slide show

ingen reklam, tack!

För det första vill jag bara säga: Det är verkligen jättekul att ni kommenterar! Men den sista tiden har det för det mesta varit reklam i kommentarerna och det är mindre kul, jag förstår att ni vill tipsa mig och andra läsare om om era bloggar, att jag ska rösta på era bloggar osv, men det är inte så kul att bara få såna kommentarer. Från och med nu kommer jag först att gå igenom alla kommentarer innan dom publiceras. Hoppas ni förstår. No offence, men det är en aning störande. =)

Okej till saken, nu sitter hemma hos mamma på hennes dator, jag skriver typ fel hela tiden, jag har nog vant mig lite för mycket vid tangentbordet hos pappa haha. :p
Jag fick lite saker av mamma som hon köpt i Finland: En sjal, påminer liite om en palestina sjal, smink väska, penna, skrivbok som Stella McCartney har designat till välgörenhet och en stooor toblerone choklad, jag kommer nog inte ens att äta upp den, är inte så stort fan av Toblerone direkt. :p Mamma köpte även en Escada parfym till både mig och henne, Ocean lounge heter den, den luktar supergott, typ sommar.
Hon tänkte även köpa en skinnjacka men var lite osäker på om jag skulle gilla den, men enligt hennes beskrivning låter det som att den var fin.. Det var väl allt jag hade att berätta så länge, vi hörs senare ikväll/natt eller imorgon.

Ha en fin kväll ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: