slide show

L.A - del 1

Vi flög med united airlines från arlanda till new york för att mellanlanda och den resan tog lite mer än 8 timmar, sen åkte vi med united igen till L.A. resan till L.A från N.Y tog ca 6 timmar och det var faktiskt den flygresan som var värst av alla, eftersom vi redan hade flygit så länge så var det riktigt segt och det fanns inget att göra och man satt så obekvämt.
 
när vi var framme i L.A tog vi en taxi till vårat hotell, när vi var framme var klockan ca 7 på kvällen och eftersom vi var så jetlaggade så gick vi bara ut lite snabbt för att checka området som vi bodde i.
 
 
min underhållning på flyget. ett + var att man kunde ladda mobilen på planet så jag kunde hålla på med iphonen under hela resan till NY.
 
 
ibland såg det ut såhär..
 
 
och ibland såhär, vet inte vart det är men nånstans över island/grönland iallafall.
 
 
vi hade egna skärmar på stolarna i planet så man kunde se vart man var, kolla filmer och serier, lyssna på musik, spela spel osv. det är det bästa med att flyga långt!
 
 
new yoooork! ♥
 
 
och så en bild från taxin påväg till hotellet i L.A, trafiken är verkligen inte som här i sverige haha, galna köer överallt. där framme ser ni även några av downtowns skyskrapor.
 
 
hotellet som vi bodde på. hotellet i sig var det inga fel på men området var inte alls speciellt fint med uteliggare som låg på bänkarna eller längs husen med täcken över sig, smutsigt och skumt folk lite överallt. men vi hade iallafall nära till tunnelbanan och bussarna.
 
 
 
i nästa del kommer det lite roligare bilder från beverly hills!
Felicia

fina bilder:)
sv: jag med:D

Ida ♥

Åh fina bilder!
RENA DRÖMMEN <3 L.A alltsåååå!! tänker bara på 90210 heeela tiden. Helt galen i den serien. Var det lika underbart som jag troooor?

VAA? BEVERLY HILLS?`?????????????? ÅH JAAAAAAA!!! OM JAG MISSAR DEN DELEN MÅÅÅÅSTE DU LÄNKA!!!! och förlåt verkligen för mitt utbrott men 90210 alltså!!!! helt käääär i det!!! min dröm är att åka dit. Ser fram emot detta inlägg!!! :D

Sv: hihi tack så mycket!! :D kram

Ava miranda

Härliga bilder och det får mig att sakna USA så himla mycket! :)

sv: fölåt för sent svar! jag har varit upptagen och tappat blogglusten typ :/

Sara Ekman

Haha, ja trafiken i LA är verkligen kaos! Vi bodde på Liberty Hotel i Hollywood när vi var där i höstas, perfekt läge :)

snie.blogg.se

härliga bilder, speciellt den från planet =)

benedit ♥

ååh vad kul, fina bilder! :)

sv; jaa visst var det! :) ♥

sara

Gud så kul med LA! :)

Sicktwisted - Moa

Sv; Vissst!?

När vi flög till NY tog det 9-10 timmar och det var nog det jobbigaste jag varit med om.. mådde illa och var väldigt rastlös! Men på hemresan var jag sjuk så sov hela resan vilket var asskönt! Men fan vad kul att ha varit i LA! Dit vill jag också :( Blev det mycket shopping? ;D

Fanny

Åh vad spännande och fina bilder! Allt bra med dig idag då? :)
kram

Linnéa

Åh, det är så fina bilder från resan <3

Matilda Alm

åh vad härligt att vara i usa! fin blogg du har :)
sv: tack! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: