slide show

Provost schampoo&balsam



Jag köpte ju provost's schampoo&balsam igår, läste att det var nån som fått platt hår av deras schampoo så jag var tvungen att prova men det beror ju på hårtyp och mitt hår blev tyvärr inte alls platt. (nån som vet varför det blev smileys där..? haha)

men den luktar sjukt gott, typ godis.. men annars så tycker jag inte att det är nån större skillnad mellan provost och tresemmé, fast jag har ju bara använt provost 1 gång iförsig..

inpackningen är sjukt bra iallafall, avocado och olivolja är bra för håret och inpackningen från garnier innehåller det så den här inpackningen rekommenderar jag till alla! :D
Karri♥

Dom luktar riktigt gott!



kram;)

Tove

Beror på hur fint du vill bo ;)

Inte så himla värst dyrt är det inte

Anonym

ja eller huuuur!

Tove

Haha, det är helt ok. Det har jag med fortfarande! ;)

Det är ganska svårt att få tag i lägenheter, speciellt när man är internationell, då de ofta kräver en massa shit med social securitynumber och sånt (som vi ofta inte har). De vill oftast också ha några månader i hyra i förväg. hitta en lägenhet själv måste man nog gå genom en mäklare, för snabbast resultat, men då kräver dem en fee på ett år. så lägenhten blir lite dyrare. annars kan man va roommate med någon som redan har en lägenhet lättare att hitta ! :) craigslist.com!

moa

guuud va dålig du är på att uppdatera ! :O

Sabine

synd att det inte funkade så bra..

Dolly

ska iväg o handla nu, dura

j e n n i f e r

oh, otur :(

julia

svar till moa: jag har ett liv utanför bloggen också om du inte visste de ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: