slide show

030909

Har vart lite upptagen idag, först på morgonen blev vi överraskade (inte på att positivt sätt :p) av att vi skulle ha ett litet test på engelskan där vi skulle skriva om vänskap eller om ett land, och även lite kort om oss själva. Eftersom jag är mer intresserad av länder och har lättare att skriva om det valde jag att skriva om USA, det gick bra tror jag, kom på att jag ville skriva lite om haven USA ligger i, så jag ska kanske göra om den.. jag tror att det var ett föredetta nationella prov? Men jag tror inte att det här testet skulle påverka våra betyg, men på ett sätt gör det väl ändå. Sen hade vi tråkiga lektioner och svenska prov om "läsa mellan raderna", jag är verkligen sämst på sånt men jag hoppas iallafall att det blev okej.
Efter skolan tog jag bussen hem till mamma och sen käkade vi tårta! Min tårta är verkligen GOD! förutom "jordgubbsmoussen" den har lite äcklig.. konsistens typ.
Så med andra ord har jag haft fullt upp och inte så mycket tid för bloggen, men i morgon är det fredag! ♥ Vi har typ bad på gympan men jag tror jag skippar det den här gången med, har ont i halsen.. nöff nöff, haha. ;p Ska bli sååå skönt med helg liksom sooooova länge.
Vi hörs/syns/ses/whatever sen!

Caroline, LINA FRANKღ

Tävlingen avslutas imorgon :-) Så lycka till!

AMANDA - ♥ Kläder och skoj

jobbigt med oföberett :P

Jennifer

Fin blogg du har! Hoppas ayy du får en bra dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: