slide show

Blogg.se....

Okej jag börjar tröttna lite smått på blogg.se nu, inte bara för att deras sida brukar krångla utan också för att det är i princip alltid samma bloggar får synas på framsidan/menyn här på sidan och så skulle jag även haft ett inlägg (det HÄR) på synas igårkväll. upptäckte sen att det inte kom med, man brukar ju få ett PM om att inlägget blivit godkänt och det hade jag inte fått men tittade igenom mina meddelanden ändå och ser att jag blivit nekad att visa upp mitt nagelinlägg på synas?! och på grund av vad? jo för att jag tydligen hade visat upp för mycket smygreklam. haha liksom vadå smygreklam? hur många gånger har jag inte haft mina månadsfavoriter på synas förut? är det inte bra att jag visar upp och tipsar om nagellacksmärken och sånt? nej jag väldigt trött på blogg.se men vill ändå inte byta portal för har trivits så himla bra här och jag är liksom van vid blogg.se..åh.
 
har ni något tips på någon bra bloggportal man kan byta till? vill att mina gamla blogginlägg ska kunna flyttas med dit, det är ett måste.
 
 
exponering av smygreklam haha....
Emelie

Bloggade på blogg.se för kanske två år sen.. Blev riktigt less på det, då de krångla hela tiden, så har bytt kanske många gånger till olika portaler, men nu har jag blivit fast vid nattstad, och kommer stanna här ett tag tills de kommer en ny och bättre bloggportal. Så jag kan tipsa om nattstad, bra och lätt att fixa designen!!=)
sv. åh ja visst är den, mycket finare i verkligheten också!!=)

Svar: åh okej vad bra :) vill byta men samtidigt inte haha!
Julia

Eleonora Adriana ♥

Konstigt :/

Amanda Johansson

Men vad dåligt av dem :O

Anonym

tycker forme.se är en bra bloggportal, enkel och snygg! men vet inte om an kan flytta över alla gamla inlägg

Svar: okej jag ska kolla upp det! :)
Julia

Anita

Dom rosa är helt underbara!

Nelly

Men så drygt! :O Håller med dej - börjar också ledsna på blogg.se, men har lite dålig koll på vilken annan portal som vore bra :/

Svar: jaa jag har ingen koll och vill byta men samtidigt inte :/
Julia

Amanda

Använder mig också av blogg.se och har ingen erfarenhet av någon annan bloggportal :/

Hanna

Jag bloggade tidigare på blogg.se men tyckte de tjorvade mycket och det var svårt att fixa sin egna design. Så blev tipsad på nattstad och bytte dit för ungefär ett år sedan och är riktigt nöjd! Det bästa är att det är enkelt att själv ändra sin design och få nya läsare :)

Svar: Aha vad bra :))
Julia

Dana

Brukade också blogga på blogg.se men jag tröttnade. Bytte till forme.se och tycker att den är jätte bra! Det är lättare att designa bloggen och du kan flytta över gamla inlägg. Det är bara att maila dom när du gör en ny blogg :)

Svar: okej låter bra :)
Julia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: