slide show

Thailand here we come 2010 (?)

Happy news!! Jag är nästan helt säker på att vi ska åka till Thailand nästa år! I december alltså, antagligen under jul, nyår och så. Vi har kollat lite resor dit och hittills är fritidsresor bäst eftersom solresor inte har resor dit under december, (vad vi såg iaf.. alltid ska säsongerna ställa till med problem, haha) ving har inte släppt resor än och apollos sida är typ... komplicerad. Alltså åh... hoppas verkligen det blir så! Jag var ju helt säker på att det skulle bli landet jag har förälskat mig i - Cypern, nästa år också men just nu känns Thailand ännu mer lockande...

Tips, tips, tips, jag behöver tips! Ni som varit i Thailand vart var ni? Gillade ni stället eller skulle ni hellre åka till nåt annat ställe i Thailand? Tips på nåt ställe man bara måste besöka, tips på nån restaurang, mat osv... vill veta allt :)

Hoppas verkligen jag har kvar bloggen ett bra tag till, kommer bli så kul att kolla arkivet sen när jag blir äldre... jag kommer typ sitta här när jag är 100 år och tänka tillbaks hur jag tjatade om Cypern resan, (och alla andra resor) och när vi satt utanför coop och käkade korv... hahaha! Skulle varit kul att kolla om det verkligen blir Thailand eller vad det blir... hihi

Och nej jag har inte läst Kenzas blogg förräns nu när jag såg att hon skrev nästan samma sak som jag... läskigt. Haha
Twins

haft en bra dag? =)

pia

ja, du med!:)

Jennifer

Sv: ja, hoppas du också har haft det! =) Ett tips om du ska till thailand är att åka till phi phi island, jag har varit där och det är sjukt fint där! har varit i phatong och phuket så jag har varit på en del utflykter och så :)

emma

lämnar du cypern?:o

H

Den har varit helt ok faktiskt ♥ Normal lixom :/

Själv då??

Nicole

Sv: Tack så mycket! : ) Gud vad härligt med Thailand..

Nadja

Hej, vad fin blogg :D Allt bra med dig?

caroline

Åh vet du hur underbart Thailand är eller?? Hur fint som helst och vackert! :D

Tyvärr så kommer jag inte ihåg vart jag var när jag var i Thailand :P

caroline

Har just lagt till din blogg på Bloglovin :)

Gillar din blogg verkligen :D

Anonym

godnatt! :)

Páscal UF

Hej, vi är ett UF-företag från Linköping som tillverkar och säljer armband!

Nu har vi lagt upp en hel del nya armband på vår blogg så tveka inte på att besöka oss! Psst.. alla armband kostar 60:- med inräknad frakt och emballage! Mvh Páscal UF.

simone

an vad hääärligt :D Aldrig varit där, men en dröm :D

Leia ♥

Härligt med semester. =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: