviken på staden, det är ingen direkt "fin stad" som helhet även om det såklart finns pärlor där också. San Francisco kan jag helhjärtat rekommendera, spenderade bara en helg där men det var kärlek vid första ögonkastet och någon gång ska jag åka tillbaka. Extremt charmig stad! Måste besöka NYC någon gång i mitt liv också, det är liksom ett måste.

Svar: åh vad roligt med en månad där! :) och jag håller med, tyckte inte heller det var en fin stad, vissa ställen ja såklart men annars var det smutsigt och inte riktigt som jag förväntat mig. SF verkar supermysigt så dit ska jag absolut nångång!
NYC är verkligen ett måste, min favorit stad!
Julia

moniki.blogg.se

Gud så kul det låter! hoppas du hittar ett bra ställe att åka till !
sv: Ja det tycker jag med :)

Netti

Jag förstår att du har beslutsångest men du får följa magkänslan :-D

MALIN

Så himla härliga bilder :)

Koehler - Skönhetsblogg

Fina bilder!

-Det var det också! :* kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: