slide show

110810

Kom hem efter en powerwalk/promenad i regnet för typ en halvtimme sen.. behövde knappt hoppa in i duschen när jag kom hem, spöregn funkar ju lika bra haha. ;) nej men som vanligt så känns det riktigt bra efter att ha varit ute och gått.

snart ska jag fixa mina naglar igen, kul att ni gillade essie naglarna i inlägget under hihi. sen måste jag över till mami och hämta kläder och grejer som ska med imorgon, ska på kryssning! wihoo.



pic från rhodos

Emmy

sv; Tack!:)

Emma

Idag har jag testat nail rock, vet du vad det är :)? har du kanske testat de någon gång?

EMMAS!

vart i rhodos var du?:D

Alma

häärlig bild D

Malin

sv: tack! :)

Lilmarie

kul med kryssning :) Var ska du någonstans?

Emma

Nu har jag testat nail rock, gå in och se resultatet :)

Jossan

Tack! fin bild! :D <3

Sara

Fin bild )

LIENE

Tack så jätte mycket för kommentaren till min klänning:D



Härlig bild!

(publicera om ditt senaste inlägg för den gick ej att kommentera)

Tjo

Hej jag undrar hur länge/långt brukar du gå?:)

XTIO HUMOR på HÖG NIVÅ



Är du en kvälls / natt människa? Om du tänker ja det är jag, då har jag bästa tipset för dig, gå in på min blogg och roa din natt med roliga bilder och klipp!

Jag har en kvällens fråga på min blogg också! Kan du inte svara på den. :) Frågan är: Vilken muskelgrupp på en man är snyggast?

Vilken muskelgrupp på en tjej är snyggast?



BLOGG FORUM

Förlåt om du får detta och redan har fått det, men uppfriskning skadar aldrig och detta är kanske mycket VIKTIGT för din blogg! Jag har skapat något som kallas för BLOGG FORUM där du kan lägga upp din blogg och dina idéer och tips så att andra som kanske inte har en blogg har det lättare att hitta till din blogg enbart för att just din blogg är UNIK och det du gör kan bara du göra. :) Eller så kan det vara nödvändigt för andra bloggare att lättare hitta nya bloggar som passar just dom! Tänk på att FORUMET är nytt och det är inte så många medlemmar, men heey man måste börja någonstans. Tänk på detta också, ju snabbare du blir medlem och lägger upp inlägg i trådarna så är det större chans att folk hittar din blogg fortare eftersom du kommer förmodligen ligga längst upp eftersom du gjort flera inlägg. Om du gör grund tips som alla kan ta del av så kommer den tråden att bli klistrad och för alltid att stå längst upp i just den tråden du har skrivit i. Dom 5 - 10 första grund tipsen som är lätt att förstå, bra skrivet och verkligen ger allt det som läsaren behöver kommer att bli klistrad. :)



http://xtioblogg.forum24.se/

Det ovanför är sjukt värt att läsa!!!

http://xtioblogg.forum24.se/



Gå gärna in och läss mitt inlägg GILLA och svara på frågorna. :)

http://xtio.nu/2011/august/gilla.html

EMMAS!

jaha okej :d

Sara

Ha en fin kväll :)

Aya badawi- Sweet 18! ♥

Hoppas du haft en fin dag! :)

Godnatt :*

Gossips

allt bra idag? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: