slide show

Daily nail care

 
 
Jag är som ni kanske vet diplomerad nagelterapeut/manikyrist så jag vet ju vad man ska göra för att hålla naglarna någorlunda fina och hela under vintern. eftersom att jag har gelénaglar hela tiden behöver jag inte använda stärkande lack eller något sånt utan det enda jag använder är lite olika krämer för nagelbanden. läs ↓ för en beskrivning av några av mina favvis produkter till naglarna:
 
sephora by OPI - nagelolja. ska användas ca 2 gånger om dagen men jag slarvar ganska mycket. nagelolja är väldigt viktigt iallafall! kombinera den med en nagelstärkare så får ni bäst resultat men använd aldrig bara nagelstärkare för det kan göra att naglarna blir för hårda istället och går av.
 
apoliva - nagelbandskräm. har visat upp den flera gånger förut men den är så bra. smörjer in nagelbanden innan jag ska sova så får det gå in i huden under natten.
 
NSI - 'nagelbandsborttagning'. använder den här ibland men har börjat använda den lite oftare nu under vintern när nagelbanden blir extra torra för den här tar bort dött nagelband. använder den här+ en pusher för att skjuta bakåt nagelbanden.
Linnéa

Ja, eller hur - gillar verkligen grunge-stilen :)

Milina Salihodzic

När jag inte använder nagelolja så släpper mina akrylnaglar efter bara 1-2 veckor.. Men använder jag det så släpper dom lite efter 3-4 veckor :)

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Alltid bra med produkttips:)

Celine

- Tack så mycket!

Elinore

Bra tips! :D Själv är jag urusel på att sköta om naglarna :/

Snyggt OPI nagellack! :D

Emma- Julkalender på bloggen!

Ja händerna blir så torra nu under vintern, jag kör på en kräm från lush :)

aansoo.blogg.se

jag har verkligen jättedåliga naglar, så sköra. Har du något tips på vad jag kan göra för att försöka stärka dem? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: