slide show

how to do the nails

Det var några som undrade hur jag gjorde mina senaste naglarna och vad jag använde mig av så tänkte ta det i ett inlägg. jag är inte världsbäst på att förklara men hoppas ni fattar ändå haha.

kom ihåg att alltid börja med ett lager base coat, annars kan naglarna bli missfärgade och det är ju inte så fint direkt! jag har inte skrivit något om det för jag har gelé under mina naglar och det skyddar ju lite.






när jag gjorde det gula använde jag isadoras nagellack 'mellow yellow' och målade med penseln alltså inget nail art lack, tandpetare eller så. se till att ha lagom mängd nagellack, blir det för mycket finns det risk för att det blir bubblor och blir det för lite måla på ett lager till men låt det första torka.



sen gjorde de svarta strecken med ett så kallat nail art lack med en smal pensel. för att få såna streck som jag måste man ha lagom mycket nagellack på penseln.

när ni gör mönster se till att ha bestämda drag, måla inte för sakta. om ni använder tandpetare ha hellre för mycket nagellack (inte överdrivet då) än för lite.



de här nail art lacken finns att köpa hos nelly bl.a, jag köpte mina därifrån iallafall. går att använda tandpetare (100 gånger svårare) eller eyeliner pensel också!


PS. det kommer att komma utanför, det är sjukt svårt att inte få det. ett tips är att tejpa runt om nageln eller smörja in området runt nageln med en fet hudkräm som till exempel helosan. annars är det lätt att ta tops och remover och ta bort det som kommit utanför.
En rosa fotoblogg ♥

svar: jag fattar :)

Sanna

Jättefina =)

Elin

gu va snyggt det blev :D höll på så förut och designade mina naglar, men nu har jag inte lika mycket tid med det :/ Men det är jätteroligt att fixa :D



Har nu både dagens blogg och en fototävling så priset är en valfri irkontroll ifrån Johan Pixles! Check it out (:

PWPHOTO [FOTO]

sv: tack, coola naglar!



kram!

hanna ♥

de va de åxå! :D

DOLLY

pekfinger nagekn blev as bra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: