slide show

091114

Just nu: Dricker fruit shoot med tropisk smak och käkar godis. Nåt bra på tv ikväll? Kom just på att jag missade top model igen.
Var med Linn idag btw, hjälpte henne lite med en header till hennes blogg, gjorde tsatsiki och gick runt på stan och kollade lite. =)
Ida

Hej, jag ber dig snällt om att hjälpa min lillasyster i denna tävling där hon kan vinna en resa till New York. Hon har velat fara dit sn hon var fem och tjatat om det enda sen dess. Skulle vara enormt kul för henne, och för oss som får vila öronen lite, om hon vinner. Så jag ber dig, snälla, hjälp henne! :)

http://support-sena.samsung.com/BoostYourEgo/sv-se//342#/start/linear/342

Eric

Hej, jag undrar bara om du vill hjälpa min lillasyster att vinna en resa till New York. Det skulle verkligen uppskattas så gärna som hon vill dit!

Klicka på länken, sedan "boosta detta bidrag" och du har just boostat hennes ego, och hon är en chans närmare att vinna.. :)

mikaela

fin blogg

mst

Förlåt för världens dåligaste uppdatering, okej inte världens men dålig iallafall. Men om du läser mitt senaste inlägg så förstår du nog varför, jag ramlade och fick hjärnskakning. Men jag kommer att uppdatera så fort jag mår bättre.



kramar /matilda

simone

Det lät inte heelt fel du ;D

Alexsandra

Sv: ja, absolut! Fast jag måste säga att vissa saker faktiskt var förvånande "vanliga". Hittade du någon favorit i kollektionen? :)

Tobias

Supergott :) hoppas kvällen har varit bra!

Ludde

Låter ju mysigt, hoppas hennes header blev lika fin som din!

FATMA | sångerska

Vem tycker du är vackrast Jessica Lowndes eller Sophia Bush? :)

Linn

låter som en bra dag ! :P

caroliine (: ♥

guuuuuud va fin blogg . :) ♥♥

Z A N D R A :)

Hallådär! :)

allt bra?

ιиєsιтα ♥

fin blogg :)

Emma♥

ja:D



är du utomlands nu:D?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: