slide show

nageltips #2


Det är många som undrar hur man får nagellacket att sitta ordentligt men nu (eller för ett tag sen) har orly släppt ett litet gel-manicure kit, vad det innehåller kan ni se på bilden. det här går alltså ut på att man målar naglarna som vanligt fast med ett gel-nagellack som sen ska in och härda i en uv-lampa och sen ska nagellacket sitta i ca 2 veckor.

har inte testat det men eftersom att jag har alla tillbehör hemma förutom nagellacken så ska jag köpa en färg och testa! var noga att preppa nageln innan för bättre hållbarhet. priset för startkitet ligger på  795 spänn men man kan köpa grejerna separat också, kanske inte allt men de mesta iaf.
Amanda [Stora framsteg]

Åh,

Super fin blogg :)

Ha det bra sötis♥

Movietajjm

Jätte fin blogg. Och super snygga naglar! :P



Kramar Mysan At movietajjm

Patricia♡

Jag med:( Blev helt förkrossad när man såg vädret idag.

movietajjm

sv: det håller jag med om. Hon va överlägsen. Sa redan när hon sjöng låten första gången i melodifestivalen. "hon kommer vinna hela skiiten" så rätt man har :P



Kramar Mysan At movietajjm

Mathilda/minlillabloggg.blogg.se

Hej! Vilken fin blogg du har och du är riktigt söt ska du veta! :) Jag skulle bli jättejättejätteglad om du ville gå in på min blogg och slänga in nån kommentar eller två. Jag brukar inte få så värst mycket kommentarer men jag blir riktigt glad för dom jag väl får :)

Hoppas du får en grym kväll annars! Kram! /Mathlida (minlillabloggg.blogg.se) <3

Karin

Visst var det! Visa resultatet efter ditt gel-kit sen!

Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej :)

Ha en toppen onsdag! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: