slide show

5 sanningar

Tyckte att det var dags för ett till inlägg med lite sanningar om mig själv, jag vet att jag nämnt några av dessa punkter förut i något inlägg men tänkte berätta lite mer detaljerat nu.
 
* min största dröm här i livet är att bo i new york, även om det är en liten etta i brooklyn så är det här något jag vill så himla mycket. enda sen jag var ca 12 år så jag älskat NY, jag kommer ihåg att jag hade en mapp på datorn med hundratals bilder på NY och sen satt jag och skrev 'new york is a dream city' i mina dagböcker haha. jag var ju i NY förra sommaren och jag kände mig verkligen hemma där, helt sjukt hur mycket jag älskar den staden! låter säkert jättetöntigt men så är det.
 
 
* jag är SÅ glad över att jag är klar med gymnasiet men det känns lite konstigt att veta jag inte ska till skolan om 3 veckor, no more school liksom. dock så kanske jag vill plugga vidare men isåfall utomlands.
 
* jag hatar att flyga, det är nog min största rädsla. dagarna innan jag ska sätta mig på ett plan så går jag runt och är orolig och drömmer ofta om det också. det roliga är att jag älskar att vistas på flygplatser, vet inte hur det går ihop haha men det känns lite lugnande att se planen lyfta och landa liksom.
 
 
 * när jag ska sova och precis släckt lampan så måste jag se så det inte är några konstiga skuggor i rummet innan jag kan somna..ja jag är nog lite mörkrädd också haha, säg att jag inte är ensam om det??
 
* jag är väldigt självkritisk, kräsen, bestämd, hatar att erkänna att jag har fel, tycker inte om när folk har förutfattade meningar, måste ha fixade naglar, dvs gelénaglar hela tiden och är lite av ett kontrollfreak.
 
 
 
bilder från förut
Linnéa

Intressanta sanningar... och fina bilder <3

Nathalie

det skulle inte vara helt fel att bo i New York ;-)

sv: tack så mycket :-) är allt bra med dig?

Frida

Victoria's secret och converse ligger på third street lr? För då har jag varit där redan. :)

Emelie Wahlund

Har du någon tatuering? :)

Celine

- Visst är den? Haha :)

Milina

Jag måste också fixa mina naglar hela tiden, får panik annars. Dock har jag akryl och inte gelé

bookofems.blogg.se

love new york!!!

moa

Älskar också New York och vill också flytta dit. Av någon anledning är den staden bara något över det normala, så mycket mer nice! Jag vet inte riktigt hur jag skall ta mig dit bara. Men något skall man väl komma på! :)

Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sådana här inlägg är roliga att läsa:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: