slide show

Balsam till löshåret

Hej igen.. har precis vart och köpt speciellt balsam till löshåret, schampoo har jag redan.. (tresemmé funkar bra) så ikväll ska jag tvätta löshåret och så får vi hålla tummarna att det inte blir trassligt lika lätt nu. (ni ska bara se hur tovigt det är)

Lägger upp en bild på balsamet sen.



Såhär såg det ut när jag skulle ta ur löshåret senast... trassel. Tur att jag bara har använt 2 trensar så jag flera oanvända..
Stella <3

svar; hej, allt är bra med mig :) Hur är det mig dig då? hur hittade du min okända lilla blogg? månag frågor där men ändå ;p Kram stella :)

Anonym

åh tack ja hade en super bra lördag. hoppas du får en super bra måndag :) !

aayah ♥/ Sweet 17!

ja jayde usch!! hon ser helt sönder opererad ut :O?

joanna

vet du vart man kan köpa ngt bra löshår??

Träningsbloggen

Sugen på att komma i form till sommaren? Följ min träningsblogg där jag skriver om bl.a löpträning, kost och ger tips på massa goda recept.

SARA.

vill du vara med och tävla om att bli veckans blogg? Det enda du behöver göra är att gå in på min blogg och lämna en kommentar här http://gaddii.blogg.se/2010/march/dagens-fraga-1.html#comment

tove

Hejsan!

Idag jag är sjuk.. super förkyld och har lite feber..sj?

cecilia

är det äkta hår?

LINDEROTH

Hänger man upp det ordentligt så blir det ju inte så.. och om det inte är äkta så har det en tendens att bli sådär ändå!

joanna

okej men vet du var man kan köpa annat löshår???? svara pleeease!!

Linnea

Är det äkta hår? Aldrig riktigt fattat det där med det man sätter i själv. Jag limmade mitt på salong för några år sedan..:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: