slide show

getting ready for..zumba!







gillar mitt nya linne!

Sticker iväg på en kompis zumba pass snart.. är övertaggad, syns det haha? hörs sen!
caroline

vad kul :D

Julia

Sv; Ja, det var riktigt mysigt med skumbad:)<3 Allt bra?

Kram

- Sofie,*

Sv; Jah verkligen.. Fransk manikyr ser fräscht ut om de är snyggt gjort såklart :) vissa jag har sätt har inte varit snyggt :/ ibland så kan jag tycka att de inte är snyggt på mig själv tyvärr men men för de mesta är de fint :)

LIENE

sv: Bra du tycker det:)

Snyggt linne!

Z O O M S I S T E R S / matilda ♥

sv: Ah, verkligen! Vad tycker du om musiktips? ;)

Sara ! :)<3

snyggt linne, köpt var? :))

kul med zumba!

- Sofie,*

Sv; Ja just de med gelé.. Har velat testa de men inte gå till nån salong.. Hur gör man med de?? tips på nått bra märke på nått nagelkit som man kan göra hemma? :) <br/> Har hört att de inte är så bra för naglarna att göra förstärkning eller sätta på lösnaglar :/ gör att ens riktiga naglar blir sköra..

- Sofie,*

Sv; Nej självklart så tänker jag inte sitta hemma och göra själv. Är mer bara nyfiken. Om jag skulle göra förstärkning eller nånting så skulle jag gå till en salong men är inte direkt intresserad av att ha såna naglar. Tycker de kan vara mer snyggt på andra.. Testade att sätta på lösnaglar som är färdiggjorda och sitter fast med lim är de jag har gjort med lösnaglar. Men de går ju inte att göra saker vanligt för jag va så försiktig med allt jag gjorde hehe.. <br/> men nej absolut så skulle jag inte göra sånt om jag inte kunde eller visste risker osv.. Bättre att gå till nån som vet så de blir rätt och snyggt gjort :)

- Sofie,*

Sv; Okej jah de är nog en vanesak där kan jag tänka mig :P de va de med lösnaglarna jag testade hehe.. Tråkigt när naglarna ramlar av :/ som de kan göra ibland. De lösnaglarna jag testade satt så hårt så de ramlade inte av. Fick slita av dem om jag inte ville ha dem längre. Lite därför jag slutade med dem gjorde så ont att få bort dom. Om jag hade råkat ha lite lim på nagelbanden så kändes de som om de åkte av de va inte mysigt inte :/ <br/> nått jag brukar göra ibland är att ha en vit penna och dra med den under de vita på nageln, blir rätt snyggt faktiskt :) ser nästan ut som fransk manikyr utan att ha nagellack :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: