slide show

Öppet hus om 1 timme..

Har precis kommit hem från skolan och om ca 1 timme ska jag tillbaks på öppet hus (om jag fick döpa om det skulle det bli stängd skola, haha) så vi kommer att vara där i 2,5 timme... är iallafall ledig imorgon så det är ju skönt, ska in till Västerås och kika i lite affärer med några vänner så det blir kul. =)
Hade inga engelskaprov idag, blir kanske på måndag istället. Franska provet blev av iallafall och det hade vi nu sista lektionen... det gick bättre än vad jag vågat hoppas på så jag hoppas att det blir bra..

Nej nu måste jag få i mig lite mat... har bara ätit ett knäckebröd idag (skippade frukosten eftersom jag inte alls var hungrig... not good) så man kunde nästan höra min mage kurra när vi hade franska prov och det var helt tyst... hehe



Nån randombild bara... halkade på vägen hem från skolan (som tur är gick jag med Felle så jag slapp skämmas ihjäl, haha) så nu har jag ont i rumpan, alla som har uggs vet ju att dom är typ som skridskor... hehe
- YE HELLO !

- have fun!

Heedaah!♥

ugg är skit naajs men haalaa! :S



haaaaaalloooojsaaaaaaan! jag har en tävling på min blogg! besök och kolla om du vill vara med!

Dessie

Svar: Ja visst låter det fräscht. Ska försöka pricka av listan så blir garderoben och våren komplett ;)

Marisa

Görs?

E L S A

Heej!

Jag beställde nyss hem ett presentkort på Stadium på 50 kronor från en sida som heter gratisbio http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=100135 . På den sidan kan du helt gratis få presentkort hemskickade till dig, genom att samla poäng. Att samla poäng är enkelt, bara genom att logga in, bli vän med folk och skriva i deras gästböcker kan du få ett par poäng. Besöker du dessutom hemsidor och tar del av ett par erbjudanden går det ännu snabbare. Så bli medlem nu; http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=100135 går du in genom den länken får du 75 poäng att börja med och behöver på så sätt bara spara ihop 125 poäng till. Busenkelt! Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: