slide show

8 facts

* Jag hatar att flyga! hatar, hatar, hatar det. jag har ju flygit långt, mellanlandat, åkt i flera olika flygplanstyper och många gånger men det verkar bara bli värre för varje gång. starten nu från NY var typ hemsk, massa luftgropar+världens sväng, vet att det är helt normalt men jag tycker det känns obehagligt. fast det är inte så att det hindrar mig från att resa, jag älskar att resa så inget kan stoppa mig från att göra det.
 
bilden på mig är tagen nu innan vi åkte till NY, ser lite smårädd ut haha.
 
* ↑ trots det så älskar jag flygplatser (haha går inte ihop jag vet), speciellt arlanda då. tycker det är en härlig miljö och vill såå gärna jobba där.
 
* jag hatar te och kaffe! har väldigt svårt för att dricka det men kan dricka lite te om jag verkligen måste, t.ex om jag är sjuk.
 
* förutom nagellack så samlar jag på halsband och nyckelringar (från andra länder) hehe intresting fact.
 
 
* älskar att kolla igenom gamla bilder, kul att se hur man förändrats och så.
 
* har sett högst 5 minuter av fotbolls VM, är så ointresserad man bara kan bli. am I the only one?
 
* skulle jag bara få shoppa på en enda butik (vi räknar inte med matbutiker nu haha så tråkigt ju) så skulle det bli victorias secret, älskar den affären!
 
 
* jag älskar typ allt som är vitt! min favoritfärg. kan tänka att mina framtida lägenhet kommer gå mest i vitt/ beige och lite andra ljusa fina färger. längtar förresten tills jag har mitt egna boende så kan få inreda lite som jag vill, älskar inredning.
 
känner ni igen er på någon punkt?
Sara Ekman

Själv älskar jag att flyga :D

Linnéa

Åh, vilka härliga bilder :p

Ida ☯ the sky under the sea

Jag är också totalt ointressearad av fotbolls-VM, eller ja, fotboll ö.h.t. Har dock sett lite då det var igång på krogen, men det var ofrivilligt haha.
Gillar också flygplatser ^^

Svar: haha vilken tur att jag inte är ensam om att inte tycka att det är kul ;)
Julia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: